Çok sevdiğim bir çift şehit Fatih Mehmethan ve biricik sadık eşi Gamze Mehmethan. Siz nasıl biriyle evlenmek isterdiniz? Ben Fatih Mehmethan gibi biriyle🥺🖤 Mekanı cennet olsun..

Çok sevdiğim bir çift şehit Fatih Mehmethan ve biricik sadık eşi Gamze Mehmethan. Siz nasıl biriyle evlenmek isterdiniz? Ben Fatih Mehmethan gibi biriyle🥺🖤 Mekanı cennet olsun..
Karakter önemli önce benim için tabi fiziksel onemli değil demem. Hatta fiziksel de bı o kadar önemli. Karakteri kötü olan birisini kesin silerim, fiziksel özelliği kötü olanin belki küçük bir ihtimal benim için bir şansı olabilir. Kendim yakışıklı olduğumdan falan demiyorum bu arada😅 ki yakışıklı da değilim. Karakter özelliği olarak, sadık, güvenilir, saygılı, seven, alçak gönüllü, merhametli olmasi önemli. Fiziksel olarak da gözüme hoş gelsin yeter.
Kalbinde kötülük olmayan merhametli nerde nasıl davranması gerektiğini bilen aile bağlarının ne demek olduğunu bilen birisi. Böyle biri de zor gelir bu yüzden yalnızlığı daha çok seviyorum
Benım çevremde bu tip insanlar çok var ama maalesef erkekler kıymet bilmiyor
İnsanların kaderi tersine insanlara denk gelir benim bulunduğum çevrede de tersi oluyor
Bir tane arkadasım vardı mesela tesetturlu güler yuzlü elinden her iş geliyordu ama biriyle sözlendı cocuk kıymet bilmedi o da yüzüğü attı
Mesela benımde karşıma kendıme zıt insanlar çıkar hep bir tane akıllı mantıklı insanla bir arada olmadım hiç çıkmıyor karşıma nerede beni üzen tipler var onlar çıkıyor
İyi insanlar bir birine denk gelmeden göçüp gidecek bu dünyadan
Mutlu bir yuva het insanın hakkı fakat bizler buna uzağız
Nasip inşallah karsılasacagız..
İnşallah
Baktığım zaman tekrar bakmak isteyim. Yanından ayrılırken içim parçalansın yeter
Cevap
11Cevap
Beyaz tenli fiziği güzel. ve benimle aynı düşünceleri olan birisi
Edepli, saygılı, sevecen ve halden anlayan birisini isterdim.
Ahlaklı sadakatli 160 170 boylarında zayıf veya hafif balık etli
1.70 boylarında, doğal sarışın, merhametli, kültürlü
Kadınlara bir inancım kalmadı. Buyüzden verilecek pek bir cevap yok.
Neden inancın kalmadı?
Bence hala düzgün kadınlar var
Mutlaka vardır ama sevdikleri şey farklı. Sevdiklerinde iyi bir mesleğim , maaşım , durumum olduğu için vs sevecekler. Tamamen dışarıdan bakıp gördükleri kişiye göre karar verecekler. Ben bu şekilde sevilmek istemiyorum. ya da bakıp düzgün bir insan diyecek. Evlenmek istediği için görüşecek. Beni gerçekten tanıyıp , sevip , benimle zaman geçirmek istedikleri için birlikte olmayacaklar.
Bende sızın gibi düşünüyorum. Umarım gercek sevenler çıkar karşımıza😇
İyi geceler.
Sizede
Minyon
Esmer
Sakin
Zeki
Sevecen
Aradığın özellikler bende mevcut wjdsjjsjsjs
Mekanı cennet olsun, üzücü
Amınnn☹️
Allah'a İnanan Sakin Konuşkan Güler Yüzlü Saygılı Merhametli Bir İnsan
Karakteri güzel, uzun boylu, ahlâklı ve sevgi dolu birisiyle.
Çok sevdiğim bir kız olmalı
Mesaja baksana
😂😂😂
Ne mesajı be
Bay bay
Sucugu meşhur memleketime uygun biriyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?