Biriyle uzun konuşuyorduk hiç yalnış davranmadı, sonra date çıktık, uyum vardı sohbet güzeldi, yaşımız da var, sonra kalkmadan?

Kendisi eve gidelim demiş hani evde de otururuz içerz sohebt ederiz, ev yakındı restoranlar kapatıyordu vs, ben anlamamıştım o tarzda. Kalktığımızda tam görüşürüz derken anladı anlamadığımı.. sonra söyleyince dedim ben seni anlamadım ben eve geçerim, tamam o zaman dedi özür diledi yalnış anlasılma olmuş, gayet güzel davrandı, bana taksı çağırdı taksiyi ödemiş, sen sadece in dedi hafif sarıldı görüşürüz falan. Eve varınca hoş mesaj attı. İyi ki tanıştık, teşekkür ederim çok güzel bir geceydi.. vs tarzda orada otururken gece boyunca hep güzel davrandı..

Sonra ben ertesi gun ona mesaj attım hani benim amacım gecelik ilişki değil kendimi ifade ettim, öyle demene alındım anlamında. Dedi ki hani tamam tanışmıyoruz ilişki şu an düşünmüyorum işten dolayı, ama beklentim de yoktu hani takilayim diye bir şey değil. Arkadaş olmuş olduk diyelim dedi.. Neyse dedim sadece söylemek istedim, tanışmış olduk.. ona da evet 😊 gibi bir şey yazdı.

Birkaç gun geçti konuşmadık. Fakat her attığım hikayeye like atıyor.

orada oturduğumzda çekingensin dedi bunu hep beli et çok güzel bir şey dedi. Doğal kalmışsın hani.. Açık saçık sohbet etmedi.. anlamadım yani? Sadece eminim ki nasıl biri olduğumu anladı ve saygılıydı

Ne düşüneyim?

Biriyle uzun konuşuyorduk hiç yalnış davranmadı, sonra date çıktık, uyum vardı sohbet güzeldi, yaşımız da var, sonra kalkmadan?