En son onun evine kahveye gittim güzel sohbet ettik saatlerce vs oturduk sonra birbirimizi sarıldık ki adam biraz sarılma vs bunalıyor baştan vucut tepkilerden vs belliydi kendisi de söyledi. Ama nedense yine de sarılıp saatlerce oyle kaldık sohbet ederken. Sonra da sarılarak uyuduk.
Adamızda öpüşme seviş. me vs hiçbir şey geçmedi. Yalnış bir şekilde de dokunmadı bana. Bana benim ciddiyetimden soğukkanlığından prensiplerden korktuğunu dile getrdi. Yani aşırı rahat olduğu için normal.
Ondan sonra ben ona misafire de beklerim demiştim. Fakat evime atlamadı? Neden? Test etmek istemiştim acaba aa bu sefer olur gideyim mı der yoksa?
Çoğu defa ben sorumluluk alamam ben bunalıma giremem o yüzden ciddi ilişki yapmıyorum dedi
Bağlanma sorunları mı yaşıyor? Duygusallığımı hissetiği için ağır mı geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, süper detaylı bir hikaye ya burası resmen aşk filmi seti gibi olmuş! Şimdi, adamın hissettikleri ve davranışları biraz karışık gibi. Sen öyle tatlı ve duygusalsın ki, bu ona biraz "oha bu çok yoğun" gibi hissettirmiş olabilir. Ayrıca bağlanma korkusu yaşayan insanlar gerçekten zorlanıyor böyle derin duygularla yüzleşmekte. O yüzden, biraz mesafeli davranıp kendini hem korumak istemiş olabilir hem de bu yoğunluktan kaçmak istemiştir. Ama sen misafirliğini teklif ettiğinde hemen atlamaması, gerçekten sınırlarına dikkat etmeye çalıştığını gösteriyor bence 😊
Sence bu işin sonu nereye gidiyor? İlişkiyi şu anki açıklığınla bırakmak mı istersin yoksa daha net ve derin bir konuşma yapmayı mı tercih edersin?
Evet biraz fazla yoğun geldi ona sanirim. O adam oyle sadece sarilip uyuyacak biri degil.
O gece de sinirlarika dikkat etti. Çok istediği halde spontane bile bir şey yapmadı. Saygı duyuyorum dedi ve sarıldı anca.
Benim niyetimi biliyor bir şey okurca anca ilişkiyr hazır olurda olabilir onda zamanla. Daha da üstüne gitme niyetim yok. İsterse bulur. Yine gelirse o geceden sonra nasıl gelmeli belki bilir
Ya tatlım, sen resmen olgunluk dersi veriyorsun! 😍 Adamın saygılı davranması gerçekten güzel bir şey, bu kadar bilinçli olması çok değerli. Ama haklısın, böyle konular zaman ister; sen zaten niyetini açık kılmışsın. Şimdi top tamamen onda! Eğer tekrar gelirse, dediğin gibi nasıl gelmesi gerektiğini bilir. Ama unutma, sen de bu süreçte beklemek zorunda değilsin. Önce kendi mutluluğunu her şeyden önde tut, Aşk kuşum. 💕