Soruma Hoş Geldiniz,
Seven sevdiğine dikkat etmez mi? Üstüne titremez mi? Yeni doğmuş bir bebek gibidir aşk, hem her an, an be an büyüyen, hem de hep bebek kalan!

Aşkı bir bebek gibi düşünürsek. Bebekleri yalnız bırakırsak, göz kulak olmazsak zarar gelebilir. Düşebilir, bir yerlerini çizebilir, incinir, boğazına bir şey kaçar, gazı olabilir, acıkır, altına eder, neler neler! Kendi kendine büyüyebilir mi bebek? Koruyabilir mi? Aşkta böyle işte!

Seven sevdiğine dikkat etmeli, hata etmemeli. Öyle seni seviyorum demek ile olmuyor sevgi, lafla sözle olmuyor, yaptığı ya da yapmadığı her şeyi ile gösterecek sevgisini, dile gelecek her hareketi ve davranışları!

Ben affettim hep, defalarca şans verdim. Haddi hesabı yok, neler neler affettim, çevremdekiler oha diyor, yuh bu kadar da olmaz ama sevmiştim. Affettim çünkü küçükken öğrendiğim şu hadis-i şerif, "Her insan hata eder, hata edenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabbim tövbe edenleri sever. " Bir de Ömer Köroğlu'nun sevdiğim bir hikâyesi var. Şöyle diyor, " Çevrenizdeki insanların ne hissettiği ya da ne düşündüğünden o kadar emin olmayın. Bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğiniz de her şey için çok geç olabilir!" Bunlara istinaden affettim hep ama hep daha da kötü oldu, daha da çok canım yandı! 😅

2. Şans pişmanlıktır. Bir kez yapan yine yapacaktır. 2. Şansın canı cehenneme! En ufak hata yanlışta sektör etmeli, koptuğu yerde bırakmalı! 😅
O kim ki! Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir! 😅
Üzülmek için gelmedik ki biz bu hayata! 😅
Ben niye hata yapmadım, incitmedim, kırmadım, ağzının içine baktım, ömrümü adadım, aldığım her nefeste, dilimden düşmezdi. Güzel sevenler varken hata yapmayan, bozuk insanların canı cehenneme! 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer