Lohusa eşime nasıl davranacağımı şaşırdım, bana akıl verir misiniz?

Arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Aşk evliliği değildi ortak arkadaşlar vasıtası ile tanışıp 8 ay içinde evlendik. Evliliğimizin ilk 2 yılı biraz birbirimize daha iyi alışalım biraz da borçları yoluna koyalım diye bebek düşünmedik.
Şimdi 1 aylık kızımız var. Lakin çok gazlı ve huysuz bir bebek. Ben esnek çalışma saatlerinde haftanın 1 günü şirketten diğer günler evden çalışıyorum. Eşim ev hanımı. Ailelerimiz kronik rahatsızlıkları olduğu için pandemiden korkup bize gelemediler. Bebeğe dönüşümlü olarak bakıyoruz.
Eşim de anemi olduğu ve hâlâ lohusalığı devam ettiği için ona da kızıma gösterdiğim ihtimam kadar ihtimam gösteriyorum. Yemek temizlik çamaşır bebeğin bakımı her konuda elimden geldiğince yanındayım.
Akşam 23.00 gibi eşim uyumak istedi ben kızımla beraber salona geçtim. Dolaptaki sağılmış anne sütleriyle kızımı besliyorum, altını alıp uyutuyorum.
Sabah 7'ye kadar kızımla gayet iyiydik. Fakat 7 de bağıra bağıra ağlamaya başladı susmayınca eşime götürdüm. O da meme verdi çocuk sakinledi. "Seni özledi bu galiba annesi yoksa biberonunu yeni içmişti daha." dedim.
Sonra eşim cevap vermeyince çıktım bize tost yaptım çay demledim kahvaltı tepsisine koyup odamıza gittim. Eşim kızımı koynuna almış yan yatmış uyuyordu. Ben de telaşa kapıldım çocuğun üstüne doğru yan yatmayın diyor doktorlar. "Aşkım hadi uyan hem bebeği beşiğine koyayım hem de biz kahvaltı edelim tost yaptım." dedim. Uyanıp bana bağırmaya başladı.
Uykumu burnumdan getiriyorsun bilmem ne yok işte leş gibi sucuk kokmuş şu bu. Kovdu beni.
Ben de tostumu aldım salona geçtim. Yarım saat sonra geldi kahvaltın bitti mi dedi sinirli sinirli. Evet dedim. Sonra kızımı bana bıraktı mesai başlayana kadar dursun dedi gitti. Mesai başladı eşim hâlâ uyanmadı. Çocuk göğsümde ekrana boş boş bakıyorum kafam hiçbir şey almıyor.
Ben bu muameleyi hak edecek ne yaptım? 3 saat uykuyla ayakta duruyorum sırf o dinlensin nekahat döneminde diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim babam anneme hep kötü davrandı o yüzden ben yemin ettim karıma prensesler gibi bakacağım diye ama gördüğüm muamele beni üzüyor biraz da değer görmek istiyorum çok şey mi istiyorum
Lohusa eşime nasıl davranacağımı şaşırdım, bana akıl verir misiniz?