Bu sizi rahatsız eder mi? Bu normal mi?

Sevgilinizle gün içinde fazla bir mesajlaşma olmasa. Ama genellikle her gece sizi arasa ve konuşsanız. Ama size karşı çok ilgi göstermese mesela duygusal olarak onda bir temkin hissetseniz. Canı isteyince yazsa istemeyince yazmasa. Mesajlaşırken de genelde o size cevap verse. İletişimi ilerletenin siz olduğunu hissetseniz. Yani kendinizi kötü hisseder misiniz? bu sizi rahatsız eder mi?

Sevgilimle iletişim şeklimiz şöyle. Genelde sabahları ben günaydın derim o da geceden sohbet yarım kaldıysa vs günaydın der. Veya mesajlaşmayı bir beğeniyle bitirir akşama kadar hiç konuşmayız. Akşamüstü veya gece yazabilir napıyosun diye veya ben yazarım genelde ben 5 yazarsam o 3 yazar halbuki ben de o istekli değil gibi hissediyorum onu da çok seviyorum bu yüzden konuşmuyoruz neden böyle diyorum ona ama bana diyor ki niye bunu problem ediyorsun araya soğukluk mu sokmak istiyorsun. Bu şekilde devam edersen sonu iyi olmaz söyleyeyim. Diyor. Benim beklentim sadece gün içinde birbirimizden haberdar olmamız. Ama bana diyor ki böyle yaparsan soğukluk sokacaksın araya diyor

Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bu sizi rahatsız eder mi? Bu normal mi?