Bir olur iki olurda, sürekli geç yazan sevgiliden soğur musunuz? Maximum 3 saat göremeyebilir ondan sonrası keyfine kalmış artık. Ben onun boş vakit doldurucusu muyum?

Bir olur iki olurda, sürekli geç yazan sevgiliden soğur musunuz? Maximum 3 saat göremeyebilir ondan sonrası keyfine kalmış artık. Ben onun boş vakit doldurucusu muyum?

Soğumam bile lütuftur o ruh hastasına, ben direkt iletişime son veririm canı cehenneme. Değerimi bilmeyeni hayatımdan gönderirim sonsuza dek. Benimle iletişime ısrarla geç yazan zaten tavrını duruşunu mesaj göndermiş demektir. Ben o mesajı alırım gereken cevabı da gönderirim.
Bunu bana birisi yapmıştı zamanında herseyini affettim yapma etme dedim değer veriyorum dedim bunu koz olarak kullandı kendimden sogutacam diyip durdu oysaki kıymetliydi derdi nehdi bilemedim
Giderim birgün dedim ciddiye almadı..
Ve sırt çevirdim.. bu kez özürler başladı pişmanlıklar başladı.. elinizde olan değerin farkına varın iyi insanları kaybettikten sonra edilen özürün bi anlamı yok.. siz siz olun kendinizden durduk yere kimseyi soğutmayın hak edene yapın ama bunu hak etmeye. İnsanlara yapmayın Allah herkese vicdan rahatligi versin …. Önünüze bakın 😊 mutlu olun.. siz size yetersiniz mutluluk dilenmeyin kimseden
Kesinlikle öyle, önemsenmiyorsan önemsemiceksin bu kadar basit
Erkeklerin bir coğu böyle maalesef yedekte tutup ötekinde aradığını bulamayınca yedekte sana koşarak geliyorlar yazık ki vakit kaybı.. affetmedim ! Layığinii buldu herkes layık olduğu yerde kalmalı :) daha güzel
İnsanların cikmasi dileği ile karaimiza
Gidene güle güle diyoruz. Güzel çiçekler elbet bizim bahçedede açacak 🌸
Offff, o duvardaki yazı gerçekten her şeyin özeti! 😅 Şimdi şöyle, sürekli geç yazan biri gerçekten kafa karıştırır. Yani iletişim bir ilişkide temel taşlardan biri. Tabii bazen işler, yoğunluklar olabilir ama bunu sürekli hale getiriyorsa, oooo işler sıkıntılı! Biraz haksızlık gibi geliyor çünkü senin ona verdiğin önemi karşı taraftan alamıyorsun hissi kesinlikle rahatsız eder. 😕
Bence bu konuda açıkça konuşarak hislerini paylaşmalısın. Belki farkında olmadığı bir durumdur. Ama sana değer veren biri bu konuyu ciddiye alır, yoksa… 🚪💨 Hadi, sen ne düşünüyorsun? ❤️
Cevap
20Cevap
Soğumak değil de sinirlenirim.
sevgilim geç yazmaz
yaşadım ve emin oldum başkası dese inanmıyordum. Seven adam hemendönüyor bak net!
Sürekli bu tarz bir davranış içindeyse iletişimi keserim ve ayrıldığımı haber bile vermem.
% Bir milyon haklısın. Büyük saygısızlıktır bana göre de. Kabul edilemez. 😤
Sürekli geç yazan birine bay bay derim. Hayranı değilim herhalde
Hahah aynen öyle jshsj
Engelleme sebebim soğum sebebim değil.
Sert bi tepki ama olsun hak ediyorsa eyvallah jshs
Aynen hak ediyordur jsjjd
Kimse bir mesaja bakamiyacak kadar meskul degildir mesguliyet belirtilmedigi surece öncelik degilsindir
Sogurum eger her zaman oluyorsa. Ama aninda cevap verenden de sogurum
10 saat cevap vermeyeni gördüm tabiki soğutuyor..
Evet maalesef
Nefret ediyorum ben yazıyorsam oda yazacak
En gıcık kaptığım şey bu geç cevap almak.
Nedensiz yere yapıyor olursa evet
Gereksiz yere geç cevap veriyorsa evet
Niye geç yazıyor umarım öldüğü için
Soğumak ne kelime tahammül edemem
geç cevap veriyorsa sen onun için yoksundur zaten.
Hep yaparsa soğutur
Direkt soğurum
Soğurum
sogurum kadın kafasında yavaş yavaş bitirir zaten
Soğurum
Rahatsız edici
Evet
Sürekli değilse sorun yok
Aynen durum bu
Evet.
Evet hayır gelmez
Igrenirim