AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yooo trde doğru düzgün uzun boylu yok zaten. Ben 168im exler hep 175 altı
175 ler hep ex zaten şuankiler hep uzun
O değil de 1.80 adam zaten çoğu zaman 160 altına bakmaz nne yapsın adam 150 160 olan kızı
Kanka boyum 170 hayallerini kurduğun seviyede pek çok kadına cakmisimdir bu işler boyla olmuyor kadinlari tahrik edersen 110 boyunda olsa bakarlar
1.90 adamım asla 1.60 65 boylarında bır kızla olmam o ne cüce gibi! Herkes dengine yallahhh
Cpufğfığggı9yğg07hg sakin ol amcaa😂😂
@Pembistann öyle ama 36 yaşında adamım gıdıp yanıma 30 yaş üstü 1.65 den kısa hatun almam yallah surıyeye hadi
Ne bu şiddet bu Celal. 30 yaşındaki de napsın 30yas ustu adamı. Cıtır erkekler varken😂😂
Büyük konuştun aynısını yasıcan ayrıca. Xkekddd bu yaşına kadsr öğrenememişsin büyük lokma yememeyş😂
@Pembistann hikaye o dedıgın 30 yaş üstü bır kadın çıtır erkekler tarafından kullanılır atılır peçete gıbı hatta çıtır adamlar 50 yaşına kadar kadınlarla takılır rahatlar yol verır. İş evlenmeye gelsin 30 yaş kart bir hatun nah bulur çıtır adamı :D
@Pembistann cüceler ve 30 yaş üstü kart karılar yallah Suriye’ye haydi de haydi yallah
30dan büyük olup cıtırla evlenen çok tanıdığım var. Seni üzmüşler belli acıdım ya düzelir merak etme 😊 aşırı öfke sevgisizlikten kaynaklanır
@Pembistann ben zengın evlılık düşünmeyen adamım ırz dusmanıyım kanka benı salla yattığım kalktığım evli kadın dahıl haddı hesabı yok ama cuce kadın ıstemem eğer yazıcaksam da uzun bacak boyu olmalı ve 30 yaş olmalı olay bu cuceler yallah afganıstana de haydeeeee
Anlıyorum. Şifa diliyorum
@Pembistann mesela ben 36 Yım 26 yaş üstü kızla evlenmem zaten kolay çöküyorlar tek çocuktan sonra patates truzım
Ama sevince boyuna bakmassin ki
30 yaş üstü erkeği kim napsın a q
kart
Asıl erkolar çöküyor kendilerini ölümsiz bir şey zannediyorlar komedi😂🤣 aslında sen sevgisizlik yaslanma sendromu yaşıyorsun bu yüzden tozutmussun kinle dolusun 18 25 kız seni napsın. Gelirse parana gelir o da tez gbersin parasına konayım diyedir🤣
@Pembistann yallah Suriye’ye
@GatoLigero yallah Afganistan’a
sen yallah asıl kart bunak
işin bitmiş zaten senin
buruşuk
@GatoLigero yallah cüce seni Suriye’ye
yallah deve
baston
@GatoLigero cucelerle konuşmuyorum lütfen yallah Irak surıyeye
bende kart develerle konuşmuyorum zaten sg suriyeye
Amca bi susta motorun soğusun ne kafa s.. i ktn aw ya
Abla boş ver zaten adam olan gizli kullanıcı olarak kavga etmez
@Pembistann yallah kostarikayaaa bücür
@adenizzzs yallah Arabistan’a
yallah Suriyeye
Gidiyorum ben arabistana sen kovduysan😔
@adenizzzs yolladım de Haydi
Hadi biletler senden be abi
Kostarika güzel yermiş gönder de gidek😆 Arabistan da olur nasılsa orada enflasyon yok🤓 5 yıl öncekiyle aynı fiyatmıs😂🤣
@adenizzzs oha bedavacı çıktı ikidide vay arkadaş yollasam gıdıcekler
