Aslında evlilik yapmayı isterdim ama bedensel engelli olduğum için ve şu anda evini geçindirecek veya hiçbir sağlayacak herhangi bir işe sahip olmadığın için evlilik düşünmüyorum, bir de maalesef günümüzdeki yapılan evlilikler sadece maddi menfaatler eve çıkar ilişkilerine dayalı olduğu için, insanlar sadece küçük bir kavgada en küçük biri dövüşme de polis karakolu mahkeme bunlarla uğraşıyorum bir birinin başını belaya sokmaktan başka bir şey yapmadığı için ve erkek olsun kadın olsun insanların birbirini dinlemek yerine birbirini suçlamayı tercih ettiği için birazcık olsun günümüz şartlarında düzgün insan bulmak altın bulmak kadar zor hale geldi.
Sevgiyi, sadakati, sorumluluk almayı, karşılıklı bağlar geliştirmeyi ve bağlanmayı seviyorum. Karşılığım olan doğru duygu ve dusuncede insan resmiyette benimle evli olsun veya olmasın kendimi ona kolayca adarım. Ve hayatımdan asla çıksın değişsin gitsin istemem. Hayata birlikte ortak olmak, paylaşmak ve çoğaltmak, beraber başarmak ve yaşatmak bence çok anlamlı ve güzel. Öyle biri olursa onunla bir ömrü doyasıya yaşamak, yaşlanmak isterim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlilik insanıyım, sorumluluklarımın bilincinde olan biriyimdir ve insanları aldatıp yalan söyleyip kandıracak bir karakterde değilim. Bu sebeple yaşım 24 olmasına karşın daha önce sevgili edinmedim, kimsenin hakkına girmemek ve kendimi de manevi anlamda kirletmemek için. Duygusal anlamda yorgun olmak bence evlilik için sorun olabilir.. ama kendim gibi birisi denk gelirse neden olmasın dediğim şeylerden biri oldu artık evlilik. Nasipte ne varsa o tabii, kısmet ile her şey.
Şöyle deyim şu zamana kadar eğlencelik ilişkilerden hep uzak durdum çünkü bana çok boş ve midesizce geliyor. Tam bir aşk ve evlilik insanıyım diyebilirim bir ilişki kurdummu sonunu ileriye kadar sürdürmeye çalışırım fakat şu aralar hiç düşünmüyorum..
Sorumluluk almak için evlenmeye gerek yok. Yalnız yaşamak da sorumluluk, kedi sahibi olmak da. Evlenmek anlaşabildiğin birisiyle bir hayat sürmek ve kendine hayat arkadaşı seçmektir. Bu kötü bir şey olmasa gerek 🙂
Bana hayat boyunca sorumluluk verilmedi bebek gibi yaşıyorum her şey sorun hayatımda beni isteyen de ki sanmıyorum olacağını çünkü hiç birşeyden haberim yok annem kaçırır hepsini ve evlendirmez
Evliliği göze alırım ve bana göre ama daha zamanı değil. Yaşamam gereken şeyler, görmem gereken yerler vs. Var. Daha zamanı var yani. ( 30 a kadar diyelim. )
Bir gün birine gerçekten güvenicek olursam aşık olurum ve işte ozaman evlenirimde. Sağlıklı yeni nesiller için bu sart. Güzel bir evlilik mutlu yuva mutlu çocuklar güzel bir gelecek.