1 yılBen de boyu 158 cm ≈ 5'2 olarak boyu 190 cm ≈ 6'3 ve üzeri boyda, iri yapılı, iri göğüslü, güçlü, merhametli, şefkatli, dürüst, güvenilir, anlayışlı, cinselliği seven, fetişizmi seven, BDSM'yi seven, yeni şeyler denemeye açık, fetişlerime ve fantezilerime karşı blokaj koymayıp anlayışla yaklaşıp deneyelim & uygulayalım, diyecek ve 3'ümüz birlikte tüm zevklerimizi, fetiş ve fantezilerimizi beraber yaşayacağımız iki adet kadın istiyorum. Cinsel anlamda bu kadınlara köle olma isteğim var. Benim isteğim de bu. Evet, çok zor bir istek.
Kadınlar boyları 155-160 cm ≈ 5'1 - 5'3 boylarında da olsa boyu 190 cm ≈ 6'3 ve üzeri erkeklerle takılmaları gayet normal karşılanıyor ama benim gibi 155 - 160 cm ≈ 5'1" - 5'3" boylarındaki erkekler için böyle 190 cm ≈ 6'3" ve üzeri boylardaki kadınlarla takılmak maalesef çok zor. Bu kadınlar maalesef her ne kadar yakışıklı da olsak bize pas vermiyor. Bu kadınlarla olmak için ya çok ünlü ya çok zengin ya da çok ultra yakışıklı olmak lazım. Hatta yakışıklılığımız büyüleyici ve el kestirecek kadar olmalı ki o zaman bile belki bir şansımız olabilir. Bu şartlarda gerçekten bir mucize gerekli. Benim açımdan ise 2 mucize gerekli. Benim gibi yakışıklı olmayan, ortalama şirin yüzlü, orta gelirli 155 - 160 cm ≈ 5'1" - 5'3" boyunda erkekler için gerçekten ilahi kerametler gerekli.
Kendinden devasa olarak uzun dev cüsseli kadınlardan hoşlanmak macrophilia (makrofili) fetişidir. Ben yalnız olduğumu sanmıyorum. İlla ki benim gibi makrofili fetişi olan vardır ama sayımız çok az.
Bu toplumda maalesef kendimizden devasa uzun, yapılı kadınlarla sevgili olmamız, evlenmemiz ilahi bir keramet gerektiriyor. NŞA'da çok zor çünkü. Kadınların geneli kendilerinden uzun istiyor. Kadın 2 m ≈ 6'7 boyunda bile olsa yine kendinden uzun istiyor. Burada 155 cm ≈ 5'1 boyunda olduğunu tahmin ettiğim kadınlar dahi 190 cm ≈ 6'3 ve üzeri boyda yapılı erkek istiyor. Gel de bu toplumda 158 cm ≈ 5'2" boyunda bir erkek olarak 6'3 ≈ 190 cm ve üzeri boyda iri cüsseli kadınlarla sevgili olmak iste. Gerçekten ilahi bir mucize, keramet, vb. olmalı.
117 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Allah şafii ismiyle şifa versin
- 1 yıl
- 1 yıl
@GünahkarMuhammed amin hepimize
- 1 yıl
Oğlum sen nasıl erkeksin. Bırak bu fetiş metiş saçmalıklarını. Az erkek ol. Senin kadınları köle yapman lazım yatakta. Az özgüvenli ol. Erkek dediğin dominant olacak. Kadına emir verecek, yönetecek. Şu erkeklerin geldiği hale bak. Feminizmi savunan erkekler reel hayatlarında böyle işte.
- 1 yıl
Allah şifa versin. Allah kimsenin başına vermesin böyle bir rahatsızlık
- 1 yıl
@Alpha_Rules bu fetişler benim elimde değil ki. Ben küçüklüğümde nedendir bilinmez dev kadınların beni ellerine alıp sevdiğini, ağızlarında emdiklerini, ayaklarına koyduklarını, göğüslerinin üzerine koyduklarını, vb. hayal ederdim. İçimde böyle bir fetiş var.
Ben yakışıklı değilim ki özgüvenli olayım. 158 cm (5'2) boyum var. Tipim de normal yani. Yüzüm de şirin denilecek bir yüz ama yakışıklı değilim. Ortalama bir gelirim var hani zengin de değilim. Kadınlar bana köle olamaz ki. 😔 kadınlar görüyorum hep uzun boylu, kaslı, yapılı erkek arıyor. Bizim şansımız yok. Canıma kıyasım bile geliyor. Ne özgüveni ben yaşamak bile istemiyorum. 😔 ben de içimden gelen bir his olarak 190 cm (6'3) boy ve üzeri devasa kadınlardan hoşlanıyorum. Zehra Güneş gibi mesela. Vargas gibi mesela. Ama bu tarz kadınlar asla benim gibi kısalara pas vermez.
Yatakta bir kadını köleleştirecek boyda alete de sahip değilim. Alet boyu 20 cm (8 inç) olanlar varken 12 13 cm (5 inç) olan bizlerin hiç şansı yok. İsyan edip günahkâr olmak istemiyorum. - 1 yıl
Moruk çok saçma fikirlerin var. Birincisi özgüveni paraya, yakışıklılığa ya da boya bağlaman ap tal ca. Özgüvenin bunlarla hiç alakası yok. Özgüven içerden, düşüncelerden gelen bir şey. Senin özgüveni bu maddelere bağlaman zaten özgüvensiz olduğunu gösteriyor. Ben yapabilirim ben edebilirim bunları söylemen lazım kendine. Sen resmen blackpill ci gibi konuşuyorsun. Tamamen özgüvenini ve öz saygını artırmak üzerine çalışmalar yap. Çocuklukta belki kötü muamele görmüş olman belki bunları etkilemiş olabilir. Ama kesinlikle bunlar birer bahane değil ve bunların hepsi düzeltilebilir. Sen zaten erkek olduğun için senin doğanda dominant olmak var dolayısıyla bunları düzeltmek daha da kolay. Feminizm insanların beyinlerini yıkadığı için erkeklerin itaatkarlaşması günümüzde biraz daha artmaya başladı. Kadınlar ise daha maskülen davranmaya başladı. Ama aslında iki tarafta farklı davranmaya başladığı için birbirlerinden şikayetçi ve ilişkiler pek çalışmıyor. Ama her erkek ve her kız böyle değil. Maskülen erkekler ve feminen kadınlar halen varlar. Senin yapman gereken şey öz saygını arttırmaya odaklanmak. Aynı zamanda internet ve akıllı telefon kullanmayı da tamamen bırakmalısın. Çünkü bunları kullandıkça p @ r n @ izlemeye devam edeceksin ve bağımlılığın düzelmez.
