AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hiç kimse senin gibi birini istemez yani isteyen de olur ama çok nadir :) eger bu dediklerini yaptirtmak istiyosan saf yani cok fazla iyi niyetli biriyle karsilasman gerekir. İnşaallah karsilasiriz :D
hahah kafamı karıştırdın benim. şimdi sen öyle istediğim gibi birisi misin yoksa değil misin, tam anlayamadım :D
Ben evlendigimde abartili dekolte ler zaten giymem evlenende bunu bilerek evlenir diye dusunuyorumm
öyle diyorsan sıkıntı yok :)
bence senin gibi olmayanlar çok geniş yetiştirilme tarzı aile yapısı da önemli tabi bunu katılık sayanlarda yok değil hani
Aynen ya, sevmek de suç galiba. ne yani sevmiyim de istediğini yap, ne halin varsa gör mü diyim :D
Ben böyle görmüşüm, biz kıskancım, yani elimizdekini sahipleniriz, elimizdeki gönlümüze girer.
ama bazıları bana cahil, görgüsüz, batılılaşmamış diyebilir belki, bence hiç ilgisi yok ama neyse :P
:)
bencede yok o yüzden kendi çevrenden seni anlaya bilecek seninle aynı şeyleri düşünen birini bul yoksa zor :)
evet katılıyorum, ulan evlenmiyorum be
bu kadın milletini kıskansan suç, kıskanmasan suç :D
:D :D
İnşallah aynı kafada bir kadın bulursun kardeşim. Yoksa işin zor.
teşekkür ederim.
Kiskanilmak hoş ama biraz abartı geldi tamam Tayt etek anlıyorum gayet normal ama tatil işini abartma be 😟😞
ya onu ne güzel yerlere götüreceğim ama, çok güzel plajlar olacak, sadece o ve ben olacağız.,
güneş, rüzgar, ağaçlar, kuş cıvıltıları, yunus sesleri, deniz ya da okyanustaki dalga sesleri, :)
çok da anormal karşılamıyorum. çevremde senin gibi insan çok. babam da bunlardan biri. çektiriyor valla
babanı tebrik ediyorum, biz Anadolu çocuğuyuz, sevdiğimize sahip çıkarız. :)
bir türk erkeği böyle olmalı zaten..
işte bu ya, ben de bizim Türklük öldü mü ya diyorum... :) teşekkürler
rica edrm..
arkadaşım kıskançtan çok cinsiyetçisin önce bunu anla
nasıl yani?
eşinin erkekler tarafından beğenilmesini geçtim görülmesini bile istemiyorsun senin iznin dahilinde bir yerlere göstermekten bahsediyorsun bu yaptığın karşındakini seninle eşit görüp onun haklarına saygı duyacak şekilde korumak istemek (elimden geldiğince kibarlaştırdım) değil ya da onu çok sevdiğinden ve paylaşamadığından değil bu kadını nesneleştirip senin malın haline getirdiğinden dolayı hissettiğin birşey. Nasıl biri kendimize ait sevdiğimiz birşeyi isteyince vermek istemeyiz sende kadını kendine ait düşündüğün için paylaşmak istemiyorsun. Ancak eşinin sen de o da ne kadar birbirinizi sevseniz de birbirinizden bağımsız kimsenin karışamayacağı hakları var örneğin istediğini giymek gibi ya da isterse erkeklerin olduğu bir yerde yüzmek gibi eğer bu sana ters gelen bir şeyse en başından senin gibi düşünen biriyle birlikte olmalısın kendi karar verme gücünü kısıtlayacağın biriyle değil.
hiç kusura bakma ama dediğinle hiç alakası yok...
ben asla eşimi malı gibi görecek bir kişi değilim, o yüzden her görüşe saygım var, ama katılmıyorum :)
tamamen dediğimle alakası var geri plana atıldığı için fark edemiyorsun istersen araştır
Istediğini giysen sen evlenip seçeceğin kişiye bak ozaman giyinişine ona göre yoksa bir kadın için zor olabilir
Bende senin gibiyim kardeşim ilişkilerimin çoğu bu yüzden bitti birazcık törpülenmeliyiz sanırım
bilmiyorum kardeş ya, ben böyleyim değişmek de istemiyorum, çünkü yaptığım şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum ki :)
kötü değil kardeşim haklıyız çünkü ben kız olsam sevgilim sırf namusum için bana bunları dese ben kabul ederim sonuç olarak biz sevvilimizin helalimizin namusunu düşünüyoruz onlar bizim namusunumuz
aynen öyle birader, ama senin benim gibi düşünen kız da pek kalmadı erkek de
Aynen öyle kardeşim erkeklere bakıyorumda sevgilisi yanında kısacık şort giyiyo ve konsere geliyolar fantanın konserine sevgilisiyle geliyo bide kısacık şort giydiriyo ulan ben o gün dışarı çıkartmam sevgilimi
aynen öyle abi :)
kızlar da anlamıyorlar, bizim gibi erkekleri mumla ararlar ama bulamazlar :)
Aynen öyle kardeşim aynen öyle bizim gibisini evlenme yaşları geldiklerinde mumla ararlar
bulamazlar ama :) çünkü azınlığız, bence sevinmeliyiz be kardeş.
Aynen öyleyiz kardeşim :)
inşallah mutlu olabileceğimiz gibileri çıkar karşımıza :)
İnşallah
Kadinlar kiskanilmayi sever asiriya kacinilmadigi surece..
Umarim ayni zihniyette birini bulursun
amin
Abartmışsın karın olacak kişi bunları kabul etmeli bence önceden herşey konuşulmalı cünkü her kız sevmez sen çok karışırsan çok sıkılır bezer
Ama yinede mini etek falan doğru değil tabi
nesini abartmışım ki? :)
Uçan sinekten bile kıskanırım diyosun ya bence sıkarsın ya insan elbise giyer mesela mini olmayacak şekilde ben kapanmam sen kapanmasınıda istersin ona göre birini bulursun yani bilemicem mayo giyerim mesela etek giyerim ama mini değil idealinde. Öyle
ona bari hak verdin yani? sağolasın :D
Ya sevgilin var galiba o nediyor b uduruma:D
ya onu esprisine diyorum sizin espri anlayışınız da yokmuş
yok yalnızım :D
Sende dusuncelerine gore birini bulursun
Kati değil
eyvallah
o işelr şunu giyme bunu giyme demeyle olmaz. kıçını örtüp. beyni dekolte olan insanı asla kısıtlayamazsın arkdaşım önce onun farkına var.
sen de haklısın abla :)
Kıskançlık değil güven problemi var sende ve kadınlar tabiki kıskanılmak ister ama o eteği giyemezsin buraya gidemezsin gibi emir vererek değil
emir vererek değil, kibarlıkla.
ben de yaptım aynılarını sevgılıme sevmedı sıktırettı hadı bay bay böyle yaparsan aynısını sende gorursun sakın ha böyle yapma
kardeş o kızdan karı olmazmış ki
bence erken ayrılman iyi olmuş, yanlış anlama da
Ancak psikopat kizlarin hosuna gider. Kopek mi aliyorsun? Sonra da ''komso bono onlomoyor'' dersin tabi. Anlasilacak bir tarafin yok.
Psikopat derecesinde kiskancsin ve bu iyi bir sey degil. Kendine bu kadar guvensiz olma.
kardeş ne psikopatlığı
Kiskanclik bir duygudur. Sen bu duyguyu yok etmek istiyorsun. Yani sevgilini ya eve kapatacaksin, ya insan icine cikarmayacaksin, ya da tenha yerlere gotureceksin. Tipki benim kopegime yaptigim gibi. Ee sen bunlari yaparsan kiskanmani gerektirecek bir durum olmayacak. Kisacasi sen kiskanc degilsin. Kiskanclik duygusunu yasamamak istiyorsun. Ve bu da normal degil. Yazdiklarim felsefe ve psikoloji icerir. Umarim anlayacak kapasitedesindir
Iyi de sizinki kiskanmak degilki. Siz birinin hayatina cok asiri mudahale ediyosunuz. Bir kusu kafese tikmak gibi. Kacinci yuzyildayiz Allah askina ya tamam namuslusunuz da bu baska bir dunya. Namus meselesi degil sizin taktiginiz resmen sapkinlik
ne sapkınlığı
o zaman git ne istiyorsan giy mi diyeyim?
