33 yasında yeni atandım, evli degilim bu saatten sonra iş hayatı sosyal cevrem artar sanıyorum birini bulmak icin geç mi kaldım? Ankara 'da bir kuruma uzman yard olarak yeni atandım, öncesinde sınav hazırlık sürecinde biraz asosyal oldum malumunuz, acaba bundan sonra biseyler degişir mi? yasıtlarım coktan evlenmiştir diye düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, 33 yaşında birini bulmak için geç kalmış değilsiniz. Yaş, ilişki kurma veya bir partner bulma konusunda belirleyici bir faktör değildir. Herkesin hayatında farklı zamanlamalar ve deneyimler vardır. Çok sayıda insan, 30'lu yaşlarda veya daha ileride sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurar. Yaşınızla ilgili olarak, insanlar farklı yaşlarda ve farklı zamanlarda bir partnerle tanışabilirler. Önemli olan, kendinizi tanımak, kendi değerlerinize ve beklentilerinize uygun bir ilişki aramak ve açık bir zihniyetle yeni insanlarla tanışmaya açık olmaktır. Unutmayın ki herkesin hayatı farklıdır ve herkes kendi hızında ilerler. Önemli olan sizin için doğru olanı bulmak ve sizinle uyumlu bir partnerle sağlıklı bir ilişki kurmaktır. Yaşınız, sevgi ve mutluluk için engel teşkil etmez. Önemli olan, kendinize güvenmek, açık olmak ve doğru insanı bulmak için çaba sarf etmektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki geçmişin ne yönde bilemiyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, 16-20 yaş grubundaki hemcinslerinizin, maalesef ki bekaret gibi bir kavramı kalmadı. Her şeyi sonuna kadar yaşayan, asla hiç bir şeyde geri planda kalmayan, aile namus ve evlilik kavramını bilmeyen yeni bir nesil geliyor. Seni de tebrik ederim, umarım mesleğinde daha iyi yerlere gelebilirsin. Az önce bahsettiğim gibi, hemcinslerinin saçma sapan hareketleri olduğu halde, erkekler aşık olabiliyorlarsa, sana kör kütük aşık olmaları lazım. Hiç bir şey için geç kalmadın, senin nasibin de bu zamandan sonra açılacaktır umuyorum ki. :)
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın?
Eğer zaman ve maddi yönden imkanın varsa çeşitli hobi kurslarına ve workshop etkinliklerine katılarak hem kendi kişisel gelişimine katkıda bulunursun hem de yeni insanlar tanıyabilirsin.
Belki de bu sayede birini bulmak daha kolay olur.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
71Cevap
Garip garip insanlarla karşılaşabilirsiniz ama dert etmeyin düğün çerezi gibi düşünün önce fıstıklar seçilir sonra fındıklar vs vs en son leblebi kalır leblebinin dibinde de açılmamış Antep fıstığı olur açmaya usenenler onu secmemistir. Umarım leblebi değil de o Antep fıstığına denk gelirseniz
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahha cok iyiymiş antep fıstıgı😊😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle işin çok hayırlı olsun..
Sen önce ekonomik özgürlüğünü kazanmışsın en büyük avantajın bu senin..
Yaşıtlarına gelince kim bilir kimin ne sıkıntısı var nelerle boğuşuyor..
Her erken yol alan avantajı diye bir durum yok..
Bana göre bir kadın önce ekonomik anlamda güçlü olcak ki bir ilişki de güçlü hisseder kendini güven bulur özgüveni olur..
Bazen birine katlanmak zorunda kalmaz körü körüne…
Zamanı geldiğinde isabet edecektir muhakkak..116 Yorumla
Soran+1 yılaşırı haklı bi yorum, aslında hayatımdan memnunum ailemin yanındayım hiç masrafım yok ve kazandıgım bana kalıcak, ancak gec kalmak veya sonradan pişman olmak gibi korkular ara ara geliyor işte ama hersey nasip
Cevap sahibi+1 yılBu çok normal bir durum sadece anksiyete dönüşmesine izin verme yeterli..
Bu yüzden özgüvenin düşmesin yanı..
Muhakkak ki senin farkına varmadığın ne kadar daha güzelliklerin vardır..
Soran+1 yıl2021 de anksiyete ve depresyonu atlattım bir sene sürdü, 2022 de sınav hazırlıkk ve 2023 de atandım hem de yüksek puanlarla, saglıgın önemini ve beni nasıl olumlu yönde degiştirdiğini iyi biliyorum , tekrar etmemesi icin çaba göstericem elbette
Cevap sahibi+1 yılAslında bunun farkına vardım açıkçası..
Cevap sahibi+1 yılSen artık için nirvanısın depresyona bile kafa tutmuşsun..😅
Soran+1 yılaknsiyete tam bitmemiş gibi gördün öyleyse 😀😀 arada geliyolar
Cevap sahibi+1 yılBu herkeste var olan bir ister istemez otomatik düşünceler ortaya çıkıyor önemli olan onlarla başa çıkabilmek sen bunu da başarmışsın..😅
Soran+1 yıltesekkürler, başarmışsam ne mutlu bana 😊 6 ay ilaç ve terapi aldım iyi ki de gitmişim dönüm noktasıdır benim icin
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mı konuşabilmek için; 🤔
Soran+1 yılböyle iyiydi bence, burada cok durmuyorum sadece soru icin girdim
Cevap sahibi+1 yılSusmak sanırım olumsuz anlamında düşündüm..
Bence sen duygusal bir kişiliksin.
Yarı mükemmelliyetçi bir kimlik..
Aşırı derecede sahipçi karekter..
Değer verme olgusu yüksek..
Aile ve sevgi bağları güçlü..
Kendini geliştirmiş ve gelişime aç..
Başarmak için gözü kara..
Sende say say bitmez..😌
Cevap sahibi+1 yılHayatta başarılar diliyorum..
Cevap sahibi+1 yılÇok önemli değil yanı sadece burdan daha zor oluyor diye dedim.
Bende burada mesai yapmıyorum 😅
Soran+1 yılayy inanmıyorum beni anlatmıssın her maddesinde, bu arada yazdıgında cevapsız bırakmam istemem diye öyle dedim
Cevap sahibi+1 yılBende onun için gizliden çakayım ordan zamanın oldukça yaz burdan herkese açık diye?
Cevap sahibi+1 yılher şey gönlünce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan kaderini kendisiyle başbaşa yaşarsa hayattan mutluluk duyabilir. Kendimize yaptığımız en büyük kötülük kendi kaderimizi başkalarının kaderleriyle mukayese etmek ✔️
20 Yorumla
+1 yılNe geci yaa buradaki cahiller gibi 18-22 yaş arası falan mı evlenmen gerekiyordu? Hiç de geç değil. Çokta güzel bir yaş, dert etme. Benim halam 35 yaşında evlendi, şu an çok mutlular.
21 Yorumla
Soran+1 yıl18-22 evlilik hatta ilişki yası bile degil bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlı olsun ya çok sevindim 🌺 mutlaka işyerinde sosyalleşirsin konu aşka gelince bu zaman akadar olmadığı bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmez😜🥰
30 Yorumla
+1 yılGec olsun güç olmasın.
Ekonomik özgürlüğünüzü almışsınız artık diğer şeyler zamanla olur.. hemde çok güzel olur.
Her sey vaktine esirdir. Umarım bundan sonraki hayatınızda sevdiğiniz ve sevildiginiz bir hayatınız olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıltam zamanı 30+ yaş insanın kendini keşfetme yaşıdır
10 Yorumla
+1 yılBende 30 um yeni atandim aynı düsünce bendede var ama bakıyorum 37 38 inde yeni evli ya da 1 yıllık evli insanlar gördüm umut oldu 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Bende yeni atandım 4 ay bile olmadı. Bi yaştan sonra da karşıdaki kişi ile 1 yıl flört evresi ile geçirip düğün yapmak ne kadar doğru olur ki? Ya doğru kişi değil ise yeni kişi ile de 1 sene gene mi denemek için beklemek gerek?
- +1 yıl
Nasip isi bu kaderinse zaten direk oluyor bu olay
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş 25 inde olsa idi çok peşinden koşan olurdu böyle biri falan var diye ama işte 30 u geçince kişi artık aracılar da pek olmuyor
- +1 yıl
Hm...
Soran+1 yıl@Tokdüşünür aracıları boş ver zaten ben kendi ortamımda karsıma cıksın isterdim nasip
- +1 yıl
Peki bu yaştan sonra da hani yanlış anlama ama evlenip boşanmış ya da sorunlu kisiler evlilik için birseyler yapmamış değil mi? Düzgün birini sence boşta kalır mı?
- +1 yıl
kardeşim kapayip yorumumdan gidermisin?
Yaşıtların evlenmiş hatta okul yaslarinda , cağlarinda çocukları olmuştur.. ha geçmi kaldın? Hayır geç kaldın diyemem.. seni gerçekten seven biri ile wvlenirsen geç olmadığını goreceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden takıldın ki buna bu kadar?
Hayat bunu getirdi ve böyle oldu sonuçta.
Hadi diyelim ki “geç kaldın” eeeee
Ne olacak, bakmayacak mısın sağa sola.00 Yorumla Bence geç kalmış sayilmasin he biraz seçici oluyorsun o başka bı konu malum yaş ilerledikce seçicilik basliyo önemli olan hayatındaki kişiye Alisa bilmen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayırlı olsun iş olayı çözülmüş ama hayır geç kalmış değilsin bunun yaşı yok her yaşta evlilik olur takma kafana
10 Yorumla
+1 yılEvet birZ geç ama bu işler nasip kısmet işleridir hiç beklemediğin bir anda nikah masasında bulabilirsin kendini.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşıtların çoktan evlenip boşandı bile. Dul birini bulursun ancak onunla da evlenmek istemezsin. Geçmiş olsun böyle devam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İşin ve düzenli maaşın varsa birileri seni mutlaka bulur merak etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani hem kendi gelirim var artık, hem ailemin durumu iyi maddi sorun yok sadece yasımı sorun ediyorum ister istemez
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki için geç değil ama evlilik için geç. Bu arada hayırlı olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılkariyer yapcaz derken evde kaldık desene 😀
- +1 yıl
evde kalmak iyidir salla kariyerinin tadını çıkart :D
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa takılmayın birkaç yaş küçük ya da büyük olmasını kabul edersen elbet kendine uygun birini bulursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır geç degil Şu an köprüden önce son çıkıştasın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl35 sınırı kritik diyosun😀
- +1 yıl
Evet kesinlikle. Zaman hızlı geçiyor iyi değerlendir goz açıp kapayana kadar sınıra ulaşırsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın, Tüh geleceğini bilseydim taşınmazdım Ankara 'dan,💐hayırlı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıltüh ama ya 😊😊
yok , daha yaşlı olup ilk evliliğini yapan biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence tam zamanı olgunlaşmanin düşüncenin bilinçli dönemi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bulursun da içine sinenini dengini bulur musun bilemedim
04 Yorumla
Soran+1 yıliçime sinmeyen dengim olmayan biriyle evlencegimi hiç sanmıyorum
Soran+1 yılyani bence de bana uygun insan kalmamıstır niye beklesin evlenir 35 ine kadar, olmuyosa da tek yasarım. içime sinmeyen biriyle evlenecek halim yok yani
+1 yılAcele etme sakın sakin hallolur yavaş yavaş hepsi birden olamaz
10 YorumlaBu yasitlarda bekar bayan zor bulunur ama bekar erkek milyonlarca
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar 50 yaşında aşkı buluyor. Bence tamamen tercihlerle alakalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılZaman herkes için farklı akıyor. Hicbsy için geç kalmış değilsin
00 Yorumla Evlenmeyi istiyorsan geç değil biri çıkar karşına
00 YorumlaNasip bu işler belli olmaz yani belki iş yerinde bulursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHadi sen geç kaldın seni bulamayana ne demeli 🤦🏽♂️
02 Yorumla- +1 yıl
Onu bulanlari istememistir
- +1 yıl
Başka ihtimal goremiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHicte bile herzaman zamani vardir 😊😊😊hayirli olsun😊😊🍀💙
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. 1-2 sene daha cocuk olmazsa sonrası evet zor senin için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil hâlâ biriyle tanışıp tanıyıp evlenebilirsin gayet gençsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yıl30lu yaşlardan sonra evlenmek için keskin çizgileri oluyor insanın 😂 33,6dan bildiriyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAracı olan olabilir. arkadas çevren olabilir ve çalıştığın yerde bulabilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Takılma bunlara hiç ummadıgın bir anda yüreğinin derinliklerini keşfedecek ve heyecanlandıracak biri muhakkak karşına çıkacak
01 Yorumla
Soran+1 yılumarımm
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. geç kaldın herşeye
03 Yorumla
Soran+1 yıl@Venetor maalesef kalitesi azalan hiçbisey ilgimi çekmiyor nasip olmazsa da ne diyelim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeç filan değil. Her türlü olur. Kısmet farklı bir olaydır. Yeri zamanı kestirilemez ve mantıkla kavranamsz. Sen kendini içine kapama yeter ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende oyle yas 42 hala bekarim beim yasitlarim dede olmaya hazirlaniyorlar ben hala bekarim. Yani kisacasi takma kafana boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeç değil ama en kısa zamanda bulsan iyi olur. Bende Ankara 'dayim bu arada 😎
11 Yorumla- +1 yıl
Burdan birine evet der mi sanıyorsun güven yok güven
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyarın sabah kahve içmeye davet edebilirim seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek mi istiyorsun. Farklı şeyler de deneyebilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir şey için geç değil merak etme boş ver takma kafana:) yaşın daha genç
00 Yorumla
+1 yılErkek evlenen kızları sevmem zaten itici oluyorlar evlenme meraklisi gibi
Sen tam zamanısin geç falan değil merak etme aceleye gerek yon00 YorumlaHiç bir şey için geç değil biran önce birini bul seksin tadını çıkar
03 Yorumla
Soran+1 yılben daha cok hayat arkadası istiyorum aynı kafadan, cinsellik cok önem arz etmiyo benim icin, hayatta daha keyifli bisürü sey var
Soran+1 yılçok istekli sayılmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden büyük olmasaydın seninle bir hayat kurardım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle ama bir de şöyle var. Senden küçük bir erkekle olmak nasıl bir duygu yani. Ya da kendinden büyük bir kadınla olan erkek. Bana tuhaf geliyor. Kadın ne kadar küçük olsa neyse ama erkekten büyük olmamalı
Abla üzme kendini be kendi başına hayatını yaşarsın
00 YorumlaHayır kalmadın. Böyle şartlarsan kendini hiç olmaz.
00 Yorumla
+1 yıl33 yaşında uzman yardımcısı alıyorlar mı
11 Yorumla
Soran+1 yıl35 e kadar uzman ve müfettişlikler
33 olduğuba emin misin
04 Yorumla
Soran+1 yılneden yalan söyliyim ki tabiki eminim 😀
Soran+1 yılsenin algılayış seviyen o yaşlarda oldugu icindir
+1 yılYaş sayıdan ibaret.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo, gayet bulursunuz
00 Yorumla Yok yok daha yolu var. 35 de benim mesela
00 Yorumla
+1 yılMillet üçüncüyü boşuyor eyyyyy
00 YorumlaHer nasip vaktine esirdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun birini merak etme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öncelikle hayırlı olsun ama biraz gec olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl33 yaşında ve bekarım..
01 Yorumla- +1 yıl
Tıp yoktur
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Geç kalmış sayılmazsın kısmet 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEtrafından cıkar illaki
00 Yorumla Kısmet bu işler olur daha
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri