Sevgilimle ayrılmış gibiyiz napıcam ben?

Sevgilimle bugün bir tartışma yaşadık büyük oldu baya. Bugün bulusucaktık bayadır bulusmuyoduk annem izin vermedi dedi sonra da facebook'tan buluşacak? diye durum paylaştı bende kızdım sert çıktım sana daha önce de dedim korkuyorum senle bulusunca görürler falan filan diye dedi. Korkma diye kaç kez demiştim ama olmadı sonra baya tartıştık bana buluşmuyucaz o kadar falan dedi kimseylede bulusmadı bugün bana ben seni gelişine seviyorum dedi bağlanamıyorum dedi birine bağlanırsam önce ilk konusurken bağlanmam lazım falan dedi sonra senin bana bunları yapman beni kendinden soğuttu ve şu an seninle normal biriymiş gibi konusuyorum bu bana oturdu dedi. Sonra da bendeki seni alma lütfen falan dedim yapacak bir şey yok dedi. ben şu an seninle konusmak istemiyorum diyip bb dedi bende ardından konusmadım baya 1 saat önce sesli mesaj attım whatsaptan telefonu cevap vermeyince başka neler yapabilirim sizce yaptığım hatalı bişey mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız bana sana bağlanamıyorum ama kimseyi senin gibi sevemiyorum. Seni aşırı derecede seviyorum ama bağlanamıyorum dedi."
Sevgilimle ayrılmış gibiyiz napıcam ben?