- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılCidden mi ya erkekler ister linç etsin umurumda değil ama erkeğin de önemli geçmişi tabiki de. Ha şöyle tabi önemsememek sana kalmış ama erkek her şeyi yapabilir ona "mübahtır" gibi bir felsefe çok saçma ve iğrendirici
62 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBirden fazla kızla, keyfen bir şeyler yaşamış ve TERK ERMİŞSE!.. Bakın buraya dikkat edin TERK ETMİŞSE diyorum... Çünkü terk etmek ile terk edilmek arasında uçurum kadar fark var‼️
TERK ETMEK; bir insanın adeta keyfen yaptığı bir şey ve böyle bir tip insana da asla güven olmaz‼️
TERK EDİLMEK ise; insanın elinde olmayan bir şey ve bazen bir insan, hayatının farklı dönemlerinde yaşadığı birden fazla ilişkide terk edilen taraf olabiliyor. Terk edilmek o insanın kendi tercihi olmadığı için öyle bir insan da yeni bir şansı elbette hak eder‼️00 Yorumla
1 yılhem erkegın hem kadının gecmısı cok onemlı kızlarım akıllı olun sızı bekaretınızden vuracak adam kendıde oyle olacakki eşit olsun yoksa erkek yapsın kadın yapmasın demek kadar pıs bır zıhnıyet olamaz. Bız kadınlar kendımızı bı erkek ıcın omur boyu saklıyoruz erkeklerde sakınsınlar kendılerını.
ıkısınıde haram kılınmıs zına zınadır erkek olunca bı sıkıntı yok nasılsa erkeklerın kızlıgımı gıdecek dusuncesıyle her haltı yıyorlar yapmayın baska kızlarlarında hayatlarını yakmayın bu esc olsa dahı yapmayın.20 Yorumla
1 yılBir kızın geçmişi önemliyse erkeğin de geçmişi tabi kesinlikle önemli. Bu devirde erkek yapar eder mantığı çok iğrenç... Madem geçmişe bu kadar önem veriliyor o zaman herkes aynı kefeye konmalı öyle değil mi? Kız tertemiz kalmaya çalışmış beklemiş ama karşısına gelen adam her şeyi yaşamış sonra da seni çok seviyorum mu diyecek? Olmaz. Evlilikte denklik önemlidir. Kimse kimsenin eksik parçası değil ama değer veriyorsan, aynı değeri taşımalısın.🤷🏼♀️
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bir insanın geçmişi, evlilik gibi ciddi bir kararın temelinde her iki taraf için de önemlidir. Ama burada asıl önemli olan geçmişten ne öğrendiği ve bugün karşındaki insana ne kadar saygı, sevgi ve sadakat gösterdiğidir. Kimse mükemmel değil ve herkesin hayatında hatalar olabilir, ama önemli olan yapılan hatalardan ders çıkarıp çıkaramadığıdır 💕.
Senin için en önemlisinin değerlerine uygun biriyle beraber olmak olduğunu düşünüyorum. Eğer karşındaki insan geçmişini açıkça paylaşabiliyor, sana karşı dürüst ve bağlıysa, o geçmişte yaşananlar bir şekilde tolere edilebilir. Ama unutma, seni sen olduğun için seven biriyle olmak ilk adım 💖✨. Duygularını ve beklentilerini hep net ifade et!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılTabiki de önemli erkektir yapar yapabilir diye bir şey yok ama o yine de sana kalmış ister kabul edersin ister etmezsin ben daha bir kızın elini tutmayı bırak bir kızla oturup da çay kahve içmedim simdi kizlardan el degirmeyi birak a. minaa degdirmeyen kalmadi ben keriz miyim enayimiyim de onun bunun altinda gezmiş kızı kabul edecem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılerkek birlestimi dna aktarimi karsi tarafa olur erkek almaz ayni mana tasimaz 2. Sebep kadin her iliski yasadiginda o kiside bir parcasini birakir erkekte bu olay gerceklesmiyor. tabiki erkek dogasi geregi baska bir erkegin izlerini kadininin uzerinde gormek istemez tabi bu herkes icin gecerli olmamakla birlikte bu sekilde.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. yapmayan erkek var. yanılıyorsunuz. ben yapmadım. hem de fırsatım yok tu da değil. doğru bulmadığımdan. bi kızım olsa evlenmeden yapmamasını isterdim. bu kadar basit.
ama yapan erkekler yapmayan kızları bulmakta ustalar. çünkü hayatın dengesi mi dersin kaderin cilvesi mi yoksa masumu kandırmak kolaydır mı dersin bilemem.. ama kızların yapanları yapmayan erkekleri bulup evleniyorlar. erkeklerin de aynı şekilde.. birbirlerine denk gelemiyorlar. en azından ben gelemedim işte.
00 Yorumla
1 yılBir kızın geçmişini sorgulamak istemeden önce kendi gecmisininde temiz olması gerekir İlk önce sen temiz olacan (erkekler)
52 Yorumla- 1 yıl
Bu benim fikrim insanın fikri neyse zikri de odur
1 yılyapmayan erkek de var dünya o kadar küçük değil, sen temizsen kirlenmiş birisine layik görme kendini, sen öyleysen de temiz olanı birak kendin gibi olanı bul.
10 Yorumla
1 yılKadının da erkeğin de geçmiş önemlidir. Eski bir hayat kadınıyla ya da uyuşturucu satıcısı bir erkekle sevgili olmak ister miydiniz?
Herkes kendi dengine gitmeli diye düşünüyorum.10 Yorumla
1 yılElbette, bir erkeğin geçmişi de evlilik için önemlidir. Her iki tarafın da geçmişi, ilişkinin geleceği üzerinde etkili olabilir. Hatta erkeğin sicil kaydı lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Erkeğinde geçmişi çok önemli tabii ki ama kadının geçmişi daha çok konuşulduğu için geçmişini temiz tutmanı tavsiye ederim ileride yüzüne çokca vurulur maalesef
00 YorumlaYani birazcık cinsiyetçi olacak bu cevap ama erkeklerin geçmişi o kadar da etkileyici olmuyor olmaması lazım da tabii çok da ciddi bir şey yaşamadıysa ama kadınların geçmişte yaşadığı hele ki cinsellik varsa işin içinde fazlasıyla etkileyici oluyormuş Benim için de etkileyici olur hani evleneceğim kadının daha önce hiç kimseyle kimseyle ilişkiye girmemesini isterim tabii ki de
00 YorumlaElbette önemli neticede banka bile sicili düzgün olmayana üç kuruş para vermiyor gbt si düzgün olmayanı fabrika ile almıyor. Kadın neden hayatına alsın?
00 YorumlaElbette önemli tatlım, kızlar da oğlanlar da insan sonuçta, gelecekleri için geçmişleri de evlilik için önem taşır. ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş önemsizdir beraber olduğumuz beraber ilişkiye başladığımız gün den itibaren yaptıkları yapacakları önemli olan tek şeydir
10 Yorumla
1 yılYaptık oldu, ama bu konuda bakılmamalı geçmişe artık, evlenmek istediğin insanın özel hayatından önce sorgulaman gereken başka durumlar var bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Eğer bir taraf önemsiyorsa, önce kendine bakmalı yani taraflardan biri bakıyorsa karşılıklı olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Tek yönlü değil iki yönlüdür ilişki. Haliyle kadının nasıl geçmişi sorgulanıyorsa kadınlar da erkeğin geçmişini sormalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kuran'da bile yazar bu yani kısa özet geçersek de mallar mallarla kaliteliler kalitelilerle evlenir diyor.
02 Yorumla- 1 yıl
@fiyoonaaa karşı taraf sorun etmediyse evlenir ne olacak birazda allah gönüle göre verir temiz kız kocam tecrübeli olsun diyorsa bize laf etmek düşmez
Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Evet. Erkek evliliğe kadar istediğini yapsın ama geçmişi önemli olmasın? Öyle şey mi olur tam bir saçmalık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZaten sen ne yaptıysan karşına da öyle biri geliyor o yüzden yapanlar herkesin yaptığını düşünüyor ya zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılYapan erkek ve yapan kadın da olur. Kimse bu zamanda bunun derdinde değil. Huzurlu bir yaşam derdinde ve geçmişi bu noktada önemli değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin çok da önemli olmaması gerek ama tabii kadının önemli.
03 Yorumla- 1 yıl
yok be
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz eğer erkek yaptıysa kızında acilen yaptırması lazım olmadı bomba kohup paylatması gerekir
07 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Onun tahrip gücü az olmaz mı
- 1 yıl
Ben nükleer başlık olsun diyorum
- 1 yıl
Nükleer serpintiden dolayı tekrar kullanımı olmaz olmadı beton dökeriz
Biz erkeğiz yapsrız kız yapamaz temiz olman lazım tm
037 Yorumla- 1 yıl
@Mdnndnfmd pardon siz neden müdahale hakkında bulunuyorsunuz
- 1 yıl
@Mdnndnfmd arkandayım 💅🏻
- 1 yıl
@Mdnndnfmd seni almam git
- 1 yıl
@Mdnndnfmd sen aptalsın
- 1 yıl
@Mdnndnfmd delimisin nesin sen ama iyi birine benziyon
- 1 yıl
@Mdnndnfmd senin kadar da abaza
- 1 yıl
@Mdnndnfmd seni varya neyse
- 1 yıl
@Mdnndnfmd o kafanın içinde neler dönüyorda anlatmıon
- 1 yıl
@Mdnndnfmd yok veremedin cahil kız seni varya bir yakalarsam
- 1 yıl
@Mdnndnfmd ben kalmadım sen boş konuştun ve kendini ele verdin demekki sen babandan görmüşün
- 1 yıl
@Mdnndnfmd tm aşkım hazırlan geliyorum sonra konuşuruz
- 1 yıl
@Mdnndnfmd ya senin kızın ilerde senin gibi olursa
- 1 yıl
@Mdnndnfmd ne boşu Annen gibi konuşma
- 1 yıl
@Mdnndnfmd kızım istediğini yapsın diyorsun olmaması gerekir demek varken canı sağolsun dedin ve pis olmayı bir nebzede olsa destekledin senden Anne olmaz
Kızının ahlaksızlığını savunan ahlaksız Annesin - 1 yıl
@Mdnndnfmd hem Çok kötüsün hemde aptal bi git pis
- 1 yıl
okudugunu anlama yetin de yok galiba benm gibi temiz olsun isterim dedim ama yaptıysa bi hata yapıcak birsey yok o benım canımdır kanımdır ve kızım nasıl temiz kalacaksa damadımda temız olmalı kızım pisse damadın da pis olmasında sakınca yoktur demek istediğim acık ve net erkek diye size ekstradan birsey yapabilme özelliği gelmiyor zinanın cinsiyeti yoktur kadına da erkege de esıttır erkekler yapabiliyorsa ve sorun olmuyorsa kızlarda yapabilir ve sorun olusturmamalıdır
- 1 yıl
@Mdnndnfmd haklısın zina büyük günah bende bunu savunuyorum sana iyi birine benziosun demiştim senin gibi düşünen kız yok gerçekten
- 1 yıl
@Mdnndnfmd sana Abaza dediği yerde güldüm 😄😄 şaka yapıyor olmalı 😄😄
- 1 yıl
@Valeriyax ahaha
Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Önemli. Erkek dediğin tecrbeli olmalı. O saatn sonra bi de iş mi öğretecem
11 Yorumla- 1 yıl
O zaman Jonny sins mi olsun herkes hdhd
Gizli Üye(25-29)1 yılBakir erkek bulmak çok zor anlamasıda öyle kızlar gibi kolay değil zaten hatta imkansız yapar ama bakirim der derde der hayırlısı olsun hepimi için
23 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin o konularda pek yalan söyleceğini sanmam yaptıysa yapmadım demez
Cevap sahibi1 yılHe he aynen benim eskisi yapmış benim geçmişim temiz dedi
Cevap sahibi1 yılHemde gitmediği ortam içki içmediği karı kalmamış
1 yılBenim için önemli yapmayan hanımlar olduğu gibi beyler de var
00 Yorumla
1 yılaaa olur mu önemli değil onlar bir daha yapmamak için söz verir zaaa xd
00 Yorumla
1 yılYani kızmayın ama ideali böyle olur diyorlar o yüzden ben de çok eksik hissediyorum.
00 Yorumla
1 yılTamam da ben soruyorum burdaki kızlar geçmişe bakmıyoruz diyor sen bakiyonmu
00 Yorumla
1 yılEvet önemli, çünkü herkes kendi gibi birisini ister hayatında.
00 Yorumla
1 yılAllah zaten herkesin karşısında kendi gibi birini çıkartıyor aksi olduysa da imtihan ediyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılguzel soru. tamamen secim senin. yapmayan erkek isteme hakkin var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. geçmiş kurcalanacaksa cinsiytet fark etmeksizin kurcalanmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet erkek için de geçmiş önemli. Niye sadece kadınlara atfedilen bir şey olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbakireyim ve bakir olmayan biri sadece midemi bulandırır sonsuza kadar yalnız kalmayı tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmayan erkek yok olmadığı gibi bi de evlenirken bakire isterler ikiyüzlüler, bakire gidip dağa taşa sürtsün yine de bu erkeklere vermesin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCevabını duymaktan hoşlanmayacağınız sorular sormayın..
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim odaklandığım nokta. Hayatıma aldığım kadına yardım gereken konularda nasıl yol gösterdiğim, yanımda kendini güvende hissettirmek gibi konular..
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim geçmişim kabarık. İlerde evlenirsem eşimin de kabarık olur
11 Yorumla- 1 yıl
Hakettiğin öyle çünkü kusura bakma
1 yıl- Her haltı yiyip de evlenmek için ba kire kız aramak da ayrı bir o rus bu çocukluk
20 YorumlaBence ikisinin de bi önemi yok geçmiş geçmişte kalmıştır iki kişi birbirini seviyorsa onların önünde duracak şey geçmişleri olamamalı.
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler ilkini unutamıyor tecrübe konuşuyor sakın olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmayan erkek var ben misal böyle genellemeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDegıl erkek olgun ve deneyımlı olmalı kadın ise el değmemiş makbul ilişki budur
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@fiyoonaaa eşimi öyle aldım ben her naneyi yedim ama kız oğlan kız aldım üstüne her işimide yaptırırım sıkıysa yapmasın
Cevap sahibi1 yıl@fiyoonaaa ben alacağımı aldım almayanlar düşünsün kardesım
Cevap sahibi1 yıl@fiyoonaaa doğru Mardinliyim oha nerden bildin
Cevap sahibi1 yıl@fiyoonaaa he valla doğru benim arkadaşın köyde 2 hanımı var
Cevap sahibi1 yıl@fiyoonaaa kadın kız düşkünüyüz doğru vallah benim tüm arkadaşlar böyle ama buyuksehırlerde güzel kadınlar çok hepsı süper
Gizli Üye(36-45)1 yılAynen haklısın her şey dengi dengine. yaşlı bakir erkek ilgini çeker mi senin?
00 YorumlaErkektir yapar diyolar genelde ama bence ikisi de önemli
07 Yorumla- 1 yıl
Erkek kimle yapıyor shahah erkek gay mi erkek yaparsa yine kızlarla yapar eee bu halde kızlar nasıl yapmasın? Ne aptal çelişkili cahillllll bir beyin aq, gelişmemiş toplum🤢
1 yılKadın erkek fark etmez geçmiş önemli yalnız geçmişe takılırsan evlenmek için çok beklersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen onemsemiyorum herkes kendi kafasina yakin kisiyle olmali
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Geçmişi temiz bi kız istemem
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılÖnemli değil benim için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılSen önem veriyorsan önemlidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki çok önemli bu
00 Yorumla Tabiri kişiliğini belli eder insanın geçmişi
00 YorumlaEvet en azından benim için öyle
00 Yorumla
1 yılherkesin tercihi kendine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGecmişleri degil aile geçmişlerine bakmaklazım
00 Yorumla karakter daha önemli. hatta en önemlisi.
00 YorumlaGeçmiş önemli diyenin geçmişini si...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBenim için sevgi saygı gerisi tefesuat
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. her ikisi de önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekte gelecek mühimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızın geçmişi çokmu kirli
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası