Günümüz şartlarında içten geldiği gibi davranmak, taktik yapmadan bir sevgililik ilişkisi içinde bulunmak neden imkansız?

Günümüz şartlarında içten geldiği gibi davranmak, taktik yapmadan bir sevgililik ilişkisi içinde bulunmak neden imkansız?

Gûnümüz şartlarında seçenek ve özellikle sosyal mecralardaki tanışma uygulamaları çok iken taktiksiz sürdürmek imkansız hale geldi. Çünkü ne kadar çok aday o kadar rekabet duygusu oluştuyor belki kıyaslama duygusunu da doğuruyor an geliyor. Şahsen taktikli ve yoran ilişkiler bende kelebek ömrü kadar sürer. Selametle der o kişiye yoluma bakarım.
Mümkündür tabi ki de neden olmasın. Günümüzde iletişim araçlarının çeşitliliği artmış olsa da, yüz yüze iletişimin azalması ve sanal iletişimin ön plana çıkması, ilişkilerde yanlış anlaşılmalara ve iletişim sorunlarına yol açabilir. İnsanlar, duygularını ve düşüncelerini doğru bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirler. Bu da içtenliği azaltabilir ve taktik yapmayı bir çözüm olarak görmeye neden olabilir. Günümüzde bireyselleşme ve rekabet duygusu ön planda. İnsanlar, ilişkilerde de "en iyi" olma ve "kazanma" arayışına girebilirler. Bu durum, ilişkilerde dürüstlüğü ve içtenliği azaltabilir. Taktik yapmak, karşı tarafı etkilemek ve ilişkiyi kendi istediği yöne çekmek için bir araç olarak görülebilir.
Biz taktiksiz davrandığımızdan kaybettik hep
bi ilişkide taktik varsa aşk yoktur
İçten geldiği gibi davranmak, tamamen doğal olmak aslında en güzel ilişki tarzı bence. Taktikler ve oyunlar hızlı bir heyecan yaratabilir ama uzun vadede hem ilişkiye hem de taraflara zarar verir. Ama günümüzde "acaba soğuk mu durmalıyım?", "önce o yazsın", "çok istekli gözükmemeliyim" gibi düşünceler hemen devreye giriveriyor.
Bana sorarsan içtenlik, bir ilişkiyi sağlam temele oturtan en güzel şey. Tabii duygusal zekayı da göz ardı etmemek lazım. İletişim şeklini ayarlamak, istek ve ihtiyaçları doğru ifade etmek önemli. Ama bunların “taktik” değil sevgi dili olduğunu düşün 😊. Ne dersin, bu konuda toplum mu bizi etkiliyor sence?
Cevap
14Cevap
Ben olduğum gibiyim asla taktik yapmadım içimde de tutmadım beni seven böyle sevsin sevmeyen de …😂😂
günümüz şartlarında kızlar uyanık.. kızlar erkekleri tavlıyor.. hemcinslerim tavlanmayın.. tav olmayın hepsi sahtekar. hepsi makyaj güzeli.. hepsinin evhalleri paçoz.. hiç biri prenses felan değil.. yüzlerinde meymenet yok.
inanmıyorsanız kızın doğal halinde sizi görmeyeceğini bildiğiniz bi günde gizlice gidin bakın.. uzaktan seyredin.. o tatlı gülüş felan hiç yok.. hepsi sizeydi. cilvesi işvesii sizeydi.. ama gülmeyince meymenet olmayan bi yüzdense.. ev halinde yüzüne bakılmayacak derecede soluk bi tendense.. kanmayın kandırılmayın... sonra nikah masasından yazarsınız benim gibi.
Paçoz diyince aklıma Şahika Koçarslanlı geldi bir güldüm djdjdj
yavrum senin yaşın kaç avrupa yakası izlemişsin
20😂
Bu özellikle erkeklerin başvurduğu bir yöntem. Kızların kalbini çalmak adına türlü türlü oyunlar oynuyorlar. Doğal olmak yeterli, ilgi çekici gelmiyor olabilir bu yüzden böyle bir yol izliyorlar. Ne olursa olsun bir insan ilişkide kendisi gibi davranmalı.
Taktik yapmak basitliktir ya geç cevap vermek ne biliyim saçma taktikler benlik değil musaitsem anında dönerim ararım sevdiğimi söylerim ilgilenirim de taktik yapmam
İnsan ister ki taktiksiz satranç gibi olmayan doğal bi ilişki yürütsün fakat bu mümkün olmuyor. Seviyorsun cepte görülüyorsun, takmıyorsun değere biniyorsun. Bu şartlar altında zor. d
Off evet bende bundan yana muzdaribim taktik yaomak bana göre değil ben doğal kendim gibi olarak davranmak istiyorum ama işte…
Oksijen havayla birleşir ve su oluşur.
İşte taktiksiz aşk modelim bu benim. Net ve sonuç odaklı.
Güven problemleri maalesef ikili ilişkilerde sarsıcı etkileri yüzünden olabiliyor.
Mümkün tabi. Bende taktik olmaz. Olduğum gibiyim
Of evet evet asla istediğim gibi davranamıyorum yoksa kanka kalkıyor afedersiniz
:(
Taktiksiz ilişki genelde aşırı duygusallık barındırır biz insanlar baktığın zaman aşırı ilgi gördüğümüz zaman boguluruz bu da sogumamiza neden olur
Taktiklerle ilişki yürütülebileceğini pompalayan saçma sapan kanalların özellikle son dönemlerde artması yüzünden bu hale geldik.
Ülkeler arası ateşkes imzalamıyoruz.
İlişki yaşıyoruz. Bu kafada değil herkes maalesef.
ne istediğin bilen ve olgun insanlar için mümkün olduğunu düşünüyorum
Taktik çok saçma bir imge doğal olun sadece.
Taktik Bilmem Neysem oyum
Tabiki mümkün ❤️
Strateji insanı deglm maalesef
Taktiklerden sıkılırsınnn ama mutlu olursun
Pek mümkün değil
Mümkün değil en azından benim için değil. 💅🏻
Hakkaten ya
Tabiki mümkün
elbet bı gun karsımıza cıkıcak
Evet
Değil kesinlikle.
Nadir şeyler