Sana diyorum ki boy, kilo, kas bunların hiçbirisi bahane değil. Bunlara sahip olmayıp bir sürü kadınla ilişkiye giren erkekler var. Sen halen daha saçma sapan şeyler söylüyorsun.
Kesinlikle özsaygı sorunun var. Bunu halledersen bu düşüncelerin ve fetişlerin de yok olur - 1 yıl
@alpha_rules güzel diyorsun da burada kadınların kızların yorumlarını okuyoruz. Genelde beklentiler arş-ı ala'ya çıkmış ki sosyal hayatta da böyle. Kadınların geneli uzun boylu, yapılı geniş omuzlu erkek istiyor. Bu kadınlara nasıl yanaşayım? Ben hayatım boyunca dişi sineğe bile selam vermemişken, içime kapanık ve yapayalnız büyümüşken, hayatım boyunca hep yapayalnız takılmışken? Yıllarca nasıl kız arkadaş olunur, sorusunun cevabını aradım. Çoğu erkek bana kafelere git, otur, birini gözüne kestir ve bakış tarzı şeyler söyledi. Denedim ama kimse yanaşmadı hatta rahatsız olduklarını hissedip çok defa terk ettim. Olmuyor. Beni beğenmiyorlar. Boyum kısa. Yapılı değilim. Orta halliyim. Evet, bazıları cok tipsiz olduğu halde manken gibi hatunlarla takılıyor. Bazılarında şeytan tüyü var ama bu da bende yok. Siz teorik şeyler yazdınız. Özgüvenin yok, özgüven kazanlan lazım, yazdınız. Sadece durum tespiti var.
Çare nedir? Kadınların kızların beklentileri resmen miraca çıkmışken nasıl yanaşayım bu içe kapanıklıkla?
Bazı kadınlar da erkekleri yolunacak kaz olarak görüyor. Maddu destek adı altında resmen erkeği inek gibi sağıp soyup soğana çevirme derdinde
Sosyal medyadan bazılarına yazdım. Çoğu boy, kilo, alet, vb. sorup neğenmeyince engellediler. Bir kısmı da maddi destek karşılığında arkadaşlık kurabileceklerini belirtip sürekli para istedi. Online ortamda para gönderdiğim halde engellendim. Buluşma vaadiyle durmadan para isteyip en sonunda kredi çektirmeye çalışanlar oldu. Yüz yüze zaten cesaretim yoktu. Soğuttular beni kendilerinden. İçimdeki makrofili fetişi de iyice ayyuka çıktı ve artık bana göre devasa olmayan hiçnir kadın tahrik etmiyor beni her ne kadar çok seksi olsa da. 190 cm (6'3) üzeri kadınlar da bana pas vermez. Aslında umudum pek yok artık.
Çocukluğumda yaşadıklarım zaten hayatımı şekillendiriyor.
Durum tespitiniz güzel ama çare bence eksik. Aynanın karşısına geçip ben şöyleyim, böyleyim, demekle de özgüvenim yerine gelmez. - 1 yıl
Bi tanesini buldun ikincisi kaldı shshh
- 1 yıl
@Mysteriaxx ütopya hayal ettiğimin farkındayım. 😔 umutsuz vakayım
- 1 yıl
Hayal ettiğin kadınlara çaktım usta boyla ilgisi yok boyum 170 önemli olan kadını tahrik edebilmek tahrik edersen boyun 110da olsa o paketi açarsın
- 1 yıl
Dostum zeka sorunu da var sadece özgüven sorunu değil. Tipsiz olan, boyu kısa olan erkekler var diyorum. Kızları götürüp s kiyorlar diyorum. Halen daha saçmalıyorsun. Senin gibileri askere alıcaksın 5 sene. orada biraz maskülenleşirsin belki. Bütün kızlar seni ömür boyu red etse bile hiçbirine köle olmaman lazım. Tam tersi gıcık olup domine etmen lazım. İnstagramda aslan fotoğraflı erkek_akademi sayfası var. Onu beğen ve takip et. orada e kitaplar var onları da satın al. Düşüncelerinin değişmesi lazım. Bir kız seni red ettiğinde hemen yetersizlik düşüncesine giriyorsun. 1000 kızla tanışırsın 900 ü red eder, 100 ü numarasını verir. 50 siyle buluşursun. 40 ıyla yatarsın. Bu işler böyledir. Eğer yine de 0 sonuç alıyorsan açılışında, konuşmanda, ses tonunda hatalar vardır. Bunların hepsi düzeltilebilir şeyler. Tembel ve sürekli şikayet eden bir mızmız olursan düzeltemezsin tabi. Önemli olan soru şu. Düzeltmek istiyor musun? Bir daha boy, kilo, tip, alet boyutu üzerinden bir kelime duyarsam cidden mal olduğunu düşünücem. İşaretlerle anlaşan maymunlar bile laftan anlar. Maymundan daha aşağısın zeka olarak demektir. Kadınların ne söylediğine bakma, ne yaptığına bak. Sınıfımızda bi kız vardı. Sınıftan asla sevgili yapılmaz diyordu. Sınıftan sevgili yaptı 1 sene sonra. Efendi erkek istiyorum, bana iyi davranan erkek istiyorum diyen milyon tane kız var. Hepsi de sert, maskülen, dominant ve badboylara, aldatan erkeklere, umursamaz erkeklere aşık oluyorlar. Sen şimdi 3 IQ ile düşünür dersen ki eeee kızlar öyle dedi. Ben de efendi bir erkek olmalıyım. O zaman kaybedersin.
