1 yılBenim için ideal eş, zeki, anlayışlı, destekleyici ve aynı zamanda kendi hayatına sahip biri olmalı. Birlikte hem eğlenebileceğimiz hem de birbirimizi geliştirebileceğimiz bir ilişki hayal ediyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılUmarım istediğin gibi olurr
- 1 yıl
Sağol seninde 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 yılFiziksel olarak yanıma yakismali. Nerede ne konuşacağını bilen ahlaklı ağır başlı bir kadın olmalı. Bakımlı olmalı kendisine bakmalı yardımsever olmalı sigara icmemeli vs vs çok uzar bu liste
012 Yorumla
Soran1 yılKadın dediğimiz zaten ağır başlı saygılı olur eski tarihlerde kadınlar ne kadar edepli ve ne kadar ağır başlı görüyoruz şu an toplum kötüye gittiği için biraz zor öylesi çoğunluk cıvık kendi hemcinsim adına söylemiyorum öyle erkekler de var bakim zaten kadın erkek fark etmez herkeste olmalı temizlik imandandır nede olsa sigarayı da zaten ben bi kadına asla yakıştırmam tercih meselesi yine de
- 1 yıl
Yani tabiki eski edep yok. Bu saydıklarım hem kadın hem erkek için geçerli. Ben nasilsam yanımda da öyle kadın isterim. Ama kadın dediğin de erkeği elinde tutmayı bilmeli yeri geldiğinde konuşup yeri geldiğinde susmali.
Soran1 yılEe tabiki de öyle ve bence feminen erkekten daha çok baskın erkekler daha iyi diye düşünüyorum
- 1 yıl
Tabiki erkek dediğin baskın olacak. Feminen erkek kulağa bile hoş gelmiyor. Ağırlığını koyacak kadın da o ağırlık karşısında beyine saygı gösterecek
Soran1 yılHaklısın bende öyle düşünüyorum
- 1 yıl
Olması gereken bu bencede
Soran1 yılÖylede bu devirde dediğimiz şeylerin çoğunluğu zor işte
- 1 yıl
Zor ama imkansız değil. Bu dediğimiz türden insanlar illa ki var ama denk gelmek karşılaşmak mümkün olmuyor ya da vakit alıyor
Soran1 yılUmarım hayırlısı
- 1 yıl
Hepimiz için hayırlısı
- 1 yıl
tam böyle olmalı katılıyorum
- 1 yıl
Teşekkür ederim olması gereken bu iki taraf için de
1 yılBeyaz Tenli , yüzü güzel , gülüşü güzel , derin bakişli , tutkulu , enerji dolu , boylu pozlu , çekici , ses tonu mük karaktr bende kalsin
00 YorumlaEvliyim, eşim hem güzel, hem zeki. Daha ne olsun. Öp başının üstüne koy
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEglenceli😂
Cilveli🔥
Heyecani ve farkliligi seven🙈
Zevk almasini bilip anayisli olan🥰😇
08 Yorumla
Soran1 yılEğlenceli olması her şeye bedel bence
Cevap sahibi1 yılGerisi gelir zaten😇
Soran1 yılValla öyle
Cevap sahibi1 yılSen oylemisin peki saydiklarim hosuna gidiyomu
Soran1 yılAnlayış saygı her ilişki de olmalı zaten ve bi kadını kadın yapan cilvesidir
Cevap sahibi1 yılAma genele karsi bi cilve 🙈
Soran1 yılCilve olmazsa olmazdır bence
Cevap sahibi1 yılPeki bunu detaylamak istermisin
Gizli Üye(36-45)1 yılSaygılı, dürüst, sadık, gönülden seven.
Dolgun vücutlu, balık etli vee libidosu yüksek :) Elleri ayakları bakımlı falan :D
011 Yorumla
Soran1 yılTabi efendim başka isteğiniz
Cevap sahibi1 yılZaten saygılı dürüst kısmı herkes için olmalı. Gerisinde çok bir şey yok bir zahmet o kadar da olsun yani...
