1 yılEvet evlilik bana göre.🙃 Çünkü sevdiğim biriyle aynı yastığa baş koyma fikri bile beni mutlu ediyor... Günün yorgunluğunu onun omzunda atmak, sabahları beraber uyanmak, küçük şeylerle bile mutlu olmak… Bunlar çok kıymetli geliyor. Kavga da olur kırgınlık da ama yine de yanımda o var diyebilmek… İşte o his her şeye bedel. Birlikte büyümek, öğrenmek, yaşlanmak… Zor ama güzel. Ben isterim öyle bir sevgiyle yan yana bir ömür.🫠🌸🌸
12 Yorumla
Soran1 yılAhaha 😅 hayat keşke bu kadar toz pembe olsa herkes ister ama son günceldeki soruyu boşuna eklemedim. Bu ülkede evlilik sülale ile yapılıyor senin bu hayalindeki gibi sanıp evleniyor herkes fakat düğün sabahı gerçek ülkenin evliliğine uyanıyor, görüyor ki yastık iki kişilik sadece gece uykuda iken, sabah olunca o omuzunda sana canım cicim diyen adam bile tam tersi ailesinin sözüyle seni kıriyor yani bu ülkenin gerçeklerini unutup senin gibi evlenen milyonlar soluğu boşuna ilk fırsatta mahkemede almıyor 😉
- 1 yıl
Evet haklısınız gerçekten de bazı şeyler bazen hayal ettiğimiz gibi olmuyor. Ama yine de ben hala insanın doğru kişiyle birbirine sadık kalıp, birbirine güvenerek bir hayat kurabileceğine inanıyorum. Evet aile baskısı toplumun dayattığı şeyler çok zorlayabiliyor ama bazen de insanların doğru yolu bulması ne kadar zor olursa olsun tamamen onlara bağlı. Benim için önemli olan gerçek bir bağ kurabilmek, gerisi zaten bir şekilde şekillenir.🙏🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik bana göre de kocama göre asla değil. O hep bekar kalmalıydı. Sadece aldatmayacağına eminim. Geri kalan çoğu şeyi falso. İlgisizlik , sevgisizlik, cinsellik pek yok gibi gibi şeyler. Ben nefretimi de sevgimi de uçlarda yaşamayı seven biriyken o ise sevgisini altlarda yaşıyor Buda bana yeterli gelmiyor asla. Keşke evlenmeseydim onca yıl sonra kavuştuk sonu bu olmamalıydı. 2 gün öncede hamile olduğumu öğrendim çok istediğimiz bir şeydi ama şu durumda beni üzüyor. 10 aylık evliyiz 9. Ayda hamile kaldım.
29 Yorumla
Soran1 yılAklın varsa bu evliliği bitirirsin çocukla ya da onsuz. Zaten bu evlilik bir gün bitecek garanti ediyorum sana, yol yakınken dön birazcık aklın varsa, yoksa kendini bitireceksin ama emin ol ki yüzde yüz bu evlilik bitecek ama bugün ama yarın.
Cevap sahibi1 yılOndan işte kimse emin olamaz. Biz buralara çok büyük zorluklarla geldik. Kendisi çocukluk aşkım bu yıl 13. Yılımız son yıllarda ayrıydık en son ben kabul ettim barıştık 6 ayda da evlendik. Hayatında hiçbir şeyden bu kadar emin olma. Ne evlilikler var dayakla aldatmayla devam ediyor. Benimkide illaki düzelir ha düzelmedi mi boşanırım. Ama şunu bil bekara koca boşamak kolay. Evlenene kadar bende böyle sen gibi buralarda herkese en ufak olumsuz bir şey duyduğum gibi boşan diyordum. Oysa ki evlenince anladım evlilik bu olumlu olumsuz her şey oluyor. Kimin evliliği 4 4lük ki. Sosyal medya da mutlu gördüğün kimse aşırı mutlu değil. Benimde sosyal medyama baksan aşırı mutlu çift dersin yani 1 ufak sıkıntı bile var gibi durmuyor ama öyle değil her evlilikte farklı konularda sıkıntılar oluyor. Ama açıkçası ben bu konularda sıkıntı yaşayacağımı asla düşünmüyordum. Eşim şeker hastası oldu o yüzden eskisi gibi değil cinsellikte isteği ve biz her anlamda her şeyi birlikte ilk tattık. Ayrıca ilgisizlik sorunum var ben uçlarda olan biriyim o ise öyle değil ona normal gelen ilgi bana gelmiyor. Yani ne aldatıldım ne dayak yedim bunlar düzelebilecek şeyler eşim isterse istemezse düzelmez zaten. İlgi sevgi gösteriyor ama ben dipdibe olmayı seven temas bağımlısı biriyim dokunmadan duramam yani ama onun öyle sorunu yok sıkıntı o. Buralara kolay gelmedik hiçbir yuva kolay kurulmuyor ama bizim köklü geçmişimiz var bizim için hiç kolay olmadı.
