Bi erkek kankam vardı sevgilisiyle beni kıskandırıyodu foto çekiniyoduk falan sonra bana yatalım diye tekliflerde bulundu hep yok dedim öpmeye falan çalışıyodu izin vermiyodum. Arkadaştk geziyoduk ama yaşı benden küçüktü bide dalga geçen bi tip ciddiye almıydum hani çapkınlar olur ya öyleydi ve hiçbişey yaşamadm onla ama bikinili fotolarımı falan gördü. Sonra bana kuzenini ayarladı benden 8 yaş büyük 4 ay çıktık onla aramda bişeyler oldu eve gittik hatta bana ertsi gün ilaçları aldı hamile kalma aldırmayak dedi ben ona aşık olmuştum o hii önemsemiyodu ve 4 kişiyle aldattığını öğrendim aldattığı kızın biriylede nişanlandı o kızda biliyodu aldatıldıgını ama nişanlandı. Banada dediki soğudum senden foto falan atmışn ondan aldattm dedi ama yalan başından beri bu kız varmıştı beni kullandı attı yni bende inanmıştım. Sonra ayrılınca diğer kzenide beni istedi olmadım. Yani bi tek onu sevmiştim diğerlerine yüz vermedim ama bu kadar ağır şeyleride haketmedim bence ya gidip yatmadm hiçbiritle sadece ınu sevdim bi gelecek düşünsm çok güzel kandırdı beni
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendisi olmamış kuzeni sonra da öteki kuzeni seni nasıl gördükleri apaçık değil mi? Niye görmüyorsun?
Geç oldu ama ağır yaralar alarak gördüm işte. Ama öyle biri değilim hatta beni aldatanda bişeyler yaşadk ya bana dediki az ırospuluk öğren yapamıyon vidyo falan izle hiçbişşey bilmiyon dedi çok zoruma gitti
Umarım alman gereken dersi almışsındır. Erkekler çok sinsidir duyguları hiçe sayarlar. Temkinli ol daima ki sana duygu besleyen birisi video izle hiç bilmiyorsun demez şu lafın kalitesizligine bak
Evet ben pntolonumu bile indirmedim abartmıyorum ama 2 saat uğraşıyodu hep dokunma diyodum bana senle uğraşılmaz yok dokunma yok etme uğraştırıpduruyın dedi yapamadığım içinde zaten aldattı ona o zevki veremedim gitti
Zevki veremedim diye düşünme boş ver niyeti ortadaymış zaten çok dolusun şu an ama bundan sonra dikkat et ders al bu yaşadığından yeterli kendini suçlama
Demi ben suçlu değilim o kadar şey yaşaytıkları yetmiyo bide kendimi suçluyorum
Senin hataların var suçsuzsun diyemem malesef ama kendine kalan hayatını bunları düşünüp zindan etmene gerek yok
Ne benim hatam
Aklını kullansaydın, naneleri yemeyin diye boşuna demiyoruz. Şerefsiz sürüsüne denk gelmişsin. Seni becerilecek bir fahişe gibi görmüşler. Uzak dur, aklını başına topla.
Beceremediler ama sadece onu sevdiğim için bişeyler yaşadım oda bana az öğren vidyo izle yapamıyon iki saat uğraştırıyon dokunma deyipduruyon dedi o yüzdende aldattı kuzenleriyle hiçbişdt yaşamadm ama sadece istediler ben yüz vermedim
Neyse iyi kurtulmuşsun. Seven erkek evlenmeden dokunmaz unutma.
Geçmiş olsun böyledir
Aslında suç bende kuzeniyle öyle takılırken onla hiç sevgili olmamam gerekirdi ama sevdim yani bişet yaşamadm o çocuklada onu sevdim onla oldum ama hayatımı zindan etti
Senin hatan yok işte böyle düşünme
Suçu kendimde buluyorum hani sevgilimden önce kuzeni bana öyle yanaşırken arkadaşta olsak niyeti başkaydı bana karşı ben bunu bile bile kuzeniyle sevgilii oldum ya hiç olmuyxakmıştım ama çok kötü şeyler yaşattılar ya bana aslada bacım bi kız değilişm aksine yüz veemedim hiç
Anlıyorum sen dolusun çok
Geçti gitti artık kullandı ve attı beni evleniyo kendiside ne deyim bende hayatıma bakıcam artık
Bak hayatına tabii ki dünyanın sonu değil senin gibi binlerce kadın var
Allahlarından bulsunlar bende çok masum değilim belkiş ama tek istediğim tek bi kişi olsun hayatımda evleniyim ama hep şerefsiizler geldi ama bu aileden kurtulduma şükrediyorum evlensekde bana sarkıntılık yaparlarsı
Evet öyle birkaç şey soracağım ulaşsana