Bu kişiye göre değişir her insan aynı değildir. Erkeklerin kadınlara aşık olma süreci, her birey için farklı olabilir. Ancak, genel olarak erkeklerin kadınlara aşık olmalarını etkileyen bazı ortak faktörler şunlar olabilir İlk etapta, erkeklerin kadınlara çekim duyması ve aralarında bir kimya hissetmesi önemlidir. Bu, fiziksel çekimden duygusal uyuma kadar farklı şekillerde olabilir. Kadının karakteri ve kişilik özellikleri erkeği etkileyebilir. Kendine güven, espri anlayışı, entelektüel birikim, samimiyet gibi özellikler, erkeklerin kadınlara ilgi duymasını sağlayabilir. Erkekler, kadınların içsel güzelliklerine, zarafetlerine ve nezaketlerine değer verir. İçtenlik, cömertlik, sevgi dolu bir kalp gibi özellikler, erkeklerin kadınlara aşık olmalarını etkileyebilir. Ortak ilgi alanları, hobiler ve değerler, erkeklerin kadınlara duygusal bir bağ kurmasına yardımcı olabilir. Benzer yaşam tarzları ve hedefler, bir ilişkinin temelini oluşturabilir. Erkeklerin kadınlara aşık olması, zaman içinde gelişen bir süreçtir. Birlikte paylaşılan deneyimler, anılar ve zorluklar, erkeklerin kadınlarla bağ kurmasını ve duygusal bir bağ oluşturmasını sağlayabilir. Her ne kadar bu faktörler etkileyici olsa da, her bireyin tercihleri ve çekicilik algısı farklıdır. Aşk, her zaman tahmin edilemez ve belirli bir formülü olmayan bir duygudur. Her iki tarafın da birbirini tanımak, anlamak ve saygı duymak için çaba sarf etmesi önemlidir. İlişkide açık iletişim, karşılıklı anlayış ve empati, sağlıklı bir aşk bağı inşa etmek için önemlidir.
İş bakışlarla başlar boş bırakmaman lazm çokta sıkmayacaksın bir de sana güvenmesi lazım nasıl sen güven istiyorsan oda ister yalan söylemiceksin isteklerin net olucak ama aşık olduğun adamı değiştirmeye kalkarsan olmaz onun gelişmesine yardımcı olucaksın fikirlerinle ufkunu açıcaksın biraz hayal gücüne bırakıp cinselliği eksik etmiceksin çok uzun yazılır daha da ama adama göre değişir geneli budur diye bilirim
Hem yüz güzelliği hem fizik güzelliği ile ön plana çıkan ve sahip olduğu bu dış güzelliği iyi huy ile süsleyen tatlı ve cilveli kadınlara aşık olurlar.
Merhaba, Erkekleri bilemeyiz tam olarak ama ben merhametli kanaatkar fedakar vefakâr bir kadına aşık olabilirim. Kişilik ve karakteri önemli güzel insan ise o iş tamamdır! 😅
Pembe nüfus cüzdanı yeterli diyecemde o da kalktı arkadaş :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben evlenmek istiyorum yeterki bana değer versin sıcak davransın başka hicbirsey istemem çünkü ben acı çekmiş biri olarak tek istediğim maneviyat ama neden olmuyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
erkek sayısı kadar farklı cevap vardır buna.
mesela ben , eşime beni sıkıcı hayatımdan kutardığı için aşık oldum
Arkamdan konuscak, dünya kadar dolap çevirecek, yüzüme hiç bişey olmamış gibi davrancak, daha iyisini bulunca aldatcak, ama ben bulunca da ooo yeniside fena degilmis diyecek. 🤣 Şaka tabi :))