- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır böyle düşünmeyin hiçbir şekilde etrafınızda ki bir çok kişi evlenmiş olsada evlenmek için evleniyorlar ve ileride boşanmalar ve geçimsizlik başlıyor bunu zaten görürsünüz ileride sizin şu an düşünmeniz gereken şey karşınıza doğru biri çıkması ve çıkacak sizde sevilirsiniz bir gün bu aklınızda bulunsun benim yaşım geldi artık birine denk gelmem zor olur falan diye hiçbir şekilde bunları düşünmeyin ve umutlu kalın sizde iyi bir insansanız eğer sizin gibi biri çıkacak karşınıza onla uzun ve ciddi ilişkide olursunuz ardından evlenirsiniz böyle değerlendirin yaşım geçiyor artık yaşım geldi falan bu gibi düşünceler inanın ki size umutsuzluktan başka hiçbir şey vermez maalesef umutlu olun.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayat geç başlamak yarışa başlangıç çizgisinden geç çıkmaya benziyor.
Yaşın çok değil ama 30 dan sonra artık bir çok insan evliliğe soğuk bakıyor. Bunun hem ekonomik sebebi var hem de sorumluluk almamak gibi sebepleri var. Bir çok Erkek ve Kadın artık Evlenmek istemiyor ve yaş 30 ların üzerine geçince de Yalnızlık sendromu başlıyor insanlarda.
Özellikle Kadınlarda 40 ı geçince. Çünkü çoğu sevdiği insanlar yâ evleniyor, yâ taşınıyor ya da hakkın rahmetine kavuşuyor. Sonra da sahiplenmek hissine giriyorlar.
Ama bu yaşlar öyle yirmili yaşlar gibi değil hemek birini görür görmez aşık olasın. Bu yaşlar olgınluk yaşları herkesi kabul etmezsin. Çünkü bir karakterin var değirmen çok zor. Sen kendine göre biri bulmak istersin ama bu pek zor olur. Daha çok Aklın yol gösterir sana.
İnsanlar yaş aldıkça değişiyor. Herkes öyle gençliğinde ki gibi olmuyor. Saçın ağrıyor, alın çizgilerin çıkıyor. Ruhun o kadar genç ki bedenin bunu anlamıyor. Sen şöyle böyle biri olsun diyorsun ama yaşın gerçekleri ortaya koyuyor.
Yaş ilerledikçe beğeni dalgın da değişiyor. Kriterlerin de azalıyor ve aralarından birini seçenek kadar ömründen, gençliğinden bir dem daha gidiyor maalesef.
En güzel yirmili yaşların başı. Hiç düşünmeden seviyor ve öylece kabûl ediyorsun. İşte öyle birini bul ak Nasip işi.
Rabb'im nasip etmişse olur. Senin alın yazına Koca evinde emek yemeye nasip etmişse olur inşallah
10 Yorumla
1 yılSevilmek çok güzel bir şey ama rastgele değil beraber uzun bir hayat yaşamanıza rağmen sevilmekten bahsediyorum. Kötü günü ve iyi günü gördükleri halde... Sevilmek ömrü uzatır. Ne spor ne beslenme ne siğara alkol kullanmamak ne de iş yaşamı... Tüm bunlar sevilmenin yanına bile yaklaşamaz. Sevgi kadar sağlığı etkileyen bir şey yok. Bu güne kadar 70 yaşını geçmiş tüm insanlar da ama tüm insanlar da mutlu ve sevilen aile ilişkisi gördüm. Toplam da 29 yıldır insanları incelerim özellikle iş yerinde yaşları kaç evliler mi eşleri nasıl çocukları nasıl ne iş yaparlar... En uzun yaşıyanlar hep ama hep evli ve bir birine sevgisini yansıtmayı seçen insanlar oldu. Bekar müşterilerim hep 45-58 yaş aralığın da öldüler. 90 yaşın da müşterilerim var ve onların çocukları hatta torunları geliyor. En önemlisi de bu mutlu çiftler en öne parayı koymak yerine bir birlerini koyuyorlar. Çocukları da aynı davranışa sahip oluyor.
12 Yorumla
Soran1 yılNe kadar güzel yazmışsınız ama duygulandım peki benim yaşım birini bulmak için geç mi kaldım ve hayallerimdeki hali vakti yerinde iyi bir aileden gelmiş işinde gücünde düzgün efendi gözü benden başkasını görmicek birini bulabilir miyim
- 1 yıl
Seni umutlandırıcak şeyler yazmak isterdim. İnan ki isterdim... Dediğim türden ilişkiyi bulman için erkenden evlenmek gerek gördüğüm kadarıyla. Umarım birilerini bulursun ama beklentin yüksekler de olmasın. Bulabildiğin kadarı.
Gizli Üye(18-24)1 yılMerhaba. Bir kız sevgilime ceketin çok güzel nerden aldın çok beğendim demiş sevgilimde ona mavi demiş yürümüş yoluna sonra kız Peşinden gitmiş demişki ee bu kadar mı diye sonra sevgilimde sordun cevap verdim demiş kızda arkadaşına ufff bu erkeklerde kız görmeden kuduruyorlar biz yürüyüncede Soğuk yapıyorlar demiş sevgilimde telefonunu gösterip (ekranında ben varım) güzel bir kız olsa umursarım demiş kızda yürüdüğümü göremedin o zaman demiş sevgilimde cümleyi tekrarlamış "güzel bir kız olsa" diye ve şu an o kadar üzgünüm ki sevgilime diyorum ki niye sevgilim var demedin diye oda bana güzelden kastımın sen olduğunu anlamadın mı diyor ne yapıcağım ben? Ne düşünüyorsun bir kız olrak fikir verir misin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, asla geç kalmadın aşkım! 28 yaş tam da yeni başlangıçlara, yeni maceralara uygun yaş. Sana en güzel enerjinle yeni tanışmalar ve aşklar getirecek zaman bu zamanlar! Kendine güven, şans hep seninle olsun. Hani şu şarkıya benziyor ya, “Her yaşın kendine göre bir güzelliği var” diye, değil mi? 💖✨ Kimi hayallerin var, anlat bakalım, belki yeni aşklar yolu oradan geçiyordur!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYok ablam belki yarın karşına çıkar dogru kişi bilemezsin ömründe birini bulmak için yanlış kişiye kalbini kaptirmaktan iyidir
16 Yorumla
Soran1 yılBen zaten hep doğru insanı bekledim hep seçici oldum ama o dediğinizde yaşadım maalesef zaten o benim hayatımla oynadı Allah onun iki yakasını biraraya getirmesin
- 1 yıl
Doğru kişi değilmiş ablam demekki sevenler ayrılmaz özellikle yaralar açarak asla
Soran1 yılDoğru söylüyorsunuz
Soran1 yılBu arada bende sizin gibi düşünüyorum
- 1 yıl
Umarım doğru kişi en yakın zamanda karşınıza çıkar 🙂
Soran1 yılAmin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılAblam 30 da bulup 31 de evlendi yani kısmetin zamanı yok
19 Yorumla
Soran1 yılDoğru kuzum ben zaten birini bulup evlenmek değilde hayalimdeki kişiyi bulup evlenebilecek miyim ona endişeleniyorum bu zamana kadar onu bekledim
- 1 yıl
Bence hayallerindeki erkekten ziyade olgun, uyumlu ve düzgün biri olması önemli.
Soran1 yılOrası evet öyle ama bu zamana kadar beklediğime deyecek birisi olmuş olsun istiyorum
- 1 yıl
Umarım olur öyle birisi
Soran1 yılTeşekkür ederim☺️🙏
Soran1 yılMoralim bozuldu bir yorumda yaa
Soran1 yılKuzum ekledim seni
- 1 yıl
Benim yorumum mu moralini bozdu anlamadım?
Soran1 yılHayırrr erkeklerden birisi yorum yapmış ona
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılGencecik kadınsın. Yaşlanmış triplerine girmeyi bırak. Her türlü bulursun.
110 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim☺️ aslında birisini bulayım evleneyim diye derdim yokta doğru insanı bulma konusunda bulabilecek miyim diye endişem var benim biliyorum şu an yaşım tam zamanı yani evlenmek için gayet ideal bir yaş ama birisi yok hayatımda ee tamam buldum evlendim 1 sene tanışma oldu 1 senede evlilik falan normal evlenince hemen çocuk yapmayı düşünmüyorum her şey normal ama doğru insan çıkması ne zaman
- 1 yıl
Rica ederim. Doğru insanı bu dönemde bulmak biraz zor ama imkânsız değil. Karakterine uyacak, sana saygı duyacak bir erkekle olmalısın.
