Hangimiz suçluyuz?

Bi erkek kankam vardı sevgilisiyle beni kıskandırıyodu foto çekiniyoduk falan sonra bana yatalım diye tekliflerde bulundu hep yok dedim öpmeye falan çalışıyodu izin vermiyodum. Arkadaştk geziyoduk ama yaşı benden küçüktü bide dalga geçen bi tip ciddiye almıydum hani çapkınlar olur ya öyleydi ve hiçbişey yaşamadm onla ama bikinili fotolarımı falan gördü. Sonra bana kuzenini ayarladı benden 8 yaş büyük 4 ay çıktık onla aramda bişeyler oldu eve gittik hatta bana ertsi gün ilaçları aldı hamile kalma aldırmayak dedi ben ona aşık olmuştum o hii önemsemiyodu ve 4 kişiyle aldattığını öğrendim aldattığı kızın biriylede nişanlandı o kızda biliyodu aldatıldıgını ama nişanlandı. Banada dediki soğudum senden foto falan atmışn ondan aldattm dedi ama yalan başından beri bu kız varmıştı beni kullandı attı yni bende inanmıştım. Sonra ayrılınca diğer kzenide beni istedi olmadım. Yani bi tek onu sevmiştim diğerlerine yüz vermedim ama bu kadar ağır şeyleride haketmedim bence ya gidip yatmadm hiçbiritle sadece ınu sevdim bi gelecek düşünsm çok güzel kandırdı beni
Hangimiz suçluyuz?