- 1 yıl
Kadınların cümlelerine göre hareket edecek kadar zavallısın. Kadın sana penisin küçük diyorsa seni aşağılıyor demektir. Yoo gayet de büyük ben memnunum diyeceksin. Sen kendi vücuduna bak pörsümüş diyeceksin. Bir kadın kredi çektiriyorsa ve sende bunu sorgusuz yapıyorsan psikolojin bozuk demektir. Kadınların dediklerini yapma. Azıcık beynini kullan. Bir kere daha para, yakışıklılık, boy falan dersen seni engelleyip siteye spam üye olarak şikayet edicem. Amacın samimi şekilde yardım almaksa dediklerime odaklan, sadece çözüme odaklan.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerde daha cekici, kalcasi biraz daha dolgun, kivrimli kadinlari tercih ediyorlar daha cok. Dumduz bir vucut cekici gelmiyor kadin fiziginde. Ayni mantik ve sebeple. Kadinin kalcasini gudusel olarak bu saglikli cocuklar doğurur imasi veriyormus galiba siz erkeklere. Arastirmalar vardi zamaninda. Kadinlar icinde uzun boy, genis omuz, kalipli olmak gudusel olarak ayni sey. Daha guclu, daha korumaci imasi oluyor gudusel olarak. Herkes hormonlariyla hareket ediyor, secip ve seciliyor yani. Kadinda disi ozellikler ve disiligin gorseli ne kadar iyiyse siz erkeklere o kadar cekici geliyor. Bizde de eril ozellikler ve erilligin goruntusu ne kadar fazlaysa o kadar cekici geliyor.
Ozellikler daha az ise iste kadin pek kıvrımli degilse, kalcasi cok belirgin degilse, kucuk memeliyse, beli kalinsa, biraz duz bir vucudu varsa cokta cekici, seksi gelmiyor erkeklere. Erkekte de boy pos yoksa, celimsizlik, kalipli olmama vs gibi seyler varsa bu da kadina seksi, cekici gelmiyor. Ha hic mi tercih edilmiyor boyle olmayan kadin ve erkekler hayir. Herkesin bir alicisi var.
58 Yorumla- 1 yıl
Herkesin bir alıcısı var ne yav ticaret mi yapıyoruz ne alıcısı
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 aynen öyle. Fıstık gibi kadınlara salya akıtırken gözlerinizin önünde başkasına pas vermeleri tamamen bunun ürünü. orada bir kadın var uzakta. Ama senin alımın yetmez.
- 1 yıl
@Slayer_83 evet
Mümkünse çekici bulduğum, her baktığımda beni ıslatan bir erkek yönetsin, teşekkürler.
Kaldı ki böyle bir adamla evliyim.
Göbekli, saçı dökülmüş, kısa boylu erkekler kendilerine uygun diğer bacılarımla birlikte olabilir hiçbir problem yok. - 1 yıl
@güneşveyaprak hayırdır niye kudurdun bu kadar 😃
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 sen boş ver bu teyzeyi kendisi biraz aklen eksiktir lfgkjbşgfngfn
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 yani evleneceği adamın çocuğunu sokağa atmasını meşrulaştırmaya çalışan bir vicdansız
- 1 yıl
+benim babam güneşveyaprak nickli tarzında bir kadınla evlense ve beni sokağa atmaya çalışsa o kadının ebesini s*kerim dünyaya geldiğine bin pişman olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılTopuklu giyince o kadar oluyorlar çünkü 😂 bence doğal bir istek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Karakterde önemli sırf uzun boyla bitmiyor iş.
01 Yorumla- 1 yıl
Boy olmadan olmuyor ama
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılboya baktıklarından
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılbu söylediğin şey tamamen genelleme ve klişe bir düşünce. her kız 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor demek, milyonlarca insanı tek tipe indirgemek demek. gerçek hayatta birinin sevgili olup olmamasını sadece boyuna bağlamak çok sığ bir bakış açısı. evet, bazı insanlar uzun boylu partnerleri çekici bulabilir, bu bir tercih olabilir. ama bu demek değildir ki tüm kızlar sadece buna bakıyor. ilişkilerde en çok aranan şey güven, anlayış, kişilik ve uyumdur. ayrıca eğer sadece uzun boylu insanlar sevgili yapabiliyor olsaydı, 1.80’in altındaki kimsenin ilişkisi olmazdı, ama öyle bir şey yok. gerçek hayat, sosyal medyada pompalanan yüzeysel algılardan çok daha farklı. insanlar sadece dış görünüşle değil, hissettirdiklerinle, iletişiminle, nasıl bir karaktere sahip olduğunla ilgileniyor. o yüzden bu "boy takıntısı" muhabbeti biraz bahane gibi geliyor. asıl mesele kendine güvenmek ve kendini geliştirmek. Boyun kaç olursa olsun, seni sen olduğun için seven birini bulabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah inancı ve itaati olmayan erkek dünya güzeli olsa ne fayda? En değerlisi Allah olmayan birinin gözümde kıymeti yok. Bende bir kızım ve böyle düşünüyorum. Bütün kızları genelleme bence. Mesela bende benim gibi dindarlığa değer veren bir erkek göremiyorum. Hepsinin tek derdi beden, beden, beden, beden. Ama genellemiyorum. Elbet birileri vardır ama denk gelmiyoruz olarak bakıyorum.
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılLisedeyken sınıfımızdaki bir kız 1.50 lerdeki bir oğlanla sevgili oldu ve çocuk kendi isteğiyle kızdan ayrıldı. Kısa süre sonra da başka uzun bir kızla sevgili oldu. Bu arada vereceğin yanıtları tahmin ettiğim için söylüyorum, çocuk zengin falan değildi.
01 Yorumla- 1 yıl
Lisedeki ilişkiler ciddi değil onları sayma hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılYok böyle bir şey. Sınıfımızda 160 bir erkek var kızların hepsi hasta ona. 150 olan bir başka erkek biliyorum çoğu 180 den daha fazla kız becermiştir. Ben 185 im ama boyumun çok bir getirisini görmedim kızlarda. Boyumdan memnunum ve kesinlikle çekicilik ve değer katıyor ama boy, kilo bunlar her şey değildir. Özgüven, iletişim yeteneği, niceguy olmama, feminist olmama, meriç olmama, maskülen olma, erkeksi olma bunlara odaklan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlkel bir duygu çekici geliyor kadına uzun boy eril, güçlü gösteriyor. Ama bana sorarsan tek başına bir kriter değildir. Erkeğin diksiyonu, kendini geliştirmişligi insana tavrı , merhameti bile etkiler yerine göre. Bu özellikler varsa 170 adamda etkiler kadını. Velhasil kadınına göre değişir bu durum..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler neden fit kadınlarla çıkarlar? İkisinin de cevapları bir😃 zevk meselesi ✨ bingooow
Çok düşünmeye gerek yok yani. Çoğu erkeğin zevki aynı (fit kadin guzel vicutlu hafif baliketli vs) çoğu kadının da zevki aynıdır. (uzun boy, yapılı vs vs)28 Yorumla
Soran1 yılSokağa çık çimlere dokun obez olup sevgilisi olan bir sürü kız var ama uzun olmayıp sevgilisi olan erkek yok
Soran1 yılsevgilinin boyu kaç acaba söyle bakalım
- 1 yıl
Fit güzel vücutlu olmayan kızların %90 ının sevgilisi olurken uzun boylu olmayan erkeklerin %90 ı yalnız kalıyor
- 1 yıl
Boya takan da kızlar ayrıca soran arkadaş dorğu diyor çevremdeki 10 erkekten en az 6 sı hayatında kız eli tutmamış durumda karakterleri tipleri falan da düzgün insanlar ama gel gelelim boyları 170 lerde
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka 1.86 buçuğum Spor yapıyorum çocukluğumdan beri ve doğal besleniyorum aile yapımız zaten uzun boylu kalıplı olur o yüzden zorluk çekmedim ama ailem kısa boylu bile olsaydı yine uzardım beslenme şekline bağlı hayat şekline bağlı
Ama öyle bir algı var nedenini bilmiyorum
Bana bakan kızlar hep 1.68 altı aw
00 YorumlaÖyle miymiş? :D ilkin boy bos kriteri devreye girer, o yüzden boyu uzun, mümkünse yapılı, gülüşü güzel flan gibi detaylara bakılır. ki bu detaylara sahip olan erkeklerin birçoğu dandik çıkıyo, başlamış bi ilişki varsa çabuk çöküyo. :D
00 Yorumla
1 yıl1.80 üstü biri olarak diyorum. Kızların hayatı yalan. Ne istediklerini kendileri de bilmiyor. İstediklerini tam anlamıyla karşılasan yine de bir eksik bulacaklardır. Özellikle kimse kusura bakmasın tc kızları
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Kadınların “bu beni korur” dürtüsünü uyandırdığından ve biraz da göze hitap ettiğinden.
Erkeklerdeki büyük göğüs ve balık etliliğin bilinçaltında doğurganlığı temsil edip onlara istemsiz ilgi duyduğu gibi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir sey yok, uydurmayın :) uzun boylu erkekler bazi kadinlari daha fazla cezbeder ama bazilarini. Beni de uzun kadin cezbedebilir ama mutlak bir gereklilik de değil. Tercihler cok fazla ve farkli.
00 Yorumla Çünkü ben 165 im ve daha kısa bir beyefendinin yanında kendimi olduğundan kalıplı hissederim ve kilo vermeye şartlarım kendimi bu da benim açımdan yıpratıcı olur
16 Yorumla- 1 yıl
175 biri de senle gayet uyumlu olur
- 1 yıl
Durmuyorsunuz o sizin saçma sanrınız 10 cm gayet görülebilir bir fark
- 1 yıl
Görünüyor sen görmek istemiyorsun
1 yılKesinlikle öyle değil dostum. O kendine güveni olmayan erkeklerin hüsnü kuruntuları.
Kısa erkek pek dikkat çekmez, bu doğru. Ama ortalama boyda bir erkek hemen hemen her kızla çıkabilir.
13 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen boydan ziyade karaktere tevazuya önem veriyorum hayatımda. 🎗önemli olan boy ve fizik değil ruhuna dokunan insandır. ✨
22 Yorumla- 1 yıl
Cok üzülürsün haberin olsun Bende öyleydim ezdiler ve üzdüler artık kriterlerim var
- 1 yıl
@Sabirsizprenses acaba gerçekten öylemiydin yoksa kısa erkekleri reddetme bahanen olarak mı söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü 1,72 yim, topuklu giydiğim boyumu da hesaba katmak zorundayım.
215 Yorumla
Soran1 yıl152 olsan da yine uzun isteyecektin ayrıca sanalda topuklu diyorsunuz ama reelde hepiniz spor ayakkabı ile geziyor
- 1 yıl
Kışın hep topuklu bot-çizme giyerim yazın da genelde spor işte zaten sürekli spora giden biriyim neden topuklu giyeyim 😅
- 1 yıl
Bence gerek var giydiğim zaman yanımda küçücük duran bir erkek istemem.
Soran1 yılerkekler de kalın taban giyiyor bahane bunlar
- 1 yıl
Guzel kardesim. Visneli browni kardesimiz sana destan yazar gibi anlatsada uzun boylu erkek isterim vs vs , isi bilen ve bu oyunun ustasi olan erkege denk geldigi zaman boy falan umrunda olmaz. Tabi 1.60 erkekten bahsetmiyorum.1.65 ve ustu veya 1.70 ustu olsun farketmez. Arzunun veya bir erkege cekimin %20 si boydur. Ha bu konularda kadinlarida dinleme. Kadin bir suru kriter anlatir gider kriterlere uymayan erkekler cikar evlenir vs. Yani kadin hersey der duygusal ve degiskendir. Sen birak bu kariylada girme tartismaya , Yani kendinden kisa erkekten etkilense bile kabul ettiremezsin o yuzden tartisma. Boyunu olcup daha kisa oldugunu ispatlasan bile erkegin hayir ama ben onu seviyorum falan der. Boya takilma. Kendin ol gerisi gelirrr.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Strongerr111 haklısında 1.88 1.90 civarları en iyi boylar bence
- 1 yıl
- 1 yıl
@Strongerr111 aynen
- 1 yıl
@Strongerr111 ben de makrofili fetişine sahibim 158 cm (5'2") boyundayım ama 190 cm (6'3) ve üzeri boyda iri cüsseli devasa kadınlardan hoşlanıyorum.
- 1 yıl
@DindarFetisist sen istisnasin. Ben genel kesim icin konusuyorum. Seninki kadin erkek iliskisi degil.
- 1 yıl
@Strongerr111 benimkisi makrofili fetişi
- 1 yıl
@DindarFetisist peki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim boyum 173 ve erkek partnerlerim 175-185 aralığındaydı. Bunu spesifik olarak seçmedim, öyle denk geldi. Tabii kadınlarda da erkeklerde de genel bir boy takıntısı gözlemlemliyorum ben de.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılMantıken 180 ustulerle sevgili oluyorsa etraftaki bu 170 babalarla kim sevgili olup evlendi...
05 Yorumla
Soran1 yıleski nesil kadınları boya bakmıyordu ama şuanki yeni nesil kadınları boy delisi okey? babası 170 kızın sevgilisi 185 anladın mı şimdi
Soran1 yılnoldu sustun cevapsız mı kaldın
- 1 yıl
Eski nesil kadinlar genel olarak bakamiyordu babası veriyordu düğünde görüyordu kocasını 😅yoksa kadinlar secse ülkenin boy ortalaması uzardi
- 1 yıl
E eski nesil olayını sen de biliyorken 180 altı erkekler evleniyor demenin anlamı ne seçseler eski nesildeki 180 altı babalar da baba falan olamaz hayat boyu yalnızlıktan sürünürdü
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Bu kızların çıtasını (popon kaldırdı) 180 erkekler çıkardı. Minyon seve seve kızlarda iri sevmeye başladı. Olan 180 altındaki erkeklere oldu
11 Yorumla- 1 yıl
Buyurun efendim 👑
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden erkekler sadece güzel kadınları istiyor. İkisinin cevabı da ayni
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yıl180 lerle sevgili olup 1.70lerle evleniyolar😂 o kadar kısa erkek var hepside evli boş yapmayın
27 Yorumla- 1 yıl
Bir de bunu iyi bir şey gibi anlatıyor :d ulan daha kötü bu napalım uzunla çıkıp kısayla evlenen kadını onlar 2 3 yıla boşanıyor zaten asıl sen boş yapma
- 1 yıl
Ahahahhshd bu saflığın doğuştan mı? Kızlar zeka sevdiği için yalnızsın işte bunun kanıtısın jsjdjjd
- 1 yıl
Saf olsam evlilik iyi bir şey derdim boş boş manipüle etmeye çalışma bu zamanda zekası olan evlilik yapmak özellikle de aklı olan uzun erkek artığı kızla evlenmez
- 1 yıl
Uzun sevgililerinize kendinizi bal börek gibi ikram edin her b0ku yaşayın baktınız yaş 30 oldu yaşlandınız o zaman 170 lerle evleniyorsunuz o evlendiğiniz 170 lere de her gece basım ağırıyor dişim ağrıyor çekiyorsunuz. Bunu kabul etmeyen mi saf oluyor didjdkdk kendini zeki sanan aptalsın diğer kadınlar gibi yaşın da 30 a gelmiş kedi anneliği nasıl gidiyor 😂
- 1 yıl
Okumaya tenezzül etmediğim gereksiz fikirlerini alıp miktir mi olsan? Sevilmemiş ezikliğinin sorumlusu ben değilim ana baban versin yallah
- 1 yıl
1.60 lar hiç konuşmasın😂 180 altı erkekmi olur lan erkeğim diye dolaşmaasın ahahahhdjdjdj
1 yılBu sadece fiziksel olarak bakan kızlara has bir özellik, azda olsa hala karaktere ve kalbe bakan bizim gibi kızlar var.
01 Yorumla- 1 yıl
Onlara da hep uzunlar "denk geliyormuş"
1 yılbenim boyum 185 daha hiç o yönden faydasını görmedim arkadaşlarımın içinde benden daha uzun olanları var ve tek başınalar
00 Yorumla
1 yılAllah herkes değil ama öyle bir durum var boyu uzun olmayan kızlar genelde boyu uzun olan erkeklerden hoşlanıyor
00 Yorumla
1 yıl158 im hayatta boy kriterim olmadı, tanıştığım insanların da çoğu kısaydı. Kısacası (!) bu da bir genelleme😄
02 Yorumla- 1 yıl
O zaman 😄 1.70 yeterli
- 1 yıl
@Muhammet35354270 yani 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 1.80 üstü daha çekici gelsede bu genel bir durum değil. Kendinden kısa erkekle evlenen kızlar gördüm 😅
01 Yorumla
1 yılGüç bizde kardeşim boy pos endam 😅😅😅😅😅😅 işin şakası kardeşim uzun seçeneği varsa onu seçer zaten
00 Yorumlaİçgüdüsel olarak kendini güçlü bir erkeğin kollarında görmek istiyorlar. Uzun boylu erkekler onlara güçlü görünüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yıl1.60 ım ama nedense 1.85 istiyorum. Uzun boylu erkek çekici geliyor
11 Yorumla- 1 yıl
Senin erkek karşılığın 175 bile değil mk biraz denginizi bilin
1 yılİlgi çekiyor diye ama çok boy takıntım yok benim
15 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker reddetme sebebim boyu değildir başka sebeptir. Son çıktığım erkek 162 boyundaydı
- 1 yıl
@Lazjoker fazla ön yargılı şekilde her karşı cinse öyle bakıyor olabilir misin? Boyu benden 4 cm kısa olan biriyle sevgili oldum kısacası
Gizli Üye(18-24)1 yıl175 im şahsen benle aynı olsa da kabulüm.
Kişiliği doğru olursa sorun etmem ama kısa kızlar 180 istiyor.
Hiçbir hakları yokken19 Yorumla
Soran1 yılkısa kızların hepsinin sevgilileri 185 190
Cevap sahibi1 yılBizde erkek bulamıyoruz knk
Soran1 yıl175 im şahsen benle aynı olsa da kabulüm. lafına sadık kal o zaman kankan da değilim
Soran1 yılyenisini açamayacam sanki xd
Cevap sahibi1 yılİd engelleriz
Soran1 yılnah engellersin :d
Cevap sahibi1 yılİşine bak
1 yıl180im ve benden mümkünse 10 cm uzun birini istiyorum he olmadı aynı boy ama aşağısı değil yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBüyük erkek büyük penis gibi bir mantık kuruyor olabilirler.
00 Yorumla Öyle mi? Yani bir ilişkim vs yok. Ama genel olarak öyle bir kanı var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılVardı da biz mi olmadık 2 metre bulayım direk nikah masası bnbnbnb
09 Yorumla- 1 yıl
@onnumara_ oooıo oğluşummm gelmişşşş gelll burayaaa
- 1 yıl
Artıkkk niyeee anne demiyorsun?