Soran1 yılEvet bende onu istiyorum ama öyle erkekler sanki kapılmış gibi kuzum bilmiyorum sen ne düşünüyorsun senin de medeni halini bilmiyorum ama
- 1 yıl
Ben de bekârım. Bana uyması şart. Medeni ve modern erkeklere ilgi duyuyorum. Zeki olmalı. Cinselliği sevmeli ama her an cinsellik konuşmamalı. Farklı alanlara ilgi duymalı. Sanat sevmeli gibi. Birbirimize destek olmalıyız. Birbirimizi dinlemeliyiz.
Soran1 yılİşte bende öyleyim mesela her türlü konuyu konuşabileceğim yeri gelir tarih yeri gelir kültür sanat mesela benim gibi gezmeyi seven birisini istiyorum bende modern erkeklere ilgi duyuyorum ama çoğu kız keko kolunda kocaman saat takan ne bileyim galerici tipli erkekleri seviyor ben öyle değilim acaba bende mi bişey var yaa bu arada mesela ben çok cinsellik hakkında bişey bilmiyorum benim hoşlantım sadece duygusal anlamda oluyor birde
Soran1 yılYaa aslında modernlikten kastım şey elit cool yani
Soran1 yılBu arada bahsettiğim kızların sevdiği tipleri iyi tarif edebilmişimdir🙈
- 1 yıl
Öyle erkeklerle birlikte olmak pişmanlıktır. Sonra olan çocuklara oluyor. Son pişmanlıkta fayda etmiyor. Mantıklı hareket edip modern erkekle birlikte olmak iyidir.
Soran1 yılAma zaten o tip erkeklerle olanlar parası için birlikte oluyor kusura bakmasınlar ama öyle yani şimdi o kızlar biz farklı tür müyüz hayır onlarda kız bizde kızız biz niye sevmiyoruz öyle erkekleri ben mesela 1 saat oturamam ya olamam yani bir kıroyla. Olan kızda ya öyle bir kızdır çünkü ben herkesin birbirine benzediği insanla evlendiğine inanırım çevremden gördüğüm incelediğim kadar yani çok az istisna durum var
- 1 yıl
Daha erkeksi buluyorlar galiba. Sevdiğinin bahanesine sığınarak şiddete katlanıyorlar. Garip bir psikolojileri var. Mazoşist olabilirler.
1 yılBulucaz kuzum, telaş etme. Her şey vaktini bekler🤍
11 Yorumla
Soran1 yılAmin kuzum🙏☺️
Gizli Üye(36-45)1 yılAmaç birini bulmak değil birbirini bulmak O yüzden geç değil zamanı gelince bulacaksınız inşaallah... Hiçbir şey için geç değil sadece zamanı var.
116 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum önemli olan doğru kişiyi bulmak bende bunu istiyorum bunun için endişeleniyorum önemli olan doğru kişiyi bulmak diyenler olmuş ama ben bunu belirtmeye bile gerek duymadım zaten ben o yazanların düşüneceğini düşüncek kadar basit düşünmüyorum. ama doğru kişiyi bulma konusunda endişem var sanki hiç bulamıcak mışım gibi geliyor ya öyle birisi karşıma çıkmazsa bende 20 li yaşlarımın sonuna geldim
Cevap sahibi1 yılİllaki çıkacaktır ama 3 ay önce ama 3 sene sonra mutlaka çıkacaktır bundan hiç şüpheniz olmasın.. bir arkadaşım vardı 34 yaşında evlendi evlendiği kişiden önce hiç kimseyle doğru düzgün görüşmeyi bile kabul etmemişti ama şu anda evlendiği kişiyle o kadar uyumlular ki onları yılın çifti seçtik, Rabbim size de öyle birini nasip etsin. inşallah tencere kapak gibi olursunuz🙃🙃
Soran1 yılAmin çok teşekkür ederim☺️🙏 aslında bende aradığımı bulamadığım için evlenmedim hatta sevgili bile yapmadım 5 senedir peki o arkadaşınız önceden tanışıyorlar mıydı yoksa yeni bulduğu birisiyle mi evlendi
Cevap sahibi1 yılTanışmıyorlardı bir arkadaşı vesilesiyle tanıştılar sonrada evlendiler bir sene içinde...
Soran1 yılYaşım şu anda evlenmek için ideal ama doğru insanı ne zaman bulucam orasını bilmediğim için o konuda endişeliyim☺️
Soran1 yılYani normal olmuş aslında zaten 1 seneden aşağı tanıman mümkün değil yani birini
Cevap sahibi1 yılHiç endişelenme senin olan seni bulacaktır mutlaka Sen sadece yokken bile ona sadık kal... Rica ederim 😊
Cevap sahibi1 yılBirbirlerini tanıdılar sonra söz yaptılar nişan düğün aşağı yukarı bir seneyi geçti işte bunların toplamı
Soran1 yılHep ne düşündüm biliyor musunuz hani ben kendi kendime yeten bir insanım ama ailemi erken yaşta kaybettim kendimi yalnız hissediyorum ama kendi kendimede yeten bir insanım ama beni bu hayatta besleyen birşeyler olsun istiyorum hani hayatıma girecek biri öyle birisi olsun ki bunca zaman beklediğime deymiş biri olsun istiyorum beni beslesin istiyorum.
Cevap sahibi1 yılSen bunları düşünürken karşıdaki insanın da bunları düşünebileceğini hiçbir zaman unutma aslında işte amaç birini değil birbirini bulmak seni tamamlayacak senin de onu tamamlayacağın biri olmalı senin eksiklerini o tamamlayacak onun eksiklerini Sen tamamlayacaksın ve böylelikle bir bütün oluşturacaksıniz bunları düşünerek ilerlemelisin bence her şeyi karşı taraftan beklememiz de yanlış olur bizim de ona bir şeyler katmamız lazım... Ayrıca düşüncelerin gerçekten çok güzel dilerim Rabbim gönlüne göre birini nasip eder..
Soran1 yılBu zamana kadar hep onu bekledim bazen korkuyorum acaba birisi yok mu nasibimde diye hani kendimi boşu boşuna mı bu kadar kasıyorum diye ama sonra kimsenin nasibi kimseye gitmemiştir diyorum
Cevap sahibi1 yılGecikiyorsa daha güzeli olacaktır bunu hiçbir zaman unutma.. yüreğinden emin olduktan sonra hiçbir şeyden korkma sakın çünkü Rabbim en güzelini verecektir mutlaka...
Soran1 yılÇok teşekkür ederim☺️ Amin🤲🏻
Cevap sahibi1 yılRica ederim 😊🥰🌺 her şey gönlünce olsun 🤲🏻
Soran1 yılAmin🤲🏻💐🌸
Soran1 yılAmin sağolun🤲🏻💐🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılValla ben de aynı şekilde sevilmek istiyorum, bu yüzden artık beklememeye karar verdim, nasip olursa "görücü usulu"evlenicem , Rabbime şimdiden defalarca söz verdim "karşıma gönlüme hitap eden birini bulabileyim, ona sadakatle bağlanicam yemin ederim " diye. Bulabilecegime inaniyorum. Evlendigimizde eşimin mutluluğu benim mutlulugum , onun hüznü benim hüznüm olacak inşallah...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 28 yaşındayım 9 yıldır hayatımda biri var ama evlenme teklifi bile etmedi sorunlarımız var onlari düzeltmeden evlenirsek hata yapariz bosaniriz diyo bekletiyo mu oyalıyor mu bilmiyorum yemin ederim evlilikten soğudum. Sana diyeceğim o ki bekarlık sultanlık boş ver yemin ederim bu ilişkide yaslandigimi hissettim 28 değilde 38 gibi hissediyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Beni yanlış anlamayın. 9 yılda düzelmeyen ilişki düzelmez ya böyle kabul edin evlenin ya da durumu gözden geçirin.
Cevap sahibi1 yıl@Ezeldenbirnokta Evet haklısın
1 yılYaş sadece rakamdır. Demiycem ama aşkında hayatında periyoduk bir Çizelgesi yoktur. Sizi bilmiyorum ama ben inanıyorum kaderin varlığına ve tevekkül etmek lazım...
13 Yorumla
Soran1 yılPeki ne yapmam lazım hayalimdeki gibi kişiyi bulabilecek miyim hayalimdeki gibi biriyle evlenebilir miyim
- 1 yıl
Ne hayal ettiğinize bağlı açıkcası ilişkileri dişli sistemine bazetirim genelde yüzde yüz uyumlu olmasına gerek yok belli bir oranda uyum dişlerileri zamanla çalışa çalışa uyumaya zorlar zaten uymazsa kırılır sistem çöker.
Soran1 yılBiraz uyum biraz gönül düşmesi yani gönül bu ota mı boka mı konacağı belli olmuyor meselesi birazda nasip işi mi
Sevme ve sevilmenin yaşı yoktur bence sadece yaştan dolayı biraz daha irdeliyoesun herkese mavi boncuk dağıtamıyorsun o kdr😉
22 Yorumla
Soran1 yılEvet çok doğru bildiniz nerden bildiniz anlamadım valla ama ben küçükkende öyleydim şimdide böyleyim huy işte demekki ama çok seçicilik yaptım zamanında halada çok seçiciyim geleni tersliyorum falan ama hayal ettiğim kişi olmadığını düşünerek aslında böyle yapıyorum hani tanımaya değer birinede öyle yapmam aslında ben istediğim gibi birini bulamadım ve yaştan dolayıda ona endişeleniyorum
Bence en ideali senin yaptigin 18 19 da evlenmek bence saçmalık benim açımdan linçlenmeyelim de benim düşüncem yani saygı duyarım o yaşta evlenenlere ama hayatı yasamayacaksan yaşama eseceksin şöyle bir hayatı yaşayacaksın.
00 Yorumla
1 yılGeç değil ama tavsiyem biraz elini çabuk tut derim çünkü yaş aldıkça evlenebilecegin kişiler evleniyo ve senin birini bulman daha da zorlaşıyor
12 Yorumla
Soran1 yılSence sadece nasip mi peki yoksa dediğin gibi mi
Soran1 yılBu arada sizi ekledim bişey sorabilir miyim
Bence ideal yaşınızdasınız. Bu kadar umutsuz olmayın. Benim yaşma geldiğinizde böyle bir şeyi deseniz anlarım. Ama genel olarak insanlar 30 ve sonrası evlenip hayat kuruyor
00 Yorumla
1 yılÇok geç değil bence ben 31 yaşına girdim benim için bence artık geç gibi oldu sevgilim yok nişanlı yok eş yok hiçbir şey yok ama senin birkaç senen var 😅🥲
00 Yorumla
1 yılHayır geç kalmadın. Sana değer verecek birini bulursun inşallah ☺️
11 Yorumla
Soran1 yılAmin teşekkür ederim🙏🏻☺️
1 yılBu arada 32 yaşında evde kalmış ben 😂 geç kalmadın da herkes evlendi tek senin evlenememen 30larda büyük dert oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılaşık olman çok zor artık
bul birini evlenmeye bak
04 Yorumla
Soran1 yılYa seçiciyim zaten
- 1 yıl
çalışıyo musun?
Soran1 yılHayır mezun Mühendisim
- 1 yıl
ya ne mühendisi?
1 yılGeç değil ama daha zordur neden bu zamana kadar bekledin vs vs bir kusur ararlar benim akrabam 55 yaşında evlendi ve 2 çocuğu oldu
00 YorumlaHayır doğru kişiyi gelmemiştir
Ne istediğini bil öncelikle
Kendin için işte etrafındakiler ne der diye secme00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Masada durduğu gibi durmuyormuş değil mi yaş geçiyor tabii hadi evlilik inş belki kırdığın kalplerin acısı çıkıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiyi bulmak önemli yoksa ben 20 yaşımdada evlenirdim 100 lerce kız geldi karşıma ama şuanki eşim gibi hiçbiri olamazdı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yıl30 olucam birkaç hafta sonra ama birini bulmayı çok dert etmiyorum.
012 Yorumla
Soran1 yılPeki sen Anneni Babanı kaybettin mi Annenin acısını yaşadın mı benim nelerden geçtiğimi bilmiyorsan böyle boş konuşma sana demesi kolay tabii
- 1 yıl
Sakin ol champ seni yargılamadım kendi düşüncemi yazdım. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yazılanları kaldıramıyorsan paylaşımda bulunma o zaman. Kimse senin agresif tavırlarını çekmek zorunda değil
Soran1 yılPaylaşım yapıp yapmıcağımı sana soracak değilim bir kere buna sen karar veremezsin sen karşındakinin ne yaşadığını bilmeden agresif bir yorum yaparsan agresif cevap alırsın bide işine gelmiyor böyle konuşuyorsun
Soran1 yılBende birini bulmak amacım değil ben bu kadar basit düşünmüyorum önemli olan doğru insanı bulmak ben bunun için endişeleniyorum ve sana açıklama yapmak zorunda değilim ama söyledim
- 1 yıl
🖕🏻
Soran1 yılKimse seninde agresif tavırlarına çekmek zorunda değil insanların ne yaşadığını bilmeden ne düşündüğünü bilmeden ben böyleyim ben şöyleyim diye ahkam kesemezsin kimse senin ahkam kesmeni çekmek zorunda değil ben kimseye agresif yorum yapmıyorum böyle konuşursan seninle böyle konuşmalarına bişey diyemezsin.
Soran1 yılTerbiyesiz empati yoksunu
Soran1 yıl🖕🏼
- 1 yıl
Sus artık 🖕🏻
Soran1 yılSen kötü bir insansın
Soran1 yılSen sus
- 1 yıl
Ok babe öptüm byyy
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım kamuda memurum
hala bekarım hiç bir şey için geç değil umudunu kaybetme güçlü 💪 ol00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılHayır geç değil ama kendi yaşıtlarını fazla aramamalısın. En az 7 yaş büyük kişilere bak.
020 Yorumla
Soran1 yılSiz peki evli misiniz ilişkiniz var mı
- 1 yıl
Hayır henüz bir ilişkim yok.
Soran1 yılSizinde 27 yazıyor o yüzden sordum peki yaşıtlarımızdan olmaz mı olmazsa neden olmaz peki nedeni nedir?
- 1 yıl
Yani olabilir tabi olmaz demiyorum ama erkeğin 10 yaşa kadar büyük olması daha iyidir bence. Çünkü 20li yaşlardayken erkekler henüz kendi değerlerini bulamadıkları için yaşıtı kızlara ilgi gösterirler. Ama 30dan sonra kendi yaşıtlarını çekici bulamazlar. Kadınlar da kendi yaşıtları erkeklere fazla saygı duyamaz. Yani erkeğin hem evliliğe daha hazır olması için hem evlendiği kadını daha genç ve çekici bulması için 8 10 yaş fark bence iyidir. Özellikle eğitimli kesim için böyle olması daha doğru.
Soran1 yılPeki bizim yaşıtlarımızdan aynı yaşta olan iyi erkeklerle evlenmiş yaşıtlarımız ne yapmış yani onlar nasıl bulmuş gerçi eskiden bulmuş onlar o var birde tam terci cahil kesim öyle düşünmez mi eğitimli kesim mi öyle düşünüyor ben anlamıyorum bu konulardan
- 1 yıl
20li yaşların başındayken evlenmişlerdir olabilir. Uzun zaman evli kalınca da artık erkek daha fazla bağlanmış oluyor kadına. Bir de erken evlenen erkekler 30lu yaşlarında erişecekleri asıl potansiyellerine genelde ulaşamazlar daha vasat kalırlar. Haliyle başka alternatif olmayacağı için karısı bütün dünyası oluyor.
Soran1 yılAslında dediklerin doğru ama insanı keşke küçükken birini bulsaydım dedirtiyor ne güzel saf aşkla sevilmek istiyorum bende o büyük erkekler o çocukların karılarını sevdiği gibi beni sever mi
- 1 yıl
Erkekler eşlerini zamanla benimserler.
Soran1 yılAma mesela o dediğin erkekler yani küçükkenden beri aynı kişiyle çıkmış bizim yaşımıza geldiklerindede evlenmiş olan erkekleri diyorum onların ki saf aşk ama bende öyle birini istiyorum
- 1 yıl
Cok saçma bir düşünce yani yaş farkı uyum açısından bu kadar da olmamalı açık ve net çok klişe bir yaklaşım bu
- 1 yıl
Bide bu kızdan 7 yaş buyuk erkekler zaten evlenmiş oluyo kız nasıl bulacak oyleyini
- 1 yıl
@hshshshdjdjdjjd ben eğitim seviyesi yüksek olan insanlar için söylüyorum bunu. Yoksa ortaokul mezunu fabrika işçisi zaten 20 yaşında evleniyor. Ama eğitim seviyesi yükseldikçe evlenme yaşı da yükseliyor. Kadın erkek farketmeksizin böyle.
- 1 yıl
Eğitim seviyesi yuksekse daha sıkıntı da olabilir çünkü öyleleri daha seçici oluyo ve kesin mutluluk da getirmeyebilir ayrıca yine eğitim seviyesi yüksek kişi sayısı az olur yani bulması daha zor dengini bulması en iyisi
- 1 yıl
@hshshshdjdjdjjd ben kendisinin de eğitim seviyesi yüksek ise dedim zaten.
Soran1 yıl@hshshshdjdjdjjd Teşekkür ederim yorumunuz için öncelikle evet üniversite mezunuyum hemde Mimarlık Mühendislik Fakültesi mezunuyum Mühendisim evet çok seçiciyim zaten ben napıcam evet doğru bildiniz
- 1 yıl
Sadece kendine uyumlu birnini bulman yeterli çok seçici olmamaya çalış eğer işi gücü yerinde karakterli ve kafa dengin biriyse gerisi çok önemli değil böyle birini sakin kacirma
Soran1 yılBende böyle birini istiyorum yani aslında çok seçici değilim yani aynı dediklerini istiyorum bende
- 1 yıl
Ara o zaman
Soran1 yılNerde arayım ki
- 1 yıl
Farkermez sosyalleserek
Neye göre kime göre ya. Yaşadığınız sürece hiç bir şeye geç kalmıyorsunuz lütfen bunu dert edinip üzülmeyin yaşayın asla geç değildir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geleni reddetme
22 Yorumla
Soran1 yılİşte bende biraz o var ama haklıyımda hani gelen birinin aradığım kişi olmadığını biliyorum o yüzden hep reddediyorum tersliyorum falan hani tanımaya değer birisi bile yok
Soran1 yılHani tanımaya değer birisi bile olsa reddetmicemde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGeç değil ama günümüzde bazı şeyler yaşa bakmadan zor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Ben de 27 i doldurdum benim de sevgili yok napalım biri çıksa olurdu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazı insanlar gerçek aşkını 70'de buluyor sen geç mi kaldın sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın ıcın 25 sonrası geç yaş 28 kart sana talip olanlar 35 -45 arası olur ben 28 yaşındayım Senı tercih etmem mesela
01 Yorumla
Soran1 yılAsıl ben seni istemem bu yaşıma kadar senin gibi biriyle evlenmek için beklemedim zaten hem aradaki 3 yaş 5 yaş için mi böyle konuşuyorsun ne alakası var ki 25 yaşında ama çirkin bir kız mı ama 28 yaşında güzel bir kız mı güzel alımlı olduktan gerisi boş birde ben istesem zaten biriyle çoktan evlenirdim ki zaten ben istemedim bu zamana kadar çünkü kafamdaki birini istedim mesela bende sana bakmam bile
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Bugün hayatının en güzel en genç ve şanslı günü..
Geç kaldığını düşündüğünde geç kalmış olursun..01 Yorumla
1 yılİmkansız değil ama insan o yaşta daha seçici oluyor bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl28 yaş nedir abi :) kadının 34 35 e kadar yolu var :)
00 Yorumla
1 yılHayır neden geç olsun var herşeyin bir zamanı sıkma canını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır geç kalmadın acelede etme yanlış kişi gelir pişman olursun
00 Yorumla
1 yılnefes aldıgin surece geç degil bence aksine ideal yaş
00 Yorumla
1 yılKısmet komando gibidir sen saklansan bile o seni bulur.
00 Yorumla
1 yılAyacayip geç kaldın sorma gitsin 35 yaşındaki kızlar ne yapsın 😄😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. ben daha 26yım ve aynı soruyu bende kendime sorup duruyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet biraz geç kalmışsın. Çünkü genelde farkına vardığında "geç" olur.
00 Yorumla Sen geç kaldım diye düşünür isen daha büyük yaşta olanlar ne düşünsün hayır geç kalmadın
00 YorumlaBoşversene ilerde keşke dememek için takma
Doğru zaman ve doğru kişi mesele o00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkolar çocuk ergen sever yani biri seni gerçekten sevmez sırf sarışınsın küçüksün güzelsin diye ister yani erkekten gerçek aşkı beklemeyin onlar silikonlu sarışın 15-20 kız sever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeç kaldım tabi. Ben bile 23 yaşındaki kadına flört ediyorum. Gidipde 28 lik tercih etmiyorum
00 Yorumla
1 yılKadının değeri her zaman yaşıdır. Bunu asla unutmayın. 20li yaşlarda bir kadınla 30 lu yaşlarda bir kadın bir erkeğin gözünde hiçbir zaman aynı olmaz
04 Yorumla
Soran1 yılYani benim az mı kaldı
- 1 yıl
Bence evet
Soran1 yılNe yapmam lazım peki
Soran1 yılEkledim sizi
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden senin gibi biri çıkmıyor karşıma evlenmek istiyorum
00 Yorumla
1 yılyani bana h-göre belli bir süre geç kslmışsın ortalama bub ayıl aabairini bulsan 2 yılda tanışsan 30 . evlilik nişan kına düğün söz derken 31 bence biraz geç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPiyasa değerinin düşmeye başladığı yaşlar maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO yaşta olup da yanlış insanlarla olan da oluyor. Halinin kiymetini düşünmek gerek bazen
09 Yorumla
Soran1 yılBaşıma gelmediğini nereden biliyorsun belkide o kişi yüzünden böyleyimdir mesela biliyor musun bu arada bende öyle düşünüyorum önemli olan doğru insanı bulmak tabii birbirini bulmak. Herkes birini bulur
Cevap sahibi1 yılSana bir şey soylemedim
Soran1 yılYok biliyorum söyledim öyle
Cevap sahibi1 yılO zaman kendine doğru bir insan bul istediğin gibi kimsenin bir şeyine katlanma
Soran1 yılBende öyle yapıyorum
Soran1 yılDaha doğrusu yapmaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılBaşarılar bundan sonraki hayatında
Soran1 yılTeşekkür ederim sanada
Cevap sahibi1 yılBen de teşekker ederim
Yoo ben 31 ve hiç daha önce çıkmadım olur böyle şeyler Allah hayırlısını versin
00 Yorumla
1 yılneden böyle saçma düşünceler var yani neden geç olsun
00 YorumlaHayır tabiki ama biraz acele et 32 yaşını geçme en azından sşwnslejebsbs
00 Yorumla
1 yılHayır birini bulmak için tam yaşındasın artık umarım gönlüne göre birini bulursun
00 Yorumla
1 yılKızlar 30 dan sonraya kalmayın tavsiyem 30 dan önce evlenin
00 Yorumla
1 yılUmudu kesmelisin olmuyorsa kader diyip geçmek lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bulursun acele etme
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim benim kriterlerim yüksek işte
Soran1 yılBulurum bulurum
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik nasip işi her nasip kendi zamanina esir ama tabi nasiplerini kapidan cevirme sende😃
01 Yorumla
Soran1 yılİşte bende o var kuzu yani nasıl desem çok seçiciyim ama spesifik bir şey istediğim yok yani herkesin istediği şeyler hani hayal ettiğim gibi birisi olsa çevirmem zaten
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gayet normal yaş geç kalmamışsınız ki
01 Yorumla
Soran1 yılİşte birini bulma hayal ettiğim birini bulma yoksa evlilik için geç değilde
1 yılHayır az kaldı bulacaksın
010 Yorumla
Soran1 yılEmin misin ya ben doğru insanı istiyorum hayal ettiğim gibi birini
- 1 yıl
Ne hayal ediyorsun
Soran1 yılHali vakti yerinde efendi düzgün iyi bir aileden gelen ve beni çok seven
- 1 yıl
Standart bunlar spesifik olarak bir şey var mı
Soran1 yılMesela ne gibi
- 1 yıl
Bilmem sanatla uğraşması falan belki farklı bir hobi
Soran1 yılYoo hayır ama kültürlü olsun yani mesela ben gezmeyi çok severim oda beni gezdirsin
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran1 yılMühendisim ama çalışmıyorum mezunum
- 1 yıl
Ne mühendisi
Gizli Üye(30-35)1 yılYa çok sevildiğim bi ılıskı içindeyim çok değer veriyor ben neden evlılık kararı vermekde zorlanıyorum yaşım da 30
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılyok, ben 30 yasinda buldum
07 Yorumla
Soran1 yılPeki ne kadar çıktınız bide eşin kaç yaşında
- 1 yıl
Daha evlenmedim yeni buldum 30 yasindayim 😅
4 aydir sevgiliyiz
Soran1 yılHadi ya hayırlısı olsun☺️ peki sevgilinin yaşı kaç
- 1 yıl
tesekkürler hayirlisi 😍 34 kendisi
Soran1 yılAa iyiymiş yaşınızda uygun çok güzel☺️ benim bu konudada düşüncem var acaba seçici davrandıkça zaman geçiyorken kendi yaşıtımı bulabilir miyim diye
Soran1 yılSiz nasıl nerde tanıştınız☺️🙈
- 1 yıl
Yani seçici olma çok fazla. Herkes insan sonuçta. Iyi kötü anlaṣabiliyorsan, sohbet edebiliyorsanız, düṣünceli bir insansa zaten kendini bilirsin nelerden hoṣlanıp hoṣlanmadığını bence çokta takılma birkaç detaya. Mesela sevgilim benim üniversite mezunu değil ama çok iyi bir iṣi var - bu detaya takılmadım. Ben daha çok bana davranıṣına, konuṣmasına ve ortak hobilerimize veya hayallerimize dikkat ettim.
Kendisiyle ortak arkadaṣ sayesinde tanıṣtık 😉
- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne