• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kızlar sadece 1.80 üstü olan erkeklerle sevgili oluyor, neden?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
47
Yapay Zekaya Sor
Kızlar sadece 1.80 üstü olan erkeklerle sevgili oluyor, neden?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DindarFetisist
    DindarFetisist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Ben de boyu 158 cm ≈ 5'2 olarak boyu 190 cm ≈ 6'3 ve üzeri boyda, iri yapılı, iri göğüslü, güçlü, merhametli, şefkatli, dürüst, güvenilir, anlayışlı, cinselliği seven, fetişizmi seven, BDSM'yi seven, yeni şeyler denemeye açık, fetişlerime ve fantezilerime karşı blokaj koymayıp anlayışla yaklaşıp deneyelim & uygulayalım, diyecek ve 3'ümüz birlikte tüm zevklerimizi, fetiş ve fantezilerimizi beraber yaşayacağımız iki adet kadın istiyorum. Cinsel anlamda bu kadınlara köle olma isteğim var. Benim isteğim de bu. Evet, çok zor bir istek.

Kadınlar boyları 155-160 cm ≈ 5'1 - 5'3 boylarında da olsa boyu 190 cm ≈ 6'3 ve üzeri erkeklerle takılmaları gayet normal karşılanıyor ama benim gibi 155 - 160 cm ≈ 5'1" - 5'3" boylarındaki erkekler için böyle 190 cm ≈ 6'3" ve üzeri boylardaki kadınlarla takılmak maalesef çok zor. Bu kadınlar maalesef her ne kadar yakışıklı da olsak bize pas vermiyor. Bu kadınlarla olmak için ya çok ünlü ya çok zengin ya da çok ultra yakışıklı olmak lazım. Hatta yakışıklılığımız büyüleyici ve el kestirecek kadar olmalı ki o zaman bile belki bir şansımız olabilir. Bu şartlarda gerçekten bir mucize gerekli. Benim açımdan ise 2 mucize gerekli. Benim gibi yakışıklı olmayan, ortalama şirin yüzlü, orta gelirli 155 - 160 cm ≈ 5'1" - 5'3" boyunda erkekler için gerçekten ilahi kerametler gerekli.

Kendinden devasa olarak uzun dev cüsseli kadınlardan hoşlanmak macrophilia (makrofili) fetişidir. Ben yalnız olduğumu sanmıyorum. İlla ki benim gibi makrofili fetişi olan vardır ama sayımız çok az.

Bu toplumda maalesef kendimizden devasa uzun, yapılı kadınlarla sevgili olmamız, evlenmemiz ilahi bir keramet gerektiriyor. NŞA'da çok zor çünkü. Kadınların geneli kendilerinden uzun istiyor. Kadın 2 m ≈ 6'7 boyunda bile olsa yine kendinden uzun istiyor. Burada 155 cm ≈ 5'1 boyunda olduğunu tahmin ettiğim kadınlar dahi 190 cm ≈ 6'3 ve üzeri boyda yapılı erkek istiyor. Gel de bu toplumda 158 cm ≈ 5'2" boyunda bir erkek olarak 6'3 ≈ 190 cm ve üzeri boyda iri cüsseli kadınlarla sevgili olmak iste. Gerçekten ilahi bir mucize, keramet, vb. olmalı.

1
    17 Yorumla
    • AJLeewq
      AJLeewq
      1 yıl

Bu adam bu soruyu bekliyormuş herhalde

Yorumla
    • Popokizartici
      Popokizartici
      1 yıl

@AJLeewq evet hayatı boyunca bunun için bekledi

Yorumla
    • GünahkarMuhammed
      GünahkarMuhammed
      1 yıl

Allah şafii ismiyle şifa versin

Yorumla
    • DindarFetisist
      DindarFetisist
      1 yıl

@AJLeewq evet. Gerçekten bekledim

Yorumla
    • DindarFetisist
      DindarFetisist
      1 yıl

@GünahkarMuhammed amin hepimize

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 yıl

Oğlum sen nasıl erkeksin. Bırak bu fetiş metiş saçmalıklarını. Az erkek ol. Senin kadınları köle yapman lazım yatakta. Az özgüvenli ol. Erkek dediğin dominant olacak. Kadına emir verecek, yönetecek. Şu erkeklerin geldiği hale bak. Feminizmi savunan erkekler reel hayatlarında böyle işte.

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 yıl

Allah şifa versin. Allah kimsenin başına vermesin böyle bir rahatsızlık

Yorumla
    • DindarFetisist
      DindarFetisist
      1 yıl

@Alpha_Rules bu fetişler benim elimde değil ki. Ben küçüklüğümde nedendir bilinmez dev kadınların beni ellerine alıp sevdiğini, ağızlarında emdiklerini, ayaklarına koyduklarını, göğüslerinin üzerine koyduklarını, vb. hayal ederdim. İçimde böyle bir fetiş var.
      Ben yakışıklı değilim ki özgüvenli olayım. 158 cm (5'2) boyum var. Tipim de normal yani. Yüzüm de şirin denilecek bir yüz ama yakışıklı değilim. Ortalama bir gelirim var hani zengin de değilim. Kadınlar bana köle olamaz ki. 😔 kadınlar görüyorum hep uzun boylu, kaslı, yapılı erkek arıyor. Bizim şansımız yok. Canıma kıyasım bile geliyor. Ne özgüveni ben yaşamak bile istemiyorum. 😔 ben de içimden gelen bir his olarak 190 cm (6'3) boy ve üzeri devasa kadınlardan hoşlanıyorum. Zehra Güneş gibi mesela. Vargas gibi mesela. Ama bu tarz kadınlar asla benim gibi kısalara pas vermez.
      Yatakta bir kadını köleleştirecek boyda alete de sahip değilim. Alet boyu 20 cm (8 inç) olanlar varken 12 13 cm (5 inç) olan bizlerin hiç şansı yok. İsyan edip günahkâr olmak istemiyorum.

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      1 yıl

Boyumuz, fetiş ve bunların imkansızlığı konusunda yaklaştık

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 yıl

Moruk çok saçma fikirlerin var. Birincisi özgüveni paraya, yakışıklılığa ya da boya bağlaman ap tal ca. Özgüvenin bunlarla hiç alakası yok. Özgüven içerden, düşüncelerden gelen bir şey. Senin özgüveni bu maddelere bağlaman zaten özgüvensiz olduğunu gösteriyor. Ben yapabilirim ben edebilirim bunları söylemen lazım kendine. Sen resmen blackpill ci gibi konuşuyorsun. Tamamen özgüvenini ve öz saygını artırmak üzerine çalışmalar yap. Çocuklukta belki kötü muamele görmüş olman belki bunları etkilemiş olabilir. Ama kesinlikle bunlar birer bahane değil ve bunların hepsi düzeltilebilir. Sen zaten erkek olduğun için senin doğanda dominant olmak var dolayısıyla bunları düzeltmek daha da kolay. Feminizm insanların beyinlerini yıkadığı için erkeklerin itaatkarlaşması günümüzde biraz daha artmaya başladı. Kadınlar ise daha maskülen davranmaya başladı. Ama aslında iki tarafta farklı davranmaya başladığı için birbirlerinden şikayetçi ve ilişkiler pek çalışmıyor. Ama her erkek ve her kız böyle değil. Maskülen erkekler ve feminen kadınlar halen varlar. Senin yapman gereken şey öz saygını arttırmaya odaklanmak. Aynı zamanda internet ve akıllı telefon kullanmayı da tamamen bırakmalısın. Çünkü bunları kullandıkça p @ r n @ izlemeye devam edeceksin ve bağımlılığın düzelmez.

