Kişilik & Karakter Karşı cins size göre nasıl olmalı? snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana göre uzun boylu hafif kaslı kumral iri dudaklı veee saçları güzel kel olmasın😂 çok mu şey istiyorum ya Güncellemeler1 yıl Fiziksel özellikten bahsettim alooooo Karşı cins size göre nasıl olmalı? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. kendim gibi olmalı 0 0 Yorumla
Limonista Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 178Kumral Beyaz tenMavi gözDoger özellikleri saymaya üşendim çok uzun. Fiziksel ozelikler kalsın 0 2 Yorumla snaçkır0 1 yıl Ay anlayan biri şükür erkekler mi zkasız anlamadım ki güncellemeye de yazdım o kadar Yorumla Limonista 1 yıl Erkekler lafta dış güzelliğe bakmaz zaten jxisjx Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl soyle olmali boyle olmali demicem ama uzun boylu, genis omuzlu, dalyan gibi erkekleri begeniyorum hahsh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla kas ve boydan kaybedebilirim ama onun dişında yakışıklıyımdır 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Bi tek kumraldan yattı benim kupon sjjsjs 0 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Neşeli ve Güleryüzlu olması yetiyor benim için. 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Zeki ve kivrak zekalı 0 0 Yorumla
Kivircikpol Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kendimi gördüm 0 1 Yorumla snaçkır0 1 yıl Farkettim😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendim gibi olmalı
178
Kumral
Beyaz ten
Mavi göz
Doger özellikleri saymaya üşendim çok uzun. Fiziksel ozelikler kalsın
Ay anlayan biri şükür erkekler mi zkasız anlamadım ki güncellemeye de yazdım o kadar
Erkekler lafta dış güzelliğe bakmaz zaten jxisjx
soyle olmali boyle olmali demicem ama uzun boylu, genis omuzlu, dalyan gibi erkekleri begeniyorum hahsh
Valla kas ve boydan kaybedebilirim ama onun dişında yakışıklıyımdır
Bi tek kumraldan yattı benim kupon sjjsjs
Neşeli ve Güleryüzlu olması yetiyor benim için.
Zeki ve kivrak zekalı
Kendimi gördüm
Farkettim😁
Sevgilim gibi
Ketçap mayonez de koyiyim mi
Dürüst