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
🧀Sın otoban saksafoncususun - 1 yıl
Hayvani gudülerinizle yaşıyorsunuz resmen
1 yılYanında topuklu ayakkabı giymek istiyorum da o yüzden
04 Yorumla- 1 yıl
Sanalda topuklu diye zırlıyorsunuz reelde hepiniz spor ayakkabısı ile geziyor djdjjd
- 1 yıl
Reel de spor da giyiyorum topuklu da yerine göre giydiğimiz için değişiyor olabilir mi? 🙃
- 1 yıl
10 yılda bir gidiyorsunuz
- 1 yıl
Ne kadar inanarak boş boş konuşuyorsun. Anladığım kadarıyla boyun baya kısa ve zoruna gitmiş kızların uzun boylu erkek beğenmesi bdjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılUzun boylu erkekler bize çok daha çekici geliyorlar
00 Yorumla
1 yıl164 boyla ortama giriş yapıyorum kızlar 1.75 e kısa diyor
00 Yorumla
1 yılBenim hoşlandığım biri var karşılık alamıyorum ama boyu 1.77 niye sorun edeyim ki boyu
020 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker hayır bildiğin sevdiğI’m hoşlandığım biri
- 1 yıl
@Lazjoker sanmıyorum. Kardeşim ayrıca senin karşına çıkan kızlar yanlışsa ben ne yapayım?
- 1 yıl
@Lazjoker Ayn knk
- 1 yıl
@Lazjoker sen ne diye tüm yorumlarda bozuk plak gibi tekrarlıyorsun 😄
- 1 yıl
@Lazjoker seninle alay ediyorum. Yazık haline kdjcucofjcıdğkdc
- 1 yıl
@Lazjoker kim üzdü seni bu kadar? Git onunla konuş bence
- 1 yıl
@Lazjoker olm sen şizofren misin?
- 1 yıl
@Lazjoker konuşmak dertleşmek ister misin? Yardım edebileceğim bir şey var mı
- 1 yıl
@Lazjoker yardım edebileceğim bir konu yoksa bana müsaade hadi iyi geceler
- 1 yıl
@Lazjoker tabi hemen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKısa olan tüm adamlar evli nasıl olacak senin tezin
06 Yorumla- 1 yıl
Eski nesil evlilikleri bir unutun yav sen yeni nesil kızlara bak bir
- 1 yıl
Ne alakası var ya 1.70 adam var evleniyor çocuk sahibi oluyor herkes mi bir seksenüstü ülkede saçmalamayın fakir'e de evleniyor zengini de evleniyor kafayı yemişsiniz sizin ikiniz de
- 1 yıl
@psikolojisigidik eski kuşak diyoruz anlamıyor musun sen yeni nesille eski nesil farkını ayırt edemiyor musun
1 yılYooo öyle değil ama beni hep kısalar buluyor duyar duymaz yine yanılmadım diyorum 😁
03 Yorumla- 1 yıl
Nolacak kısa biriyle ol sen de
- 1 yıl
Uzun olmayan bir erkekle olmayınca ölmüyorsunuz merak etmeyin
1 yılYani doğru söylüyorsun ama 170 arkadaşım uzun erkeklerden hiç hoslanmiyo mesela zevk meselesi
02 Yorumla- 1 yıl
Uzun erkek bulamadığı için öyle diyordur
- 1 yıl
@AzraaaAslan
Bizi teselli için öyle diyordur. Ayrıca lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen nasıl güzel bir hatun arıyorsan kadınlarda kendilerine yakışacak birilerini istiyore.
03 Yorumla- 1 yıl
Güzel olmayan kızlar uzun erkek aramasın o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBoyum 178-179, bugüne kadar boyuma takılan bir kadın olmadı.
07 Yorumla- 1 yıl
180 der geçersin o boy sorun edilecek boy değil
- 1 yıl
Ne kısa adamlar gördüm yanında güzel denilebilecek kadınlar var. Demem o ki bu işler boydur tiptir pek bakmıyor dostum
- 1 yıl
Onlar sevgili olmuyor çoğunlukla arkadaş meteryali olarak görüyorlar kısa erkekleri
- 1 yıl
176 itibariyle 180 erkekle farkin olmaz ki kolay kolay. Hele az cok zayıf veya sportif bir vücudun varsa 1.80 gibi gorunurusn
- 1 yıl
Ben 180 den daha uzun gorunuyorum bu arada 😂
- 1 yıl
@SinEMCÜKLE bunu bir kızın demesi şaşırttı
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 o degil de bu bendeki brain fog beni bitiriyor
Bunu sadece cuce olup kendi boyundan hoşnut olmayan hobbitler der
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz de dışını beğenmediğinizin içini merak etmiyorsunuz. Problem?
neden ağlıyorsunuz her ulaşamadığınıza?
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Hfuduhd yahu banane bir ergenin sosyolojik zannedip cektigi videodan.
Realitede kalsana
Hormon falan filan demişler de. Balik etli hafif kalipli duran kizlar ile zayif 180 alti erkekler yakışmıyor. Tabi herkesin kendi tercihi. Sarılınca göğsünde yok olma isteği ağır bastığı için 180 ve uzeri olsa iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyooo aşık oldugum erkek 170-175 falan üstelik kel, ve parasıda yok, ama ben ruhunu seviyorum.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@omerr_16 Allah nasip eder umarım, en hayırlısını
Gizli Üye(25-29)1 yılYine genelleme yine genelleme, o zaman sizde 180 üstü erkeği tercih eden kızlara gönül vermeyin
271 Yorumla- 1 yıl
Her kız 180 üstünü tercih ediyor
Cevap sahibi1 yılHer erkek de en güzelini tercih ediyor
- 1 yıl
Güzel olmayıp sevgilisi olan kız sayısı 5 ise uzun boylu olmayıp sevgilisi olan erkek 1 falandır ayrıca güzel olmayan kızlar da uzun erkek aramasın oyleyse
Cevap sahibi1 yılGit söyle o zaman aramasınlar, bana ne. Erkek kadında güzellik arıyorsa kadın da erkekte uzun boy arar. Her şey karşılıklı.
Cevap sahibi1 yılGüzel olmayan kadınları da sırf nefes alsın yeter mantığıyla seçiyor erkekler. Biraz seçici olun da güzel olmayan kadını seçmeyin o halde.
- 1 yıl
Güzel kadın secsek laf yiyoruz güzel olmayani seciyoruz yine laf yiyoruz
Cevap sahibi1 yılKadınlar da çirkini seçse kısayı seçse yine laf yiyor uzunu seçse yine laf yiyor. Bırakın isteyen istediğini seçsin. Niye sürekli kadınları eleştirip duruyorsunuz?
- 1 yıl
Kısayı çirkini seçen laf yemiyor
Cevap sahibi1 yılÇirkin adamların yanında güzel güzel kızlar oluyor ne düşünüyorsunuz tarzı bikaç soru gördüm burada
- 1 yıl
incel erkek bu shtr et
- 1 yıl
incel olan sensin zaten kaşar
- 1 yıl
kuyruk sallama herkese
Cevap sahibi1 yılVar tabii biraz efendi, normal görünümlü kızları sevseniz de gözünüz yükseklerde olmasa aslında sevileceksiniz ama istemiyorsunuz bunu
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero bana mı diyorsun
- 1 yıl
hayır
- 1 yıl
laz yazan incel, durmadan hesap açıp kadınları kötülüyor
- 1 yıl
kadın katillerini savunan bir mal
- 1 yıl
kimse ona bakmıyor diye kuduruyor
Cevap sahibi1 yılHer yorumuma gelip siz kızlar uzun boylu seviyorsunuz diyor, benim tercihim türk erkeği bile değil ki kaldı ki uzun boylu olsun. Ama nasıl ki erkekler daima zayıf ve güzel kadın istiyorsa kadınlar da istediği gibi erkek seçme hakkına sahip bence. Oh ne güzel erkeğe gelince en güzel kadın olmalı kadına gelince kısa erkek yeter. Bu çifte standart değil mi?
- 1 yıl
2 yüzlüler işte
- 1 yıl
bende türk seçmiyorum o yüzden egoist benciller
- 1 yıl
Cevap sahibi biraz çimlere dokun
- 1 yıl
@GatoLigero o tipinle sevgili var bu erkeklerin güzellik aramadiğına kanıt 🤣
Cevap sahibi1 yılGerek yok sen dokun
- 1 yıl
Erkekler en güzel kızı istiyor diyenin dokunması gerek
- 1 yıl
senden yakışıklı sevgililerim oldu bence sen kendi halini düşün keko
- 1 yıl
Gato da baya alınganmış ama djdjjjs
Cevap sahibi1 yılEn çirkin erkek bile rus bayan hayali kurmuyor mu? Siz erkekler hepiniz güzel kadın bulma hevesiyle yaşıyorsunuz, çirkin kadına selam bile vermezsiniz
- 1 yıl
Sokağa çıkıp çimlere dokun hem de hemen
- 1 yıl
kel yaşlı bi adam türk kızlarına çirkin diye laf ediyordu bunlar tipine hiç bakmıyor öyle yüzsüzler
- 1 yıl
alınan sensin ki laf etmeye ÇALIŞIYORSUN ama bende işe yaramaz
Cevap sahibi1 yılVerecek cevap bulamayınca saçmalarsın tabii, güzel kadın hayali kurduğunuzu inkar da edemiyorsun
- 1 yıl
Öyle olsa gatonun sevgilisi olmazdı bak ama var fjfjdkdk tipi 3/10 bile değil
- 1 yıl
gayet güzelim kıskanma boşuna peşimde olan çok ama senin gibi tipsiz aptl biriyle kimse sevgili olmaz
- 1 yıl
köşede ağlamaya devam et şimdi
Cevap sahibi1 yılO tarz kızlara kezban diyoruz, kezbanları beğeniyorsanız benim sorunum değil
Cevap sahibi1 yılO de onların sorunu, senin boyun kilon kaç, neden bu kadar uzun boya takıntılısın
- 1 yıl
ya bırak acıma şu incele
- 1 yıl
kadın katillerini savunan tipler bunlar
- 1 yıl
1.75 boy 80 kilo. Yıllarca uğraştığım halde sevgili yapamadım. Sonra nedenini aramaya başladım. Taaaki bir videoda kadınların kendilerini ve yavrularını koruyacaklarına güvendikleri için 1.80 üzeri erkekleri sevdiklerini ve 1.80 den kısa erkekleri direkt reddettiklerini öğrenene kadar.
Cevap sahibi1 yılO tarz kadınları dikkate aldığınız sürece zaten hep yalnız kalırsınız, biraz çıtayı düşürün dış görünüşünüzdense iç güzelliğinizi seven kadınlara yönelin, her kadın bir değildir bunu unutmayın, boyun da gayet iyi ben 160ım yanımda deve gibi birini asla istemezdim.
- 1 yıl
bu erkeği gerçekten ciddiye almış olamazsın
- 1 yıl
kadınları aşağılayan erkeği teselli etmeye çalışmayın
Cevap sahibi1 yıl@GatoLibero küfürü hakareti yok sohbeti gayet güzel ama tüm kadınları aynı kefeye koyuyor. Bu kafadan çıkmaları lazım. Kendileri yanlarına rus bayanları yakıştırırken sorun yok ama kadınların seçimlerine karışıyorlar, normal isteklarini sıralayan kadınlara da inanmayıp sürekli genelleme yapıyorlar habire
Cevap sahibi1 yılEn çirkin kıza kadar düştüyseniz ve çirkin kız bile sizi beğenmiyorsa kendinizi sorgulayın işte. Kızlara o kadar çok yüz veriyorsunuz ki en çirkin olanı bile kendisini prenses sanıyor sonra da diyorsunuz ki kadınlar bizi beğenmiyor. Tabii beğenmez kendilerini bulunmaz hint kumaşı olarak görmelerine neden oluyorsunuz.
- 1 yıl
iyi sen bilirsin ama laf anlamıcak incel erkek bunlar 2 yüzlüler kendileri herşeyi isterler ama kadın isteyince sürekli laf ederler tipsiz seçsen keko seviyor derler yakışıklı seçsen tipe göre seviyor derler tam kanser türdür kadın cinayetlerini savunurlar çünkü özgüvensizdirler kendileri pis karakterinden dolayı seçilmedikleri için karşı tarafı suçlayıp duygusal manipülasyon yaparlar
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero çok haklısın sana katılıyorum. Tipsiz erkeği adam yerine koyuyorsun "kızlar pi ç erkek seviyor abi başına gelenleri hak ediyorlar" diyorlar, yakışıklı erkeği adam yerine koyuyorsun "kızlar tipe bakıyor abi çirkine selam bile vermezler" diyorlar, bari mantık evliliği yapam diyorsun paralı erkeği seçiyorsun "kızlar paraya tapıyor abi parasız erkeği bi tek annesi sever" diyorlar. Türk erkeklerine yaranamazsın. Ya yabancı erkek bulacaksın ya da bekar kalacaksın. Bi de kendi tiplerine bakmadan güzel kadın hayali kurarlar çirkin kızı beğenmezler. Çirkin kız bile türk erkeklerine 10 gömlek büyük gelir. Bu devirde isteyerek bekar kalmak gerçekten çok mantıklı bi davranışmış. Hiç sevgilim olmadı bundan sonra da asla olmayacak? Senin sevgililerin yabancı mıydı türk müydü?
