Flörtümle uzak mesafedeyiz barda zil zurna içti yurda gidebilmek için yakın erkek arkadaşını çağırmışlar sizce ayrılma sebebi mi?

Bana o gece telefonda ilanıaşklarda falan bulundu, kafası feci güzeldi. bi ara kusmaya gitti tuvaletten konuşuyorum, kusma sesi, öğürme sesi sıfırdı. telefonu açık tutuyor istemiyorum seni falan diyor kusucam diyor kapatıyor ama o esnada öğürme falan duymadın hiç. Sonra bir tane erkek kankaları vardı, onu aramışlar benim flörtün kız kankası ayakta duramıyor diye (yüksek ihtimal kendisi de duramıyordu da ertesi gün öyle anlattı) sonra bu da tanımadıkları bir erkek kankasını alıp gelmiş. ondan sonra bi saat falan da bu çocuklarla oturmuşlar ben çocuğu ver dedim telefondayken aklın kalmasın biz geçircez falan dedi. bi saat otururken bunlar da birer bira söylemiş herhalde. sonra bi ara aradım telefonu açtı bu erkek kankasının tanımadıkları diğer erkek kankası davay davay falan diyordu (kız kankası rusça bi şeyler söylüyo diye herhalde kafası güzelken) bir de normalde ilanıaşk yapardı aşkım falan derdi sonra umursamamaya başladı. ertesi gün sordum onlar konuşuyordu ben masada uyuyordum falan diye geçiştirdi. sizce bitirme sebebi mi?

Flörtümle uzak mesafedeyiz barda zil zurna içti yurda gidebilmek için yakın erkek arkadaşını çağırmışlar sizce ayrılma sebebi mi?