Soran1 yılDemişti dersin (.)
Cevap sahibi1 yılBen demişti demem. Büyük ne konuşursan başına gelir yaşını bilmiyorum ama tecrübeyle sabittir. Hayatlarını bilmediğin kimse için kesin konuşma. Bende boşanacaksam eğer kimse evli kalmazdı inan. Hiç kimse süper değil. Herkeste boşanırdı o zaman. Kötü evlilikler hala sürüyorsa benimki mezarda biter.
Soran1 yılSürmüyor zaten 10 evlilikten 9u bitiyor eninde sonunda bunu atliyorsun. Sadece sen o 1 olan katlanmayi seçen taraftasin fakat nereye kadar onu da zaman gösterecek. Boşuna adliyeler dolup taşıyor değil kimse rahat evini boş yere bırakmıyor çünkü bu ülkede evlilik erkeğe sultanlık getiriyor kadına değil, iki canım cicimle evet diyen herkes iki vakitte kandırıldığını fark edip boşuna gitmiyor oralara çünkü kadın evleniyor ama çileye erkeğin yüküne üstüne sadece o da değil ailesinin yüküne Katlanır hale geliyor aklı olan en yakın zamanda o adamı def ediyor kimisi de senin gibi razı olup oturmayi tercih ediyor ama yine söylüyorum sadece süreyi uzatıyor bu ama uygun olmayan çiftler illaki bitiriyor çocuk ya da başka bahanelerle gittiği yere kadar hepsi bu
Cevap sahibi1 yılŞimdikinin evliliklerinden bahsediyorsan evet ayrılanlar var ama biraz daha eskilerde ne yaşarsa yaşasınlar ayrılmıyorlar aile daha kıymetli oluyor. Ben de kendine aşık bir kızım ama şu var ben kocama da çok aşığım ve bu yuvaya da öyle bende evlilik düşünmüyordum eşim de bunca yıldan sonra gidip evlendiysek bir zahmet sürsün büyük bir şey olmadıkça. Birbirimiz olmasa biz evlenmeyecektik zaten. Sıkıntılar yaşanır diye tabi düşünüyordum her evlilikte var sadece bu konularda olacağını düşünmüyordum. Katlanmayı seçen tarafta olmalıyım bu bir sevgililik değil ki en ufak olumsuzluk görünce bırakayım. Burada en ufak olumsuz şey yazana bende aynı senin gibi yazıyordum ama sonra insan yaşayınca görüyor gerçekten büyük bir şey olmadıkça eşinden ayrılıyorsan zaten kesinlikle evlenmemesi gereken taraftasın. Büyük şey de tabi bırakacaksın kimse kimseye mecbur değil. Benim aklım olmasa zaten en başında ayrılırdım çok düşünerek evlendim ya o olacaktı ya kimse. Aklı olan def ediyor diyorsun ya o dediğin eğer aldatma şiddet gibi şeylerse herkes 5 çocuğu da olsa bıraksın zaten ama başka şeyler için birde yeni evlilikte daha o süreç oturmamışken kötü bir şey yaşamamışken bırakıyorsan olgun bir insan değilsindir aile kavramını bilmiyorsundur bilende zaten kötü olaylar yaşatılmadığı sürece o evlilikte duruyor. 2 gün için 13 yıldır sevdiğim insanla evlenmedim. Ve cidden kimse yaşamadığı şey hakkında yorum yapmasın belkide en az senin kadar büyük konuşuyordum daha keskin konuşuyordum buralarda ve her yerde hayat bana bu kadar basit olmadığını gösterdi.
Soran1 yılValla senin yaşın da 60 değilse şimdiki evlilikten bahsetmiyorum 80 doğumlu 70 doğumlu kişilerin evlilikleri de bitiyor artık iyi de yapıyorlar. O katlanan evlilikler bu 70 80 doğumlu kişilerin anneleri idi onlar da iyi haltb etti ama artık koşullar iyi ki değişti o şartlarda değiliz şu an yaşayan hiç kimse. Erkeğin+ailesinin zulmüne kimse iyi ki katlanmıyor artık
Cevap sahibi1 yılHanımefendi doğru diyorsun iyi diyorsun da benim evliliğin bunla alakası yok ki. Benim karakteri bilmiyorsun ben zaten huysuz sinirli hiçbir haksızlığa susmayan bir tipim yani bana kimse zulmedemez. Benim kocam tek çocuk anne babası birtek var onlarla da mesafeliyim normalde hiç aramazdım bile son zamanlar da aramaya başladım ayıp sonuçta tek gelinim dedim hiç onlara hizmette etmedim hatta daha kaynanam evime bile gelmedi başta onu ev işlerine bulaştırmadım diye ben size karışmam yeter ki siz mutlu olun dedi tek isteği bizim mutlu olmamız kayınpeder de hiç karışmaz. Şükür elti görümce kayın da yok. Eşime gelince de işte sadece benim gibi değil. Ve herkesin aile şartları farklı yani eşim benim gibi ailede büyümemiş mesela aşırı sevgi dolu ailede değildi ben öyleydim onun anne babası öyle değil ve eşim de benim gibi sert bir insan duygularını daha içinde yaşıyor ben ise coşkulu bir şekilde yaşıyorum. Yani ben bu adamdan kötülük görmedim ki görsem haklısın kimse kimseyi çekmesin. Bir yuva kolay kurulmuyor kötü şey yaşadıysan çekip git yaşamadıysan düzelebilir bir şeyse dur. Sen beni sakın erkeğe katlanan biri sanma alakam yok olamaz da. Kimsenin köleliği için evlenmedim sadece aşık olduğum için evlendim kendi ailemi sevdiğimle kurmak için evlendim.
Soran1 yılOkuyamadım sizin özelinizde değildi benim yorumlarım tüm ülke için genel konu
Gizli Üye(25-29)1 yılBana göre değil, evliliğin saçmalık evlenmek için can atanların da azmış olduğunu düşünüyorum. Kaçıncı yüzyıldayız, yakında dünyayı robotlar yönetecek neredeyse hala daha evliliği çok matah bi şeymiş gibi allayıp pullayan insanlar var. Şaka gibi. Evlilik delisi azmış insanları karşımıza çıkarma tanrım.
112 Yorumla
Soran1 yılÇok amin
- 1 yıl
Sizinle aynı fikirde değilim, evliliğe can atan insanlar cinsellik ihtiyaçlarını başka şekilde de cozebilirler, mesela ben de evlenmek ıstiyorum, inşallah Allah nasip eder. Ama cinsellik benim için 3. hatta 4. sirada geliyor. Cunku cinsellik için evlenmek çok saçma, dediğim gibi cinsellik başka şekilde de halledilebilir ama bence ozel seyler hayatinin kişisiyle yasanmali
Cevap sahibi1 yılOlabilir. Evliliğin de tadı kalmadı artık, insanlar olgun değil, anlayışlı değil. İki kavga ediyorlar soluğu direkt mahkemede alıyorlar. Dediğin gibi evlenmeden de her şeyi yaşayabiliyorlar zaten. O zaman ne gerek var bi ton masrafa, gereksiz tantanaya?
