Bazı insanlar pazarda duran tezgaha benziyor bence. En önde daima en iyi mallar dururken, çürükleri arkaya gizliyorlar. Keyifli günler.. 🥂
Bazı insanlar pazarda duran tezgaha benziyor bence. En önde daima en iyi mallar dururken, çürükleri arkaya gizliyorlar. Keyifli günler.. 🥂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Karşı cins önce gözüme çarpar belki ama kalıcı olan hep gönlüme dokunandır. Güzellik bir anda büyüler, ama gönül dediğin şey zamanla kazınır insanın içine. Bir bakış etkileyebilir ama bir söz sarar içimi. Çünkü ben dış görünüşe değil, içtenliğe, nezakete, karaktere bağlanırım. Göz gördüğünü unutur, ama gönül hissettiğini hep hatırlar. O yüzden göz aldanabilir, ama gönül asla yalan söylemez. Kalbime hitap eden biri olduğunda, ne göz arar başka bir yön ne de akıl başka bir neden. Gönle düşen, yerini hep korur.
Merhaba,
Gönlüme hitap eden gözüme hitap eder her türlü! 😅
Tipe fiziğe bakmıyorum ama boy ve kilo önemli! 😅
Daha da önemlisi karakter, samimiyet, merhamet sadakat! 😅
Benden uzun ya da kilolu sevmem, kabul etmem! 😅
Önce gönlüme hitap etmeli sonrasında ben gözlerimde onu en yakışıklı kişi yapabilirim
Gönlüme hitap etmiyorsa gözüme etmesinin hiç bir önemi yok
Gönlüme hitap eden gözümede hitap etmiştir zaten..
Önce gözüme, sonra gönlüme..
İkisine de hitap etmesin artık😂 doluyuz🫠
Önce gözüme sonra gönlüme
Ambalaja takılmayanlardanım.
Bence gönül daha önemli !
Güzellik gelir gecer ama gönülde yer bulanın yeri olanın yeri her zaman baskadır
Yani çokta bakımsız ve çirkinde olmasın tabii😄
Yani yakısmak tabiri vardır ya hani öyle😉
Bak istemsizce Fehime geldi aklıma🤣
Ahshshsh şarap yapsın sana ayaklarıyla 🤣🤣
Ama neden bunu hatırlatıyorsun🤣
Çok kötüsün🥲
Midem Gruptan ayrıldı🤣
Gönlüme hitap eden gözüme hitap etmiş demektir. Benim için önemli olan gönül. Ferhat dağları delerken Şirin için demişler Şirin çok çirkin bir kadın bunun için değer mi demişler siz onu demiş Bir de benim gözümden görün demiş. O yüzden güzellik herkese göre farklı olur.
Ya şöyle bir gerçeği söyleyeyim ilk önce gözüne hitap edecek ben onu beşi bilmem Yok öyle gönlüme hitap etsin bilmem ne geç bu işi kadın dediğin fiziği güzel olacak tamam mı ondan sonra şöyle yan yana durduğun zaman yakışacak ondan sonra karakteri uyumu gelir ama ilk önce yüz güzelliği fiziki güzellik gelir bu kadınlar için de böyledir yok Ben gönül güzelliğine bakıyorum o işi bir tarafa atacaksın
Bu saatten sonra gözümü de midemi de kolumu da şenlendirsin. 😆
Kuyumcu is loading 🤣🤣
😆😆
Hatemo haklı. Onlardan çok var ve hepsi gerçekten de aynılar.
Hiçbir uzvuma hitap edemezler artık. Ne halt olduklarını bilince gözü de, gönlü de geçiyor insanın..
Ikisine de etsin bir zahmet. Gözüme hitap eden genelde beyinsiz oluyor. Gönlüme hitap eden de genelde dış görünüşü salmış oluyor. Bunun dengesi varsa mümkünse öyle olsun
Görünüş yönünden falsolu olup tezgahın arkasına gizlenmiş olanların bazıları lezzet yönünden güzel görünüyor diye ön sıralara konanlardan çok daha iyidir...
Çoğu zaman insanın kendi seçimi olmayan, büyük ölçüde genetik etkenlere dayanan dış görünüşü yerine içine bakmayı ne zaman öğreniriz? Mesela fiziği taş gibi olup yatakta buz gibi olan kadın ile, kötü bir fiziği olduğu halde, "kadın" olabilen, yatakta erkeğe cenneti yaşatan kadını nasıl kıyaslayalım? Vücut formu üzerinden mi, dişilik üzerinden mi?
Gözüme bir portre de hitap edebilir bir elbise bir para bir yemek. Ben gönlüme hitap edenş istiyorum öylesi de yok zaten.
Gözümün kör olma ihtimali kalbimin kararma ihtimalinden daha yüksek. O yüzden gönlüme hitap etmesi daha doğru.
Karşı cins tabi ki de gönlüme hitap etmeli. güzelliği bir işe yaramaz. ama güzel kalbi varsa o zaman aşık olurum işte Keyifli günler.. ✨🥂🤟
Vitrin mankeni kadınlar diye isyan ediyorum yıllardır. Sen de kadın gözünden erkekleri anlatmışsın
Maalesef göze hitap etmeyenin gönlünü umursamıyorlar
İkiside olmalı ama önce gönlüme sonra gözüme hitap etmeli
Tabi ki göze hitap etmeli. Güzel olmayan kızlar dünya ahiret bacımızdır.
Hiç biri görücü usülüyle dediğiniz şekillerde şansım olmadi
Önce gönlüme hitap etmeli çünkü gönlüme hitap etmeyen biri gözüme de hitap edemez
Woooowww🫠
Gözüme hitap etmeyen birisinin gönlüme hitap edip etmediğini öğrenmek istemem
İkisine de etsin. Biriyle yetinecek yaşları geçtik.
Olmayan aklıma hitap etsin önce gerisi hallolur. 😅
Karşı cins uzak dursun direk hemcinste direk insanlar olmasın
Karşı cins uzak dursun direk hemcinste direk insanlar olmasın
hayallerime hitap etmeli. aynı gemide yol alamayacaksak kendi yolundan devam etsin.
Çok güzel bir soru ikisinede hitap etmeli dış görünüşü güzel olupta karaktersiz birini ben hiç istemem ama gönlü güzel olupta azcık dış görünüşten kaybedenle bir gönül bağı kurabilirmiydim pek bilmiyorum ama arkadaş olmak tanımak isterim
İlk gözüme hitap etmeli
Gönlüme hitap etsin
Gönlüme hitap etmeli zaten gönlüne hitap ediyorsa gözüne de fazlasıyla hitap eder...
Erkeğine göre değişir, kısa süreli, geçici hoşlantıysa gözüme, ileriye dönükse gönlüme hitap etmeli
Karşı cins erkekse gözüne sonrasinda midesine😂, kadınsa gönlüne. Aslında bir kadını mutlu etmek bir gül birkaç güzel söz yeterli değil mi?
Bi yere kadar güzel diye idare edebiliyosun kendini yıpratmak dışında daha iyisi kötüsü diye birsey yok sevip sevmicegin diye bir seçenek var
Goze guzel gelmeyenin gonlune pek bakilmiyo ki net yani...
Gönlüme hitap etmeyen biri olmalı, gözüme hitap etse ne olacak sanki
Önce gözüme sonra gönlüme akar gider haa baktım heybe boş o göz kör olur bir daha görmez
İkisi birden uyum içersinde olmalı biri olmayınca zaten o ilişki yürümez 🤷🏻♀️
İkisi de olsa?
Gönlüme hitap etmeli
Önce gözüme hitap edecek
İkisi de olmalı önce gözüme
Her ikisine de hitap etmeli
2 si 1 arada olmalı.
Yalan degil ilk gözüme gözüm bi doysun jfkf
Her ikisi de
İkisine de hitap etmeli
güzellik geçici sevgi kalıcıdır
Ikiside olmali
Gönlüme hitap etmesi gerekiyor
Erkeklerin gözüne kadıların gönlüne bence
Önce göze sonra gönüle
Gönlüme hitap edebilen hayatıma hitap eder
Her ikisi de.
Gönlüme hitap ettikten sonra Gözüme de hitap eder
İkisi birden
gözüme de hitap etsin gönlüme de
Önce hangisine hitap etmeli
gözüme
Himm demek gözüne o halde dış görünüşden etkileniyosun oldukça. demi
Bu arada ( benden. sana. gelene. karsilik. verir. misin. lütfen.)
Şimdiden teşekkürler 😎👍
anlamadım
T. akpp attar misinn demek istedim