Hangimiz suçlu?

Ciddi düşündüğümüz biri vardı. Bana karşı ilgisi alakası çok fazlaydı. Her dediğimi yapmaya çalışırdı. Sürekli bişeyler alırdı. Her beni bıraktığında arabadan inip montumu giydirirdi. Her gün buluşmak isterdi benimle. Ama ınstagramdan kızla olan sohbetleri yüzünden ona bişey demeden heryerden sildim engelledim. Onda kalan bir eşyamı da getirmesini istedim. O da sana ait herşeyi getiricem dinlemeksizin kınayıp bıraktığın kalp de dahil dedi. Boş boş edebiyat yapma gördüğüm şeyler gayet açıktı zaten bu konuda hassas olduğumu bildiğin halde umrunda olmadı dedim. Bu arada kızla olan sohbeti arkadaşça gibi. Ama numarasını vermiş gezdiririm vs demiş. Bana diyor ki ben o kıza senden bahsetmiştim kız arkadaşımda olur beraber gezeriz dedim diyor. Öyle bir şey göremedim sadece gelirsen kız arkadaşlarımızda misafir olursun demiş kıza. Kız başka şehirde ve geldiğinde dilediğin yerleri filemediğin kadar gezeceğimizin sözünü veriyorum demiş. istersen özelden ara sohbet edelim de demiş. Yani aldatmaktır bu. O da seni aldatmadım ihanet etmedim sana dedi. Bu arada Instagram şifresini de bana kendisi vermek istemişti ben almıyordum. Sonra beklemediği bi anda kendim istedim şifreyi o şekilde gördüm. Mesajları da hep temizlemiş zaten. Ayrıldığımız gün ben farklı şehire gideceğim için eşyalarını otogara getiririm dedi ama getirmedi. O günün gecesi de beni aradı. Sen şimdi gitmediysen nerdesin söyle dedi ağlayarak. Gittim ben dedim. Nerdesin nerdesin diyip duruyor. Benim senden başka kimsem yoktu dedi. Başardın sen başardın mutlu musun eserinle dedi ve yüzüme kapattı. İçmiş gibi ve ağlayarak konusuyordu. Sizce ben haksız mıyım? Sevseydi hata yapmazdı değil mi?
Hangimiz suçlu?