Sana diyorum ki boy, kilo, kas bunların hiçbirisi bahane değil. Bunlara sahip olmayıp bir sürü kadınla ilişkiye giren erkekler var. Sen halen daha saçma sapan şeyler söylüyorsun.

Kesinlikle özsaygı sorunun var. Bunu halledersen bu düşüncelerin ve fetişlerin de yok olur

Yorumla
    • DindarFetisist
      DindarFetisist
      1 yıl

@alpha_rules güzel diyorsun da burada kadınların kızların yorumlarını okuyoruz. Genelde beklentiler arş-ı ala'ya çıkmış ki sosyal hayatta da böyle. Kadınların geneli uzun boylu, yapılı geniş omuzlu erkek istiyor. Bu kadınlara nasıl yanaşayım? Ben hayatım boyunca dişi sineğe bile selam vermemişken, içime kapanık ve yapayalnız büyümüşken, hayatım boyunca hep yapayalnız takılmışken? Yıllarca nasıl kız arkadaş olunur, sorusunun cevabını aradım. Çoğu erkek bana kafelere git, otur, birini gözüne kestir ve bakış tarzı şeyler söyledi. Denedim ama kimse yanaşmadı hatta rahatsız olduklarını hissedip çok defa terk ettim. Olmuyor. Beni beğenmiyorlar. Boyum kısa. Yapılı değilim. Orta halliyim. Evet, bazıları cok tipsiz olduğu halde manken gibi hatunlarla takılıyor. Bazılarında şeytan tüyü var ama bu da bende yok. Siz teorik şeyler yazdınız. Özgüvenin yok, özgüven kazanlan lazım, yazdınız. Sadece durum tespiti var.
      Çare nedir? Kadınların kızların beklentileri resmen miraca çıkmışken nasıl yanaşayım bu içe kapanıklıkla?
      Bazı kadınlar da erkekleri yolunacak kaz olarak görüyor. Maddu destek adı altında resmen erkeği inek gibi sağıp soyup soğana çevirme derdinde
      Sosyal medyadan bazılarına yazdım. Çoğu boy, kilo, alet, vb. sorup neğenmeyince engellediler. Bir kısmı da maddi destek karşılığında arkadaşlık kurabileceklerini belirtip sürekli para istedi. Online ortamda para gönderdiğim halde engellendim. Buluşma vaadiyle durmadan para isteyip en sonunda kredi çektirmeye çalışanlar oldu. Yüz yüze zaten cesaretim yoktu. Soğuttular beni kendilerinden. İçimdeki makrofili fetişi de iyice ayyuka çıktı ve artık bana göre devasa olmayan hiçnir kadın tahrik etmiyor beni her ne kadar çok seksi olsa da. 190 cm (6'3) üzeri kadınlar da bana pas vermez. Aslında umudum pek yok artık.
      Çocukluğumda yaşadıklarım zaten hayatımı şekillendiriyor.
      Durum tespitiniz güzel ama çare bence eksik. Aynanın karşısına geçip ben şöyleyim, böyleyim, demekle de özgüvenim yerine gelmez.

Yorumla
    • Xkhjj
      Xkhjj
      1 yıl

@AJLeewq ay nasil güldüm 😂😂

Yorumla
    • Mysteriaxx
      Mysteriaxx
      1 yıl

Bi tanesini buldun ikincisi kaldı shshh

Yorumla
    • DindarFetisist
      DindarFetisist
      1 yıl

@Mysteriaxx ütopya hayal ettiğimin farkındayım. 😔 umutsuz vakayım

Yorumla
    • Popokizartici
      Popokizartici
      1 yıl

Hayal ettiğin kadınlara çaktım usta boyla ilgisi yok boyum 170 önemli olan kadını tahrik edebilmek tahrik edersen boyun 110da olsa o paketi açarsın

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 yıl

Dostum zeka sorunu da var sadece özgüven sorunu değil. Tipsiz olan, boyu kısa olan erkekler var diyorum. Kızları götürüp s kiyorlar diyorum. Halen daha saçmalıyorsun. Senin gibileri askere alıcaksın 5 sene. orada biraz maskülenleşirsin belki. Bütün kızlar seni ömür boyu red etse bile hiçbirine köle olmaman lazım. Tam tersi gıcık olup domine etmen lazım. İnstagramda aslan fotoğraflı erkek_akademi sayfası var. Onu beğen ve takip et. orada e kitaplar var onları da satın al. Düşüncelerinin değişmesi lazım. Bir kız seni red ettiğinde hemen yetersizlik düşüncesine giriyorsun. 1000 kızla tanışırsın 900 ü red eder, 100 ü numarasını verir. 50 siyle buluşursun. 40 ıyla yatarsın. Bu işler böyledir. Eğer yine de 0 sonuç alıyorsan açılışında, konuşmanda, ses tonunda hatalar vardır. Bunların hepsi düzeltilebilir şeyler. Tembel ve sürekli şikayet eden bir mızmız olursan düzeltemezsin tabi. Önemli olan soru şu. Düzeltmek istiyor musun? Bir daha boy, kilo, tip, alet boyutu üzerinden bir kelime duyarsam cidden mal olduğunu düşünücem. İşaretlerle anlaşan maymunlar bile laftan anlar. Maymundan daha aşağısın zeka olarak demektir. Kadınların ne söylediğine bakma, ne yaptığına bak. Sınıfımızda bi kız vardı. Sınıftan asla sevgili yapılmaz diyordu. Sınıftan sevgili yaptı 1 sene sonra. Efendi erkek istiyorum, bana iyi davranan erkek istiyorum diyen milyon tane kız var. Hepsi de sert, maskülen, dominant ve badboylara, aldatan erkeklere, umursamaz erkeklere aşık oluyorlar. Sen şimdi 3 IQ ile düşünür dersen ki eeee kızlar öyle dedi. Ben de efendi bir erkek olmalıyım. O zaman kaybedersin.

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 yıl

Kadınların cümlelerine göre hareket edecek kadar zavallısın. Kadın sana penisin küçük diyorsa seni aşağılıyor demektir. Yoo gayet de büyük ben memnunum diyeceksin. Sen kendi vücuduna bak pörsümüş diyeceksin. Bir kadın kredi çektiriyorsa ve sende bunu sorgusuz yapıyorsan psikolojin bozuk demektir. Kadınların dediklerini yapma. Azıcık beynini kullan. Bir kere daha para, yakışıklılık, boy falan dersen seni engelleyip siteye spam üye olarak şikayet edicem. Amacın samimi şekilde yardım almaksa dediklerime odaklan, sadece çözüme odaklan.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkeklerde daha cekici, kalcasi biraz daha dolgun, kivrimli kadinlari tercih ediyorlar daha cok. Dumduz bir vucut cekici gelmiyor kadin fiziginde. Ayni mantik ve sebeple. Kadinin kalcasini gudusel olarak bu saglikli cocuklar doğurur imasi veriyormus galiba siz erkeklere. Arastirmalar vardi zamaninda. Kadinlar icinde uzun boy, genis omuz, kalipli olmak gudusel olarak ayni sey. Daha guclu, daha korumaci imasi oluyor gudusel olarak. Herkes hormonlariyla hareket ediyor, secip ve seciliyor yani. Kadinda disi ozellikler ve disiligin gorseli ne kadar iyiyse siz erkeklere o kadar cekici geliyor. Bizde de eril ozellikler ve erilligin goruntusu ne kadar fazlaysa o kadar cekici geliyor.

