Ayrıldıktan sonra eskisi gibi olunmaz mı?

Öncelikle hikaye uzun özetliyim. Kız benim dogum günüm için tatlıcıya götürdü. Ben daha önceden gluten gibi şeyler yemiyorum bana dokunuyor demiştim. Geçen hafta içi sınav haftamdı tatlı sever misin diye sordu severim ama eskisi gibi tüketmemeye çalışıyorum demiştim. Tatlı gelince tatlı sevmiyorum ya gibi bir şey dedim. O da ayıp öyle denir mi dedi. Glutenin dokundugunu söyleyip tatlı dokunuyor dememişim öyle dedi. Ben de açıklamaya çalıstım demek istediğimi ama anlamadı sonra uzatma lütfen dedim iyice alındı ve saygısızlık olarak algıladı. Dün de konusmak istedim ve 'dünden sonra sana karşı içimde olan şeyler kırıldı isimlendiremiyorum tam olarak ama sana davrandığım gibi samimi ve sıcak yaklasamam' dedi. Akşam arkadasına yazdım o da saygısızlık oldugunu düşünüyor. Yaptığım gerçekten büyük bir saygısızlık mı sizce 2. şansı hak edemeyecek kadar büyük mü yani? Barışma ihtimalimiz hiç mi yok çünkü çok seviyorum kızı aşığım hatta öyle bir şey de demek istemediğimi de anlattım. Acaba kırgınlıktan mı dedi yoksa gerçekten eskisi gibi olamaz mıyız

Güncellemeler
1 yıl
çok uzun bir ilişki değildi ama ilk kez birine bu kadar yoğun duygular hissediyorum.
Ayrıldıktan sonra eskisi gibi olunmaz mı?