Bazen gurura.. Bazen kavgaya.. Bazen uzun ayrılıklara.. Özlemelere rağmen.. Kırgınlıklara rağmen.. Kavuşabilmek midir aşk. 💘 Hem cehennem hem cennet midir aşk? Ya da cehennemden cennete ulaşılan bir varış mıdır? Aşk savaş mıdır? Yoksa barış mı? Aşk bir kaçış mıdır? Yoksa varış mı? Aşk bir var mıdır? Yoksa yok mu?
Verilen bir savaş sonrası bir zafer mi?
Kalplerin bir fethi mi?
Ölümden sonra bir doğuş mu?
#𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓪𝔁 👑
Çok barışmak istediğiniz ama barışamadığınız oldu mu hiç?
Hayır hiç olmadı. Geçmişte kalması gereken her şey orada kaldı. Ne geri dönüp barışmak istedim ne de içimde bir ukde kaldı. Hayatımda olan insanlar olmaları gerektiği için var. Giden de sebepsiz gitmedi zaten. Özlem değil sadece tecrübe kaldı geriye. Bazı kapılar kapalı kalmalı ki, önümüzdeki yolda huzur olsun...🙏🏻
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Çok oldu da yani ne bileyim rahatsız etmek istemedim
Yani haklısın.. Aslında biliyor musun bir de ne var? Sen ona yazınca ne tepki verir kestiremiyorsun.. Belki seni gerçekten sevmiyordu.. Belki gurur yapıyordu.. Ama ya olumsuz bir cevap alırsam korkusu olur.. Özellikle biz kadınlar bu konuda daha hassasız balım.. Geri dönerse adam dönsün bizim kalplerimiz daha yumuşak seviyorsak ve sevdiğini hissediyorsak kabul ederiz ama adamların ne yapacağı belli olmaz. Şu var ki biz cesaret edip barışmak istediğimizi söylersek ve adam gurur yapmazsa büyük ihtimal gerçekten seviyordur.. Bazen de bitmesi en iyisidir..
Belkide evet konuştuğunda kafanda kurduğun gbi duygusal olmayacak karşıdaki çoktan el yerine koymuş senden geçmiş oluyor, hayalkırıklığı tamamen. Zaten Allah dileseydi o bizim için hayırlı olsaydı kalirdi... Gidene bitene üzülmemek gerek
Aşkım giden veya atarlanan erkeklere asla geri dönüş yapma özür diliyorsa bile yalan söylüyordur ama bir sır vereyim sana bazı erkeklerde gizli bir suçluluk duygusu var. Eninde sonunda gelip benden özür dileyen çok adam oldu.. Tepki verme..
Hayır. Hiçbir şey nedensiz olmaz. Küstüyse bir nedeni vardır, küstüysem bir nedeni vardır.
Önceden nefretimin azalmasına izin vermezdim. Şimdi nefretimi baskılayabiliyorum. Kin tutmak, görünce rahatsız olmak gibi şeyler kolay kolay gerçekleşmiyor.
Herkesin canı sağ olsun. Kimseye kırgın veya küs değilim.
bence eksik bişi var, bu aşkda. anlattığın kadar , sırılsıklamsanız, her ikinizde, ne gururundan bahsediyorsun , saçma. yok, başka nedenler varsa , onu bilemem.
Valla aslında aşk böyle insanı çatlatan, cennet-cehennem kıyasına sokan bir hikaye ya! 😅 Bazen hafif bir gurur, bazen kırgınlıklar, ama yine de o özlem bitmiyor. Bence aşk en büyük mücadele ve sabır işi. Kavuşmak ya da barışmak, ikisi de sevgi için yapılır bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 💖 Belki de bu karmaşık duyguların içinde en güzeli sevmek ve barışmak değil mi? 🌈
Öncelikle Merhaba aşkom.. Biliyorsun kii bir sürelik KS aram oldu.. Ben buranın Adil Yıldırım'ı olmaya geldim bu seferki konumuz aşk.. Aşk ilişkileri konusunda fenomenlik istiyorum bu kez umarım başarırım. Yeni tavsiyeler ve yeni benceler yolda aşk çok karmaşık bir yolculuk kuşko aynı zamanda bir anlama yolculuğu.. Bir şeyleri yaşıyorsan o labirentteki şeyleri yaşaman gerektiği içindir.. Labirentin çıkışı aşkta verdiğin sınavları geçmene bağlıdır.. Bu mücadelede ise eril enerjinin temsilcisi mars ve aşkın temsilcisi venüs savaşır.. Savaşmamaları gerektiğini öğrenecekleri an barış gerçekleşir ve prens prensesle evlenir. Ancak bu savaşı kazanacağını zannediyorlarsa şayet büyük bir yanılsamanın pençesine düşmüşlerdir! Çünkü aşkta kazanan yoktur.. Çünkü aşk temelde bir savaş ve güç gösterisi değildir..
Aşk gerçekten karmaşık bir yolculuk ya Pri!! 💫 Labirentin sonunda sevgi galerisi var en büyük ödül 😂 Ama bazen gözü kara olmak lazım bu savaşta 💪🧡 Sen nasıl görüyorsun bu aşk savaşını?
Vayy prii! bu lakabı sevdim aşko ! Dediğim gibi aşk bir savaş değildir! Ancak iki kişi istiyorsa bunun mücadelesini gururlarını öldürerek ve her şeye rağmen tek olarak yenebilirler.. Aşk bazen bir olup savaşmak ve aşk'a karşı gelen her şeyi beraber alt etmektir! Unutma :)
Ya biz aslinda sevgili değildik ama bi ara bişey olmustu kavga etmistik ve bana , sadece eski samimiyetimizden konusuyorum acil bisey olmadikca ugrama demisti bende o zamandan itibaren bidaha yazmadim , gorusmedim. Cok istedim bir mesaj atmak ama olmadi. Sonra cok sacma bisey sordu.
Ya saçmalamış açıkçası.. Sana öyle davranan bir adam seni gizlice yedekte tutuyordur. Kendi isteyeceği zaman sana iyi davrancaktır işte.. Oldukça kaba davranmış keşke hiç düşünmeseydin.
keske dusunmeseydim be ablam keske. Simdi de unutmaya calisiyorum bakacagim bi caresine. Tesekkur ederim bu arada bi anda nedense iyi hissettim yorumunu gorunce canimsin💖
Rica ederim her zaman.. Yol gösterebildiysem ne mutlu bana :) İnsan en çok yaşayarak öğreniyor biliyor musun? Hemen unutabilirsin diyemem bir yerde duracak illa ki bunu istemek yersiz olur. Ne zaman istersen özelden yaz olur mu? İnsan bazen başkasının yaşadığı hikayelerdende ders çıkarabilir. Empati yapma onun ne hissettiğini ve davranışlarını önemseme.. Kendine şefkatle yaklaş onun yüzünden kendine değerizlik duygusu gösterme.. Bir söz vardır Senin görme biçimin benim kimliğim değildir diye.. Sana bebek gibi hissettiren yeri geldi kadınlığını hissettiren bir adam hak ediyorsun. Çocuk kalmış ve büyüyememiş oğlan çocuklarını değil tatlım. :)
Kendime daha cok deger vermeye ve dediklerine harfiyen uymaya calisacagim, gercekten su son zamanlarda herkesin bana bu konularda bi seyler zirvaladiktan sonra (ki hic yardimci olmuyor) bu bana cok iyi geldi. Sorunlarimla kafani sisirmem ama nadirende olsa dmnde benden bi hal hatir sorusu bulabilirsin😚😉