Ozellikler daha az ise iste kadin pek kıvrımli degilse, kalcasi cok belirgin degilse, kucuk memeliyse, beli kalinsa, biraz duz bir vucudu varsa cokta cekici, seksi gelmiyor erkeklere. Erkekte de boy pos yoksa, celimsizlik, kalipli olmama vs gibi seyler varsa bu da kadina seksi, cekici gelmiyor. Ha hic mi tercih edilmiyor boyle olmayan kadin ve erkekler hayir. Herkesin bir alicisi var.

5
    8 Yorumla
    • Slayer_83
      Slayer_83
      1 yıl

Evet söylediklerin doğru atalarımızdan gelen özellikler gereği kodlanmış bunlar bize redpilde de geçiyor tıpatıp saydıkların ve kadınlar yönetmeyi değil yönetilmeyi ister bunu yapabilecek erkeği arzular.

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Herkesin bir alıcısı var ne yav ticaret mi yapıyoruz ne alıcısı

Yorumla
    • güneşveyaprak
      güneşveyaprak
      1 yıl

@Yhfghhi6577 aynen öyle. Fıstık gibi kadınlara salya akıtırken gözlerinizin önünde başkasına pas vermeleri tamamen bunun ürünü. orada bir kadın var uzakta. Ama senin alımın yetmez.

Yorumla
    • güneşveyaprak
      güneşveyaprak
      1 yıl

@Slayer_83 evet
      Mümkünse çekici bulduğum, her baktığımda beni ıslatan bir erkek yönetsin, teşekkürler.

Kaldı ki böyle bir adamla evliyim.

Göbekli, saçı dökülmüş, kısa boylu erkekler kendilerine uygun diğer bacılarımla birlikte olabilir hiçbir problem yok.

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

@güneşveyaprak hayırdır niye kudurdun bu kadar 😃

Yorumla
    • slkmısıncemile
      slkmısıncemile
      1 yıl

@Yhfghhi6577 sen boş ver bu teyzeyi kendisi biraz aklen eksiktir lfgkjbşgfngfn

Yorumla
    • slkmısıncemile
      slkmısıncemile
      1 yıl

@Yhfghhi6577 yani evleneceği adamın çocuğunu sokağa atmasını meşrulaştırmaya çalışan bir vicdansız

Yorumla
    • slkmısıncemile
      slkmısıncemile
      1 yıl

+benim babam güneşveyaprak nickli tarzında bir kadınla evlense ve beni sokağa atmaya çalışsa o kadının ebesini s*kerim dünyaya geldiğine bin pişman olur

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

109

Cevap

48

Cevap

• MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Topuklu giyince o kadar oluyorlar çünkü 😂 bence doğal bir istek

0
    0 Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Karakterde önemli sırf uzun boyla bitmiyor iş.

0
    1 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Boy olmadan olmuyor ama

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

boya baktıklarından

0
    0 Yorumla
  • XtheWorldStarX
    XtheWorldStarX Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.

bu söylediğin şey tamamen genelleme ve klişe bir düşünce. her kız 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor demek, milyonlarca insanı tek tipe indirgemek demek. gerçek hayatta birinin sevgili olup olmamasını sadece boyuna bağlamak çok sığ bir bakış açısı. evet, bazı insanlar uzun boylu partnerleri çekici bulabilir, bu bir tercih olabilir. ama bu demek değildir ki tüm kızlar sadece buna bakıyor. ilişkilerde en çok aranan şey güven, anlayış, kişilik ve uyumdur. ayrıca eğer sadece uzun boylu insanlar sevgili yapabiliyor olsaydı, 1.80’in altındaki kimsenin ilişkisi olmazdı, ama öyle bir şey yok. gerçek hayat, sosyal medyada pompalanan yüzeysel algılardan çok daha farklı. insanlar sadece dış görünüşle değil, hissettirdiklerinle, iletişiminle, nasıl bir karaktere sahip olduğunla ilgileniyor. o yüzden bu "boy takıntısı" muhabbeti biraz bahane gibi geliyor. asıl mesele kendine güvenmek ve kendini geliştirmek. Boyun kaç olursa olsun, seni sen olduğun için seven birini bulabilirsin.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Allah inancı ve itaati olmayan erkek dünya güzeli olsa ne fayda? En değerlisi Allah olmayan birinin gözümde kıymeti yok. Bende bir kızım ve böyle düşünüyorum. Bütün kızları genelleme bence. Mesela bende benim gibi dindarlığa değer veren bir erkek göremiyorum. Hepsinin tek derdi beden, beden, beden, beden. Ama genellemiyorum. Elbet birileri vardır ama denk gelmiyoruz olarak bakıyorum.

8
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Lisedeyken sınıfımızdaki bir kız 1.50 lerdeki bir oğlanla sevgili oldu ve çocuk kendi isteğiyle kızdan ayrıldı. Kısa süre sonra da başka uzun bir kızla sevgili oldu. Bu arada vereceğin yanıtları tahmin ettiğim için söylüyorum, çocuk zengin falan değildi.

0
    1 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Lisedeki ilişkiler ciddi değil onları sayma hiç

Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.

Yok böyle bir şey. Sınıfımızda 160 bir erkek var kızların hepsi hasta ona. 150 olan bir başka erkek biliyorum çoğu 180 den daha fazla kız becermiştir. Ben 185 im ama boyumun çok bir getirisini görmedim kızlarda. Boyumdan memnunum ve kesinlikle çekicilik ve değer katıyor ama boy, kilo bunlar her şey değildir. Özgüven, iletişim yeteneği, niceguy olmama, feminist olmama, meriç olmama, maskülen olma, erkeksi olma bunlara odaklan

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

İlkel bir duygu çekici geliyor kadına uzun boy eril, güçlü gösteriyor. Ama bana sorarsan tek başına bir kriter değildir. Erkeğin diksiyonu, kendini geliştirmişligi insana tavrı , merhameti bile etkiler yerine göre. Bu özellikler varsa 170 adamda etkiler kadını. Velhasil kadınına göre değişir bu durum..

0
    0 Yorumla
  • Elleira
    Elleira Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Erkekler neden fit kadınlarla çıkarlar? İkisinin de cevapları bir😃 zevk meselesi ✨ bingooow
    Çok düşünmeye gerek yok yani. Çoğu erkeğin zevki aynı (fit kadin guzel vicutlu hafif baliketli vs) çoğu kadının da zevki aynıdır. (uzun boy, yapılı vs vs)

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sokağa çık çimlere dokun obez olup sevgilisi olan bir sürü kız var ama uzun olmayıp sevgilisi olan erkek yok

Yorumla
    • Elleira
      Elleira
      1 yıl

Hahshsj abartma
      Nasıl yok? Elbette var. Çevren de sadece uzun boylu çiftler mi var? Çok kasma bence bir gün senin de sevgilin olucak ve o senin kadar boya takmayacak emin ol. Yeter ki sev kendini

Yorumla
    • Elleira
      Elleira
      1 yıl

Kullandıysan*

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sevgilinin boyu kaç acaba söyle bakalım

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Fit güzel vücutlu olmayan kızların %90 ının sevgilisi olurken uzun boylu olmayan erkeklerin %90 ı yalnız kalıyor

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Boya takan da kızlar ayrıca soran arkadaş dorğu diyor çevremdeki 10 erkekten en az 6 sı hayatında kız eli tutmamış durumda karakterleri tipleri falan da düzgün insanlar ama gel gelelim boyları 170 lerde

Yorumla
    • AJLeewq
      AJLeewq
      1 yıl

@Yhfghhi6577 şimdi kızlar özgür tercih yapabilirler dimi öyleyse her konuya burun sokmaya gerek yok

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Elleira
      En kilolu kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kanka 1.86 buçuğum Spor yapıyorum çocukluğumdan beri ve doğal besleniyorum aile yapımız zaten uzun boylu kalıplı olur o yüzden zorluk çekmedim ama ailem kısa boylu bile olsaydı yine uzardım beslenme şekline bağlı hayat şekline bağlı

Ama öyle bir algı var nedenini bilmiyorum

Bana bakan kızlar hep 1.68 altı aw

0
    0 Yorumla
  • ZEY2X
    ZEY2X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 95%
    1 yıl

Öyle miymiş? :D ilkin boy bos kriteri devreye girer, o yüzden boyu uzun, mümkünse yapılı, gülüşü güzel flan gibi detaylara bakılır. ki bu detaylara sahip olan erkeklerin birçoğu dandik çıkıyo, başlamış bi ilişki varsa çabuk çöküyo. :D

0
    0 Yorumla
  • theconqueror28
    theconqueror28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 97%
    1 yıl

1.80 üstü biri olarak diyorum. Kızların hayatı yalan. Ne istediklerini kendileri de bilmiyor. İstediklerini tam anlamıyla karşılasan yine de bir eksik bulacaklardır. Özellikle kimse kusura bakmasın tc kızları

0
    0 Yorumla
  • Aelirenn
    Aelirenn Takip Et
    Yoda Yaş: 96 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.

Kadınların “bu beni korur” dürtüsünü uyandırdığından ve biraz da göze hitap ettiğinden.
    Erkeklerdeki büyük göğüs ve balık etliliğin bilinçaltında doğurganlığı temsil edip onlara istemsiz ilgi duyduğu gibi.

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Öyle bir sey yok, uydurmayın :) uzun boylu erkekler bazi kadinlari daha fazla cezbeder ama bazilarini. Beni de uzun kadin cezbedebilir ama mutlak bir gereklilik de değil. Tercihler cok fazla ve farkli.

0
    0 Yorumla
  • Kuklaakuk
    Kuklaakuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 91%
    1 yıl

Çünkü ben 165 im ve daha kısa bir beyefendinin yanında kendimi olduğundan kalıplı hissederim ve kilo vermeye şartlarım kendimi bu da benim açımdan yıpratıcı olur

1
    6 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

175 biri de senle gayet uyumlu olur

Yorumla
    • Kuklaakuk
      Kuklaakuk
      1 yıl

Yan yana geldiğimde aynı duruyoruz 175 biriyle

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Durmuyorsunuz o sizin saçma sanrınız 10 cm gayet görülebilir bir fark

Yorumla
    • Kuklaakuk
      Kuklaakuk
      1 yıl

Gayet görülebilir bi fark evet ama yan yana gelince görünmüyor maalesef

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Görünüyor sen görmek istemiyorsun

Yorumla
    • Kuklaakuk
      Kuklaakuk
      1 yıl

Olabilir evet

Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle öyle değil dostum. O kendine güveni olmayan erkeklerin hüsnü kuruntuları.

Kısa erkek pek dikkat çekmez, bu doğru. Ama ortalama boyda bir erkek hemen hemen her kızla çıkabilir.

1
    3 Yorumla
    • AJLeewq
      AJLeewq
      1 yıl

Her kız abartı olmuş kimse hepsinden şans bulamaz

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

@AJLeewq abartı olanlara başarılar dileriz o zaman :d

Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

Palavra bu laflar

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Ben boydan ziyade karaktere tevazuya önem veriyorum hayatımda. 🎗önemli olan boy ve fizik değil ruhuna dokunan insandır. ✨

2
    2 Yorumla
    • Sabirsizprenses
      Sabirsizprenses
      1 yıl

Cok üzülürsün haberin olsun Bende öyleydim ezdiler ve üzdüler artık kriterlerim var

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Sabirsizprenses acaba gerçekten öylemiydin yoksa kısa erkekleri reddetme bahanen olarak mı söylüyorsun

Yorumla
  • VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Çünkü 1,72 yim, topuklu giydiğim boyumu da hesaba katmak zorundayım.

2
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

152 olsan da yine uzun isteyecektin ayrıca sanalda topuklu diyorsunuz ama reelde hepiniz spor ayakkabı ile geziyor

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      1 yıl

Kışın hep topuklu bot-çizme giyerim yazın da genelde spor işte zaten sürekli spora giden biriyim neden topuklu giyeyim 😅

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      1 yıl

Bence gerek var giydiğim zaman yanımda küçücük duran bir erkek istemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

erkekler de kalın taban giyiyor bahane bunlar

Yorumla
    • Merto18
      Merto18
      1 yıl

1.87’yim 1.88 1.90 olmaya çalışıyorum

Yorumla
    • Strongerr111
      Strongerr111
      1 yıl

Guzel kardesim. Visneli browni kardesimiz sana destan yazar gibi anlatsada uzun boylu erkek isterim vs vs , isi bilen ve bu oyunun ustasi olan erkege denk geldigi zaman boy falan umrunda olmaz. Tabi 1.60 erkekten bahsetmiyorum.1.65 ve ustu veya 1.70 ustu olsun farketmez. Arzunun veya bir erkege cekimin %20 si boydur. Ha bu konularda kadinlarida dinleme. Kadin bir suru kriter anlatir gider kriterlere uymayan erkekler cikar evlenir vs. Yani kadin hersey der duygusal ve degiskendir. Sen birak bu kariylada girme tartismaya , Yani kendinden kisa erkekten etkilense bile kabul ettiremezsin o yuzden tartisma. Boyunu olcup daha kisa oldugunu ispatlasan bile erkegin hayir ama ben onu seviyorum falan der. Boya takilma. Kendin ol gerisi gelirrr.

Yorumla
    • Strongerr111
      Strongerr111
      1 yıl

@Merto18 cok kisa olmadiktan sonra pek bir etkisi yok boyun. Kendine has bir enerjin yoksa.

Yorumla
    • Merto18
      Merto18
      1 yıl

@Strongerr111 haklısında 1.88 1.90 civarları en iyi boylar bence

Yorumla
    • Strongerr111
      Strongerr111
      1 yıl

@Merto18 evet her telden biraz olmasi şart ama.

Yorumla
    • Merto18
      Merto18
      1 yıl

@Strongerr111 aynen

Yorumla
    • DindarFetisist
      DindarFetisist
      1 yıl

@Strongerr111 ben de makrofili fetişine sahibim 158 cm (5'2") boyundayım ama 190 cm (6'3) ve üzeri boyda iri cüsseli devasa kadınlardan hoşlanıyorum.

Yorumla
    • Strongerr111
      Strongerr111
      1 yıl

@DindarFetisist sen istisnasin. Ben genel kesim icin konusuyorum. Seninki kadin erkek iliskisi degil.

Yorumla
    • DindarFetisist
      DindarFetisist
      1 yıl

@Strongerr111 benimkisi makrofili fetişi

Yorumla
    • Strongerr111
      Strongerr111
      1 yıl

@DindarFetisist peki

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@VişneliBrowni_
      Bu 1.60 olsanda yine en az 1.80 erkek isteyecektin

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Benim boyum 173 ve erkek partnerlerim 175-185 aralığındaydı. Bunu spesifik olarak seçmedim, öyle denk geldi. Tabii kadınlarda da erkeklerde de genel bir boy takıntısı gözlemlemliyorum ben de.

0
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.

Mantıken 180 ustulerle sevgili oluyorsa etraftaki bu 170 babalarla kim sevgili olup evlendi...

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

eski nesil kadınları boya bakmıyordu ama şuanki yeni nesil kadınları boy delisi okey? babası 170 kızın sevgilisi 185 anladın mı şimdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

noldu sustun cevapsız mı kaldın

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      1 yıl

Eski nesil kadinlar genel olarak bakamiyordu babası veriyordu düğünde görüyordu kocasını 😅yoksa kadinlar secse ülkenin boy ortalaması uzardi

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

E eski nesil olayını sen de biliyorken 180 altı erkekler evleniyor demenin anlamı ne seçseler eski nesildeki 180 altı babalar da baba falan olamaz hayat boyu yalnızlıktan sürünürdü

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@eskiblablaci
      Onlar ya zengindir ya da eski kuşak

Yorumla
  • Zsez_S
    Zsez_S Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.

Bu kızların çıtasını (popon kaldırdı) 180 erkekler çıkardı. Minyon seve seve kızlarda iri sevmeye başladı. Olan 180 altındaki erkeklere oldu

1
    1 Yorumla
    • Penci_Zorno
      Penci_Zorno
      1 yıl

Buyurun efendim 👑

Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Neden erkekler sadece güzel kadınları istiyor. İkisinin cevabı da ayni

2
    1 Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

Öyle bir şey yok

Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

180 lerle sevgili olup 1.70lerle evleniyolar😂 o kadar kısa erkek var hepside evli boş yapmayın

2
    7 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Bir de bunu iyi bir şey gibi anlatıyor :d ulan daha kötü bu napalım uzunla çıkıp kısayla evlenen kadını onlar 2 3 yıla boşanıyor zaten asıl sen boş yapma

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      1 yıl

Ahahahhshd bu saflığın doğuştan mı? Kızlar zeka sevdiği için yalnızsın işte bunun kanıtısın jsjdjjd

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Saf olsam evlilik iyi bir şey derdim boş boş manipüle etmeye çalışma bu zamanda zekası olan evlilik yapmak özellikle de aklı olan uzun erkek artığı kızla evlenmez

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Uzun sevgililerinize kendinizi bal börek gibi ikram edin her b0ku yaşayın baktınız yaş 30 oldu yaşlandınız o zaman 170 lerle evleniyorsunuz o evlendiğiniz 170 lere de her gece basım ağırıyor dişim ağrıyor çekiyorsunuz. Bunu kabul etmeyen mi saf oluyor didjdkdk kendini zeki sanan aptalsın diğer kadınlar gibi yaşın da 30 a gelmiş kedi anneliği nasıl gidiyor 😂

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      1 yıl

Okumaya tenezzül etmediğim gereksiz fikirlerini alıp miktir mi olsan? Sevilmemiş ezikliğinin sorumlusu ben değilim ana baban versin yallah

Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

Aynen sonra da o 170 leri boynuzlayip malına mülküne konuyorlar 😂 baya da güzel bir şey de mi. Bu zamanda evlenen erkekte akıl yoktur takılıp geçmek lazim

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      1 yıl

1.60 lar hiç konuşmasın😂 180 altı erkekmi olur lan erkeğim diye dolaşmaasın ahahahhdjdjdj

Yorumla
  • Kelebek_kızz
    Kelebek_kızz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu sadece fiziksel olarak bakan kızlara has bir özellik, azda olsa hala karaktere ve kalbe bakan bizim gibi kızlar var.

0
    1 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Onlara da hep uzunlar "denk geliyormuş"

Yorumla
  • SAMETİLBAY
    SAMETİLBAY Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

benim boyum 185 daha hiç o yönden faydasını görmedim arkadaşlarımın içinde benden daha uzun olanları var ve tek başınalar

0
    0 Yorumla
  • meraklı4226
    meraklı4226 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Allah herkes değil ama öyle bir durum var boyu uzun olmayan kızlar genelde boyu uzun olan erkeklerden hoşlanıyor

0
    0 Yorumla
  • kremalıfincanbüreği
    kremalıfincanbüreği Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

158 im hayatta boy kriterim olmadı, tanıştığım insanların da çoğu kısaydı. Kısacası (!) bu da bir genelleme😄

0
    2 Yorumla
    • Muhammet35354270
      Muhammet35354270
      1 yıl

O zaman 😄 1.70 yeterli

Yorumla
    • kremalıfincanbüreği
      kremalıfincanbüreği
      1 yıl

@Muhammet35354270 yani 🙂

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

1.80 üstü daha çekici gelsede bu genel bir durum değil. Kendinden kısa erkekle evlenen kızlar gördüm 😅

0
    1 Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

Sonra boynulayıp mallarına cokuyorlar o erkeklerin

Yorumla
  • TimAyyıldız
    TimAyyıldız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110 , eic 63%
    1 yıl

Güç bizde kardeşim boy pos endam 😅😅😅😅😅😅 işin şakası kardeşim uzun seçeneği varsa onu seçer zaten

0
    0 Yorumla
  • štêlitøX
    štêlitøX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İçgüdüsel olarak kendini güçlü bir erkeğin kollarında görmek istiyorlar. Uzun boylu erkekler onlara güçlü görünüyor.

0
    0 Yorumla
  • Mavilibayanyy
    Mavilibayanyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.

1.60 ım ama nedense 1.85 istiyorum. Uzun boylu erkek çekici geliyor

1
    1 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Senin erkek karşılığın 175 bile değil mk biraz denginizi bilin

Yorumla
  • L0veelatte
    L0veelatte Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

İlgi çekiyor diye ama çok boy takıntım yok benim

1
    5 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@L0veelatte
      Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti

Yorumla
    • L0veelatte
      L0veelatte
      1 yıl

@Lazjoker reddetme sebebim boyu değildir başka sebeptir. Son çıktığım erkek 162 boyundaydı

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@L0veelatte
      Boyudur boyu. Ayrıca en son kankam 1.62 idi demek istedin herhalde.

Yorumla
    • L0veelatte
      L0veelatte
      1 yıl

@Lazjoker fazla ön yargılı şekilde her karşı cinse öyle bakıyor olabilir misin? Boyu benden 4 cm kısa olan biriyle sevgili oldum kısacası

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@L0veelatte
      Tam tersine yaşanılmış tecrübeden yola çıkarak gerçeklerle yaklaşıyorum. Ayrıca benden 4 cm kısa birisiyle kanka oldum demek istedin herhalde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

175 im şahsen benle aynı olsa da kabulüm.
    Kişiliği doğru olursa sorun etmem ama kısa kızlar 180 istiyor.
    Hiçbir hakları yokken

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

kısa kızların hepsinin sevgilileri 185 190

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bizde erkek bulamıyoruz knk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

175 im şahsen benle aynı olsa da kabulüm. lafına sadık kal o zaman kankan da değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

yenisini açamayacam sanki xd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İd engelleriz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

nah engellersin :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İşine bak

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

reddetti

Yorumla
  • TRAKYALIKISÇE
    TRAKYALIKISÇE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    1 yıl

180im ve benden mümkünse 10 cm uzun birini istiyorum he olmadı aynı boy ama aşağısı değil yani

0
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Büyük erkek büyük penis gibi bir mantık kuruyor olabilirler.

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Öyle mi? Yani bir ilişkim vs yok. Ama genel olarak öyle bir kanı var.

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Vardı da biz mi olmadık 2 metre bulayım direk nikah masası bnbnbnb

0
    9 Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

E ben ne güne duruyorum hbhvhcj🍓

Yorumla
    • Sweetdreams1950
      Sweetdreams1950
      1 yıl

@onnumara_ oooıo oğluşummm gelmişşşş gelll burayaaa

Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

Canım ya bu kadın 😂🍬🍬 geldimm

Yorumla
    • Sweetdreams1950
      Sweetdreams1950
      1 yıl

Artıkkk niyeee anne demiyorsun?

Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

Anneciğimmm🍬🍓🍓 gözlerini sevdiğimmm💘

Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

güzelsin

Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

@Sweetdreams1950
      🧀Sın otoban saksafoncususun

Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

Kes lan sesini karışma gece gece kimseye

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Hayvani gudülerinizle yaşıyorsunuz resmen

Yorumla
  • Blackflower7
    Blackflower7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Yanında topuklu ayakkabı giymek istiyorum da o yüzden

0
    4 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Sanalda topuklu diye zırlıyorsunuz reelde hepiniz spor ayakkabısı ile geziyor djdjjd

Yorumla
    • Blackflower7
      Blackflower7
      1 yıl

Reel de spor da giyiyorum topuklu da yerine göre giydiğimiz için değişiyor olabilir mi? 🙃

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

10 yılda bir gidiyorsunuz

Yorumla
    • Blackflower7
      Blackflower7
      1 yıl

Ne kadar inanarak boş boş konuşuyorsun. Anladığım kadarıyla boyun baya kısa ve zoruna gitmiş kızların uzun boylu erkek beğenmesi bdjdj

Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Uzun boylu erkekler bize çok daha çekici geliyorlar

0
    0 Yorumla
  • ooosssmmmaaannn
    ooosssmmmaaannn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 56%
    1 yıl

164 boyla ortama giriş yapıyorum kızlar 1.75 e kısa diyor

0
    0 Yorumla
  • Napolyonparapara
    Napolyonparapara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Benim hoşlandığım biri var karşılık alamıyorum ama boyu 1.77 niye sorun edeyim ki boyu

0
    20 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      Kanka olmak istediğim biri 1.77 demek istedin herhalde

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker hayır bildiğin sevdiğI’m hoşlandığım biri

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      Demek ki kendisi zengin

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker sanmıyorum. Kardeşim ayrıca senin karşına çıkan kızlar yanlışsa ben ne yapayım?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadığın için ona ilgi gösteriyorsundur geçici olarak. Ayrıca yanlış kişiyle alakası yok. Kadınlar için sevgili olunacak evlenilecek erkeğin en az 1.80 olması yazılı olmayan bir kanundur.

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker Ayn knk

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker sen ne diye tüm yorumlarda bozuk plak gibi tekrarlıyorsun 😄

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparaparaq
      Gerçekleri itiraf ettin demek ki sonunda

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker seninle alay ediyorum. Yazık haline kdjcucofjcıdğkdc

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      Dert döküyorum

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker kim üzdü seni bu kadar? Git onunla konuş bence

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      Alay etmediğini ve söylediklerimin gerçek olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun.

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker olm sen şizofren misin?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      Binlerce kızla nasıl konuşayım. Her defasında red yiyorum.

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker konuşmak dertleşmek ister misin? Yardım edebileceğim bir şey var mı

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      Hayır ayrıca gerçekleri söylemenin şizofrenlikle ne alakası var.

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker yardım edebileceğim bir konu yoksa bana müsaade hadi iyi geceler

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Napolyonparapara
      Ekledim. Mesaj bölümünde anlatayım.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Yardım edebileceğim bir konu var mı demiştin ya

Yorumla
    • Napolyonparapara
      Napolyonparapara
      1 yıl

@Lazjoker tabi hemen

Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kısa olan tüm adamlar evli nasıl olacak senin tezin

0
    6 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Eski nesil evlilikleri bir unutun yav sen yeni nesil kızlara bak bir

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Psikolojisigidik
      Onların çoğu ya zengin ya da eski kuşak

Yorumla
    • Psikolojisigidik
      Psikolojisigidik
      1 yıl

Ne alakası var ya 1.70 adam var evleniyor çocuk sahibi oluyor herkes mi bir seksenüstü ülkede saçmalamayın fakir'e de evleniyor zengini de evleniyor kafayı yemişsiniz sizin ikiniz de

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Psikolojisigidik
      Hayır tersine gerçekleri söylüyoruz. Evet günümüz kuşağında 1.80 den kısa olup evlenen tüm erkekler zengindir

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

@psikolojisigidik eski kuşak diyoruz anlamıyor musun sen yeni nesille eski nesil farkını ayırt edemiyor musun

Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

Aynen sonra o kadınlar onları aldatıp malına çökûyorlar

Yorumla
  • eskilerdentuba
    eskilerdentuba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Yooo öyle değil ama beni hep kısalar buluyor duyar duymaz yine yanılmadım diyorum 😁

0
    3 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Nolacak kısa biriyle ol sen de

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Uzun olmayan bir erkekle olmayınca ölmüyorsunuz merak etmeyin

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@eskilerdentuba
      Ama her seferinde 1.80 den kısa diye reddediyorsun değil mi

Yorumla
  • AzraaaAslan
    AzraaaAslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Yani doğru söylüyorsun ama 170 arkadaşım uzun erkeklerden hiç hoslanmiyo mesela zevk meselesi

0
    2 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Uzun erkek bulamadığı için öyle diyordur

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@AzraaaAslan
      Bizi teselli için öyle diyordur. Ayrıca lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri

Yorumla
  • Renalzey
    Renalzey Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Sen nasıl güzel bir hatun arıyorsan kadınlarda kendilerine yakışacak birilerini istiyore.

0
    3 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Güzel olmayan kızlar uzun erkek aramasın o zaman

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@renalzeylzey
      Tersine en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@askozade
      Sana yazan bir çok erkeği 1.80 den kısa diye reddetmişsindir

Yorumla
  • DOBRAVEGUVENİLİR
    DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 68%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Boyum 178-179, bugüne kadar boyuma takılan bir kadın olmadı.

0
    7 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

180 der geçersin o boy sorun edilecek boy değil

Yorumla
    • DOBRAVEGUVENİLİR
      DOBRAVEGUVENİLİR
      1 yıl

Ne kısa adamlar gördüm yanında güzel denilebilecek kadınlar var. Demem o ki bu işler boydur tiptir pek bakmıyor dostum

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Onlar sevgili olmuyor çoğunlukla arkadaş meteryali olarak görüyorlar kısa erkekleri

Yorumla
    • SinEMCÜKLE
      SinEMCÜKLE
      1 yıl

176 itibariyle 180 erkekle farkin olmaz ki kolay kolay. Hele az cok zayıf veya sportif bir vücudun varsa 1.80 gibi gorunurusn

Yorumla
    • DOBRAVEGUVENİLİR
      DOBRAVEGUVENİLİR
      1 yıl

Ben 180 den daha uzun gorunuyorum bu arada 😂

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

@SinEMCÜKLE bunu bir kızın demesi şaşırttı

Yorumla
    • SinEMCÜKLE
      SinEMCÜKLE
      1 yıl

@Yhfghhi6577 o degil de bu bendeki brain fog beni bitiriyor

Yorumla
  • Claudiooo
    Claudiooo Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bunu sadece cuce olup kendi boyundan hoşnut olmayan hobbitler der

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Siz de dışını beğenmediğinizin içini merak etmiyorsunuz. Problem?

neden ağlıyorsunuz her ulaşamadığınıza?

1
    2 Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

Saniyenin 101 insan deneyi videosunu izle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Hfuduhd yahu banane bir ergenin sosyolojik zannedip cektigi videodan.
      Realitede kalsana

Yorumla
  • Mutlica
    Mutlica Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Hormon falan filan demişler de. Balik etli hafif kalipli duran kizlar ile zayif 180 alti erkekler yakışmıyor. Tabi herkesin kendi tercihi. Sarılınca göğsünde yok olma isteği ağır bastığı için 180 ve uzeri olsa iyi olur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

yooo aşık oldugum erkek 170-175 falan üstelik kel, ve parasıda yok, ama ben ruhunu seviyorum.

