Sevgilimle ayrıldık ama sevgili gibiyiz?

İkimizde 12. sınıfız. Sevgilimle son zamanlar ilişkimiz sorunluydu, o bunları düzeltmek istedi ben ayrılmak isteyince. Bende kabul ettim. 2 gün sonra annesi bizim konuştuğumuzu görmüş (kız başka bir telefondan gizlice yazıyordu telefonu yakalatmış). Ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldık yani. Gizlice devam etmeyi teklif ettim, 'Bu kaçıncı olacak beni dershaneden bile alırlar artık güvenlerini kıramam ben bu strese katlanamıyorum' dedi, kendisinde panik atak falan var o yüzden pek ısrar etmedim ve ayrıldık. Ayrılırken hiç konuşmayacak mıyız yoksa arkadaş falan mı kalacağız diye konuşup karar veremedik, akışına bırakalım dedik. Ben acaba ailesini bahane edip mi ayrıldı diye düşünürken evde mesaj attı, konuşmaya başladık ayrı olmamıza rağmen. Sonra dershaneye sabah beraber gitmeyi teklif ettim kabul etti o da. İkimizde birbirimizi hala seviyoruz şu an 'arkadaş' isek bu yüzden arkadaşız.

Dershanede aynı sınıftayız, yine her zaman ki gibi hatta ilişkinin sorunlu olduğu zamanlara göre çok daha yakındık konuştuk hep. Çıkışta beraber gidelim mi dedim sen bilirsin dedi, öyle diyorsan boş ver dedim o da tamam gidelim dedi. Bi yerde oturduk ve eskisi gibi, sevgili gibiydik ikimizde. Dedim ki hani böyle olabiliyosak adam akıllı sevgili olalım. O da '' Ben bu stresi kaldıramam içime sinmiyor ailemin güvenini kırmak' dedi. Ben de yüzsüzlük yapmak istemediğim için tamam diyip sustum. Eğer gerçekten isteseydi kabul ederdi diye düşündüm. Sonra napacağımızı konuşurken; 'Bugün son kez sevgili gibi olalım, sonra yavaş yavaş mesafe koyarız' dedi. Ayrılığı hafifletmek için beni oyuncak olarak mı kullancaksın ne bu dedim. Hayır falan dedi saçmaladığını anladı. En son karar olarak akışına bırakmaya, nasıl oluyorsa öyle olmasına karar verdik. Bu arada otururken çok yakındık sarıldık öptük birbirimizi falan bi ara yanlışlıkla aşkım falan da dedi.

Şimdi aklıma takılan sorular şunlar; Beni gerçekten seviyor mu devam etmek istiyor mu benle olmaya? Yoksa ayrılık acısını hafifletmek için mi böyle olsun istedi?

Sonraki sorum eğer isteseydi bi şekilde devam etmez miydi, ama istemese böyle sevgili gibi olmazdık şu an bu yakınlık olmazdı, kendisi de söylemişti hayatımdan çıkmanı istemiyorum diye. Belki başkasını bulana kadar yanında ol istiyordur diyeceksiniz, ama öyle de değil eminim uzun zamandır ilişki istemiyordu zaten benim için bi istisna yaptı diyebiliriz, kendisi de 'Birbirimize karışamayız tabi ama ben başka bi ilişki düşünmüyorum haberin olsun, eğer sen istiyorsan arkadaş da kalamayız' dedi.

Düşünceleriniz nelerdir?

Güncellemeler
1 yıl
Bir de şeyden korkuyorum, ilişki içinde rahatsız olduğum şeyleri yapar mı sizce? Örnek olarak daha açık giyinmek, erkek arkadaşlarıyla barışmak. Ben beni sevdiğini söylediği için bunların içinden gelmeyeceğini düşünüyorum.
Sevgilimle ayrıldık ama sevgili gibiyiz?