Flörtüm çok fena içti, yurda geçemiyolardı sarhoşken ortak erkek kankaları ve onun tanımadığı kankası geçirmeye gitmişler ne yapma?

bugün bir bara içmeye gittiler diğer bir kız arkadaşı ile bunlar 20 tekila falan devirmiş, kafaları çok güzeldi beni aradı devamlı ilanıaşkta bulundu. ben bir tek seni sevdim işte başka kimseyi böyle sevmedim sana çok fena aşık oldum yanıma gel falan dedi. aşkım demezdi normalde telefonda aşkım demeye başladı. sonra bunlar ikisinin ortak yakın arkadaşı olan bir erkeği çağırmışlar kafaları güzel diye, barın tuvaletinde kusuyorlardı aradım kusuyorum dedi ama sesi garip geliyordu. yani ağlamaklı çıkıyordu sesi zaten ilanı aşkta bulunurken de ağlamıştı. sonra yanındaki kız kankasına verdi o da malum oğlanın bi arkadaşıyla geldiğini ve dışarda beklediklerini, sonra eve geçireceklerini söyledi. ben de ne evi dedim onun evine mi dedim sonra hayır yurda geçirecekler dedi. sonra bir ara çocukla konuştum biz geçireceğiz için rahat olsun dedi, en son bi daha aramamda bu ortak erkek kankalarının getirdiği arkadaşı davay davay falan bi şey diyordu barda konuşuyolardı. en son oda arkadaşına yazdım haberi yoktu, geçince haber verdi ama telefonda istedim onu vermedi etüte geçtiğini söyledi, içen arkadaşının da yanındaki oda arkadaşının yerinde yattığını söyledi uyuyacağım şimdi dedi, ben de görüntülü falan da aramadım kafası hala güzeldi biraz ayılsa da. sizce ne yapmam lazım? çocuklarla bir şey yaşamışlar mıdır? çocuğun kirada kaldığı da evi vardı zaten ben feci paranoya oldum

Güncellemeler
1 yıl
Farklı şehirde olduğumuz için gidemedim bu arada. Uzak mesafe maalesef..
Flörtüm çok fena içti, yurda geçemiyolardı sarhoşken ortak erkek kankaları ve onun tanımadığı kankası geçirmeye gitmişler ne yapma?