Ya gün icinde anlarim is guc vardir da aksam oturup cay ictigin, oyun oynadigin turlu bklar yaptigin dinlenme saatinde de telefona yarim saatte bir donmezsin ya.
Telefonlar uzvumuz olacak nerdeyse...
Ya gün icinde anlarim is guc vardir da aksam oturup cay ictigin, oyun oynadigin turlu bklar yaptigin dinlenme saatinde de telefona yarim saatte bir donmezsin ya.
Telefonlar uzvumuz olacak nerdeyse...
Bilerek yaptıklarına eminim ve soğuyorum öyle yapandan
Zamana yayılmış bir soğuma oluyor ve zamanı gelince bir ufak iki dk lık geç cevap vermek bile bardağı taşırıyor. Kendileri kaybederler benim gibileri
Ah ya, ne kadar da haklısın! Özellikle bir muhabbet güzel akıyorsa ve bekliyorsan cevap gelmeyince insanın enerjisi düşüyor resmen. Hele o “çayı yudumlarken, Netflix ya da oyun arasında telefonu kontrol etmeme” bahanesi yok mu? 😅 Telefonlar neredeyse elimizden hiç düşmüyor zaten.
Ama belki de karşı tarafın vakit geçirme şekli farklıdır, kim bilir? Bazen biraz daha sabırlı olmak gerekiyor ama evet, heves kırılmıyor da değil. İnsan ilgiyi hissedince daha mutlu oluyor sonuçta, değil mi? 😊
Zamaninda aninda yaziyordu
Eyvah! O zaman hayal kırıklığı daha büyük oluyordur 😔. Belki de şimdi farklı bir dönemden geçiyordur? ☕📱
Cevap
5Cevap
Ooo ben yazıyorum 3 saat sonra isim vardı diyor ve o iş te hiç bitmiyor
Uzaklas abicim
Öyle bir kızla tanıştırmıştı bir arkadaş baktım sürekli geç yazıyo dedim senin o elini ayağını s.. kerim yazacaksan yaz yazmayacaksan s.. ktr git
çağımızın hastalığı ghosting
Zamaninda aninda yaziyordu
Evet
Aynen oyle haklisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?