Aşırı hijyen takıntısı olan biriyle sevgili olunur mu? Her an el yıkayan, steril delisi biriyle?

Aşırı hijyen takıntısı olan biriyle sevgili olunur mu? Her an el yıkayan, steril delisi biriyle?

Aşırı temizlik ve hijyen takıntılı biri değilim, temizliğe dikkat ederim mutlaka ama olması gereken dozda kalmasını da önemserim.. Sevgilimin aşırı derecede hijyen takıntılı biri olmasını istemezdim ve bu tarz bir tavrı ve huyu olan birini hoşgörmekle ömür israf edemem gerçekten. Temizlik duruşumuz da benzer ve uyumlu olan biriyle sevgili olmak isterdim.. İnsanlar aşk hissini kolay kolay yaşayamazlar zaten, bir de temizliğe dair aşırı derecede hijyen takıntısı iki insan arasında doğru dozda olmalı, esasen o temizlik anlayışı da benzer ve uyumlu olmalıdır.. Takıntılı çiftler bir arada, rahat çiftler bir arada mutlu olacaklardır..
Temizlik titiz birisiyimdir ama Masumlar apartmandaki dizi safiye gibi degil
Dkksksksk
Ncnckc
Eğer sevgili olduktan sonra ferk etmissem. Yardimci olmaya calisirim. Bu tur aşırı durumlar insanı cidden yorar.
Dmax belegeselleri aklıma geldi hemen
Dkkdkdkdkd
Hasta biriyle diyorsun yani
Bir nevi
Cevap
11Cevap
Ben şahsen olmak istemem ben dağınık yerine göre pis biriyim gadası 🤣
Evet olabilir tabi ki de
Hanfendi sana mikroskopla bakteri izletsem gece yatarken bile temizlik malzemeleri ile uyursun😂
Hangi durum olursa olsun takıntılı olan biriyle yaşamak zordur
El ykama kenarda kalsın. Arabadan inince, sırtını dizlerini yıkayanı gördüm😁😁 sinir hastası eder
Olunmaz aşırısı olmaz
Bokunu çıkarırsa sıkıntı
Olunmaz yaa insanı çamaşırsuyuna yatırırlar
Bence olunur ama zor olur
Olur ben de öyleyim biraz
Takıntısı olann insanlar sıkıntılı olur
Olmam olsam bile ilişkim 24 saat sürmez 😄
Aşırıysa olunmaz hemen bir şey der
Ben olmam
Her şeyin aşırısı sıkıntı
Yapamam.
Çok zorlar bee