Ben böyle kendimi rahatlıkla bırakacağım bir ilişkide olayım istiyorum sevilip sevdiğim. Sizin böyle arkada gözünüzün kalmadığı ilişkiler oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılOldu böyle beni stres etmeyen yanında uyuyabildiğim hata güvende hissettiğim biri oldu bi kaç ay sürdü sevgili bile değildik güzel zamanlardı o gidince ağladım hata onun uyumadan önce masal okumasını özledim neyse.
111 Yorumla
Soran1 yılTam link gelir mi bacım diyecektim ki.. kahroldum.
- 1 yıl
Bide onun horlaması bile beni rahatsız etmiyordu normalde irilte olurum ama o garip bir şekilde alışkın olduğum biri gibiydi
Soran1 yılNiye olmadi bacımsuuu niyeeeeee
- 1 yıl
Ne bileyim engelledi beni 3 aydır konuşuyorduk nasıl sildi beni hiç anlamadım herkesten beklerdim ama ondan değil
Soran1 yılŞu göğüs kafesinde sıkışmış hava balonu sende de oluyor mu arada?
- 1 yıl
Yani çok nadir olarak evet de bi sıkıntı mı var iyi misin
Soran1 yılYoo benim öyle hissettiğim birisi vardı nişanlanmış. Hep kendimi suçlamıştım. O da bana böyle hissediyor ama maddi durumu engel oluyor sanmıştım.
Öyle değilmiş. Bu hava balonu da pek sık ziyaret eder oldu işte.- 1 yıl
Geçmiş olsun sanada umarım daha iyi olursun bide bunu niye yapıyorlar anlamış değilim karşıdaki kişi hiç üzülmicek hiç düşünmicek falan mı sanıyorlar
Soran1 yılAsil mesele onlar için gerçekten hayat böyle mı?
Soran1 yılNe bileyim Işte böyleleri için kendimize haksızlık etmeyelim istiyorum.
- 1 yıl
Haklısın çünkü üzüldüğümüz ve kırıldığımızla kalıyoruz söylesek bile anlamazlar gibi geliyor umarım bir daha yaşanmayız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılCok istedim olmasini ama hic olmadı sürekli kafada kurdugum iliskiler oldu sonrasinda hepsi cikti kafada kurduklarimin
160 Yorumla
Soran1 yılDüşünce yapımızdan ötürü mü böyle oluyor dersin?
Cevap sahibi1 yılBüyük ihtimalle öyle ben yasim cok büyük degik ama eski kafali gibiyim yani, suankilerin hepsi biri olmazsa nasilsa biri var diyor caba emek yok isine gelirse mantigi
Soran1 yılEski kafalilar artık tutulmuyor nerdenn bildiğimi sorma 😅
Öyle gerçekten. Ortada netlik değil işine nasıl gelirse meselesi var. Dün gece buna çok üzülüyordum bu gece herşeye sinirliyim. Bu heves bir kaç güne geçerse inşallah yine yalnız takılmaya devam :)
Cevap sahibi1 yılÇok yanlız kaldım da biyere kadar be o yalnızlıkta bazen çekilmiyor
Soran1 yılÖyle hele ki bu havalarda, birazda internette dolandın mı eyvahlar olsun. Ama elden bir şey gelmiyor. Artık birileri samimi gelmeye başladı. Bugün fark ettim böyle birseyin olacağına kalan inancım. 0
Cevap sahibi1 yılBenimde öyle
Soran1 yılÇalışıp başka isteklerimize yönelmekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
Cevap sahibi1 yılÖyle zaten maalesef ki mecburiyetten
Cevap sahibi1 yılNerde mantiksiz cocukca dusunceleri olanlar beni bulduğu icin vazgectim
Soran1 yılAslında onları da çeken bizmişiz. Yanı bilinçaltımız. Bazen olmayınca olmuyor elden de bir şey gelmiyor işte. Yasıyoruz bizzat
Cevap sahibi1 yılYav onları ceken bizizde ben kafamda ne düşündüysem hep tersi çıkıyor düşündüğümüzü cekmiyormuyuz
Soran1 yılBende de aynısı oluyor yalniz değilsin. Olmuyor bilinç altımıza farklı sinyaller gidiyor demekki. Hxhdjd
Kendimi sevilecek insan olduğuma inandırmam gerekiyor mesela benim. Sende dene bu dusunceyi:)
Cevap sahibi1 yılBen inandiriyorum buna seviliyorum ama gelen kisiyle kafa yapilarimiz farklı oluyor hep
Soran1 yılNey mesele neyyy diyesim geldi :)
Senin takıldığın kafa yapısı nasıl peki?
