Haydi sor sor 😅
113 Yorumla- +1 yıl
En son ne için sinirlendin ve ne yaptın?
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Üzecek olan insan ilk başta o yüzünü göstermeyerek yaklaşıyor çünkü kendini sevdirip inandırıp bağlılık kurdurup değere bindirdikten sonra üzme denilen boyuta geçiliyo ve gelgitler çatırdamalar öyle başlıyo her kız bu tuzağa düşmez zaten ama düşenin de kafası erkek kafasını çözemediği içindir bile isteye yapan olmaz bu durumu istisnalar tabi vardır da onların da zekası geridir artık ne diyim
- +1 yıl
Bir de istenen insan vardır istenmeyen insan vardır erkekler genelde dikkatlerini çekmese de ona değer veren onu sevebileceğine inandığı kadına şans verirler hatta o kadınla evlenebilirler bile ama çoğu kız bunu yapmaz istemediği erkek ağzıyla kuş tutsa yaranamaz istediği erkeğin en ufak hareketi bile onu mutlu edebilir
- +1 yıl
Bir de bunun aile boyutu var genelde ailedeki sevgi anlayışı neyse insan hayatında onu arar örneğin benim babam sert görünümlü hediyelerle sevgisini gösteren ben ona yaklaşınca saçımı okşayan biriyse ben genel olarak bu tip erkekleri sevgili rolünde görüp hayatıma çekme eğilimi gösterebilirim farkında olmadan
- +1 yıl
Zaman ayırıp uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim. Görüşünü merak ettiğim için sormuştum iyi ki de sormuşum, cevapların çok iyi ve de doğru.
Çok fazla detaya girmeyeceğim uzun olmasın diye. Bir kızla tanıştım ve flört ettim. Psikolojik tedavi gördüğü için ilaç kullanıyordu ve bu ilaçlar onu olumsuz yönde etkileyerek değişmesine yok açıyordu benden soğuyordu durduk yere. Yine en son değiştiğinde ben yine beklemek istedim hatta değişip gitmesini engellemek istedim ama o bana kendisini aldatan eski sevgilisini gördüğünü ve ilgi duyduğunu söyledi. Gerçek miydi yoksa her değiştiğinde benimle konuşmayı kestiği için yalan mı konuşuyordu bilmiyorum ama durum bu. - +1 yıl
Aldatılmak kötüdür insana kendisini yetersiz hissettirir kişinin diğer tüm ilişkilerini de etkiler o yüzden onu aldatanın onda iz bırakmış olması normal. Dün haberlerde görmüşsündür yüzüne kezzap atan adamla evlenen kızı, insan celladına aşık olmaz insan celladını sevemez böyle bi dünya böyle bi sevgi ilgi duyma biçimi falan yok kişi zaten kendi değerinin farkında olsa onu üzme potansiyeli taşıyan birini bırak gelip sana anlatmayı ilginin i sini duymayı kesmek ister. Bizi yaralayan şey bizi iyileştirmez ama biz bizi iten kol bi de bizi sarsa da rahatlasak diye bakarız. Başkası hakkında yorum yapmak için tanımak bilmek gerekir. Ama sana tavsiyem birini yeterince tanımadan ona ayrıca bi değer vermemeye çalış. Eğer kafanda soru işaretleri varsa da acaba şöyle mi böyle mi diye kendi kendine düşünmek yerine direkt olarak o kıza sor. Kızın eğitimi ailesi sosyal çevresi yaşı vs yaptıklarında ve cevaplarında rol taşır unutma bunu da.
Ben de teşekkür ederiiim ne demek✨✨ - +1 yıl
Evet dün twitterda ve sonrasında haberlerde gördüm, akıl almayacak bir olay, dümdüz saçmalık...
Ben sanırım sa. lağım, çünkü hoşlantı duyup hemen aceleci davranıyorum. İlk anlarda normal görünen insanın sonradan gerçek yüzü ortaya çıkıyor, işte o zamanın gelmesini beklemeden acele ediyorum her şey benim için kötüleşiyor. Bundan sonra umarım daha dikkatli olurum diyorum ama yine aynı hataya düşeceğimden eminim çünkü artık birisini sevmek ve mutlu olmak istiyorum.
