Sizde de böyle mi acaba normal mi bu?

merhaba bir senedir süren ciddi bir ilişkim var geçtiğimiz haftalarda evlenme teklifi aldım imam nikahımız var geçen Kıydık ailesi herkes biliyor bir sıkıntı yok şu an tek sıkıntı 5.06 aydır işsiz iş bulamıyor sürekli bir yere girip çıkıyor işini oturtmadı şimdi şunu sormak istiyorum sevgilinize ne sıklıkla konuşuyorsunuz mesela biz ilişkinin başlarında iken sürekli her dakika konuşuyorduk erkek arkadaşım böyle işte aşk dolu sevgi dolu böyle konuşurdu hemen hemen her gün buluşurduk ama şimdi sabah günaydınlaşıyor biraz konuşuyoruz bir de akşam konuşuyoruz işte günün nasıl geçti neler yapıyorsun falan gibisinden sonra yatıyoruz buluşma olarak da 3.04 günde bir buluşuyoruz dediğim gibi ilişkinin başlarında iken her dakika konuşurduk yani sürekli bana mesaj atardı hemen hemen her gün buluşurduk falan şimdi mesajlaşma olarak azaldı bir sabah bir akşam konuşuyoruz yani bu normal mi şimdi hal böyle olunca acaba bana karşı ilgisi mi azaldı diye düşünmeden edemiyorum hatta bunu ona da söyledim böyle şakayla karışık ilişkinin başındayken her dakika mesaj atardın diye oda ne alakası var 7:24 konuşamayız hani işimiz gücümüz var sende kızsın senin de işin gücün oluyordur Demişti bugün de mesela günaydınlaştık günlük bir işe gidecekti İşte öyle biraz konuştuktan sonra bana ben işe gidiyorum aşkım akşam işim geç bitebilir geç dönebilirim eve belli değil erken de çıkabilirim sen beni bekleme uyu tamam mı dedi Ben de akşama daha çok var aşkım dedim müsait oldukça bana yazarsın dedim öyle yani

Sizde de böyle mi acaba normal mi bu?