Cevap sahibi1 yılYa en basiti mesala ben kariyer odaklı bir insanım cocukda düşünmüyorum evlenince ozgurlukte yanayim ama tanistigim kizlar hep evlenince calismiyim cocuk yapayim kafasinda birde tek çocukta değil 2-3 tane cocuk istiyorlar 😂😂
Cevap sahibi1 yılMesala burdanda okuyorum evlenmek isteyip ama cocuk yapmak istemeyen bir suru kiz var ama ben cocuk isteyenler geliyor dkdjdjd
Soran1 yılBunu bulman gerçekten zor. En istemiyorum diyeni bile evlenince bir olsa nasıl olur diye geçirir içinden. Içgüdüsel ama siz istemiyorsanız tabiki de yapmayın asla ucunda ayrılık bile olsa.
Cevap sahibi1 yılİşte burada okuyorum mesala cocuk istemeyen kız cok var ama bana denk gelmiyor birde konu sadece çocuk değil ki diğer konularda da hep farkli görüşlüler geliyor
Soran1 yılBiz vazgeçelim bu sevdadan günlümüze göre olmuyorsa hiç olmasın kafasından devam kxkdkd zengin olalım 😀
Cevap sahibi1 yılHahaha yani zenginlikte zor ama neyse denerizzz ama ben isterim ya kafama göre kendimin kadın versiyonunu fkdjd
Soran1 yılİşte o dediğini bulamıyoruz maleseff 🥹😅
Cevap sahibi1 yılYa nerdeee nerdeee ciksin o kisi artikk
Cevap sahibi1 yılBu arada senin profilde yazan yaş dogrumu fjfjjf
Soran1 yılNe zaman baba ne zaman zkmdkdls bulan konum atsın diyebilsek keşke 😃
Soran1 yılRuhsal olarak evet bedensel olarak hayır dkdkdk
Cevap sahibi1 yılHahaha nerde o nerde uykularım kacti dkdjdj
Cevap sahibi1 yılRuhsal olarak ben de o yastayim ama beden yaşım ve kimlik yaşım profilimde yazan 😂
Soran1 yılUykularımın artık kaçmadığı yaşlardayım kxmdkd pijamalarımı giyerken uyuyorum artık 🥹😃 kimlik yaşlarımız aynı aşağı yukarı dkdkdk
Cevap sahibi1 yılOo bu iyiymiş bari kimlik yaşlarımız aynı olması 😂😂
Cevap sahibi1 yılDur be daha pijama giyerken uyuma hemen dahs yolumuz uzun 😀
Soran1 yılBenim kafa 25 ten sonra bi rahatladı anlatamam dkdkkd elimde değill 😃 sende de olmadı mı?
Soran1 yılBu güncelleme sadece bana gelmedi inş kdkdk
Cevap sahibi1 yılYa benim kafam hep rahattıda bu aralar birazdaha farkli düşünüyorum yani az oncede yazdim ya kendimin kadın versiyonunu bulsam mesala onunla beraber ilerlesem daha da mutlu olacağım
Cevap sahibi1 yılSenin yaşı tahmin ediyorumm 27 😬
Soran1 yılYani mesela onun yerine faklı şeyler düşünecez artık mesela bi suprayla ilerlesem daha mutlu olacağım gibi xkkkdld en az onun kadar mutlu edecek şeylere bakkkk yoksa perişan ediyor bu hisssssss
Doruuu 27 🥹 senin?
Cevap sahibi1 yılYaa nasıl tutturdum ama bak 😂😂 benimkini de sen tahmin et bakalım ama çok üst sayılardan tahmin etme 😀
Cevap sahibi1 yılSupra nedir bu arada bunu anlayamadımm?
Soran1 yıl26 diyorum dkdnk (kesin 28 çıkacak😃)
Supra araba modeli işteeee 🥲
Cevap sahibi1 yılOha valla supra mı seviyorsun ilk aklima o geldi ama dedim ki bir kız suprayı nerden bilecek 😂😂
Cevap sahibi1 yıl25 benim yaşım 😂😂
Soran1 yılBu kızın suprası olsun da görrrr kxmdkdld
Gerçi ilkten recep içeriğin arabasından başlamak istiyorum ama bakalım 😃😃
Yaa çenn daha büyüyecek misinnn 🥹😂
Cevap sahibi1 yılAraba süren kızlar bana hep çekici gelmiştir yani sevdiğim bir kızın beni gezdirdigini hayal edemiyorumm 😂
Cevap sahibi1 yılHahahaha “Yaa çenn daha büyüyecek misinnn 🥹” bune be ablamı diyim sana yani 😂
Cevap sahibi1 yılEhliyet var mı bari
Soran1 yılSen ayıpsınnn var tabikiii 🥹 arabam olana kadar yatacak ama olsunn.
Yok yokk abla deme o zaman sorumluluk duygularım gubarır 😃😃
Senin yok muuu ehliyetin?
Cevap sahibi1 yılOlmaz mı be ayıp ediyorsun 2018 den beri var
Cevap sahibi1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılEe sen baya baya arabacısınn benim kafadan supra falan birde e60 m5 v10 seviyorum de çıldıralım burada
Soran1 yılDaha miniklerini olabilir onlar biraz büyük kalıyor 🥹😃 seri olarak bilmem görüntü olarak hoşuma gidiyorrrr Kdmdkd pek değilim ama arabam olursa olmak istyorum böyle söküp takmaya varana kadar 🥲
Cevap sahibi1 yılVay vayy bak bu da mesala bir sey ben o kadar araba severim ederim ama genelde araba sevmeyenler denk geliyor 😂
Cevap sahibi1 yılVe kariyer odaklisin 😀
Soran1 yılBizde herkes sanayici başka çarem yok djdjdk birde takma sökme işlerini seviyorum dün hiç bilmediğim bozuk bir kasayı Söke taka yaptım kdkdkd sende sever misin?
Kariyer odaklı değilim olmak zorundayım. Kafayı yememk için yönelim gösteriyorum sadece
Cevap sahibi1 yılBayılırım öyle sök tak falan islerini laptopumun termal macununu kendim yeniledim motorum vardı onun yagini ben değiştiriyodum göstergesindeki ampulleri lede cevirdim falan ayıp ediyorsun ya 😂
Cevap sahibi1 yılNerde yasiyorsun ki herkes sanayici sizde 😂
Soran1 yılYaa o termal macunu silmemek gerekiyormuş kimse bana demedi bende temizlediğini düşündüm bir güzel.. çalışıyor ama kendimi kötü hissediyorum 🥲😃
Abimin motoru vardı denerken düştüm kolum bacağım sıyrıldı o gün anladım araba insanı olduğumu 😅
Adana da yaşıyorum 🙄😅 sen?
Cevap sahibi1 yılTermal macunu silip yenisini sıkıyorsun 😂 onu fazla ihmal etme aşırı ısıdan işlemci yanabilir. boş ver araba iyidir senin icin 😂😂
Ben istanbuldayım
Soran1 yıl2 yıldır macunsuz kullanıyorum sifir sikinti 😂 işte dün yaktık herhalde dedim ama tak sök tak sök oldu yeniden kxkdkd
Keyfff aldımm Konuşmaktannn
gidip yatayım belki erken kalkar zengin olmaya bir adım daha yaklaşırım 😃
Cevap sahibi1 yılİyi bari geçmiş olsun 😂
bende keyif aldım konuşmaktan iyi geceler ozaman sana bol sanslar insallah 😀😀
Soran1 yılGüzel geceler dilerimm
Gönlünce olsunnnn bol şanslarrrrr 🥲🥹
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederimm insallah senin gibi birileri olur 🙏🏽
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç olmadı. 3 kişi oldu zaten. 2 si aldattı biri denemeye çalıştı 😂
013 Yorumla
Soran1 yılGaribanın yüzü gülür mü be 😃😃
- 1 yıl
Şimdiye kadar gülmedi. Umarım güler 😂
Soran1 yılYalnız değilsin benimde olmadı zjsjsjs
- 1 yıl
Senin niye olmadı peki?
Soran1 yılHiç sevgilimin olmamasi ile alakası var mı bilmiyorum ama ben doğru kişi tarafından sevilmedim hiç.
- 1 yıl
Sevgilin olmadığı için sevilmemen normal zaten 😂 Ama neden birini almıyorsun hayatına? Engel olan ne?
Soran1 yılBen küçükken hep biriyle sevgili olup onunla evlenmek istedim başka birisi girmesin hayatıma. Sonra bir baktım bu yaşındayım ve kimsede o potansiyeli görememişim. Kendimdim engel olan 🙃
- 1 yıl
E tamam ama konuşmadan tanıyamazsın, tanımadan öyle olup olmadığını bilemezsin ki.
Soran1 yılTamam da ben ne bileyim öyle olduğunu 😃
- 1 yıl
Nerden biliyosun tanımadan öyle olmadığını? 😉
Soran1 yılBilemedim işte kaldı sonrada 😃😃
- 1 yıl
Seni asıl tutan şey ne?
Soran1 yılBilmiyorum tanıştıklarim oldu ama sonraki seviye gelmiyor. Ben artik birisinin beni sevecegine ya da birine birşeyler hissedebilecegime inanmiyorum. Artık sadece bu.
Yo olmadı
11 Yorumla
Soran1 yılÇok şükür olsa bir yerimiz eksilecek sankiiiiii🤦🏻♀️
Gizli Üye(25-29)1 yıloldu gibi oldu ama sonra sahte olduğunu anladım.
01 Yorumla
Soran1 yılSonradan görmesek bunları daha kaliteli bir hayatımız olacaktı.
Gizli Üye(36-45)1 yılNe öyle ilişki var nede hayat şartları öyle
019 Yorumla
Soran1 yılVar ya ben şahidim. Şahit olduğum için özeniyorum sanırım.
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum o kadar huzursuz mutsuz karamsar olduk ki gerçekten mutluluğu huzuru mumla arıyoruz
Soran1 yılAramızda aramayı bırakanlar var jdjdjd birde şu hevesi öldürsek daha iyi olacaz
Cevap sahibi1 yılBulanlar sadece arayanlardır ama yanlış yerde yanlış kişi denk geliyor sanırım
Soran1 yılYanlışta olduğumuzu düşünmüyorum ama ne bileyim. Üstelik sahit okuduklarım hiçte arayışta olmayanlardi. Hatta biz sevgili olsun diye ikna ettiklerimizdi ama kaderde bize pay yokmuş işte.
Cevap sahibi1 yılBir kaç defa inanmıştım ama her defasında olmadığına öyle bir inandirdilar ki bir tarafta o yalnızlık hissi var eksik bir şey oluyor evet ama bir yanda da bilmiyorum duygusu oluyor çok mücadele emek verince mi olmuyor onu da anlamadım ama mutlu birini görünce bakmıyorum ki nazarım değmesin 🙃
Soran1 yılKişilikli iki insanın birbirine bağlanması bu kadar zor olmamalı diyorum ben genelde. Kelime anlamlarınin mevcut olması, sadakat güven sevgi nedir bilmeleri önemli.
Bende bakmıyorum. Sonra yalnız kalınca üzülmeyeyim diye 😃
Cevap sahibi1 yılFakir züğürt tesellisi bizdeki
En son tamam bu defa oldu dedikten 10 15 gün sonra olmadığını anladım hani maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor varya öyle hissettim
Soran1 yılAjsjdjs aynısı bende de oluyor. Artık kimse ile görüşmüyorum da boype şeylerle meşgul etmiyorum kafamı. Sadece arada isteme perilerim zıvanadan çıkıyor işte 😃
Cevap sahibi1 yılDemek ki aynı durumdayız bazen bir geliyor bir süre sonra oda umudu kesiyor
Soran1 yılKesmese halimiz harap nzjdbdj
Ben sadece toplum baskısından sıkıldım onun dışında alıştım buna
Cevap sahibi1 yılToplum artık umurumda değil benim önemli olan benim mutlu huzurlu olmam toplum dediğin şey illa olumsuz üzerine kurulu
Soran1 yılMinik bir ilçede yaşıyor ve aktif bir ailede isen zor. Bakalım zaman bunada bir çare bulacaktır. Siz takmıyorsaniz bu sevindirici
Cevap sahibi1 yılTakmıyorum çünkü daha önemli sorunlar var isim yoğun ilgilenmem gereken daha önemli işler var millet illa ki konuşur duymadığım sürece sorun olmuyor sen nerdesin peki
Soran1 yılIş büyük bir kurtarıcı bu konuda birde erkeklere o kadar yapılmıyor sanırım. Kızlar 25 inden sonra evlenmezse farklı muamele görüyorlar. Adananın bir ilçesi:)
Cevap sahibi1 yılBu toplumun eğitilmesi lazım bunda kesinlikle haklısın ya kaç peki
Soran1 yılHerkes kendi kapısının önünü süpürge olacak gibi ama zor. 27 efendim. Tam baskının zirve zamanlarindayim😃
Soran1 yılTeşekkür ederimm
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Oldu
02 Yorumla
Soran1 yılSonra ne oldu?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHayirrr
011 Yorumla
Soran1 yılNasipte yoksa demekki
- 1 yıl
Kapalimisin
Soran1 yılDeğil mişim
- 1 yıl
Nasil yani
Soran1 yılCizgili çorap.
- 1 yıl
Ne okuyorsun
Soran1 yılKurutma makinasi
- 1 yıl
Sen hosteslik okuyordun dimi
Soran1 yılEvet patatesli su böreğini çok severim 😊
- 1 yıl
Ben kiymali
- 1 yıl
Patates li var mi?
olmadı bende böyle bir sevgili isteridm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. eskide
00 YorumlaOlmadı
00 YorumlaYok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHak ediyomusun 🙂
08 Yorumla
Soran1 yılEdiyorum ya kesinlikle ediyorum. :)
Cevap sahibi1 yılTamam çok gaza gelme 🙂
Soran1 yılGaza gelmek değil bu
Cevap sahibi1 yılTamam ne kiziyon ya ne kızıyon ya ne kıziyon 🙂
Soran1 yılOlmayan şeylerin denmesi kızdırıyor beniiiii
Cevap sahibi1 yılMenopoza girmişsin sen hemen sinir 🙂
Soran1 yılOo çok oldu gireli görmüyor musun yeniden dünyaya gelecek yaştayım dkdkdk
Cevap sahibi1 yıl😂😂 pisliksin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih