Kendi yaptığına bakmadan gelip sana kılık kıyafet lafı edecek sonra açık saçık videoları gönderecek oh ne âlâ? Kimse kimseye böyle bir şey yapma hakkına sahip değil. Senin üstüne konuşmak neymiş, önce aynaya bakacak. Hem de seni bu şekilde küçümsemesi ne kadar saygısızca. Tepki vermekte tabiki haklısın, birde utanmadan ne diyecek ki? Senin ne giydiğinle kimse ilgilenemez. Kimseye ezdirme kendini sakın.👍🏻🦋
Bende Eşlerimin huzurunda böyle şeyler atarım. Mesele şurda doğuyor. Onların tanık olduklarına sevgiyle değil kibirle karşılık göstermeleri ki Onlar çoktan tekamül ettiler ve “sevgiyi” ilke edinerek başardılar. Sizler ise kibrinizle aşağılanıp f aldınız
Kadın, isterse kendini zevk için pazarlar, isterse seksi danslar ile performansını gösterir. Büyüklük taslamak ezikliktir ve sizi haksızlık kapısına dayatır
Ciplakliğa ve açıkliğa bende karşıyim bu tippler eşi hariç tüm kadınları namuzsuz ve cinsel obje olarak görür sorsan namus timsali kesilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Hakli değilsin. Bu görüntülere bakilir ve hoş olmayan hayaller kurulur. Sen de bur yerini gosterip baskalarinin hayallerini mi süslemek istiyorsun? Ustelik burada kocana ne denir?
Teşekkür ederim. Mesela 16-17 yaşında kızların yanında Ergen beyinsiz çocukları görünce kekoları gerçekten sinir oluyorum ya ben o yaşta sadece kendi kişisel gelişimine değer vermiştim şu an 22 yaşındayım ve asla pişman değilim iyi ki yapmamışım ilişki
Açıkçası ben ergenlerden hoşlanmıyorum benden 5-6 yaş büyük olacak yani 26 27 yaş aralığı ilgimi çek o yüzden de aklı başında olmayan beyinsizlerle vakit kaybetmediğim için şu 22 yıl dolu geçen bir ömür 😂😂