Cevap sahibi1 yılErkekler de kilolu, çirkin, fakir bi kızla birlikte olmuyor, her şey karşılıklı. Maalesef istediğimiz gibi birini bulabilmemiz çok zor. O yüzden bazı şeyleri kabullenip yalnız kalmamız daha hayırlı belki de. Bak benim de hiç sevgilim olmadı, elime erkek eli bile değmedi, çünkü çirkinim ve bunun farkındayım ama içim kinle dolu değil ve tüm erkekleri genelleyip de erkekler beni beğenmiyor şunu beğeniyor diye serzenişte bulunmuyorum. Çünkü gerek yok erkeğin hastalıklı ilgisine sahte sevgisine muhtaç değilim. Erkekler sevgili işlerine fazla kafayı takıyor ya, abi olmuyorsa olmuyor işte niye kendinizi tüketip duruyor insanlara tercihleri dolayısıyla kin besliyorsunuz?
- 1 yıl
valla bu saatten sonra takılıp geçiyorum artık ben zaman emek harcamaya zerre değmezler
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero sevgililik evlilik artık boş ya her şey boş hiçbi şey zevk vermiyor artık her şey sıradanlaştı.
- 1 yıl
Erkeklerin sevgililik işlerine kafayı takmasini istemiyorsan ver o zaman onlara bir işe yaramış olursun
- 1 yıl
kes mk
- 1 yıl
Kudurma gato
- 1 yıl
kuduran sensin kaşarlık yapma
Cevap sahibi1 yılOrtalık malı mıyım ben niye vereyim, böyle olduğunuz sürece asla sevgili bulamıyorsun şimdi çok iyi anlaşılıyor
- 1 yıl
Ne var olm doğada olan şeyi istiyorum az mantıklı düşün bu sayede erkekler sevgili işlerini kafaya takmaz ve sizin "tercihlerinizi" sorgulamazlar win win olayı olacak yani
- 1 yıl
ne alaka lan git eskorta o zaman a q
- 1 yıl
evlilik cinsellik demek değil
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero nun da dediği gibi sizin deyiminizle taş gibi güzel güzel eskortlar var, onlara gidinsenize işte, onlar ekmeksiz mi kalacak? Bırak yatmayı bi erkeğin elinden bile tutmam ben bu saatten sonra. Yaşım geçmiş başım geçmiş erkek benim neyime artık.
- 1 yıl
femcelsin yani
Cevap sahibi1 yılKesinlikle değilim, erkeklere bi öfkem yok, istemli bekarım ben.
- 1 yıl
Cevap Sahibi
Tersine en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar. Muhtemelen seninde bugüne kadar sevgilinin olmamasının sebebi 1.80 üzeri erkek bulamaman ve kendine yazan 1.80 den kısa binlerce erkeği reddetmen.
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker çirkin kızlara da bi zahmet yüz vermeyin o kadar mı yokluktasınız ya, çirkin kızlar bile kısa boylu erkekler yüz vermiyorsa biraz ağırlığınız olsun, ben türk erkeği tercih etmiyorum bu yüzden kısa veya uzun boylu olmanız umurumda değil. İstemli bekarım ben kendinle karıştırma lütfen.
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınların gözünde uzun kaslı ya da zengin değilsen insan statüsünde değilsindir. Allah onları böyle ayrımcı yaratmış...
04 Yorumla- 1 yıl
Siz hangi kadınlara denk geliyorsunuz hiç anlamıyorum gerçekten.. tüm sevgililerim benimle aynı boydaydı çok uzun olmamama rağmen kaslıda değillerdi en uzun ilişkim benimle aynı kilodaydı zenginde değildi hesaplarını ben ödüyordum
Cevap sahibi1 yılİstisnalar ve kaideler meselesi...
Cevap sahibi1 yılTürkiye gerçekleri
1 yılDiğer kızlar öyle olabilir, ama bana göre kısa erkeklerde uzun erkeklerde çekici. 1.70 boy Türkiye ortalaması, bu nedenle 1.70 civarında olan bir erkeğe "Ya sen çok kısasın, benimtipim değilsin" demem. Kısa erkeklerde bana göre çekici.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlgimizi çekiyorlar ne yapalım? Ama kısa da denk gelirse aşık olunur yani ben asla demem. Onlarda insan sonuçta kalp önemli..
04 Yorumla- 1 yıl
Boş laf bunlar kısalarla anca kanka oluyorsunuz
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker evet evet
1 yılisteyen istediğiyle olur size ne a q siz uzun sarışın renkli gözlü beyaz tenli zayıf isterken sıkıntı yok kız kriter söyleyince mi batıyor
30 Yorumla
1 yılkadında istediğiniz özellikleri sayabilmek için saatler gerekir, kendinize gelince zırlıyosunuz 'kdnlar bıya bıkıyo' afedersiniz ama sik gibi olay
12 Yorumla- 1 yıl
@Hfuduhd mqqqn nedir benim yolum?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılUzun olmama rağmen hiç 1.80 üstü sevgilim olmadı hatta birini boyu çok uzun diye reddetmiştim
10 Yorumla
1 yılYoo 168 sevgilim vardi aşırı pislik biriydi ayrıldım tövbe ettim bi daha asla kendimden küçük biriyle çıkmam boyu kadar yerin altında da var allah muhafaza
13 Yorumla- 1 yıl
Yalan bu hikayeler
- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
@Sabirsizprenses
Kendin bu yazdığın masala inanıyormusun acaba?
Gizli Üye(18-24)1 yılBoyu boyuma denk birini arıyorum ama uzun çıkıyor hespi ne yapabilirim özenle seçmiyoruz yani
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılXiyarsan ala sən? Gijdıllax sox içivə
- 1 yıl
Ülkenin boy ortalamasına baksana
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim boy kriterim yok 180 üstü ile absürd görünüyorum oyuzden tercihim 183 altı olması
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat