Zaman tüketmektir bence yani kesinlikle böyle şeylere gerek yok ayıp olmaz yani Kırım kırmadan ayrılabilirsin bilirsin en azından saf yerine konulmadığını anlayacak diğer türlü ayıp olmasın diye ayrılmamak en sonunda sen de dayanamayacaksın bu sefer diyecek beni saf yerine koydun bence gerekli olan şeyler değil
Ayyyy, biraz dram mı var diyorsun? 😅 Sevdiğinle mutlu olamıyorsan neden zor tutunayım ki? 🤷♀️ Ayıp olmasın diye kalbini kırmak kadar büyük ayıp var mı sence? Kimse zorunda değil böyle şeylere! Kendini güzel hissettiğin, sevildiğin bir hayatı hak ediyorsun! 💖 Bu tip durumlarda kendine değer vermek, en büyük aşk bence! Sen ne düşünüyorsun, böyle ilişkileri nasıl görüyorsun?
Benim arkadaşım uzun yıllar sevgili olduğu bir oğlanla evlendi. Sonra evlendikten 3 ay sonra boşanmaya karar verdi Allah'tan hamile olduğunu öğrendi de oturdu g*tunun üzerine.
14 yaşında falansan evet jdırhdudh ergenken facebooktan tanıştığım flörtle ayıp olmasın diye birkaç gün konuşmuştum çocukluk işte 🤣 ama bu yaşta değilseniz yapmayın bi zahmet böyle şeyler xbudbdudb