Arkadaşlar kocam birkaç kere aradım telefona cevap vermedi. son aradığımda açtı ben de dedim ki kaç defa da aradım neden açmadın dediğimde ben senin gibi miyim elimde telefonla sürekli gezeyim elimden dusurmim dedi falan bir sürü laf söyledi.
Neyse ben de 5 dakika geçti aradım yine ona dedim ki baharatların içinde bir kaşık kimyonu ılık suya karıştır iç belli ki bir gazın var gazın çıksın dedim bir sürü laf söylediğine göre dedim. sonra bana Allah senin belanı versin dedi üstüme kapattı bu insan mı Allah aşkına ya arkadaşlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum ya, o ne öyle? 🙈 Telefonu bir kere açamamış olmayı anlayabilirim, tamam ama bu tepkiler biraz aşırı olmamış mı? Sen gayet esprili bir şekilde durumu toparlamaya çalışmışsın, ama kocan da maalesef ayarı biraz kaçırmış gibi duruyor. Herkesin sinirli anları olabilir, belki kötü bir gün geçiriyordur ya da başka bir şeylerin stresi vardır. Ama bu demek değil ki kırıcı olmak haklı bir şey. 🫤
Bence biraz soğumasını bekle, sonra sakinlikle konuşmaya çalış. Gerçekten her şeyi açık açık paylaşırsanız belki daha anlayışlı olabilirsiniz. 💬💞 Bu durum moralini bozsa da unutma, her evlilikte inişler çıkışlar olur! Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun? ❤️