- 1 yıl
Haklısınız, biliyor musunuz ben yeni birsey fark ettim, benim hic sevgilim olmadi ve sebebini de ogrendim. sırf bu yapaylik yüzünden, anlayissizlik yüzünden kimseyle sevgili olamadım. Evlilik sabır işi, anlayış işi, hoşgörü işi. Ama maalesef artık bu duyguların çoğundan yoksunuz
Cevap sahibi1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı ve bundan sonra da olmayacak. Olmaması daha iyi zaten. Çünkü herkes en iyisini hak eder ama masaya koyamadığımız bazı şeyler yüzünden en iyisine sahip olmaya hakkımız yoktur maalesef. Şimdiki insanlarla asla evlilik yapılmaz. Hayır evlilik iyi illa yapacağım diyorsan da kimse karışamaz sana, evlenmeden önce müstakbel karının ailesi tarafından ayrı söğüşleneceksin boşandıktan sonra ayrı söğüşleneceksin. Ne gerek var? Bak bunu bir kadın olarak diyorum sana. Ama yok ille de evleneceğim ve mehiridir altınıdır kıyafetidir sonsuz nafakasıdır vs. hepsinin altından kalkabilirim diyorsan evlenebilirsin tabii. Ama bence evlenip de hayatını mahvetme derim. Fakat son karar senin.
- 1 yıl
aynı kafadayız sohbet edebiliriz eğer bana davet atarsan
Cevap sahibi1 yılAynen öyle, şansın varsa yabancı erkekle evlen yoksa da bu ülkenin kekolarıyla vakit kaybedeceğine kız kurusu kal daha iyi
Soran1 yılBen ve evlilik mi ALLAH KORUSUN. Başka ülke de olsa istemem EVLİLİK benim için çok uzak kimse değmiyor
Cevap sahibi1 yılBence yabancı erkekler için her şey değer, ama yabancı erkek bulmak öyle kolay değil. O yüzden türkiyede evlilik ayak bağından başka bi şey değil. Başka ülkede yaşasaydım evliliği kesin düşünürdüm.
Soran1 yılBaşka ülkede sanırım yaşayamam zaten başka ülke erkeği de Müslüman değilse yine olmaz, yok ben evliliğe toptan karşıyım 😅
Cevap sahibi1 yılYurdum bayanları da hep müslüman erkekle sınırlandırıyor kendini, hristiyan erkek adamı mı yiyor 🤣 belki de haklısın evlilik tamamen saçmalık ya
Soran1 yılBen Müslüman olduğum için, olmayan biriyle evlenemem demek istemiştim ama zaten EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL, sen sadece burasını dikkate al. 😘🌹
1 yılzaten ben de, Tanrının her insana aynı sağduyu, duygusal zeka ve insani nitelikleri tam vermediği kanaatindeyim, işte, sen piyasaya lazımsın mesela..
ben hem tam bir aile babasıyım, hem de kaliteli ortam adamıyım ;)
hayatta başarılar.
12 Yorumla
Soran1 yılValla bendeki kalite kimsede yok ama benim dengim yok, olmayacak biri için de saçımı süpürge edemem keyfim daha önemli kendim daha önemli hemde herkesten çok. Piyasaya göre biri de hiç değilim
- 1 yıl
bunu tanımadan bilemem. kendini kaliteli sanan çok boş adam dolaşıyo ortalıkta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen tipsizim o yüzden hiçbir kadın benimle evlenmek istemez.
14 Yorumla
Soran1 yılKendin gibi denk tipsiz birini tercih edersen olur. Geçmişte kimler kimler evlenmiş bir bak etrafına. İşte görücü usulü birini birine yamamışlar zamanında. Sende böyle yapabilirsin ama senin gibi biri ancak seni kabul eder ona göre talip ol
- 1 yıl
Çirkin kızlara niye bakayım la , çirkin kızlar dünya ahiret bacımdır. 100 tane penisim olsa 1 tanesini dahi vermem. Bakir ölürüm daha iyi. Çirkin kızlar cidden midemi bulandırıyor. Ya güzel kızla birlikte olurum ya da yalnız takılmaya devam ederim.
Soran1 yıl🤣 iyi de senin gibi tipsiz erkek de her kızın midesini bulandırıyor o zaman. Sen bekar kal bu herkes için daha iyi
- 1 yıl
Bence de tipsiz erkekler ve tipsiz kızlar yalnız kalmalı.
Hayır değil. En azından şu an. Evlilik bir yerde insanın özel hayatına ket vurması demek. Buna değecek olan biri olursa ancak çekilir hale geliyor. Aksi halde çekilmez
20 Yorumla
1 yılBence bana göre ben çok seviyorum böyle çocuklarımın olmasını evi sahiplenmeyi Bir evim olsun temizliğim yemek yapayım işe gideyim para getireyim eşim gelsin masaj yapayım çocuklarımı oyun oynayayım okuma yazma öğreteyim nasihat vereyim onların yanında olayım çok istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSadakat , guven , sevgi , saygi lazim ama neden ayni evde olmaz?
21 Yorumla- 1 yıl
Para pekı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet ben tam bir evlilik adamıyım da kafama göre gönlümün seveceği evleneceğim kadını bulamadım henüz
10 Yorumla Evet evlenmeyi isterim ama çocuk bana göre değil
24 Yorumla- 1 yıl
Bende çocuk istemiyorum
- 1 yıl
@Galatasaray478 Hayret erkekler çocuk isterler genelde kadınlar istemiyorlar şaşırdım
- 1 yıl
Ben çocuk istemiyorum sevmiyorum çocuk sevmeyen biri nasıl istiyebilir
- 1 yıl
@Galatasaray478 Anlıyorum ben de öyleyim
1 yıl"Evet diyen erkekler çoğunlukta, çünkü biliyorlar ki evlilik erkeğe sultanlık kadına değil. Bende erkek olsaydım kesinlikle evlilik bana göre olurdu ama bu ülkede evlilik kadına zulüm, yük. Gerek yok"
Komikmiş. Tam tersi olduğunu düşünüyorum. Başka birinin sorumluluğunu üstlenmek, her iki taraf içinde yüktür zaten. Fakat bazı şeyler bu yükü üstlemeye değer. Evet, evlenmeyi isterim.
02 Yorumla
Soran1 yılO bazı şeyler bir gün süt içmek için inek beslenmesi gibi. Bir an gün gece rahat edip bir ömür yorulmaya değmez
- 1 yıl
Günlük bir şeyden bahseden kim? Ömür boyu bir sevgi, güven, huzur? Mutlu bir aile?
1 yılbilmem bana göre mi değil mi denemeden göremeyiz. Fakat şunu belirtmem gerek ki cok uzun süre yalnız kaldım pek halimden anlayan birisini bulabileceğimi pek zannetmiyorum gelen beni darmaduman edicek. Tanışmaktan bile cekinir olmus kızlar da ne desem bilmiyorum çok karmaşığım ve derinden yaralı bir insan. Üzmeyin bence herkese farklı davranmalısınız...
03 Yorumla- 1 yıl
sizin cevabınıza istinaden şöyle bir yorum getireyim haklısınız son derece hak veriyorum ama eşinizle açık açık konuşmalı ve uzlaşmalısınız diye düşünüyorum rahatsız olduysa sizde onun ailesinden rahatsız olduysanız o zaman. anlamıştır sizi bunu düzgünce oturup konusursanız bazı şeylerin size külfet bazı şeylerin iyi geldiğini ona göre evliliğinizi sürdürebilirsiniz ama kötü açılardan bakarsanız kötü olur bence evliliğinizi kaybetmemelisiniz. Sahip çıkmalısınız çünkü onun size ihtiyacı var. Sizin de ona ihtiyacınız var. Evlilik kötü bir şey değil ben evlenmeyi çok istiyorum mesela ama bilmiyorum
Soran1 yılO soru bana ait değil sadece küçük bir örnek
Soran1 yılBen evli değilim
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Bana göre olduğunu sanmıyorum ama yinede büyük konuşmayayım.
10 Yorumla
1 yılBağlanma konusu bana biraz ürkütücü geliyor o yüzden suanlik pek sıcak bakmıyorum
10 Yorumla
1 yılEvlilik sadece resmi olarak bu kadın\erkek ile seks yapıyorum demek yani çok anlam yüklemeye gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik tam bana göre.
Ne olduğu konusunda fikri olanla aynı sokağın köşesinde süpriz bir çarpışma yaşayamamak.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tam bana göre ben harika bir eş olurum umarım eşim de benim gibi olur
06 Yorumla
Soran1 yılGerçek gibi ama insan profildeki kişi sanıyor ve berbat görünüyor
🤔
Farklı evlerde mi evlilik düşünüyorsun? 🤠😆012 Yorumla
Soran1 yılEvlilik düşündüğümü nereden çıkardın
Soran1 yılAslında bu bir nabız sorusudur fakat o detayı yazmasam ya sen diye sorular gelecek bu yüzden yazdım ama millet bu seferde kendini yazmak yerine beni yorumluyor bu ne saçmalık🤣
- 1 yıl
Erken yaşta evlenmek gerekmiş bu yaşlarda akıllanıyorüz evlilik insanı kuşkulandırıyor.
Önceden insanlar erkenden yuvasını kurup çocuklar anne babaya yardım yoldaş olsun baksın diye evlenirmiş. Çocuk bir nevi yatırım aracı olarak görünürdü. Şimdi zaten çocuk anne babaya bakmayı kendine bakamaz bu zamanda her şey zor. Düzen bozuk iklim bozuk, gıda bozuk genler bozuk insanı da bozdular.
Soran1 yılEee sonuç haklıyım
- 1 yıl
Haklı veya haklısız olunacak bir konu olmadığı anlatmaya çalıştım TERCiH mesele denilse de FITRAT değişti (anlamak için inancın ağır basması gerekir). Oysa biyolojik olarak her canlı gibi üretip çoğalmak en iyi genlerimizi bir sonraki nesle aktarma yaratılış sorumluluğumuz var. 🤪🙂🥹
Soran1 yılAhaha🤣 bu genler aktarılmak zorunda değil, dini çok iyi bilen biri olarak din bu konuda zorlamaz zorunlu tutmaz iyi ki bilen biriyim de yoksa bu yorumun kafa karıştırır bilmeyen için ben ise sadece sana gülüyorum 😅
- 1 yıl
Genler kısmı bilimsel açıdan perspektiftir. Oysa ben ciddiydim. Evlilik elbette zorunlu değil, dini bilgim zayıf olabilir sizin kadar olmasada evlilik sünnet olduğu, ‘evlenin çoğalın’ hadisi hatırlatırım. Bekar adamı dervişlik makamına bile almazlarmış eskiden 😅
Yani insan evlenmesin de meşru olmayan yollardan mı gidersin ihtiyaçlarını 🤔 sonuçta ihtiyaç sağlıklı kendini bilen nesiller yetiştirmek için bilgili, kültürlü, edebli insanların çoğalması lazım. Tabi işin nasip tarafı da var.
Soran1 yılMeşru olmayan yollara girmeden de çocuklar çözümler vardır bunun için illa resmi evlilik şart değil, çocuk derdim asla yok benim gibi bir gen kesinlikle aktarılmaliydi ama benim genim sadece benimle kalsın. İhtiyaç dediğiniz şeyler de ölüm kalım meselesi şeyler değil illa biriyle aynı evin içinde kalmak zorunda onun her şeyine katlanmak zorunda değiliz. Ben istemiyorum isteyene de zaten mani değilim. Nasip olur istemekle alakalı bu fakat ben ve evlilik bir ömür uzak olsun. Kimsenin kahrını 7-24 çekemem.
Soran1 yılEvlilik bu ülkede zaten kadına zulüm erkeğe değil tabi ister erkek, çünkü sultan olan o ama kadın değil
- 1 yıl
Şayet evlilik katlanılması gereken bir sorumluluk ise kimse kolay kolay istemez., evlilikte paylaşmak yoksa zamanla her iki taraf için yük olur. Sorumluluk aile yetiştirilme bilinci ile alakalı durum. Evlat annesinden babasından ne görüyorsa kendi ailesine de onu veriyor.
Son cümle için şunu söylemek isterim, ‘Evlilik erkeğin ömrünü kısaltıyor’ zaten evli arkadaşlarım da nasıl hala gençsin diye hep duyarım. 😅
Evlilik sorumluluklar ve karşılıklı fedakarlıklar elbette olacaktır, yine de buna rağmen evlenmemek de bir tercihtir. 🤟🏼🙂
Soran1 yılBunların hepsi laf oluyor imzaya kadar her şey OK diyor erkek tarafı🤣 sonrası mahkemeye gitmeyen yok çünkü erkek+sulalesi kadına yük olup oturmasıni bekliyor kadın da mahkemeye gidince ki iyi yapıyor üstüne suçlu oluyor. Ülkenin genel tablosu bu😉
1 yılSevdiğimle bas basa gezmek istiyorum çocuk istemiyorum sevmiyorum evlilik birinin hayatına karşıma gibi boş bisey
20 YorumlaEvlilik çok güzel ve büyük bir müessese bunun için Niyeti de çok güzel ve büyük olmalı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılaman ne evlencen ye ic seks yap keyfine bak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evlenilecek kişi bana göre ise otomatik olarak evlilik de bana göre olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılİsterim, vakti geldiğinde tabii. Emin olduğum adamla neden olmasın..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBoşananları ve aldatanları görünce hiç bana göre degil Sevişmek için evlenmek sacma
00 Yorumla
1 yılValla doğru insanı bulursan tam da sana göre olur temiz düzenli bir erkekle evleneceksem tam da bana göre olur evlilik
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabi ki hayır , evlenmek isteyen erkeklere de anlam veremiyorum açıkçası rahatlık batıyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzeldir diye düşünüyorum ama karşindaki insana bağlı bence evlilik olayına değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılevlılık sacmalık zaten bosanıyorlar evlenenlerde en ıyısı sana ıyı gelen bır sevgılı ama ayrı evlerde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Senin sıkıntın kendi eşinden meydana geliyor. Evlilik normalde iyidir. Evliliğin iyiyce Cenneti, değilse Cehennemi yaşarsın bosuna dememisler.
04 Yorumla
Soran1 yıl🤣 Güncelledim cevaplar orada, evli değilim eşim yok
Soran1 yılHayır
1 yılAileler karışır huzur bozulursa zehirden başka bir şey değil..
03 Yorumla
Soran1 yılBu ülkede bu olmayacak şey değil her ev için neredeyse, birde bizim adamlar ortayı bulmayı zaten bilmez bu yüzden ve diğer tüm şeylerden işte haklıyım gerek yok
- 1 yıl
Ailesinin etkisinde kalıyorsa kötü hiç hiç gerek yok
Soran1 yılBu ülkede kalmayan yok
değil yalnız yaşamaya alışana zor gelir
11 Yorumla- 1 yıl
Belli bir zamandan sonra, insan alıştığı yaşantının içerisine birini almak oldukça zordur
1 yıldeğil zaten evlenmeyeceğim keyfime bakcam
10 YorumlaEvet ama sorumluluğu yüksek hazır olmak lazım
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum benlik değil sanırım. İlişki, aşık olmak, güvenmek pek bana göre şeyler değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen artık evlilik için gerekli şartları sağlamadığımı düşünüyorum. O yüzden artık bana göre mi bilemiyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılNeymiş o şartlar ki
Cevap sahibi1 yılİçimde yeni bir ilişki için bir beklentim, umudum, veya heyecanım yok.
Gerekli şartlar;
+Beklenti
+Umut
+Heyecan
Cevap sahibi1 yılAynı evde olmaz derken ne demek istedin
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. evlenecek adam gibi adam olmalı önce
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılevlilik bana gore de bana gore biri yok hayatimda
20 Yorumla
1 yılÇok istiyorum ama ortalık kötü ve bu beni korkutuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende zor galiba yalnız yaşamaya alıştım
10 Yorumla
1 yılDüşündümde hayır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bana göre değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılUyumlu isek evet
00 Yorumla En cok neyden cekiniyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHic benlik degil ama gormek lazim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk istiyorum bunu evlilik dışı yapamam.
00 Yorumla
1 yılEvet yap geldi evde kaldık 😄😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılTecrübe ettim bana göre olmadığını anladım
01 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum size, aynı suda iki kez yıkanılmaz
1 yılBazen hep keşke diyorum...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Doğru biri çıkarsa bi ihtimal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBilemiyorum ki yaşamak lazım
00 Yorumla Bence evlilik en güzeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğilmiş maalesef
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılBoşandım.
10 Yorumla
1 yılşu an için değil
10 YorumlaAlakamız yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Tam benlik🙂
10 Yorumla
1 yıldeğil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBitişik yan dairede olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayir
31 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAy soruyu cevaplamisim ama unutmuşum. Bir an ben sordum sandım yaş araligida aynı olunca 🫢
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece tek bir kişiyle. Hayatımın aşkı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKarmaşık ve piyango
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılbende çok uzak
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne