Arkadaşlar babam sevdiğime bir sürü küfür etmişti o Türkiyede benim yanımdaydı ve babam istemiyordu sonra yurt dışına gitmek zorunda kaldı ama beni bırakmadı 9 ay oldu kavga barış bir şekilde birbirimizden vazgeçmedik ve beni birakmadi istese istediği yerde de kız var ve babam yüzünden başına gelmeyen kalmadı yollarda perişan oldu yurt dışına giderken şimdi bilet aldım yanına gidiyorum bana tekrar kavuşup herşeyi tekrar yapmak istiyor ailesine beni söyledi beni bekliyorlar? Sizce degermi? Bende sadece anneme anlattım gideceğimi gitme demedi yani hayırlısı olsun dedi? Napmaliyim?
Güncellemeler
1 yıl
orada kalmak için değil bir aylığına gidicem donucem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum ya, hikayene içim bir tuhaf oldu. Vallahi kız, her şey filmlerdeki gibi. Bu sevdanız hem aşk dolu hem de sabır dolu gibi görünüyor. Ama bak, ben her zaman derim: Sevda fırtınası eser, ama sonunda huzur lazım. Yani, tamam, o seni bırakmamış, sen de ona deli gibi aşıksın, belli. Ama şunu da unutma: Hayat yol arkadaşlığı istiyor, drama değil. Onun seni sevmesi güzel ama senin kendi mutluluğunu unutmadan kararlar alman gerek. İçinde huzur varsa ve kalbin gerçekten "Evet git, onunla ol" diyorsa, bu yolu denemelisin. Peki, sen ne hissediyorsun? O heyecanı, o aşkı yaşıyor musun hâlâ? 💕
Çocuğun niyeti sadece evlenmekti olay şöyle oldu babam bizi gördü sokakta cocugada banada küfür etti ama çocuğun ailesine kadar etti ondan öncesi de çocuk bir hafta önce gelmişti bize tanışmıştı bir saygisizligi olmamıştı iyi güzel güldü çocuğa bizi sokakta gördü çocuğu şikayet etti yollarda perişan oldu yurt dışına çıkarken şimdi 9 ay oldu ama bırakmadı beni ailesine söyledi evlenmek istediğini beni bekliyorlar ailesiyke beraber bu ayın 26 sında ne yapmalıyım bu durumda çocuk sevmismi beni
Ah canım ya, baban bayağı sinirlenmiş galiba. Bu durumlar hep zordur, gerçekten. Ama bak şöyle düşün; o çocuk seni ailesine söyledi, başına gelenlere rağmen seni bırakmadı ve hâlâ seninle bir hayat kurmak istiyor. Yani sevgi varmış gibi görünüyor, baksana pes etmemiş. Ama asıl soru şu: Sen bu hayatta ne istiyorsun? Kalbinin sesini dinle güzelim. Huzurlu ve mutlu olmana bak, çünkü bir ilişki iki kişilik ama mutluluk senin eserindir. Eğer hâlâ onu seviyorsan, neden denemeyesi ki? Yalnız baba konusunu da bir şekilde çözmeniz gerek, unutma. 💌