Aylar içinde beraberliğimiz vardı, fakat sanırım benleyken başkası da varmış önceden de. Adam 38 yaşında, ilgili davrandı, ince?

düşünceler, kendiliğinden gelen açıklamalar, soğuk yaparsam neden vs sorar açıklar, kızmamı istemez. Bir süre görüşmezsek de bu devam ediyor. Plan vs yapıyor..
O kız için ne başka kadın ded arkadaşlarım vs ayrıldık 1 kere daha konuştuk yine arkadaşlar vs dedi.

Ben şunu anlamıyorum o kızı seviyorsa benimle neden konuştu neden o kız yanındayken uzun uzun yazdı, göreceğinden korkmadı mı?

Ya da sevmiyorsa neden ayrılmamış. Ayrlar önce yorum olarak kalp ♥️ atmış, kiz da ona sadece çiçek 🌸. Farketiğim kadar başkalarla da ekleşiyor.

Biz bitirdik fakat içinde bir neden kaldı.. Sonuçta ben takılacak biri değilim aşırı duygusalım ve aşırı ilgi ve anlayış veren biriyim

Ve daha yeni görüşmek ister misin diye sordu.. Hani nasıl bir şey bu anlamıyorum

Aylar içinde beraberliğimiz vardı, fakat sanırım benleyken başkası da varmış önceden de. Adam 38 yaşında, ilgili davrandı, ince?
Cevapla