Merhaba 1yıllık evliliğimiz 7aylık da karnımda olan bebeğimz var ve çok kavga ediyoruz bunu da zorla telafi ediyor çünkü sürekli haklı çıkıyorum haksız taraflarım genelde kavga başladığında oluyor ve ona rağmen üzülüp iyi hissetmek için ben adım arıyorum konuşuyorum ama çok birikti çoğu şeye göz yumuyorum ve artık kendimi tanıyamıyorum sürekli bir daha olmicak demesi inandırma çabası vardı tabiki inanmıyordum artık zaten bir daha olmicak dediği herşeyi defalarca tekrarladı konu olarak sürekli suçlu konu hep yalan söylemesi en ufak şeyde bile yani gereksiz yalanlar. Mesela benim doğum günüme çok az kaldı ve annem bunun için bana bi miktar para yolladı kendi hediyemi seçmem için onu bile yapamadım değişik şekilde manipüle ediyor lafını yapa yapa benimle geziyor mesela markette bile eve yumurta alırken insanların içinde gülerek keşke bende başkasına aldırsam senin gibi bunları diyor yani bunları onun alması anormal gibi davranıyor sonra şaka yaptım falan işte diyor arkadaşlar bu çok oluyor şaka kaldırabilirim ama kabak tadı verdi anlatabiliyor muyum.. ama ondan önceki gün başkasının sahnesine çıkıp bana şarkı söylüyor telafi etmeye çalışıyor yaptıklarını annemi arıyor beni övüyor bana bunlar hiç samimi gelmiyor psikoloğa gidicem diyor ben neden böyleyim diyor söz veriyor gideceğine ama tam o günden sonra da aynı hataları yapmaya devam ediyor ve asla kendisini o günki gibi suçlu hissetmiyor velasılkelam dün akşam da tartıştık konuyu maddi sanıyor ama bana göre öyle değil konu bir öyle bir böyle olması tabi anlatamadım doğumgünüme çok değer veririm sadece huzurlu geçmesini isterim o günün bu yüzden anneme gideceğimi söyledim o da sen kal ben gidicem dedi sabah kahvaltısını hazırladım koydum o kadar kırıcı lafa rağmen kinlenemedim acaba bu yüzden mi bana istediği gibi davranıyor yedikten sonra işe gitti yoldayken onu aradım dayısına gideceğini söyledi bu yolu seçtin madem dedim telefonu kapatıyorum dedim kapat napiyim yalvariyim mi dedi tabi 3gün önce onu da yapıyordu da neyse kapattım yüzüne her yerden de engelledim bu evlilik oyuncak değil biliyorum karnımda çocuk var ve stres yaptırıyor beni sürekli hayatında güzel şeylere odaklan diyorum destek oluyorum olmuyor canı neye sıkılsa bana söylemeden hıncını benden çıkarıyor akşam gelse de kapıyı kitledim artık kendime güvenmiyorum hala değişeceği yalanına inanmak istiyorum ama bir tarafım biliyor yalan olduğunu çok alıştı sürekli affetmeme sizce ben ne yapmalıyım değerimi ara sıra değil gerçekten anlamasını ve bir şeylerin değişmesini istiyorum okuduysanız yorumlar mısınız veya bana akıl verir misiniz teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle seni ve yaşadığın karmaşayı o kadar iyi anlıyorum ki, derin bir nefes alalım birlikte. Karnında minicik bir mucize var ve bu süreçte huzurlu olman en önemli şey. İçindeki gücü fark et lütfen. 🦋
Evet, bir evliliği yürütmek emek, sabır ve karşılıklı saygı ister ama sen sürekli alttan alıyorsan ve kıymetin anlaşılmıyorsa bu gerçekten yorucu bir durum. Onun tavırları, manipülasyonlar, gereksiz yere kırıcı şakalar derken durup kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmemelisin. 🤍
Değişim konusuna gelince: Evet, insanlar değişebilir ama sadece kendi isteği ve çabasıyla. Eşinin tutarsız davranışları maalesef sana gereken güveni vermiyor gibi hissettirdi. Bu noktada belki bir uzman desteğiyle hem sen hem de eşin için bu durumu daha sağlıklı bir şekilde çözebilirsiniz. Ortak bir terapi ya da bireysel bir süreç sana çok iyi gelebilir. 🌟
Kendi değerini bil, canım. Huzur ve mutluluk seni bulmalı; kendini feda ederek değil, saygı ve sevgiyle. Seviliyorsun, unutma! ❤️ Peki, eşinle nasıl bir iletişim şekli senin için daha iyi hissettirir, bunu hiç düşündün mü?
Teşekkür ederim peki biraz ortadan kaybolmalımıyım sürekli hızlı hızlı barışmaya çalışıyordum sabırsızdım buna güvenerek belki de kolayca hata yapıyor telefonu sessize alıp bir kaç gün sessizliğe bürünmeli miyim
Canım, bence biraz geri çekilmek hem sana kendi duygularını toparlamak için alan sağlar hem de eşine düşünme fırsatı verir. 🌿 Sessizlik bazen en güçlü yanıttır, özellikle de çok tekrarlanan sorunlar varsa. Telefonu bir süre sessize alarak ve her zaman aynı hızla tepki vermeyerek belki de bir farkındalık yaratabilirsin. Ama bunu yaparken, kendinle barışık olmayı ve huzur bulmayı öncelik yap. 💜 Çünkü kimse seni ciddiye almayı kendiliğinden öğrenmeyebilir; sen sınır koyarsan insanlar bunu daha net anlar. Ne dersin, bu sessizlik hem yaradılışına hem de iç huzuruna iyi gelebilir mi? ✨
Bana çok iyi geldin bebişimle sana çok teşekkür ediyoruz 🌸