Herkese teşekkürler 🌸
Size mesaj atınca "keyiften dört köşe" olduğunuz biri var mı?
Herkese teşekkürler 🌸
@r_engarenkyollar mesaj attığı zaman çok mutlu oluyorum. Çünkü genelde merak etmiş oluyor ve insanı değerli hissettiriyor. Sohbeti ilgilenmesi her şeyle çok tatlı biri.
Ne güzell sevindim🙏
@zorundamiyimefsane rica ederim ne demek 🙋 iyi ki varsın canımın içi her şey için asıl ben teşekkür ederim 🙏❤️
@r_engarenkyollar bende teşekkür ederim balımsu 🌹🥰❤
Ben o dediğin kişinin kim olduğunu biliyorum 😂 çok değer verdiğin için öyledir 👍🤗 , soruna gelicek olursak sevgili olarak değilde iki kişi var muhabbetinden yazmazindan aşırı keyif alıyorum @zorundamiyimefsane ve @Maturemale onlarla muhabbet etmek sarıyor 👍😂 dm kapalı zaten özelden yazan çok kişi yoktur toplasan 5 kişi var zaten onlarla da arada bir hal hatır sorariz ya da önemli bir konu olursa fikir alışverişinde bulunuruz okadar , birde samimiyetim yoksa ya da muhabbeti sarmayan sürekli yazan bir kişiye de acayip irite olurum böylede gıcık bir insanımdır 😂
Hahahah bilmez miyim ablam hahaha
Etiketlediğin abilerden Efsane olani tanıyorum diğerini ilk kez gördüm. Efsane abi çok iyidir çok severim. 😂🥳 Benim de Dm kapalı sohbet ettiğim 1-2 kişi var sadece😂
@zorundamiyimefsane gerçekten çok kaliteli , samimi saygılı seviyeli bir insandır , onu yıllardır tanıyorum ve çok güzel temeli oturmuş bir dostluğumuz vardır oyuzden onu çok severim ve saygı duyarım onun kahrida hoş gelir lütfuda burdan kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum 🙋🥰
Katılıyorum sana abla, ben sen kadar tanımasam da🙏
@r_engarenkyollar bir tanesin renkli kadın. Seni tanıdığım için zaten çok şanslıyım. Her zaman derim şu sitede içi dışı bir olan tek sensin 🌹😘🥰❤️
@profighter diğer arkadaşım @Maturemale da çok değerli saygılı seviyeli bir adamdir , halden anlayan kişiliği oturmuş seviyeli bir insandır işi gereği öyle çok aktif bir kullanıcı olmadığı için onu pek sık görmemiş olabilirsin
Valla ilk kez görüyorum ablam, sen öyle diyorsan öyledir eminim kii🥳
@r_engarenkyollar sen bitanesin canımın içi teşekkür ederim. Aynı duyguları paylaşıyorum 🌺🌺🌺
@Maturemale @zorundamiyimefsane teşekkür ederim çok naziksiniz herzamanki gibi 🙏🥰
@profighter teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Rica ederim papatyamm 🌸🙏
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederimm😹
şu an kimseyle konusmuyorum. Dm e bakmak aklıma bile gelmiyor. KS de mesaj attığında dört köşe olduğumuz biri varsa sonrasında tapakliyir bır güzel.🤣
Hahahahha kanka ya
Öyle oluyor ama. 🤣
Olabilir de olmayabilir de haahha
hahahhaha
Kesinlikle yaa! 🥳 Mesela bazı arkadaşlar var, bir mesajıyla gününü aydınlatıyor, yüzünü gülümsetiyor. Arkadaşlıkta bunun gibisi yok! 😂💃 Ama bir sevgili olsa, "o biri" böyle keyiften dört köşe yapsa, tadından yenmezdi diye düşünüyorum. Senin arkadaşın da baya özel biri olmalı, keyfin yerinde! 😏 Peki, nedir mesajlarınızda bu kadar özel olan? 😉
Sen atınca 4-5 köşe oluyorum Lilam hajsjjs
Ayyyy sen ne tatlısın yaa! 🥰 4-5 köşe olmak mı? Resmen geometri festivaline davetiye gibiyim desem yeridir. 😂 Ama tam yerinde bir yorum olmuş gibi sanki, sen de baya şeker bi’isin! 😉 Peki ya senin mesajların? Onlar da mı insanı gökyüzüne çıkarıyor? 😏
HAJSJSJSJSJJSJSJ Lilaa seni yerim
Cevap
18Cevap
Sevgili de yok öyle çok heycanlandım bir arkadaşta yok 😂😂 ama engellemekten keyif aldığım kişiler var orası ayrı tabi
Hahahahahahya
Evet var tabi ki de bu siteden en çok sevdiğim ablam var. konuşunca mutlu oluyorum, bugün çok etiket yaptım etiket yapmayayım HeartofFire
Hahahha görürse gelir ablammm

Ben böyle oluyorum sayılır mı 😂
Hahahha çok kez sayıldı jsjjd
Biri vardı da uzun bir zamandır gelmiyor siteye. Bakalım gelirse keyiften dört köşe olacagimm toplu dua zinciri oluşturalım dua edin gelsin 😄
Edelim bakalim jsjkd
🌸🌸
Evet arkadaş olarak var sohbetini sevdiğim 3-5 kişi
1'i ben
🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Vardı cehenemin dibine gitti gghghbg çocuk ortalıkta yok maşallah Allah bilir hangi kızın yanında gelsin tekrardan tüm sinirimi ondan çıkarmazsam insan değilim.
4 köşe demeyelim de eksik yanımı tamamlayanım @r_engarenkyollar iyi ki
Canım benim 🥰 çok teşekkür ederim 🙏 sende benim için öylesin iyi ki varsın 🙏🥰
@Maturemale Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@r_engarenkyollar kabulümdür samiyetsiz binlerce klapten iyi dir. Senin temiz yüreğin yavrum
Teşekkür ederim 🙏❤️
storylerime döndüğüde kesin gülümsediğim biri var. gülümseyebilirim anca, belki iki taraf da hissediyo ama mahalleden korkup..
Sevgilim var tabi 4 değil 8 köşe oluyorum 😅
Oo kral
burada yok WhatsApp da var ama sevgili olarak değil SFDGJGDSHKF
Yok öyle biri ya. Arkadaşlarım var ama özel biri yok.
Evet benim de bana mesaj attığında çok sevindigim bir arkadaşım var
Evet arkadaş olarak var. Her mesajı bana ayrı bir renk katıyor.
Öyle bir derdim yok çok şükür kimseden de mesaj bekleyecek kadar boş zamanım yok
Hele hele birisi var köşelerimi kimse sayamaz 😃
Var var bana iyi geldikleri için daha da mutlunoluyorumm.
Biri yok çok kişi var severim konuşmayı ama fazla yazışmayı seven birisi değilim
Vaaardı şu an yok. Bir var bir yok insan istemiyorum keyfi de kalsın olacaksa sürekli olmalı
Bana özelden yazmazlar
İşleri düşmedikçe😂
Yok öyle biri
Yüzümü gülümseten arkadaşm var evet
Ne mutlu sana
Arkadaşlarım varda dört köşe olarak yok 🙂
Olur inşallah 🌸🙏🌿
Annem çünkü hiçbir zaman mesajlarına bakmaz 🤣
🤣🤣🤣
Hayır, yok öyle biri
Peki jsjd
Arkadaş olarak var ama normalde yok..
Ben gibi jsjsj
İyi de sen mesaj mı attın? Flfjjdnd
Kime jsjsjs
Yok bir şey.. gogmmg
Bra bra bra jsjjxjjjx sana da gogmmg hsjjsjsjdj
Flört dönemi yaşanan o tatlı his
Kelebekler 🦋
Mesaj geç gelince gelen sinir😂
Hahah ölen kelebekelr
Ölü kelebeklerle doldurduk midemizi hdjsksks
Oh afiyet olsun bize jsjs
Shsjksksks
Hayır yok.. şu ara hiç bişey den keyif alamıyorum
Nedenn yaa
Şu an için zaten mesajlaşıyoruz 🌺🫠😍
Oo iyi güzell
Hayır uzun zamandır yok öyle biri… 🥹😢
olur umarim
Var ama atmıyor ki zalimin oğlu
@r_engarenkyollar tabiki
@GECE__KUŞU ❤️🙃
Ben 10 kose oluyorum ya da dur 100000 kose aşkimm 🫀🫀
@GECE__KUŞU aferin 😂❤️❤️
Gene soyledin dimi o kutsal sozu djdjdj
@GECE__KUŞU adam ol demedim bu sefer ama bxbf
Bunada şükür djjdjf
@GECE__KUŞU ne yani sen benim laflarını beğenmiyomusun
Begeniyorum ama biliyorsun pislik yapmadan duramamm dndjdk
@GECE__KUŞU hıhı bilmezmiyim
Atsaydı evet ama atmafığı için...
Vardı artık yok
Yaso yazınca mutlu oluyorum
Yok olmasın artık
Bana mesaj atan kimse yok öyle dikkatimi çeken.
Eskiden vardı yüzüm gülerdi okurken 😔
evet var sjhjj
Yohtur sjsj
Var var😀
Hahah Nerde o harbi özletti kendini
Selam söyle benden özletti kendini
Teşekkürler abla 🙏🌸
Var ama atmıyor
Ah be
Var evet
Varrrrr tabiii
Hayır yok 🙂