Aşık olunca ben her mesajı saniyesinde cevaplamak gibi huylarla kendimi kaybediyorum sanırım. Genelde sonucu da hüzün oluyor :))
Senin cümlen nasıl devam ederdi?

Aşık olunca ben her mesajı saniyesinde cevaplamak gibi huylarla kendimi kaybediyorum sanırım. Genelde sonucu da hüzün oluyor :))
Senin cümlen nasıl devam ederdi?

Merhaba adminim. aşka inanmadığım için bir şey demezdim. keza zaten aşkı da yaşamadım daha önce. ama eğer gerçekten bir gün aşık olursam çok değişirim tabi ki de.. tek odağım sadece sevdiğim kadın olurdu onun için yaşardım onun için gerekirse ölürdüm.. çünkü ben böyleyim sevdiğim zaman tam seviyorum.. tam bağlanıyorum.
fakat bu zaman da gerçek aşkın kaldığını düşünmüyorum hiç bir şekilde. çünkü insanlar para için seviyor ya da çık uğruna birbirlerini seviyorlar.. bu da aşka olan inancımı azaltıyor benim maalesef.
Selam,
Aşık olunca ben çocuklaşıyorum, saçmalıyorum... Mesajlara anında dönüyorum. S*lak gibi bir şey oluyorum. O kadar değişiyorum ki. Gözüm de başkasını görmüyor hayatımın merkezine koyuyorum. Yapılmaması gereken ne varsa yapıyorum 🤭
Bunu bir kere yaşadım. Yüzümde sürekli olan bi sırıtma ifadesi kalıyordu😀 ve gerçekten ondan başka bişey düşünemiyordum. Gecenin bi yarısı heyecanla uykumdan uyanıp ne olduğunu anlamaya çalışırdım. Kalbim boğazımda gibi hissederdim doğru düzgün bişey yiyemezdim.
Gerçi bu bir cümleden çok paragraf oldu ama neyse 😂
Aşık olunca ben... kendimi tutamayıp her şeyimi onunla paylaşmak isterim. Gördüğüm güzel bir manzarada bile aklıma o gelir. Küçük şeylerden mutlu olurum, mesaj attığında çocuk gibi sevinirim. Sesini duymadan geçen gün eksik kalır. Onun mutluluğu benimkinden önce gelir. Bir mesajında tüm dünya durur sanki...🌸🌸🌸
Aşık olunca ben… dağ tepe demem, dünyayı aşkımın gözlerinde görmeye başlarım! Olay bende direk "romantik komedi başrolü" moduna dönüyor. 😂 Mesajları yetiştirirken bazen kendi nefesimi tutuyorum resmen. Ama o anki hisler var ya, her şeye değer… Peki ya sen, aşıkken kendinde komik bulduğun başka alışkanlıkların var mı? 😏💕
Aşko kuşko siz bazı konularda bence topu taca atın. Aşk kavuşamamaktır. Üç çocuğunu çaresiz bırakıp kaçan kadındır. Sevdiğinin atladığı köprüden bir sene sonra aynı gün aynı saatte atlayan adamdır. Sizin o bahsettiğiniz mutluluklar libido artışı sadece. Kavuşursan aşk yavaş yavaş yok olur önce dudaklarından sıkılırsın yavan gelir sonra kirpikleri acı vermez yüreğine sonra kıskançlıklar salmaz başınızı tekilalı geceler her defasında aynı güzel olur fakat o masada tanırsın gerçek onu ya da biraz sonra yatakta?
Cevap
13Cevap
"O ve ben" oluyor
Evrende sadece biz ama sizler yoksunuz böyle bir hayat 😀
Aşık olunca ben neşe dolu bir kız oluyorum
... nasıl bir şey olurum bilmiyorum.
Çünkü daha önce olmadım.
Mesela bu detaydaki durum bende varsayılan olarak yüklü. O bildirimi halledip ortadan kaldırmazsam kafamda yer ediyor, rahatsız oluyorum.
Kişinin isimlendirmesi, sıfatı ne olursa olsun bu böyle. Bunu azlatmam lazım, bunun da fazlası zarar 😀
Ayyyy öyleyim 🙊 mesaj geliyooo saniyesinde cevap veriyorum. Bazen de geç mi cevap vermeliyim diye de düşünmüyor değilim. Çünkü bazen şımarıyor bu duruma karşı cins
Aşık olunca ben başka bir sal*k oluyorum. Gerçekten insan kendisinden çok fazla taviz vermemeli her zaman her durumda kendini öncelikli olarak görmeli ve buna göre hareket etmeli😡
Yav genciz güzeliz hallederiz🥳🥳
Hiç o aptallıklarımdan bahsedemem şimdi. Pollyannamsı, pembe gözlüklü, onun her öküzlüğüne ve sinir bozucu hallerine bile güzelleme yapan birine dönüşürüm çünkü ajajsjskdkdkdldldlfl
Aşık olunca ben kelimelerin altını çizerim durduk yere gülümseten bir yorumu gün boyu aklımda taşırım bazı sorular var ki cevaptan çok kime ait olduğu ilgimi çekiyor bazen bir isme takılı kalıyor gözüm bir soruya değil de o soruyu soran kişiye cevap yazmak istiyor içim eğer bir admin bunu okuyorsa ve içinde azıcık bile kendini buluyorsa belki ben çoktan cevabımı vermişimdir
Aşık olunca ben saçma sapan hareketler yapıyorum, sürekli çevrimiçi mi diye kontrol ediyorum, kendimden sanırım fazla ödün veriyorum
Aşık olunca mantığımla kalbimin kanlı bıçaklı savaşı başlıyor.. çünkü sorunlu ne kadar tip varsa onlara çekiliyorum. Bu aşamadığım bir şey.
Aşık olunca ben dahada umursamaz ve üşengeç oluyorum… Her şey zor gelmeye başlıyor… Sıkılıyorum hemen…
anne gibi oluyorum ilgileniyorum , sürekli görmek istiyorum herşeyiyle ilgilenmek istiyorum ama sonucu hüsran oluyor
Aşık olunca ben kiskancim , inatciyim , bebek gibi severim , saçmalarım kisacasi aşık olunca kendimden geçiyorum jfjfk
Aşık olunca ben O oluyorum. Adeta iki beden bir ruha dönüşüyorum.
Sosyal hayatım neredeyse bitiyor gibi bir şey oluyor. Onsuz hiç bir eğlence mekanına bar vs gidesim gelmiyor. Gittiğim her yerde onu da görmek istiyorum ve müsait ise onu da götürüyorum. Çalıştığım işten eve kadar yanımda olsun istiyorum 😄
Aşık olunca ben sanırım biraz mal gibi oluyorum 😂
Bu soruyu aşık olunca cevaplamam gerekecek bakalım ne zaman 😂
Hiç olmadım ama "Aşık olunca ben canım galiba :D "
Aşık olunca da olmaynca da ben çiçek gibiyim
Özelim kimseye ihtiyacım yok hıh
Aşık olunca nasıl hissediyoruz bilmiyorum bilmek isterdim.
Aşık olunca ben akıl ve mantığımı kullanamıyorum
Aşık olunca ben sanki dünyanın en zengin insanıymışım gibi sevgilime hediyeler alıp milyonlarca lira harcıyorum.
Sürekli sen deyincede kendini mutsuz ediyor insan artık bende varım diyorum senle doğmadım sensiz de ölmem diye
Aşık olunca ben artık her defasında reddedileceğimi biliyorum maalesef
Neyse ki şimdilik aşık değilim onun için muafiyet hakkımı kullanıyorum bu soruda 😀
Aşık olunca ben...
İyide ben aşka inanmıyorum ki?
😅😂🤣🤣😂
Aşık olunca ben nasıl olacağımı hiç bilmiyorum doğrusu
"Aşık olunca ben kendime unuttum" cümle olurdu. 🙂
Aşık olunca yemeklerin bile tadısı değişiyor
Aşık olunca ben kendimi unutuyorum
Evlenene kadar aşık olmicam
olmayım ben toplumun huzuru düzeni sağlığı için 🤣
Saçmalıyorum ya sjsjs
Âşık olunca ben çok kıskanç olurum.
Aşık olunca ben mantığımı bırakmıyorum.