1
    3 Yorumla
    • omerr_16
      omerr_16
      1 yıl

Biride benim ruhu sevse ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@omerr_16 Allah nasip eder umarım, en hayırlısını

Yorumla
    • omerr_16
      omerr_16
      1 yıl

Etmiyor işte ne günah işlediysem belim doğrulmuyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yine genelleme yine genelleme, o zaman sizde 180 üstü erkeği tercih eden kızlara gönül vermeyin

2
    71 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Her kız 180 üstünü tercih ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Her erkek de en güzelini tercih ediyor

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Güzel olmayıp sevgilisi olan kız sayısı 5 ise uzun boylu olmayıp sevgilisi olan erkek 1 falandır ayrıca güzel olmayan kızlar da uzun erkek aramasın oyleyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Git söyle o zaman aramasınlar, bana ne. Erkek kadında güzellik arıyorsa kadın da erkekte uzun boy arar. Her şey karşılıklı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Güzel olmayan kadınları da sırf nefes alsın yeter mantığıyla seçiyor erkekler. Biraz seçici olun da güzel olmayan kadını seçmeyin o halde.

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Güzel kadın secsek laf yiyoruz güzel olmayani seciyoruz yine laf yiyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kadınlar da çirkini seçse kısayı seçse yine laf yiyor uzunu seçse yine laf yiyor. Bırakın isteyen istediğini seçsin. Niye sürekli kadınları eleştirip duruyorsunuz?

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Kısayı çirkini seçen laf yemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çirkin adamların yanında güzel güzel kızlar oluyor ne düşünüyorsunuz tarzı bikaç soru gördüm burada

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

incel erkek bu shtr et

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Öyle kız varmıymış

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@GatoLigero incel olmayıp yazsada yine 1.80 den kısa diye reddedersiniz

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

incel olan sensin zaten kaşar

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kuyruk sallama herkese

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Var tabii biraz efendi, normal görünümlü kızları sevseniz de gözünüz yükseklerde olmasa aslında sevileceksiniz ama istemiyorsunuz bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@GatoLigero bana mı diyorsun

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

hayır

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

laz yazan incel, durmadan hesap açıp kadınları kötülüyor

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kadın katillerini savunan bir mal

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kimse ona bakmıyor diye kuduruyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Her yorumuma gelip siz kızlar uzun boylu seviyorsunuz diyor, benim tercihim türk erkeği bile değil ki kaldı ki uzun boylu olsun. Ama nasıl ki erkekler daima zayıf ve güzel kadın istiyorsa kadınlar da istediği gibi erkek seçme hakkına sahip bence. Oh ne güzel erkeğe gelince en güzel kadın olmalı kadına gelince kısa erkek yeter. Bu çifte standart değil mi?

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

2 yüzlüler işte

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

bende türk seçmiyorum o yüzden egoist benciller

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Cevap sahibi biraz çimlere dokun

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

@GatoLigero o tipinle sevgili var bu erkeklerin güzellik aramadiğına kanıt 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gerek yok sen dokun

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Erkekler en güzel kızı istiyor diyenin dokunması gerek

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

senden yakışıklı sevgililerim oldu bence sen kendi halini düşün keko

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Gato da baya alınganmış ama djdjjjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

En çirkin erkek bile rus bayan hayali kurmuyor mu? Siz erkekler hepiniz güzel kadın bulma hevesiyle yaşıyorsunuz, çirkin kadına selam bile vermezsiniz

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Sokağa çıkıp çimlere dokun hem de hemen

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kel yaşlı bi adam türk kızlarına çirkin diye laf ediyordu bunlar tipine hiç bakmıyor öyle yüzsüzler

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

alınan sensin ki laf etmeye ÇALIŞIYORSUN ama bende işe yaramaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Verecek cevap bulamayınca saçmalarsın tabii, güzel kadın hayali kurduğunuzu inkar da edemiyorsun

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Öyle olsa gatonun sevgilisi olmazdı bak ama var fjfjdkdk tipi 3/10 bile değil

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

gayet güzelim kıskanma boşuna peşimde olan çok ama senin gibi tipsiz aptl biriyle kimse sevgili olmaz

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

köşede ağlamaya devam et şimdi

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Eminmisin? 1.50 1.55 kızlar bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O tarz kızlara kezban diyoruz, kezbanları beğeniyorsanız benim sorunum değil

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

1.80 den kısa erkekleri beğenen kız yoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O de onların sorunu, senin boyun kilon kaç, neden bu kadar uzun boya takıntılısın

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

ya bırak acıma şu incele

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kadın katillerini savunan tipler bunlar

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

1.75 boy 80 kilo. Yıllarca uğraştığım halde sevgili yapamadım. Sonra nedenini aramaya başladım. Taaaki bir videoda kadınların kendilerini ve yavrularını koruyacaklarına güvendikleri için 1.80 üzeri erkekleri sevdiklerini ve 1.80 den kısa erkekleri direkt reddettiklerini öğrenene kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O tarz kadınları dikkate aldığınız sürece zaten hep yalnız kalırsınız, biraz çıtayı düşürün dış görünüşünüzdense iç güzelliğinizi seven kadınlara yönelin, her kadın bir değildir bunu unutmayın, boyun da gayet iyi ben 160ım yanımda deve gibi birini asla istemezdim.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Öyle birde isterdin ki 1.80 den kısa erkeğe evet diyen bir kadın yoktur

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

bu erkeği gerçekten ciddiye almış olamazsın

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kadınları aşağılayan erkeği teselli etmeye çalışmayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@GatoLibero küfürü hakareti yok sohbeti gayet güzel ama tüm kadınları aynı kefeye koyuyor. Bu kafadan çıkmaları lazım. Kendileri yanlarına rus bayanları yakıştırırken sorun yok ama kadınların seçimlerine karışıyorlar, normal isteklarini sıralayan kadınlara da inanmayıp sürekli genelleme yapıyorlar habire

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Yooo en çirkin kıza bile yazıyoruz ama 1.80 den kısa olduğumuz için yine red yiyoruz. Keza kadınlar ellerinde metre ve ayna ile geziyorlar resmen. Erkek 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilseniz direkt reddediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

En çirkin kıza kadar düştüyseniz ve çirkin kız bile sizi beğenmiyorsa kendinizi sorgulayın işte. Kızlara o kadar çok yüz veriyorsunuz ki en çirkin olanı bile kendisini prenses sanıyor sonra da diyorsunuz ki kadınlar bizi beğenmiyor. Tabii beğenmez kendilerini bulunmaz hint kumaşı olarak görmelerine neden oluyorsunuz.

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

iyi sen bilirsin ama laf anlamıcak incel erkek bunlar 2 yüzlüler kendileri herşeyi isterler ama kadın isteyince sürekli laf ederler tipsiz seçsen keko seviyor derler yakışıklı seçsen tipe göre seviyor derler tam kanser türdür kadın cinayetlerini savunurlar çünkü özgüvensizdirler kendileri pis karakterinden dolayı seçilmedikleri için karşı tarafı suçlayıp duygusal manipülasyon yaparlar

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Ne yapalım. Güzel kıza yazıbcada red yiyoruz. Yani demek istediğim kadınlar için erkeğin 1.80 boyunda olması mülakat gibi bir şeyler. Erkeklere yaptıkları bu mülakatta 1.80 den kısa erkekleri direkt eliyorlar. Bu bir gerçektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@GatoLigero çok haklısın sana katılıyorum. Tipsiz erkeği adam yerine koyuyorsun "kızlar pi ç erkek seviyor abi başına gelenleri hak ediyorlar" diyorlar, yakışıklı erkeği adam yerine koyuyorsun "kızlar tipe bakıyor abi çirkine selam bile vermezler" diyorlar, bari mantık evliliği yapam diyorsun paralı erkeği seçiyorsun "kızlar paraya tapıyor abi parasız erkeği bi tek annesi sever" diyorlar. Türk erkeklerine yaranamazsın. Ya yabancı erkek bulacaksın ya da bekar kalacaksın. Bi de kendi tiplerine bakmadan güzel kadın hayali kurarlar çirkin kızı beğenmezler. Çirkin kız bile türk erkeklerine 10 gömlek büyük gelir. Bu devirde isteyerek bekar kalmak gerçekten çok mantıklı bi davranışmış. Hiç sevgilim olmadı bundan sonra da asla olmayacak? Senin sevgililerin yabancı mıydı türk müydü?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Ne sevgilisi ya. Bugüne kadar bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oldu her seferinde. Hiçbir kadın 1.80 den kısa olan, yakışıklı olmayan ve zengin olmayan erkekle sevgili olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkekler de kilolu, çirkin, fakir bi kızla birlikte olmuyor, her şey karşılıklı. Maalesef istediğimiz gibi birini bulabilmemiz çok zor. O yüzden bazı şeyleri kabullenip yalnız kalmamız daha hayırlı belki de. Bak benim de hiç sevgilim olmadı, elime erkek eli bile değmedi, çünkü çirkinim ve bunun farkındayım ama içim kinle dolu değil ve tüm erkekleri genelleyip de erkekler beni beğenmiyor şunu beğeniyor diye serzenişte bulunmuyorum. Çünkü gerek yok erkeğin hastalıklı ilgisine sahte sevgisine muhtaç değilim. Erkekler sevgili işlerine fazla kafayı takıyor ya, abi olmuyorsa olmuyor işte niye kendinizi tüketip duruyor insanlara tercihleri dolayısıyla kin besliyorsunuz?

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

valla bu saatten sonra takılıp geçiyorum artık ben zaman emek harcamaya zerre değmezler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@GatoLigero sevgililik evlilik artık boş ya her şey boş hiçbi şey zevk vermiyor artık her şey sıradanlaştı.

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Erkeklerin sevgililik işlerine kafayı takmasini istemiyorsan ver o zaman onlara bir işe yaramış olursun

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kes mk

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Kudurma gato

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

kuduran sensin kaşarlık yapma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ortalık malı mıyım ben niye vereyim, böyle olduğunuz sürece asla sevgili bulamıyorsun şimdi çok iyi anlaşılıyor

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Ne var olm doğada olan şeyi istiyorum az mantıklı düşün bu sayede erkekler sevgili işlerini kafaya takmaz ve sizin "tercihlerinizi" sorgulamazlar win win olayı olacak yani

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

ne alaka lan git eskorta o zaman a q

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

evlilik cinsellik demek değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@GatoLigero nun da dediği gibi sizin deyiminizle taş gibi güzel güzel eskortlar var, onlara gidinsenize işte, onlar ekmeksiz mi kalacak? Bırak yatmayı bi erkeğin elinden bile tutmam ben bu saatten sonra. Yaşım geçmiş başım geçmiş erkek benim neyime artık.

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

femcelsin yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kesinlikle değilim, erkeklere bi öfkem yok, istemli bekarım ben.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Cevap Sahibi
      Tersine en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar. Muhtemelen seninde bugüne kadar sevgilinin olmamasının sebebi 1.80 üzeri erkek bulamaman ve kendine yazan 1.80 den kısa binlerce erkeği reddetmen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker çirkin kızlara da bi zahmet yüz vermeyin o kadar mı yokluktasınız ya, çirkin kızlar bile kısa boylu erkekler yüz vermiyorsa biraz ağırlığınız olsun, ben türk erkeği tercih etmiyorum bu yüzden kısa veya uzun boylu olmanız umurumda değil. İstemli bekarım ben kendinle karıştırma lütfen.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kadınların gözünde uzun kaslı ya da zengin değilsen insan statüsünde değilsindir. Allah onları böyle ayrımcı yaratmış...

0
    4 Yorumla
    • anonimttakılıyorum
      anonimttakılıyorum
      1 yıl

Siz hangi kadınlara denk geliyorsunuz hiç anlamıyorum gerçekten.. tüm sevgililerim benimle aynı boydaydı çok uzun olmamama rağmen kaslıda değillerdi en uzun ilişkim benimle aynı kilodaydı zenginde değildi hesaplarını ben ödüyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İstisnalar ve kaideler meselesi...

Yorumla
    • emoli15
      emoli15
      1 yıl

😂😂 çok komikti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Türkiye gerçekleri

Yorumla
  • ChosonunTerliği
    ChosonunTerliği Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Diğer kızlar öyle olabilir, ama bana göre kısa erkeklerde uzun erkeklerde çekici. 1.70 boy Türkiye ortalaması, bu nedenle 1.70 civarında olan bir erkeğe "Ya sen çok kısasın, benimtipim değilsin" demem. Kısa erkeklerde bana göre çekici.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İlgimizi çekiyorlar ne yapalım? Ama kısa da denk gelirse aşık olunur yani ben asla demem. Onlarda insan sonuçta kalp önemli..

0
    4 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Boş laf bunlar kısalarla anca kanka oluyorsunuz

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker evet evet

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.

Yorumla
  • GatoLigero
    GatoLigero Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

isteyen istediğiyle olur size ne a q siz uzun sarışın renkli gözlü beyaz tenli zayıf isterken sıkıntı yok kız kriter söyleyince mi batıyor

3
    0 Yorumla
  • kutsalvarlık
    kutsalvarlık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

kadında istediğiniz özellikleri sayabilmek için saatler gerekir, kendinize gelince zırlıyosunuz 'kdnlar bıya bıkıyo' afedersiniz ama sik gibi olay

1
    2 Yorumla
    • Hfuduhd
      Hfuduhd
      1 yıl

Senin arka kapı baya gıcırdıyor senin yolun belli

Yorumla
    • kutsalvarlık
      kutsalvarlık
      1 yıl

@Hfuduhd mqqqn nedir benim yolum?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Uzun olmama rağmen hiç 1.80 üstü sevgilim olmadı hatta birini boyu çok uzun diye reddetmiştim

1
    0 Yorumla
  • Sabirsizprenses
    Sabirsizprenses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

Yoo 168 sevgilim vardi aşırı pislik biriydi ayrıldım tövbe ettim bi daha asla kendimden küçük biriyle çıkmam boyu kadar yerin altında da var allah muhafaza

1
    3 Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Yalan bu hikayeler

Yorumla
    • rabiasevimm
      rabiasevimm
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Sabirsizprenses
      Kendin bu yazdığın masala inanıyormusun acaba?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Boyu boyuma denk birini arıyorum ama uzun çıkıyor hespi ne yapabilirim özenle seçmiyoruz yani

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Xiyarsan ala sən? Gijdıllax sox içivə

Yorumla
    • Yhfghhi6577
      Yhfghhi6577
      1 yıl

Ülkenin boy ortalamasına baksana

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

benim boy kriterim yok 180 üstü ile absürd görünüyorum oyuzden tercihim 183 altı olması

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar sadece 1.80 üstü olan erkeklerle sevgili oluyor, neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar niye sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor? 7 cevap verildi
Kızlar neden sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor? 16 cevap verildi
Kızlar neden sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor? 11 cevap verildi
Kızlar neden sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor? 8 cevap verildi
Kızlar neden sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor? 6 cevap verildi
Kızlar neden sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