Soran1 yılSaygı dürüst herkes için olmalı ama emin ol çoğunlukta dürüstlük saygınlık yok çok nadir kaldı öyleleri gerisinde de evet haklısın eller ayaklar zaten bakımlı olmalı
Cevap sahibi1 yılVar yine öyle olanlar sadece denk gelmek lazım. Sen nasılsın mesela yazdıklarım için 😅
Soran1 yılValla hayatında tanıyabileceğin en sadık insanımdır birini sevdiğimde başkasını görmem dürüstlük konusunda da öyle karşı bana nasılsa bende öyle olurum bakim konusu zaten her kızda olmalı kiz dediğin kendine bakar bakımlı olur bende 1.65 55 kiloyum
Cevap sahibi1 yılBen de gerçekten çok sadık biriyim dediğin gibi gözüm asla başkasını görmez. Çok severim ilgilenirim bağlanırım çıkarsız şekilde.
Cevap sahibi1 yılDolgun olmalısın 😅
Soran1 yılNe güzel umarım kendine göre birini bulursun
Cevap sahibi1 yılNerde bende o şans
Soran1 yılHayat buuu valla hiç belli olmazzz
Cevap sahibi1 yılYaştan kaybediyorum, yaşıtlarımın çoğu evli
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal aslında ya aşırı bir talebim yok normal bakımlı sessiz sakin biri olsun
00 YorumlaAlımlı güzel biri olsun kendine baksın , maddi olarak en büyük destekçisi olabilirim , zeki olmalı ne yaptığını bilmeli
018 Yorumla
Soran1 yılZaten bi kızın kendine bakması kendiyle ilgilenmesi gerek ve her kızın bence de zeki ve gözü açık olması gerekir diye düşünüyorum
Soran1 yılHayat bu hiç ummadığın anda karşına çıkar belki de bilemeyiz
Soran1 yılBenim için her şeyden önce huyu merhametidir bi insan merhametliyse ondan korkulmaz zaten fiziksel olarak genellikle kumral erkekler tercihim ben sarışınım bilmiyorum yanıma kumral daha çok yakıştırıyorum boyumda kısa değil öyle 1.65 karşı taraf 1.80-85 olsa fena olmaz mesela ve buruna çok dikkat ederim burun hassas noktamdır
Soran1 yılBakayım
Soran1 yılHahaha yani biraz ama çoğunluk erkeklerin öyle zaten yapıları gereği
Soran1 yılEvet 1.66-77 de olabilir 😀
Soran1 yılYa yanlış yazmışım ahaha yani net 1.65 falanım ama 1.67yim diyen arkadaşlarla aynı boydayım fark yok yani
Soran1 yılYa açıkçası kendi içimde benimle ilgilenememesi içten içe beni üzer fakat onunki de iş mecburiyet der anlayışlı olmaya çalışırım
Soran1 yılValla burdan kimseyle tanışma taraftarı değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik de ciddi olsun yeterli
06 Yorumla
Soran1 yılHepsi takiliyor geçiyor demi
- 1 yıl
Aynen kesinlikle
- 1 yıl
Yani anlamadım bende takılmalı gezmek istiyor vs iş evliliğe ciddi gelince kaçıyor
- 1 yıl
Nasip diyorum sadece arrtik
Soran1 yılŞuankiler öyle maalesef takılıp gezip yiyip içmek istiyor
- 1 yıl
Evet ciddi biri çok istiyorum
1 yılKarakteri düzgün zayıf biri
06 Yorumla
Soran1 yılZayiftan kast ne tam olarak
- 1 yıl
Zayif işte şişman olmayan demek
Soran1 yılVay şaka yapıyor olmalısın heralde
- 1 yıl
Ne alaka dalgamı geçiyorsun
Soran1 yılYok ne dalgası😀
Hani zayıflık var zayıflık var o anlamda bazısı çok zayıftır kemikleri eline gelir o anlamda söyledim.- 1 yıl
Yok ben 67 kiloyum işte benden kilolu olmasin
1 yılyazsak roman olur ama
06 Yorumla
Soran1 yılYaz yaz dinlerimmm
- 1 yıl
uğraşamam yazmakla
Soran1 yılKırdın
- 1 yıl
benim hayalim isteğim seni ilgilendirmez ki senin de hayalin hedefin ayrı çünkü bu yüzden kırılma
Soran1 yılAbicim ne kastın soru sormuştum burada yazmak istemiyorsan hiç yorum yapma soruma.
- 1 yıl
tamam dur engelleyeyim seni rahatla huzura kavuş.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılDuruşu olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karakteri düzgün olsunda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. karakteri düzgün olsun fiziken normal olsa yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHangi birini söylesem ki 😆
030 Yorumla
Soran1 yılSen yaz dinlerimm ben
Cevap sahibi1 yıl(: dürüst net biraz cilveli bi o kadar konuşkan daha yazsam mı bir an da sen yaz dinlerim ben değince ne yazacağımı bilemedim 😆
Soran1 yılDürüstlük sadıklık bu devirde biraz zor nadir kaldı öyleleri.
Yaz yaz aklına geldikçe 😀
Cevap sahibi1 yılDürüst ve sadık olması benim vereceğim ilgiye bağlı 😜 aslında feminen değil baskın erkek olsaydı erkekler dürüst ve sadık kadın çok (:
Sempatik dişil enerjisi yüksek de ekleyebiliriz 😆
Soran1 yılValla bence kişiden kişiye değişir bazıları çok ilgi veriyor uğraşıyor yine sadıklıklık yok😀
Ha erkek dediğin de baskın olmalı zaten 😬
Bu listeye daha çok özellik eklenir gibi duruyor 😆
Cevap sahibi1 yılkızım bu dönemin erkekleri ilgi göstermiyor kadından beter bir dişil enerji ile yanaşıyor kadına (: ve bunu ilgi diye yorumluyor kadın bu yüzden sadık olamıyor (:
Erkek dediğin karakterik özelliği ile baskın olmalıdır ama (: erkekler dişil enerjiyle yaklaşıp ilgi gösterdiklerini zannediyorlar
Çok çok ekleyebilirim 😆
Soran1 yılAhhahaa valla Allah öyle erkekten korusun beni
Cevap sahibi1 yıl😆 Allah seni korusun benlik bir şey yok ben elimden geldiğince öyle erkekleri düzeltmeye çalışıyorum 😆 ama nafile hangi birini
Soran1 yılDüzelmezler düzelmez biz cilve yapacağımıza erkek bize cilve yapıyor artık 😆😀
Cevap sahibi1 yılNasıl bir kavme denk geldik erkek trip atıyor 😆 düzelmiyorlarsa kadınların hepsini ellerinden alabilecek güce sahibim ya düzelirler ya alırım felan diyormuşum 😆
Soran1 yılÖyle dersen ya almasan olur mu diye sana da trip atarlar falan mazallah😬😀
Cevap sahibi1 yılKız değilim triplerini çekemem 😆
Şimdi almasan sonra alsan nasıl olur felan yapıyorlarmış 😆 bi bitmediniz beee diye dövmeye başlarım hepsini 😆
Soran1 yılAhahaha valla diyecek potansiyel var bunlarda döversen haber ver bende döverim 😀
Cevap sahibi1 yılBen inanıyorum o potansiyel var gerçekten 😆
Kızım hangi birini döveyim veya beraber dövelim bu arada dövdüğüm zaman yanımda isen parmaklarını incitmene izin vermem vurmazsın izlersin sadece 😆 bizdeki de el hangi birine yetecek bu el kafam almıyor 😆
Soran1 yılYa elimle dövemezsem tekme atarım hiç sorun yok her şekilde döverim yani müstahak bunlara🫠😬
Cevap sahibi1 yılKızım ben burada iken düşer mi sana onlara vurmak 😆 zaten belki küçücük ellerin 36-37 numara ayagın vardır acıtmaz bırak şöyle 1.90 eli büyük ayağı 42 numara erkeğin dayagını yesin 😆 hem senin yerine de vururum 😜
Soran1 yılYok yok 37 de acıtır acıtmasını bilirim😀
Cevap sahibi1 yılGizli bir feminen erkek düşmanlığı sezdim gibi 😆 bendeki o gizli cümle sende de var 😆
37 acıtmaz kızım dur 😆 hem boşuna mı duruyorum bursda
Soran1 yılGizli değil açık açık var feminen erkek toptur😀
Boşuna durmuyorsun tabiki ama ben de olsam kötü olmaz yani
Cevap sahibi1 yıl😆 gizli değil açık açık varsa bende daha açık dile getirebilirim feminen erkek 😆 hem top hem çaresiz nefestir 😜
Boşuna durmuyorsam bırak şöyle bir baskın karakterli erkeğin tokadını yesin belki erkek nasılmış öğrenir 😆
Evet olup izleyip keyif alsan daha önemli gibi 😜
Soran1 yılHe bide bu feminen erkekler sanki domuzla besleniyor ne bi kıskançlık ne bir şey insan sevdiğini kıskanır yahu 🙃
Valla kıskanmayan erkekte toptur yani baskın olan erkeklerin bazıları da kıskanç değil nedense 😬
E o zaman haber verirsin bende izlerim madem 🫠
Cevap sahibi1 yıldomuzla besleniyor olabilirler veya birçoğu vitaminsiz zaten 😆feminen erkekler kıskanmak değil kıskanılmak istiyor kızım 😆 anla bunu
Halbuki erkeğin o kız benim poposu yiyen varsa gölgesi yamuk gidiyor der 😆 de yumruklarımı nasıl yer görür o
Baskın erkekte kıskanç olmayan görmedim ama söylüyorsan vardır 😆 benim kıskançlık seviyem poposu kelimesinden gelen cümlede belli oluyor 😆
Haber veririm sensiz düğün dernek mi olur (: hangisinden başlayalım ki sence 😆
Soran1 yılAy valla çok haklısın 😬
Valla baskın erkekte de kıskanmayan var görüyorum duyuyorum
Şahsen ben sevdiğim adamın kendi içimde nefes alış verişini bile kıskanırım şimdi yanlış anlaşılmayayım nefes de mi almasın diye o anlamda değil yani😆
Hani o kadar severim aşık olurum ki ona bile içim gider
Cevap sahibi1 yılEmin ol ben haklı olduğum kadar sen de çok haklısın 😆
Baskın erkekte kolay kolay bulamazsın ama gözüne çarptıysa veyahut şahit olduysan duyduysan olabilir
Şimdi hemen yanlış anlıyormuşum filan 😆 tabii ki o kadar da değil yani o anlamda değil😆 ama bence kadının tavrı tam olarak bu şekilde olmalı
Eriyorum yavaş yavaş misali 😆
Soran1 yılYani evet çoğunluk olmasa da baskın erkekte de öylesi var modernizm ayağına 😬
Valla ben eririm biterim içim gider yani her türlü ki olması gereken de böyledir iki taraf da çok düşkün olmalı bence birbirine böyle tadı çıkar zaten😀
Şahsen ben yanından bile ayrılmam fırsat vermem biraz da sıkmış oluyorum sanki böyle ama 😆
Cevap sahibi1 yılOlabilir ama en azından feminen erkekler kadar sayıları yok önemli olan o 😆
Bence eğer bu durum her iki tarafta da böyle bir düşkünlük böyle bir sevgi bağı varsa yaşanır hiçbir zaman tek taraflı olmamalı (: hem kızım bende eririm sen ne kadar çok övdün kendini😜
Aslında sıkmış olmuyorsun ilişki dediğin öyle yaşanmalı 😆
Soran1 yılAllahtan bunların sayıları az 😀
Valla zaten ilişkin dediğin budur dediğin gibi
Valla ne övmesi ya bazısı gelemiyor benim gibi kadına sıkılıp bunalan var 🙃😑
Ama bende böyleyim yani napayım her şekilde sahiplenirim erkek benim erkeğim yani🫠😀
Cevap sahibi1 yılEvet Allah’tan sayıları az (:
Ama biz baskınların sayıları daha daha az 😆
Övdün gibi oldu kendine dur biraz da ben kendimi öveyim 😆
Bence senin gibi kadına sıkılıp bunalmamaları hatta daha çok kollarının aralarına almaları gerekiyor ama nafile nereden bilsin feminen erkek bu meseleleri 😆
Tabii ki öyle aslında erkeğin de sana böyle sahip çıkması gerekiyor (:
Mesela ben kadına benim kadınım olduğunu farkı olduğunu hissettirebiliyorum 😜
Soran1 yılÖv öv eksik kalma🫠😆
Valla bende erkeğe benim erkeğim olduğu farkını hissettiririm😆
Cevap sahibi1 yılEksik kalır mıyım kızım bu kervandan 😆
Sanki birbirimiz için yaratılmışız 😜 ne çok ortak yönlerimiz varmış 😆
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstediğim gibi
05 Yorumla
Soran1 yılİstediğin nedir
Soran1 yılYorumunla 2 dakika bakistim valla sadece seveni de bulamıyoruz bu devirde
Soran1 yılMaalesef öyle
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Adam gibi adam olsun
00 YorumlaEfendi düzgün birisi❤
00 YorumlaBencee herkesin düşüncesi farklıdır
00 YorumlaGüvenilir olsun
00 Yorumla
1 yılKüçük memeli beyaz
00 Yorumla
1 yıl20 cm şeyimde zıplayacak cesarette olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTesetturlu ve samimi olmali
02 Yorumla