@Pembistann hahshshs hemen atladı yollasam gıdıcek
Hadi bekliyorum ben ya
@adenizzzs hadi yallah mısıra yolladım gitti de haydi yallahhh
Bende orayı çok merak ediyordum yaa çok teşekkür ederim 🫶🏼💘
@adenizzzs şimdi ordan alıyorum seni sınır kapısına götürüyorum haydı sındı yallah Yunanistan’a fe haydi yallahhh
Olm orası daha güzelll elin değmisken bi İngiltereye atar mısın beni🫶🏼🫶🏼 orası çok kötü ya bana tam eziyet olur haydii
@adenizzzs oha özel istek
Hadi kabul ett o kadar gezdim senin için
@adenizzzs tam cimcime ya nereye yallah desem koşup geri geliyor üzüldüm de şimdi
Yok yok üzülme ingiltereye şutla beni zaten benimde orada bi işim var bi bakıp dönerim
Boylarına göre uzun boylu olan erkekleri tercih ediyorlar
O yüzden mi 150 ler 175 leri kabul etmiyor
@Yhfghhi6577 Seni etmemiş o zaman edenler de var
Benle alakası yok olayın etmiyorlar
@Yhfghhi6577 peki
Biz her zaman yanında topuklu gidebildiğimiz erkekleri tercih etmek isteriz, lakin gel gör ki bizim için her şey dış görünüş değil ama boy da önemli🤠
uzun olamayan erkeğe bakmıyorsan dış görünüş her şey değil deme hakkın da yoktur kaldı ki 175 erkek de çoğu kadından gayet uzundur
Ayrıca topuklu boşunu da kesin reelde topuklu ile gezen kız sayısı bir elin parmağını geçmiyor topuklu ile yürüyemiyorsunuz bile :d
Bu boya takıntın var neyse anliyorum seni
Kabasin
@herkestenuzzzak
hakettiğiniz bu
Ya nasil yok sordun cevapladım her zaman uzun erkek bizim için daha iyi daha çok hoşumuza gidiyor diyorum sen bana neyden bahsediyorsun sana ne cevabını beriyim ben
Boyun kaç
sevgili olduğun erkeklerin boyu kaç
Ya uzun değil işte sana onu anlatmaya çalışıyorum neden deliriyosun
Ya denk mi geliyor kukusu
Kanka boyun kaç
Firmdpdğemdğeöeps tamam
Tamam
Buradan mı avutuyorsun kendini aşkım
Ya ben sen olsun da boy önemli değil
Öpüyorum seni
Muuuuah
Her şey görünüş değil diyip uzun olmayan erkekleri küçümsemek de ayrı bir çelişki :d
@HerkestenUZZZAK
Yooo kadınlar için erkekteki her şey dış görünüştür. Ayrıca lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1.80 üstü olarak diyebilirim ki;
Yalan soylemişler. Bana öyle bir bilgi gelmedi.
Gerçekten diyorum atarlı cocuk. Sadece boy konusu değil bazı şeyler..
Boyum 178 o yüzden
Ama boyu 155 160 olup öyle erkek arayanı anlamiyorum.
155 olsan da öyle olacaktı boyunu belirtme o yüzden
İyi de 155 olsam 165 de bana uzun gelirdi
Ne alaka
155 kadının yanında 185 baya komik duruyor gerek yok
gelmezdi 155 lerin basın sözcüsü değilsin onlar adına karar alamazsın
Git onlara ağla madem
onlar bu sorulara gelmiyor neden çünkü uzun sevgilileri ile meşguller siz de uzun erkek bulamayınca hıncınızı kısalardan çıkarıyorsunuz
@neslisahh1
1.50 olsan da yine en az 1.80 erkek isteyecektin
@Neslisahh1
Gelmezdi. Keza siz 1.80 den kısa erkekleri sevgili olacak erkek olarak görmüyorsunuz asla.
175im 180 altı biriyle olmam kötü olur (sevgilim 173) sadece böyle konuşuyoruz sevdikten ya da iyi biri olduktan sonra boyun bi önemi kalmio
1 2 ay sonra tekmeyi vurmazsan iyi
@Hfuduhd hayır bu yuzden birini bırakmam ve hafifte olsa yukarıdan görüyorum asiri tatlı duruyor
Benim öyle bir kriterim olması hiç ben boya değil aklını nasıl kullandığına bakarım deve de de boy var ama on ayön veren eşektir
Bu aralar hep kısa erkeklerle görüyorum kızları. Kısalarda ayrı bir çekicilik var özgüven var nedense.
onlar sevgili değil kanka
@Yhfghhi6577 evet bu çok mantıklı kafamdaki soru işaretlerini giderdi cevap. tesekkurler
Rica ederiz her zaman
Şimdiki nesilde öyle ama 30 yaş üstü kadinlarda öyle bir takıntı yok genelde bu biraz yaşla alakali
Çünkü daha erkeksi duruyor zaten hepiniz prenses olduğunuz bari görünüşünüz erkeksi olsun
Sosyal medyada duyduklarinizi papağan gibi tekrarlayin anca
Helal 👑
öyle bir şey yok he varsa da güzel kızla sevgili olmayla aynı mantık.
Kalp gözüyle bakmıyorlar bence. Dış görünüşe göre...
Evet. Genelde uzun erkekleri tercih eder kadınlar. Nedenini kadınlara sormak lazım
benim boyum 172 zatnen yanında topuklu giyeyim bir zahmet
Sanalda topuklu diye zırlıyorsunuz reelde hepiniz spor ayakkabısı ile geziyor djdjjd
sürekli topukluyla gezmiyoruz herhalde sen giy çık bakalım özel günlerde falan
Öyle arşa çıkan erkek seviyorum mesela ben😻😻
(Yok oyle bir sey)
m4l mısın
Ne alaka aq😅 ufak bir espri neden zoruna gitti
iq seviyen yerlerde uzun erkek düşünmek yerine beyniniz kullansanız keşke biraz
ya cahili seni sjsodhsiskfhskdkdjslsjfdjso ironi ne biliyon mu sen maymun
Uzun erkek dusundugum yok cahil cuhela
Koyune don yallah
kudurma hemen
Kuduran sensin gece gece git baskasiyla uğraş
Kısa erkekler sınırlı uzunları ise canım olur... bence en iyisi orta boy 175 ile 180 arası
Çünkü sevgi saygı aramıyorlar artık uzun boy takıntısı gözlerini kör etmiş
Evet kısa boylu erkekler gözümüze çirkin geliyor 1.70 de olsa kurtariyor
@bahtıkaraaaa
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti.
Asla hiç bir zaman 1.70 ve üzeri erkeği reddetmedim valla jddjjs
@bahtıkaraaaa
8 yerine kazara 7 yazdın galiba
@lazjoker hayır doğru yazdım
@bahtıkaraaaa
O zaman şöyle demek istedin herhalde. 1.80 den kısa erkekle sevgili olmam, 1.70 den kısa erkeklede kanka olmam.
Öyle denk geliyor ne yapalım
ülke ortalaması 175 ken bu imkansız
Valla bana denk gelenler uzundu
hayır denk gelmedi sen bilerek uzunları seçtin 175 leri kendinden uzaklaştırdın kabul et ülke ortalaması 175 mutlaka bir sürü 175 denk gelmiştir kendini kandırma
180 üstü erkek oranı %20 bile değil
Anlıyorum
evet kabullen 175 leri kendinden uzaklaştırdığını bu ülkede uzun erkek nadir denk gelme olasılığı da çok düşük bu bahaneyi bırakın
Tamam
Ben oyle degildim talihime çikti uzun bi erkek mutluyum kocamiiiseviyorum Allah başimdan eksik etmesin inşallah
Amin maşallah
Yalancı seni
Boyla alakası yok.
var
175 boyundayım,180'lik sevgililerim oldu. Demek ki yokmuş.
yalan bunlar uzun olup kısa taklidi yapmayın
Neden yalan söyleyeyim olm 175 boyundayım. allahım ya :D
Kanka, boyla gerçekten alakası yok. Şöyle düşün:Atatürk 175 boyundaydı ama yüzlerce sevgilisi olmuştur.
