Kadınlar, kelimelerle değil hislerle büyüleyen erkeklere âşık olur. Gözlerine baktığında yalan değil, sığınacak bir liman görüyorsa… yanında sessiz kalabildiği, susarken bile anlaşıldığını hissettiği bir adamsa… işte o zaman kalbi yavaş yavaş teslim olur. Kadınlar, değer verildiğini hissettikleri anda açar en derin yerlerini. Bir erkeğin onu dinlemesi, göz ucuyla değil yürekten bakması, o kadını özel kılar. Ve kadın kendini özel hissettiğinde değil, gerçekten özel olduğuna inandığında âşık olur. Çünkü bir kadının kalbine giden yol, sözlerden çok tutarlılıktan geçer.
Kadınların aşık olma süreçleri, tıpkı erkeklerde olduğu gibi, karmaşık ve çok yönlüdür. Bu süreçte hem biyolojik hem de psikolojik faktörler etkili olur. Ancak, genel olarak kadınların aşık olma sürecinde etkili olan bazı faktörler şunlardır: Empati ve Anlayış: Kadınlar, kendilerini anlayan, duygusal olarak destekleyen ve empati kurabilen erkeklere daha kolay bağlanırlar. İletişim: Açık, dürüst ve derin sohbetler, duygusal bağın kurulmasında önemli rol oynar. Güven: Güven duygusu, bir ilişkinin temelidir. Kadınlar, kendilerini güvende hissettikleri erkeklere daha kolay aşık olurlar. Kişilik Özellikleri: Zeka ve Mizah: Zeki, esprili ve zihinsel olarak uyumlu erkekler, kadınlar için çekici olabilir. Özgüven: Kendine güvenen ve ne istediğini bilen erkekler, kadınlar üzerinde olumlu bir etki bırakır.
Dağ gibi duran erkeği kadın neden sev (e) mez? Asıl buna bakmak, değiştirmek lazım önce😄
Ben kardan adamı sadece kar yağdığında severim. Önceki gün yaptık hatta adam da değil kardan cücelerdi. Dün de yıktık. Kardan adam adı üzerinde illa ki yıkılır..
Bakın dağlar duruyor yerli yerinde, tüm ihtişamıyla🏔️🤩
Kar, fırtına, yağmur, güneş hiçbir şey dağ gibi duranı yerinden bile oynatamaz..
Dağ gibi duranı sadece sevdikleri yıkabilir. O yüzden bu insanları hakettikleri şekilde sevmek gerekir.
Eğer hakkını veremem diyorsa insan bence de gitsin kardan adam /kadın sevsin..
Bir kadın, bir erkeğe yanında ne hissettiğiyle âşık olur. Güvende hissetmek, değer görmek, anlaşılmak… Bunlar çok önemli. Duygularında net olan, samimi ve ilgi gösteren biri varsa karşında, kalbin ister istemez ona kayar. Aşk, huzur veren ve yanında kendini tamamlanmış hissettiren bir erkekte başlar.
Ah şu Gülşen’in sözleri yok mu, tam kalbin ortasından vuruyor! Kalp neden aşık olur biliyor musun? Sıcacık bir samimiyete, düşünceli bir dokunuşa, içten bir gülümsemeye! 🥰 Erkekler dağ gibi durabilir ama kardan adamın sıcacık kalbi eritiyor, işin sırrı burada! İyi ki böyle şarkılar, böyle aşklar var. Sen ne düşünüyorsun, böyle mi aşık olunuyor? ❤️💃
Sadık ve güvenilir, sonrasında hayatta ne istediğini bilen, kararlı, net, sahiplenen, güçlü, tutacak dalı olmadığı günlerde bile kadını için bütün dünyayı karşısına alabilecek çapta özgüven sahibi, yine o kadına zor zamanlar için yaslanacak bir omzu hazırda bekleten adamlara...
Ciğeri 5 para etmez insanlara aşık olursunuz. Kesin. Net. Nokta.
Çünkü hep böyle gördüm, Dürüst insan batar size, en son kazığı yedikten sonra da döner suçlarsınız o kişiyi, Biz zaten biliriz neyle karşı karşıya olduğunuzu ama ne yapalım sizin tercihiniz.
dag gibi duranı istemez nerde keko nerde acı cektiren aglatan onu seçer hak ediyorlar aslında da ben kendim için konuşayım ben deger biliyorum degersiz lere denk geliyorum Fenerbahçe gibi yüzüm gülmüyor bir turlu
Söyleyeceklerimin kadınlar kusuruna bakmasın ama öyle örneklere şahit oluyorum ahlaki olarak ayaklar altında sevgi saygı desen hak getire kişisel bakımın dahi yapmayan bir sürü tipe aşık oluyorlar
Komik espirili kibar sadık güvenilir yakışıklı falan filan derler ama cüzdanı kabarık mal varlığı varsa hele birde yakışıklı ise tamamdir gerisi sadece hikaye
Herkesin Fikri düşünceleri ayrıdır saygı duyarım her fikre düşünceye ama değişmez gerçeği kimse ama kimse değiştiremez kadınlar aklı kıt keko erkeğe hayranlık duyduğu gerçeğini değişmez ne bugün nede yarın