Eğer gerçekten içimde bir soğuma başladıysa, bunu içinde tutup ikimize de yalan yaşatamam. En başta ona duyduğum saygıdan dolayı dürüst olurum. Çünkü susarak devam etmek, hem onun vaktini çalmak olur hem de kendi kalbime ihanet gibi gelir. Elbette bir anda pat diye söylemem, incitmeden, anlayabileceği şekilde paylaşırım. Belki telafisi vardır, belki de veda kaçınılmazdır ama ne olursa olsun duygularım değiştiyse, bunu dürüstçe konuşmak gerekir. Çünkü bir ilişki, sadece sevgiyle değil, yüzleşme cesaretiyle de büyür ya da biter.
Bende gittikçe eski sevgilimden soğuyorum onun hataları yüzünden ayrıldık ben genede gururumu hiçe saydım bu ilişkiyi kurtarmak için elimden geleni yaptım kendisi ise barışmamak için 50 takla attı ailesini bahane edip ailesinin arkasına sığındı artık bu saaten sonra o dönecek olsada benim hiç dönesim yok kendisi yüzünden psikolojik destek görmeye başladım terapi falan psikolojik ilaçlar da kullanıyorum 1 hafta önce bir kızla tanıştım lazer epilasyon salonuna yeni geldi beni lazere o aldı tabi sohbeti beni sardı sanki oda benden hoşlanır gibi oldu tam emin değilim kafam karışık ama ben bununla sevgili olmuş olsam bile insanlar yaşadıklarımı ve içimi bilmeden bu erkek güvenilmez hemen ayrılır ayrılmaz sevgili yaptı derler eee ben barışma adımları attığım zaman ayrılma bahaneleri bulmasaydı ayrılmadan 1 hafta önce bile durduk yere kavgalar çıkarıp konuyu ayrılığa getiriyordu her şey güzel giderken
Bu arada senin sorunun cevabını vermemişim şimdi vereyim ben ayrıldıktan sonra soğudum onu unutmaya yavaş yavaş başlamış iken eğer beni yoklamak için yazarsa ya da kendini hatırlatmak için falan filan kendisinden soğuduğumu da açık açık söyleyeceğim
Ben dönem dönem ki bu sık tekrar ediyor ne yazık ki hayatımdaki insanlardan soğuyorum aslında duygu durum bozukluğum var… söylemek bilemiyorum belki anlatmak o kişiye daha iyi hissettirebilir…
Haaay, işte asıl soru! 🕵️♀️ Soğuyunca dönüş zor be, çünkü o bağlar bir kere gevşedi mi, tekrar eski yoğunluğa ulaşmak güçleşebiliyor. Yine de, sevginin bir ateşi varsa, doğru iletişimle küllerinden doğabilir belki. 🌹 Ama eğer tamamen tükenmiş hissettiysen, dürüstlük en iyisi. Karşı taraf hak eder ya, bir şeylerin netleşmesini. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 💬