Bu arada yanıtların ufkumu genişletecek kadar iyiydi çok beğendim, bundan sonraki sorularını takip etmek açısından takip isteği gönderebilir miyim iznin varsa? - +1 yıl
Ben de cogu zaman aceleci ve sabirsizim ama dunyanin kanunu gibi bi sey acele ise seytan giriyo yani dogru bu o yuzden dogru insan dogru zaman onemli. Soruları yanıtları takip edebilirsin ama her zaman uzun cevaplamam
- +1 yıl
Amin
En İyi Cevaplar
+1 yıltabi buyrun..
19 Yorumla- +1 yıl
Birini senin gözünde asil ve zarif yapan detaylar nelerdir? Bu yaşıma kadar keşke şunu da yaşadaydım dediğin şeyler var mı?
- +1 yıl
tersten başlıyayım o halde.. hayatım boyunca baba olmayı istediğim kadar hiçbir şeyi istemedim..
kendine ait çizgileri olan, yapmacık olmayan, özenti olmayan, diksiyonuna dikkat eden, oturmasını kalkmasını toplum içerisinde nasıl davranacağını bilen, giyimine özen gösteren, empati yeteneği ile merhametini harmanlayan her insan asil ve aynı zamanda zariftir.. - +1 yıl
Cok guzel yorumladın, evli misin peki
- +1 yıl
teşekkür ederim, hayır henüz evlenmedim..
- +1 yıl
O zaman elini biraz hizli tut😄
- +1 yıl
evde kaldın diyorsun :)
- +1 yıl
Kadınlarda 30 sonrası hamilelik risk tasiyo yas kriterin varsa cok beklemesen iyi ama tabi evlilik su donemde cooook zor kaldi ki cocuk da dusunecegin es bulmak ohoo
- +1 yıl
bunları yazan biri benim izimde gidiyor demektir, hayırlı olsun, evde kalman :)
- +1 yıl
Sağ olasınn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılSoruya geç kalmışım ama sorabilirsiniz. Önce ben sorayım, hayatınızda en çok ne için pişmanlık yaşadınız?
18 Yorumla- +1 yıl
Sporu bıraktığım için olabilir pişmanlığım. Buna tahammül edemem benim için kesinlikle birini hayatımdan çıkarma sebebidir dediğin şeyler neler?
- +1 yıl
Başlarsın yine zaman bulursun spor için. İhanet etmesi ve sevdiklerime hakaret etmesi tahammül edemeyeceğim şeydir hayatımdan çıkartırım kim olursa olsun.
- +1 yıl
Uzun ilişki insanı mısın? Şimdiye kadar aldığın en ilginç teklif neydi?
- +1 yıl
Uzun ilişki insanıyım biriyle kısa dönem zaman geçirmek yerine eğer gerçekten seviyorsam geleceğe dair hayaller kurabilen biriyim ileriye dönük düşünürüm. Görüşme teklifi almıştım ama kısmet olmamıştı görüşememiştim başka ilginç teklif gelmedi aklıma 😄
Şimdiye kadar aldığın en ilginç mesaj neydi? Buradan, WhatsApp’tan ya da başka mesajlaşma uygulamasından - +1 yıl
O kadar coktur ki en ilginci hangisi bilemedim ama boyle alakasız yerlerde beni gorup bulup tek tek anlatan biri olmustu o cok dikkatimi cekti genelde bi yerde beni gorup bulan bi insan mesaj falan atarsa direkt ilgimi çekiyo😄
- +1 yıl
Stalk konusunda uzmanlaşmış öyle her yerde istediğini bulan kişiler var çabaları takdire şayan 😄
- +1 yıl
Aynen oyle🥰
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel soru cevap oldu 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana özel yapıldıgını dusundugun hangi gun hediye ya da supriz sonra seni hayalkırıklıgına ugratti :)
15 Yorumla- +1 yıl
Aslında şöyle değer denilen kavram bende biraz geç oturur ama başkaları için çok kolay olduğunu görüyorum
- +1 yıl
tuketim dunyasında belkide degerin kıymeti cabuk kabul gormemelimi ya bu karsıda umutsuzluk ya da hayal kırıklıgı yasatıyorsa yani sizin bunu gec kabulunuz ya da kabul edis surecinizin zamani
- +1 yıl
İki gün sonra unuturum şimdi bu anlık bi şey
- +1 yıl
unutma :)
mutlu ol :) - +1 yıl
Tamam canım
+1 yılGÜnaydın dudakların çok güzel ve çekici
doğal mı? Operasyon var mı?13 Yorumla- +1 yıl
Günaydın yok
- +1 yıl
HArika o zmn
Onları öpen ya da öpecek olan
Dünyanın en şanslı insanı diye bilir miyiz? 🥰 - +1 yıl
Sabah sabah bana sarma
+1 yılBunun karşılığında eig seçmek zorundasın yoksa cevap felan vermem.
01 Yorumla- +1 yıl
Verme
Olur tabi ki
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgini ve ilgini nasıl gösterirsin? Sana nasıl gösterilmesinden hoşlanırsın? Neler sana itici gelir ve neler seni karşıdaki kişiye bağlar?
- +1 yıl
Sevdiğim insana ilgimi ve sevgimi gösterme konusunda oldukça bonkör olduğumu düşüyorum. Kesinlikle saklamam ve sakınmam. Aynı şeyleri bende görmek isterim. İlgi manyağım değilim ama sevildiğimi hissetmek isterim. Samimiyet beni için olmazsa olmaz. Samimiyetini hissettiğim insana bağlanırım.
- +1 yıl
Teşekkürler güzel cevapp
+1 yılOlur sor bakalım
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl sürprizler seni mutlu eder? Planlı olmayı mı plansız hareket etmeyi mi seversin? Sence sen nasıl bir adamsın?
- +1 yıl
Ben en küçük şeylerle bile mutlu olurum beklentim sıfırdır çünkü. Bana bir sakız ver mutlu olurum vs.
Planlı olmayı işimde severim özel hayatımda sevmem akışına bırakırım.
Bence ben normal biriyim. Sıradan işte. Sadece eskisi gibi ince düşünceli değilim. Kendimi saklamam neysem oyum. Öyle ki beni gören ona göre gelir. Ben seni yanlış tanımışım diye bir cümle duymam kimseden. - +1 yıl
İyisin iyi
- +1 yıl
İçinde ki şeytan ortaya çıkana kadar herkes iyidir 😬
- +1 yıl
En azından sendekinin cikmasi icin ekstrem seyler gerekiyodur😂
- +1 yıl
Yani tabi sınırların çok zorlanması lazım 😄
Sorabilirsiniz.
13 Yorumla- +1 yıl
Kendine ait evin olduğunu varsaysak hangi odada hangi renk tonlarını kullanırdın nasıl mobilya ve aksesuar tercih ederdin?
- +1 yıl
İyi fikirr
+1 yılElbette ki sorabilirsin
15 Yorumla- +1 yıl
Fobilerin neler
- +1 yıl
Yükseklik ve dar alan fobim var peki sizin
- +1 yıl
Kanatlı çoğu şeyden korkarım kuş türlerinden falan
- +1 yıl
Peki ya unicorn 😛😂🤭
- +1 yıl
Hahah
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuyur, sor bakalım sorunu.
19 Yorumla- +1 yıl
Kac dil biliyorsun? En cok gitmek istedigin ulke neresi? Turk olmak harici hangi milletten olmak isterdin?
- +1 yıl
Bildiğim diller; Ana dilim Türkçe, İngilizce ve Almanca.
En çok gidip gezmek istediğim ülke Avustralya.
İsveçli veya Norveçli olmak isterdim (gerçi kimlikte Almanım). - +1 yıl
Gayet guzel
- +1 yıl
Bir de sana sorumu ben sorayım. Herhangi bir müzik enstrümanı çalıyor musun? 🎼
- +1 yıl
Hayır hatta yeteneksiz olduğumu söyleyebiliriz müzik konusunda😄
- +1 yıl
Flütten ötesi yok🤪
- +1 yıl
Olsun, flüt de bir müzik enstrümanı değil mi? Ama amatör ya da profesyonel düzeyde fakat sonuçta bir enstrüman çalabiliyorsun. 😊
- +1 yıl
Yani öyle diyelimm
- +1 yıl
Müzikle iç içe olmak çok güzel bir şey ve kesinlikle müziksiz bir yaşam düşünülemez.
+1 yılSorabilirsiniz.
17 Yorumla- +1 yıl
Vücudunda dikiş ya da yara izi var mı varsa nerelerde? Bu hayata tek bir şeyini değiştirip bir daha gelme şansın olsa neyi değiştirirdin?