Sanki kiz donla mi cikicak oyle desen. O ne giyicegini bilmiyor mu? Demek istedigim on biraz guvenmelisin. Rahat birak biraz giysin taytini etegini girsin havuzuna niye avucunda tutmaya calisiyorsun
yooook, öyle bir dünya yok, oldu denize girsin, bütün millet elini başka yerlere götürüp benim kadınımı hayal etsin? yok canım!
Buyrun medeni insanlar. Gercekten cok erkeksiniz tebrik ederim devam..
ona güvenmek mi? ona güvenince, mini ve tayt giydiğinde erkekler bakmıyor mu?
ne medeniliği, sizin medenililiğiniz oranızı buranızı açmak.
Medenilikten kastettigim insanlarin giydikleriyle yargılanmamazi ve ozgurce hareket edebilmesi. Sizin medeniyetten anladiginiz ne?
Ayrica o tayla etekle ilgili bir sey degil. Zihniyetle ilgili bir sey. Insanlarin zihniyetini degistirmemiz lazim kiyafetlerimizi degil bakicak olan pantalondanda bakiyor cunku
haklısın ama kadının da açmaması gerek.
Erkekler bir yerlerine hakim olmayi öğrenirse istedigimiz gibi giyinebiliriz dimi
katılmıyorum, bir kadın eğer açık giyinirse, dinlisini de dinsizini de kandırır... Kadınlar şeytanı bile oynatır bunu unutma.
Mini etek giyicem dediğimde bacaklarını kırarım senin desin :) Zaten giymiyorum etek o tepkiyi almak yeter :)
haha ben öyle demem, kaba olmam karıma anlayışlı olduğu sürece
kibarca derim onun da anlamasını beklerim, öyle bir kadına köle bile olurum:)
Öküz gibi böğürsün demedim :) Kıskanma havasını hissettirsin yeter zaten şu herifin karısının bacakları şöyle güzel böyle dar giyiniyo diye üzerimden fantezi kurdurtmak istemem ama kıskansın diye de damarına basarım birazcık :)
beni öyle sınamasın :P
neden hoşuna gitsin ki? kıskanıyorum diyorum işte, bir kadın laftan anlamaz mı ya :D
O tepkiyi görmek lazım arada, tepki olarak kıskanıldığımızı farketmek hoşumuza gidiyo napalım :)
iyi o zaman ben senin kocan olmuyum, git başka adamı sinirlendir :D
Ben de gel kocam ol demedim Allah Allah :D
hahha :) şaka yapıyorum ya hemen kızıyorsun
sen de afra tafra yapıyorsun her kız gibi, bir tane farklı olan yok mu ya
farklı olsaydın seninle evlendirdim, sen istemesen bile zorla olurdu :D :P
Kızanın ":D" ifadesi kullandığını gördünmü sen hiç :D
zaten espri yapıyordum ki :)
sen baya kibar birisine benziyorsun, sanırım senin literatürde "kızmak" adında bir sözcük dahi yoktur :D
ben de ne kadar kibarmışım :P
Var var :) sadece herşeye sinirlenmiyorum, sinirlenmişsem durum baya ciddidir :)
seni alan yandı o zaman, kızdığında döversin bile :)
Kocam benden dayak yiyebilecek kadar ödlekse almam ben zaten onu :)
hahaha o da güzeldi :))
Öyle ama :)
haklısın tabii :)
yok bir de kadından dayak mı yesin erkek :D
gerçi bazı kadınlarla baş edilmez ama :)
ya hahahahah abartmayın yanı bu bildigin hapis hayatı
ne hapsi ya :) neden öyle düşündün ki
onu güzel yerlere götürebilirim yüzmeyi çok fazla istiyorsa, ama herkesin olduğu yerler olmaz :)
bu kadar sıkıya gelemez bence bir insan
çok sıkmıyorum ki... tam tersi bir dediğini iki etmem.
yalnız bu konularda biraz hassasım, dediğim minik etek giymesin, orasını burasını belli edecek şeyler giymesin, bu yani. çok da fazla değil bence :)
Bunu öyle hissetiğin için mi yapacaksın kadının hoşuna gittiği içinmi
kıskanmayı mı?
Evet
öyle hissettiğim için.
insan sevdiğini kıskanır, yani en azından ben böyle büyüdüm.
Hacim o kadar degilde yani en azindan sessiz sakin yerde yuzeriz ama sile gibi kalabalik yerde biraz zor shnc
:) yok gardaş o da olmaz :)
hayirlisi ya mutlu olalimda yuzmesekde olur :))
eyvallah aynen :) hayırlısı olsun, umarım mutlu olursun :)
Kıskançlık olur tabiki ama bu kadarı çok fazla bence bir zaman sonra sıkar , ne fazla ne az olmalı ortasını bulmak lazım.
korkma çok sıkmam ya. bu kadarı fazla derken? altı üstü milletin yanında yüzmesini istemem dedim bu mu fazla olan?
Uçan sinekten bile kıskanırım diyorsun bu çok aşırı derece bir kıskançlık tipi , sevdiğini herkes kıskanır ama sonuçta sen onu seviyorsan ve oda seni aynı şekilde seviyorsa arada güven problemi yoksa isterse mini etek giysin bir sorun olcağını düşünmüyorum.
onu esprisine dedim, işte dedim ya çok kısa giymesini istemem, tamam ben senin görüşüne saygı duyuyorum sen de bana saygı duy.
ben çok kısa giyinmesini istemem, niye millet eşimin orasını burasını görsün ki, sonra onu hayal edeecek, ben eşimi kimseye malzeme yapmam.
Tamam bende senin görüşüne saygı duyuyorum, sadece kendi görüşümü söylemek istedim iyi geceler. :)
katılıyorum merak etme, bunaltmam, zaten bunaltacağım kişiyle de evlenmem heralde
bunlar önceden konuşulur tartışılır.
iyi geceler.
Aşırı kıskançlıktan hoşlanmam. Sürekli diken üstünde olmak gibi. Problem çıkabilir ki çıkacaktır.
Ama bu derece kölelik seven kızlar da var, umarım birbirinizi bulursunuz, yoksa hal kötü...
ne köleliği ya
ben köle mi alıyorum?
siz anlamıyorsunuz beni. anlamazsınız da
Kölelik çok farklı bir şey :D
aynen öyle kardeş, bu kızlar anlamıyor beni @Boksörünüz
kıskançlık değil bu sakınmak. Tebrikler.
Teşekkürler. Evet kıskanırım sevdiğimi ben, kıskanırım kalbimden, bu nasıl aşk Allahım, öleceğim derdimden şarkısını ona armağan edeceğim :D
rica ederim. umarım kendine uygun birini bulur ve armağan edersin
eyvallah, inşallah.
teşekkürler tekrar.
rica ederimm
davranısların belki asırı tutucu gelebilir bisey diyemem ama mini etek ve tayt konusuna katılıyorum bazen oyle anlar oluyoki asırı derecede kotu goruntuler ortaya cıkıyo
Cok sıkılır esir gibi hayattan soyutluyamazsin onu denjzede girmesi gerek etekte yani onceden bunlari yapiyorsa evlendiginde yasaklasan cok az dayanir
öyle birisi ile bir hayat geçiremeyiz
hiç ilgisi yok bu arada, yüzmemesi etek giymemesi hayattan soğuması demek mi yani?
Ben katılmıyorum yani evet kıskandırmak guzel bir şey ama fazla ve gereksiz buluyorum
bendeki çok aşırı değil zaten. ama en az olması gereken kadar
Yanlış anlamayın ama bir kadın kendi kararlarını kendi vermezse ne Anladık bu işten onun giymesine karışmanız çok saçma yani burada bazı kızlar çok guzel diyor kulağa hoş geliyor ama aynı durumu size yapsalar kısıtlasalar ne düşünürdünüz bence çok çirkin bir hareket
ben zaten karşı değilim ki, ben senin bildiğin erkeklere benzemem, bunu biraz esprili yollu olsa da gerçek söylüyorum
ben kendim için yapamayacağım bişeyi ilerdeki eşimden istemem. Yani ondan ne istiyorsam, aynı şekilde onun da bana karışmasına hiçbir şey demem.
Çok zor. Ben sevdiğim kişinin kiyafetlerime karışmasını istemem
seninle yapamayız, üzgünüm xD
Zaten çıkalım demedim ki
şaka yapıyorum merak etme :)
Peki:Dd umarım istediğin gibi birini bulursun
teşekkür ederim, umarım sen de istediğin gibi birisine sahip olursun :)
Insallah:)
Isteklerine uyum saglayacak bir hanim bulabilirsen mutlu olursun. Umarım bulursun
umarım, teşekkürler :)
hayır bro sadece g*vat olmuyosun okadar salkdsdşfdf
şimdi iyi bişey mi dedin anlayamadım :D
evetv :D:Dd
ha tamam o zaman :)
teşekkürler
Yooo gayet guzel dusunuyosun
teşekkürler :D
insallsh ole birini bulursun
inşallah sağol :)
Erkek olsam bende giydirmezdim.
sonunda bana katılanlar çıkıyor :)
Bilseydim daha önce gelirdim siteye :)
haha teşekkür ederim, geç olsun da güç olmasın :)
:).
benim taktik :) söyleyecek bişey olmadığında ":)." diyip noktalıyorum, hoşçakal gibisinden :)
mesaj alındı, iyi geceler, kendinize iyi bakın :)
Leb demeden leblebiyi anlayanlari hep sevmişimdir :)
haha eyvallah :)
Askim ne zaman evlenicez
hahahha
alay etmenin sırası değil :)
Kıskanılmak hoşuna gider ama fazla seninki bunaltır.
ben bunaltmadan severim merak etme :)
saklayıp göm kanka kimseler bulamasın :d
kardeş abartmaya gerek yok
bunu diyen sen misin :D
evet benim, yorumlarımı okursan öyle abartılacak bir durum olmadığını anlayabilirsin diye düşünüyordum ama nerdeee
Zibilyon tane yorum var hangi birini okuyayım. Sorunu okurum ordaki görüşüne göre yazarım.
Abarttın be bende çok kıskancım ama bu kadar değil benden beterinden varmış
haha :p
evli kadinda mini giymesin artik
aynen öyle ya :)
ben erkek olsam bende senin gibi düşnürdüm
teşekkürler, bu kadın milleti ne kadar... neyse üslubumu bozmuyum, ne kadar değişik
geri zekalı diyenler mi ararsın, yobaz diyen mi,
yani batılılaşma diyince çıplaklık anlaşılıyor galiba, ve çoğu kızın da hoşuna gidiyor.
noldukı neden sinirlendiniz? anlatın
biraz yorumlara bakarsan anlarsın, seven adam kıskanır diyoruz, bunlar yobazlık, görgüsüzlük gibi şeyler söylüyorlar, köle davası falan oldu.
ben köle falan demedim ki, ya milletin içinde yüzmesini istememem onu köle olarak kullanacağım anlamına mı geliyor ki, ben hiç o anlamı çıkaramıyorum.
hatta tam dersi dinimiz kadına hoşgörü sevgi dini, erkekler kadını sayesinde cennete gidecek, çünkü o erkeğe emanet, erkek eşinden sorumlu olacak, bu yorumlarımı okuyup da bana yobaz diyenin aklına şaşırıyorum :)
O soysuzlarabbakma sen hakli olan. sensin ve daima bnun arkasnda dur
eyvallah, teşekkürler :)
Çok sevimli bence :))
teşekkür ederim böyle düşündüğün için :)
Rica ederim :)
:).
seven insan kıskanır eyvallah ama bunaltmamak şartıyla yoksa kaçar
evet katılıyorum ama gülmekten katılıyorum :D
şaka şaka cidden katılıyorum
Güleyirum haline katula katula
bir sözü geçiremedun karuna
diyesim geldi
hahahha :P
yanlış anlama ama her mini etekli kıza bakan erkekler daha kıskanc oluyor
Bağnazlıktan ölüyorsun bu kıskanma sahiplenme falan değil kısıtlama bence sen kendine güvenmıyorsun :D
evet sorma çok cahilim, batılılaşamadım.
ne güzel demiş batılılaşmadım diye :)
bu bağnazlık ya da güvensizlik değil. sahiplenme duygusudur. bunu kaldıramayan kız ne kadın olur ne çocuğa anne
basbaya güvensizlik diğer erkeklerin kendinden daha iyi olmasindan korkuyor kendine güvenmiyor bütün erkeklerde senin karının sokaga cıkmasını bekliyor du zaten. Benim altkomşumda böyle ordan biliyorum. Kadın açıktı evlendigi zaman önce çarşafa soktu ardından sokaga cikmasini kısıtladı doktora annesiyle gidiyor kadin hatta ekmek almaya bile çıkamıyor korkusuna gerçekten evlilikten korkmaya başladım. Bu sahiplenme falan değil kaldıramayan kadın diye de genelleme yapamazsınız kaldıramayan herkes bir tarafını açmıyor sen karına güveniceksin ki o da güvenini boşa çıkartmamak için kendine dikkat etsin. zaten böyle dusuncelerin var ise o soylemeden boyle davranicak birisiyle evlenmesi lazım yoksa zorlamayla kısıtlamayla zor biraz dikkat et sonra tüpçü elektirikçi götürmesin karını 😁
eyvallah usta @AğırAbi06 ağzına sağlık :)
kızım adamakıllı konuş benimle, başlarım babanın şarap çanağına.
tüpçü müpçü diyip kızdırdın beni
normalde kolay kolay kızan birisi değilim, özellikle de kızlara
ama sen hakediyorsun. hiç kusura bakma
ben ne çarşafa sokarm ne sokağa çıkmasına karışırım. kadın dediğin kadın gibi hürmet görecek. sen önce edebini bil adabını takın ondan sonra bana cevap ver küçükhanım. daha 18sin ve ileride neler bekliyo seni bilemezsn. sizin yaşınızda ki gençlerin çoğu oramı açayım erkek gelsin buramı açayım güzel olayım. diğer tarafta kadınını kapatmayan erkekler için azap vardır. sen sen ol yanacak yerlerini kapatmaya bak. hadi eyvallah.
Nerden biliyorsun kapalı olmadıgı mı? Hahahah 😂 @AğırAbi06
helal olsun @AğırAbi06
Gerçekler acı geldi galiba sen kendine zerre kadar guvenseydin gizli kullanıcı olarak yazmazdın zaten 😂😂
2niz aynı kişisiniz galiba yoksa bu dünyaya böyle düsünen iki erkek fazla gelir
gizlilikle ne ilgisi var, açarım istersem.
ya sen milli piyangodan mı çıktın? :D
Hahaha canım sıkılıyordu sana çatıyım dedim 😂
aynen belli oluyor :P
başka birisini bulamadın mı çatacak
Yok piyango sana denk geldi :D Ama sende öyle yazmışsın ki insan atarlanıyor 😁
yazdığımda atarlanacak bişey yok, kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz
Hicte bile. s. s. s. 😂😂
:P :P
Çok kötü sizin gibiler yüzünden evlilikten korkar oldum şahsen. tamam kıskanın çok güzel de abi azıcık güvenin be paronayaklıkla kıskançlığı bir tutmayın!
bak biri daha çıktı güven diyor, güvenle ne ilgisi var bunun?
Sen şu yazdıklarını bidaha oku hangi devirdeyiz ya sen facebook instagram vs şifrelerinide istersin net yaaa şu kafayı değişin!
biz ayrı dünyaların insanlarıyız beni anlamazsın ki sen :)
Az çok yazılanlara verdiğin cevapları okudum da sana öyle bir kadın düşecek ki.. heryeri kapalı hatta gözleri peçeli ama namussuz! Orasını burasını açan namussuz diyosunuz ya 7 sülalenize insek neler çıkar burada tribünlere oynamaya gerek yok :) zaten az çok profilini çizdim kafamda özgüveni yitik silik insan profili tam beklenilicek hareket seni destekliyenlerde ortada 😀komik kafana saygılar
yorumlarımı okuduysan öyle dememen gerekirdi, sanırım yanlış okumuşsun
bana söylediklerini kulağın diyor mu? bana bunları diyorsan sanırım sen yollu bir batılı olmak isteyen kızsın
zaten senin gibilerin sahip olacağı erkek tipleri belli, iki günde aldatılırsınız, sonra ağlarsınız ama iş işten geçer, demedi deme ibrahim
:D
Alllahıma şükür henüz öyle bir şey yaşamadım ya da ben bilmiyorum hiçbir zaman bir erkek için de ağlamadım yollu batılı? Tipik karadeniz kızıyım sen o kadar salaksın ki medeniyet vs farklı yaşam tarzları sizde batılı, yollu, o... Olmuş ya cidden yazık o beynine senin kıyamam :) sana üzüldüm ama ileride en azından başına gelecekleri tahmin ediyosun :)))))) hahaha hadi sevgileeerrr
gece gece sövdürmeden yat
birisi ile nasıl konuşulacağını da öğren, edepli konuş biraz.
benim savunduğum görüşün tersini savunabilirsin bu senin özgürlüğün, ama bana hakaret edemezsin
sanırım sen kendine olacakları tahmin edemiyorsun, bu daha kötü ;)
Sana olacaklar net boynuzlarını kaf dağından görürüz :) ama alışırsın sen de belki fantazi olur artık kıskançlık hahahaha ONA BUNA sallamayı bırak o değerli görüşlerini paylaşçaksan bunu ADAM gibi yap madem yapamıyosun bırak iğrençsin anca 18 yaş ortalamasına ilgi çekici gelirsin yazmışlar ya (yaaaa çok tağğğtılıııısan 😀 bayılırımmm kıskanç erkeklere 😂 tipsizsin bu nette zaten kendine eşdeğer birini bulursun bu kadar sıkıntıya girme yazık sana be olumm..
sen kendi tipine bak
seninle tartışacak değilim
hadi iyi geceler.
ağzımı bozmak istemiyorum, şimdi yaylan.
Ne zaman evleniyoruz? :D
hahaha
düğündeki dans müziğine bile karar verdim :P
Düğünlerde davul zurna sevmem -,- Başımı ağrıtıyor.
davul zurna değil, kasetten bir tane dans müziği çaldıracaktım :p
Buuu şarkııı kalbimin tekkk sahibineeee dırırırm. :D:D:Dd
hahaha :D
şaka yapıyorum ya, senin de hevesini kırdım ama kusura bakma :)
evliliği düşünmüyorum şu an, daha yapacak çok şeyim var evlenmeden önce :P
Beğenmedin dmek bni hmm. s :( Depresyona girdim bak şimdi. :D:D
haha :)
ben öyle kolay etkilenmem :p
Tüh :( napsakki ama hımm. Çok güzel yemek yaparım :D yüksek kaldırım mühendisim ben.
doktora yaparsan olabilir hahhaha :D
hmm bak yemek dedin, artıyı aldın bu arada :)
şaka :p
https://www.youtube.com/watch?v=W4Go_HM1Mcc
-,- Ediz Hun değilim ama yani yüksek mühendisim. Kaçırılmıcak fırsatım :D:D
peşimi bırakın, karşıma çıkmayın bir daha
ne istiyorsunuz benden?
:D
Seni :D
Neyse ben gidip uyuyım.
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/.../...210359420_n.jpg
hahaha :D
ya sen nesin, uyutturmayacaksın beni :)
neyse, iyi bir film çevirdik seninle :)
Kisitladikca daha da acilirim yani gizli yanimda o yokken kusura bakma da ben mal degilim , cok zengin olmadigi surece erkek beni sahiplenemez , ha arap seyhi olur okey
paraya bu kadar değer veriyorsun yani? yazık.
Istediklerimi yapmadigi surece bende yapmam ayrica kacinci yy. dayiz
peki saygı duyuyorum
Zorundasin da zaten
Bence olması gereken bu.
teşekkürler, bence de :)
:))
sen evlenecek insan değil sahiplenecek mal arıyorsun
ne malı ya? mağazada mıyım ben
Düşüncen o yönde kusura bakma hiç
hayır sen beni yanlış anlamışsın malesef, ben evleneceğim kadına hiçbir zaman o gözle bakmam
Valla benim sansıma senin gibi biri cıkmaz:)
haha neden öyle diyorsun ki? :)
Ben isterim mesela ucan sinekten kıskanılmak:) hani istersin olmazda istemezsin olur ya:)
hahah anladım şimdi, ya benden 1 yaş büyüksün yoksa olurdu ama :)
haha şaka yapıyorum :D
22 iki yim ben:D
haha işini biliyorsun hemen kıvırdın :P
orda 24 yazıyor :D
Haha yanislik var nedense butun kizları 24 yapmislar zaten:D ister inan ister inanma farketmiyor benim icin haha
hahahha :D
önemli değil o yaş mevzusunu esprisine demiştim.
amacım buradan kız aramak değil :)
ama umarım şansına benim düşündüğüm gibi düşünen biri çıkar :)
Aynen yolun acık olsun:))
Teşekkür ederim, senin de yolun açık olsun, umarım hep mutlu olursun, bir ömür boyu
Tsk ederim , sende insallah:)
Teşekkürler, inşallah :)
Fazla sıkmak iyi değil ama tuttum seni :D
ben beşiktaşı tutuyorum seni değil :D haha tamam kötü espriydi :)
teşekkürler sayın rbnrsrt :)
Beşiktaşlı olduğum için bişi demedim ha :D
hadi canım valla mı? :D şansa bak, beşiktaşlı çıktı
Evet :)
tamam o zaman, seni seçtim pikachu :)
En güzeli be kıskanmayan erkek mi olurmuş.
eyvallah ya bir an kızlar kıskanılmayı sevmiyor düşüncesine kapılıyordum...
Yaaa aradıgım aşk 😻😻😻
haha söyle çekinme... yobaz, görgüsüz diyebilirsin? :)
Yooo ben de bu dusuncede bir insanım
Tekçiyim ve kıskancım kotu bisey demicektim ki
şakasına dedim :) çoğu karşı çıkıyor da söylediklerime :)
Olabilir herkesin kendi fikri saygı duymak gerek
saygı duyuyorum zaten :)
tebrikler geri kafalılıkta master yapmıssın gerizekalı
sen ne anlarsın
* git l*n
terbiyeli takın, daha yaşın 19, abin yaşındayım ben senin
tamam mesajına bir ara cevap veririm :))
Eve bir tane sisme bebek alsan ya.
Kurtulsan bu izdiraptan.
Neden öyle dediniz ki? :s
Istedigin yere goturup getirecegin bir obje mi kadin? Sen yaninda sadece senin isteKlerini yerine birini ariyorsun. Onun ne istedigi onemli degil senin nazarinda.
Yani ama bu modelde itaatkar birilerini bulmanda hic zor degil isin garibi.
sen beni çok yanlış anladın sanırım
Tabi kıskanıcan l*n :D
Seven adam kıskanır..
ben de öyle diyorum ama çoğu kız yobaz falan diyor :)
Umursama ya mezhebi genis olmaktansa boyle olman çok iyi :)
teşekkür ediyorum, sana katılıyorum, umursamamak gerek onları
abi sonunda benim kafadan birini buldum
kardeş nerdesin ya:)
bizim Türk kültürümüzü bitirmişler, kıskançlık kalmamış millette.
Aynen bırak kıskanana da güvensiz diyorlar
olum bu kız milletinin ne yaptığı belli olmuyor ki :)
Evleneceğin kişinin kadın olacağına emin misin? Kedi falan olmasın o? Utanmıyorsan eve de kapat bari
oha yuh diyorum ya, neden böyle bir yorum yapma gereği duydun ki
Sen eş değil evcil hayvan istiyorsun resmen kardeşim
abartıyorsun.
Hiç de abartmıyorum. Birlikte olduğum insan şurada yazanlardan birini söylese anında kapının önüne koyarım. Kendinize güveniniz olsun biraz.
güvenle ilgisi yok, sen neyi kapının önüne koyuyorsun ki
Tam olarak güvenle alakalı. Kendine güveniyorsan diğer erkeklerkn bakması neden umrunda ki?
ulan o benim karım karım!!! güvenle ne ilgisi var, iyi ben kendime güveniyorum, kadınla oralı olmuyorum, ortalık kötü... karıma güveniyorum tabii ama diğer erkeklere güvenmem
kıskancım ben, bunun güvenle bir ilgisi yok
Tabii
Basit bir kıskançlık takintin yerine keşke
Nasıl giyilecegini belirleyen bir dini inancin olsaydı. ...
Bence çok haklisin seven adam kıskanır da bence
aynen öyle kardeş ama kızlar anlamıyor :D
Kızlar herkesi kendi gibi temiz sandığı için kardeş anlayamazlar sapiklari onun senin kizina bakinca kalbindeki aciyi :)
aynen birader :)