Herkes boyuna göre bulsa ne güzel olur
150 kızlar 190 larla sevgili
Onlarda abartıyor hayır 190lar onda ne buluyor onu anlamıyorum
Kumral sac ve renkli gözü de ekle mümkünse
Cünkü bi hobitle cikmak istemiyoruz
kanka böyle bişey yok biliyon demi. d
erkekler hicbiseye bakmıyor sanki
Ben bakmam
Saniyenin 101 insan deneyi videosunu izle
Ne videosu
Öyle bisi yok, ama bizden uzun olmalı tabi
@mxlağx yoksa yetişemez ki
170'im 11 sevgilim oldu
Arkadaş bıkmadın mı?
He öyle ağlayın oturup aw
Çünkü ben 178 im zaten...
Hepiniz 178 degilsiniz
Yatakta herkes aynı boyda kral boş ver
Kendi de uzun boyludur.
Ülke kız ortalamasına baksana birader
Uzun seviyor demekki
Öyle bir şey mi varmış saçma mühim olan karakter
kısalarla da olan var hatta evlenen
Hatta evlenen ne yav evlilik kurumu günümüzde çökük yapı 2 3 seneye boşanıyor evliler
170 boyum var 160 adamla mı olim yaw
180 altı diyince niye 160 ı anlıyorsunuz
Bn 170im ve yan yana gelince 175 den bile uzun duruyorum ondan
Durmuyorsun kaldı ki 160 ve 175 arasında 15 cm gibi ciddi fark var 180 altı erkek 160 tır diyen gidip tedavi olmalı
Bnden daha iyi bilicn durup durmadgmi 😄 eşim 175 bn 170 yan yana geljnce bn ince uzun oldgm icn ondan uzun duruyorum yahuu. Ve günlük hayatta topuklu ayakkabı giyen biriym 10cm giyince e oldm 180 ee?
Kendi açınızdan dusundgnz kadr keşke birazda empati yapsanz
@1yenimesaj
1.60 olsanda en az 1.80 erkek isteyecektin
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Alan memnun veren memnun olduktan sonra kime ne dmi
@1yenimesaj
Ama 1.80 den kısa erkekleri hiçbir kız kabul etmez
Diğer kizlardan banane. Beni benim fikrim dusuncm ben yapio başkalarının fikri değil
Siz onu hak ediyorsunuz
Ne alaka mk
@puskevitlipastavecay
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@Lazjoker 🤣🤣🤣
@puskevitlipastavecay
Yalan mı
@lazjoker doğru söz onu hak ediyorsunuz
@Püskevitlipastaveçay
Sırf doğal yoldan değiştiremediğimiz şeyden ötürü değil mi?
@Lazjoker aynen
@Püskevitlipastaveçay
Feminizmi çürütmüş oldun böylece
Çünkü bana göre daha iyi olur
Ölüyor musun uzun olmayan biriyle sevgili olunca
Canım iriyim brn yanımda çocuğum gibi mi kalsın? Kısalar minyon tipli oluyor
180 altı olup yapılı olan da çok
Evet ama işte onlar da yanımda küçük kalıyor minyon kalıyor yanımda ben babayiğit seviyorum
Yapılı biri kimsenin yanında minyon kalmaz
Şöyle diyim brn 172 70 kg 178 70 kg olan erkek yanımda küçük kalacak
Herkesin hoşuna gittiği detay vardır elbbete 😊
Ya yok öyle bir şey Allah aşkına 3-5 ergen kız istiyor diye tüm kızları aynı konuma koymayın
Kızların çoğu uzun erkek isteriz dedi demekki varmış
@Yhfghhi6577 1.75 ve üzeri okeyim ben 1.75 altını bende istemiyorum
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
@Lazjoker 1.75 kısa mı saçmalayın sizi ne kadar zorbalamış kızlar üzüldüm 😳
Sende 1.75 erkeği reddedersin. Sizin gözünüzde 1.80 den kısa erkeklerin hepsi kısa boyludur.
Ergen dedigin kızlarla aynisin
@Yhfghhi6577 değilim Türkiye'de zaten 1.75 den kısa fazla erkek yok normal boy bu o yüzden bu şekilde istemem normal bir durum
Boyum 1.65 şu an 9 cu sevgilim
Yoo benim 178 sevgilim olmuştu
178 kısa mı övünerek anlatıyor
@soruusoruyorumm
1.75 olsa direkt reddederdin
Sanal alemden çık
şu an disaridayim genc çiftlerin hepsinde erkek 180 üstü sanal alemden çıkınca da aynı şeyler ayrıca sanal alemdekiler uzaylı değil yani şu boşu yapmayib
@Asasasasassss
Reeldede öyle. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır
@Lazjoker ben 180 üstü erkekten hiç hoşlanmadım. En son hoşlandığım çock benle aynı boydaydı (boyum165 ) biride 175 ti
@Lazjoker sen boş yapma
@Asasasasassss
1.80 üzeri erkeklerden hiç hoşlanmadım derken herhalde en az 1.90 ve üzeri erkeklerden hoşlanıyorum demek istedin herhalde. Ayrıca kanka olduklarımdan birisi 1.65 birisi 1.75 demek istedin herhalde
@Lazjoker Allah yardımcın olsun kanka ne deyim
@Asasasasassss
Dediklerimin gerçek olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun.
@Lazjoker benim çevremde öyle birileri yok.
@Asasasasassss
Olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun. Ve 1.80 den kısa erkekleri reddettiğini sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olduğunu benden daha iyi biliyorsun.
165 lerinde manitasi var
174 üm 158 lik kız bana kısasın demişti 🤣
Bilmem zevk meselesi olabilir.
@Gökyüzü242
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
@Lazjoker İnsanların ilişkisiyle, eşitliği nasıl bağlaştırdınız? Herkesin kendi tercihi beyefendi.
@Gökyüzü242
Gayet alakalı. Bir kadın erkeğe muhtaç değilse kendi kendisinide koruyabilmelidir.
@Lazjoker Haklısınız.
@Gökyüzü242
Ama nedense korumayı erkekten bekliyorsunuz
@Lazjoker Bilmiyorum beyefendi.
@Gökyüzü242
Bilirsin bilirsin
@Lazjoker iyi.
Çok yakışıklı kaslı olursan 175 de olur. Lla 180 olacak diye bir kaide yok yani.
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
@Lazjoker dediğim gibiyse reddetmem
Öyleysede reddedersin
Böyle bir şey varsa çoğu erkek yandı ozaman
Öyle zaten çevremdeki 10 erkekten en az 6 sı yalnız hayatında kız eli tutmamışlar boy takıntınız erkeklerin nitelikli çoğunu istemesiz bakir yapar
Boy takıntısı filan fiziksel takıntılar herkese akıl fikir diliyorum.
@matraxwoman
Varda. Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
Napalım yer elmalarıyla mı olalım...
@Adeptus
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@Lazjoker ahhshshsh olm sus be kavga çıkarmaya çalışıyordum zaten ban yedik!!!
@Adeptus
Yooo gayet ciddi söyledin keza 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur. Ayrıca ban yediysen nasıl yazıyorsun
@Lazjoker siliniyo yanıtlar, bi kavga edemedik ağız tadıyla
Ben 177yim ne yapıyım başka
Türkiye ortalamasına göre iyi
Hepiniz 177 değilsiniz m4l m4l konuşmayın
Ben 180 den kısayım hiç sevgilim olmadı
Yanında kısa durmak cok guzel cunku
kadın ortalaması 162 175 erkeğin de yanında kısasınız
Boyun 167. 175 erkeğin yanında aynıyız
Degilsiniz
Kısa erkekleri hiçbir kız sevmez.
@Lazjoker ne kudurmussun kanka her kızın cevabında sen az nefes al kısalığından şikayetçiysen de uzamaya bak iyi ki bi ret yemişsin ya valla gına geldi
@tavsanncikk binlerce kez yedim. Ayrıca Yaşım 27. Nasıl uzayacam?
@Lazjoker gidip hıncını onlardan çıkar öyleyse. Kısa olup evli olan sevgilisi olan binlerce erkek var sorunu boyunda arama bence. Ha bu durum seni çok rahatsız ettiyse senin ismini bile bilmeyen kızları bu şekilde taciz etmek yerine gidip reddeden kızlara sor nedeni. Çok uzamak istiyorsan da gidip ameliyat ol. Ne senin boyun ne de binlerce kez ret yemen kimsenin umrunda değil. İlk defa görmüyorum bu tür yorumlarını cidden baydın.
@tavsanncikk eski nesil kadınları boya bakmazdi ama yeni nesil kızları uzun boy delisi
@Yhfghhi6577 22 yaşında birinin eski nesil olma ihtimali var mı? Seven seviyor kardeşim reddediliyorsanız sebebi boyunuza bağlamayın insanlar sadece boya bakmıyor bazen tipe bakar bazen paraya bazen de karaktere bakar.
@tavsanncikk 22 yaşındaki kısa erkekler hep yalnız işte nesini anlamadın
@Yhfghhi6577 evli bir tanıdığımdan bahsetmiştim sizin yalnız kalma sebebiniz boyunuz değildir emin ol tipiniz kötüdür ya da başka bir şey sadece boy engel olamaz emin ol
@tavsanncikk bos laf bunlar
Kabul et veya etme sevilmeme istenmeme sebebin boyun değil tipidir.
@tavsanncikk 🤣
Çirkinsin demek ki kudurmays devam edebilirsin her yerde ağla şimdi kısayım reddediliyorum diye
@tavsanncikk kes samata yapma
🚮🚮
@tavsanncikk kısa olup evli olup sevgilisi olan erkeklerin tamamı ya zengin ya da eski kuşak. Yani tek çarem boy uzatma ameliyatı. Ayrıca düşüncelerimi yazma özgürlüğüm var.
@Lazjoker veya sadece gördüklerin bu kadar. Yorumlarda bütün kızlara yazmışsın sevgilim veya hoşlanıyorum diye bahsettikleri kızlara kankam demek istedin tarzı boş şeyler yazmışsın. Burdan çıkarman gereken kısa erkeklerin sevildiği ama anlamamak için çok ısrar ediyorsun. Sevilmeyen sensin kısa erkekler değil bunu anla.
@tavsanncikk sevilmememin sebebide boyumun 1.80 den kısa olmasıdır. Ayrıca ne muhtemelen beni teselli için hoşlandık sevgili olduk demişlerdir. Ama gerçekte sadece kankadırlar
@Lazjoker psikolojik destek almanı öneririm. Sevilmemenin sebebi boyun falan değil muhtemelen göze çarpar bir şey vardır. Tanımadığın insanların ilişkisine bu kadar hakim olman, sanılanın aksine sevgili değil de kanka olduklarını söylemen süper😍😃
@tavsanncikk söylemem gerçekler. Ayrıca psikolojik destek alsam ne olacak. Yine boyum 1.80 den kısa diye red yiyecem.
Erkekler neden 170 kızlarla oluyor hep?
Öyle bir şey yok
1.50 kıza bile bin tane erkek birden yazıyor
Yakışıklı geldi de ben kabul etmedim sanki
😀😀
Komik miydi
Öyle geldide belkide haklısındır kimbilir 🤷♂️😀
Fikrini yeteri kadar umursamıyorum. Hatta umurumda değil ne düşünürsen düşün. Ahaahahha
Benim için mi diyorsun 🤷♂️
Pekii iyi günler 🤨
Gelse direkt reddedersin ama
Hepsi aynı doğru
İyi oluyor size
Seçilim diyelim
Aynı seçilim niye size uygulanmıyor
@Yhfghhi6577 isterseniz uygulayın bizene