- +1 yıl
Bacagimdam bicaklandim yuzumde ameliyat izleri var. Boyumu degistirirdim 😊
- +1 yıl
Gecmis olsun
- +1 yıl
Sagolun. Bende bir soru sorabilir miyim? 🤔
- +1 yıl
Tabiki sınırsız hakkın var😂
- +1 yıl
En sevdigin kitap veya bir roman karakteri hangisidir?
- +1 yıl
Elif safak ask, en cok etkilendigim diyemem ama su anlik aklimda kalan ne var diye dusununce ilk aklima gelendi
+1 yılOlabilir 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Dövmen var mı, yaptıracak olsan nasıl bir şey yaptırırdın, erkeklerde nasıl dövmeyi beğenirsin?
- +1 yıl
Dövmem yok.. İsterdim ama.. Omuz ya da sırt bölgesinde isterdim.. Kafesten çıkan bir kuş veya Atatürk imzası yaptırırdım. Erkeklerde en çok el dövmesi, parmak üstü dövmesi seviyorum...
- +1 yıl
Guzel cevap tesekkurler✨✨
- +1 yıl
Soru güzeldi 😊 Ben teşekkür ederim..
Sor bakalım
13 Yorumla- +1 yıl
Kac kedin var isimleri neler
- +1 yıl
Masallahhh✨✨
Tabi ki buyur sor
14 Yorumla- +1 yıl
Beni nasıl bilirdin detaylı cevap😂
- +1 yıl
Ay yerim seni tesekkurler😄✨✨
+1 yılTabi buyur.
110 Yorumla- +1 yıl
Kendinde iki sevdiğin iki sevmediğin huy nedir
- +1 yıl
Pozitif ve anlayışlı oluşum sevdiğim
Bazen aşırı umursamaz ve aptal oluşum en sevmediğim. - +1 yıl
Ah o aptal hisssetmeler hangimizde yok ki😂
- +1 yıl
En azından bilincli aptallız 😃✌️
- +1 yıl
Aynen duzelicez insallah😂😂👍🏼
- +1 yıl
Can cıkar huy cıkmaz hala ümitlimisin 😃😂
- +1 yıl
2022 yaklasti ya belki iyi gelir diyorum bi ümit😂
- +1 yıl
Hadi bende katılayım sana yaşayıp görelim ✌️😂
- +1 yıl
Yasadikca umit vardir evrene pozitif enerji yolluyoruzz
- +1 yıl
Yaa süpersin benim mantık bak bu 👍
Sorabilirsiniz.
15 Yorumla- +1 yıl
Kendinde tuhaf bulduğun şeyler nelerdir
- +1 yıl
Neler düşünürsün
- +1 yıl
Tüh
Sor bakalım
14 Yorumla- +1 yıl
Son sevgilinle niye ayrıldınız
- +1 yıl
Bir daha asla hayatıma almam dediğin insan tipi nedir?
+1 yıl2 tane sor
15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kişiler ilgini çeker?
Burcun ne? - +1 yıl
Eğlenceli sempatik insanlar fav
- +1 yıl
İkinci sorum?
- +1 yıl
Burçlara inanmıyorum
- +1 yıl
Pekii
Sorabilirsin
113 Yorumla- +1 yıl
Kendinde yetersiz gördüğün neler var?
- +1 yıl
Sosyal biri misin sana göre sosyallik nedir?
- +1 yıl
Sor dedin diye sordum😂
- +1 yıl
E sen sor
- +1 yıl
Benim de “en”li sorulara tikim var 😂 en sevdigim sarki yok benim ama bi ara en sık dinledigimi soyliyim hayko cepkin paranoya
- +1 yıl
Senin favorin hangisi
- +1 yıl
Haykonun geç kaldım parçası da iyi. Tabi genel olarak soruyorsan bu aralar https://youtu.be/PVjiKRfKpPI bu
+1 yılBi sor bakim 👀
113 Yorumla- +1 yıl
Favori kozmetik markan hangisi?
- +1 yıl
Estee lauder ve nars
- +1 yıl
Favori parfüm?
- +1 yıl
Molecules 05
- +1 yıl
Hiic dikkatimi cekmemisti, tesekkurler
- +1 yıl
guzel pudramsi kokusu var... acayip bisey.. rica ederim :)
- +1 yıl
Aa severim muhtemelen✨✨
- +1 yıl
ayrica cok kalici. bence seversin her anlamda dort dortluk parfum benim icin :D
- +1 yıl
Erkek parfumu?😄
- +1 yıl
erkek parfumu dior sauvage en iyilerden bu ara :D
- +1 yıl
İlk onerin de erkek parfümü diyorum
- +1 yıl
aa yok yahu kadin parfumu.. erkek degil kesinlikle.. bi karisiklik oldu heralde
- +1 yıl
simdi baktim unisex yaziyor ama hic erkek parfumune benzemiyor ki kokusu. sen yine de kokusuna bakarsin :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSor bakalım
17 Yorumla- +1 yıl
Neden gizlendim?
Cevap sahibi+1 yılBilmem, keyfinin kahyası değilim dlkffk
- +1 yıl
Yas kac
Cevap sahibi+1 yıl24, maraştan katılıyorum yarışmaya
- +1 yıl
Marasin nesi iyi sence yasanacak sehir mi?
Cevap sahibi+1 yılİyi şehir, sülalen varsa ama. Yoksa kötü
- +1 yıl
Anladimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur
18 Yorumla- +1 yıl
Yaptığından utanç duyduğun bi şeyi anlatır mısın?
Cevap sahibi+1 yılNude atmakti
- +1 yıl
Kac yasindasin?
Cevap sahibi+1 yılSu anda 23 yasindayim
- +1 yıl
Yeni yıl planın var mı varsa nedir
Cevap sahibi+1 yılYani ev kiziyim pek yok aslinda. Evde yemek cerez yer tv izlerim. Ugur getirsin diye de kirmizi giyerim☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılSenin planin nedir
- +1 yıl
Aynı kaderi paylasicaz planim yok
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hemşire misin :))
11 Yorumla- +1 yıl
Değilimm
+1 yılYesss
12 Yorumla- +1 yıl
Hic ameliyat oldun mu
- +1 yıl
Hayırrr
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılSor tabii
120 Yorumla- +1 yıl
Beni nasıl bilirsin?
- +1 yıl
Kendi halinde takılan biri gibi bilirim. Kimseye takılmayan kızmayan gibi
- +1 yıl
Yani iyi biri gibisin. Biraz mesafeli
- +1 yıl
Tavsiyen var mıdır?
- +1 yıl
Hayatla ilgili mi?
İnsanların moral motivasyon cümlelerine inanma derim - +1 yıl
Tamamdir zaten istesem de inanmiyorum😄
- +1 yıl
Ben de zamanında iyi inandım. Yine de tecrübe oldu ☺️
- +1 yıl
Kim küstürdü seni
- +1 yıl
Hastaydım, tedavi oluyorken herkes iyileş şöyle yapıcaz böyle gezicez falan diye kandırdılar beni. Meğerse acıma duygu ile söylenen yalanlarmış. Ailem bile dahil bu kişilerin içine
- +1 yıl
*duygusu
- +1 yıl
Gecmşs olsun, kendin yap
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Zaten tek başıma takılıyorum hep. Önceler de şimdi de. Sadece tecrübe oldu, kimseye inanmıyorum artık
- +1 yıl
Kendine inan yeter gerisine gerek yok
- +1 yıl
Her şey çıkara bağlı olmuş bu devirde. Bir şey rica edince bile karşılık beklenir olmuş. Gerçekten de dönem yalnızlık dönemi
- +1 yıl
Öyle öyle arkadaşın bile yenisi değil eskisi aranır güvenilir
- +1 yıl
İnanır mısın arkadaş dediğim insanlar hastayken bir geçmiş olsun bile yazmadılar. Aram bozuk insanlar ise maddi yardım bile yaptılar.
Bu dünyada insan tanımak zor iş - +1 yıl
Sen ne hastalığı atlattın
- +1 yıl
Lösemi
- +1 yıl
Tekrar gecmis olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılSen sor bana 😉
13 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşına kadar öğrendiğin en büyük ders neydi?
- +1 yıl
Bu hayatta yapamayacağın hiçbir şey yok yeter ki iste ve çabala
- +1 yıl
👏🏼
+1 yılHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem