Halk arasında temizlik hastalığı olarak da bilinen "obsesif kompulsif kişilik bozukluğu" hem kişiyi hem de kişinin aile ve sosyal ilişkilerini olumsuz etkiliyor. Peki siz, temizlik takıntısı olan biriyle ilişki yürütebilir misiniz?

Halk arasında temizlik hastalığı olarak da bilinen "obsesif kompulsif kişilik bozukluğu" hem kişiyi hem de kişinin aile ve sosyal ilişkilerini olumsuz etkiliyor. Peki siz, temizlik takıntısı olan biriyle ilişki yürütebilir misiniz?
Evet tabi ki de ilişki yürütebilirim yani bu benim için sorun bile değil.. hatta daha güzel def olabilirdi.. sevdiğim kadını her türlü severim zaten.
Bence biraz zor yürür çünkü sürekli takıntılı mesela diyelim ki bulaşık yıkıyor mesela her şeyin aynı düzende olmasını ister veyahut da sürekli oranın daha temiz olmasını ister ya sıkar insanı bunaltır değişik olur bu da kavgaya yol açar
Çok zor olur benimde mesela
düzen takıntım var zor birisiyim
dağınıklık pasaklılık sevmiyorum
Bol eleştiri yaparım karşımdaki de bunalır
Ama haklıyım 😄
Cevap
3Cevap
Ay hayır asla sjdn ben de temiz bi insanım ama o kadar aşırı değilim. Ve işime karışılmasından nefret ederim. Olmaz yani.
Bayıla bayıla yürütürüm. Ne güzel tertemiz olur.
Çok bunaltıcı bir karakter.
Tanıdığım insanların eşleri var böyle. Kapı kolunda parmak izi görünce bile sinir krizi geçirenler.
Temiz, bakımlı olsun ama fazlası zarar.
Evet kendime katlanıyorum
Zorlanırım ama iyileştiririm
Hyr olmaz
Yok hayır yürümez
Aslaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?