Ben çok kıskanç bir erkeğim. İlerde evlendiğimde eşimin, mini etek, tayt falan giymesine karşı olurum. Cevabınız ne? çok mu katıyım?

Benim yanımdayken istediği gibi gezsin, isterse çırılçıplak gezsin 7/24 ( sadece evde ) :D
mesela illa yüzmek istiyorum derse, ben onun için bayanlar için ayrılan günler varsa havuza götürebilirim, baktım içerde erkek görevliler varsa oraya da götürmem.
Ama ona söz verip, uzak yerlere götürebilirim. Baş başa kalabileceğimiz güzel bir sahile deniz kıyısına gideriz, o da yüzer.
Diğer insanların yanında yüzmesine karşı olurum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben eşim olacak kişiyi uçan sinekten bile kıskanırım... Bir kızın bu hoşuna gitmeli bence. Ulan yabancı kızların hoşuna gidiyor. Yabancılarla da konuştum,, Rus Amerikalı...
Ama siz Türksünüz, ama nasıl Türksünüz anlayamadım. Bir kadın kıskanılmak, sevildiğini hissetmek istemez mi ya, nasıl varlıklarsınız siz, bu kız milleti çözülmez abi :D
Güncellemeler
+1 yıl
nasıl insanlarsınız ya
uçan sinekten bile kıskanırım derken, espri yaptık, espriden anlayanınız da yok :P
Ben çok kıskanç bir erkeğim. İlerde evlendiğimde eşimin, mini etek, tayt falan giymesine karşı olurum. Cevabınız ne? çok mu katıyım?