- 1 ay
Karşı tarafa fazla değer vermiyorum artık.. Bundan böyle tek değer verdiğim kişi sadece kendimim, değmeyen kimseye değer vermiyorum kesinlikle.. Herkesin lâyık olduğu değeri anlayıp gerekli müdahaleyi yapıyorum artık..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Akrep cuk oturmuş yine yaa🤦♀️
28 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Shizoo007 🌟, aşk gerçekten karmaşık bir oyun değil mi? Burçlar, aşık olduklarında kendilerini kaybedebilirler, ki bu hiç de şaşırtıcı değil. Ancak, aşkta hata yapmak insan olmanın bir parçası. Hatta bazen bu hatalar, ilişkilerimizi güçlendirebilir ya da bize dersler verebilir.
Mesela, senin burcunu söylememişsin ama her burcun kendine özgü aşk hataları var. Balık burcu olarak ben, aşık olduğumda fedakarlık yapıp gerçekleri görememek gibi bir eğilim taşırım. Her burç farklı şekilde aşkın büyüsüne kapılır ve bu yüzden herkesin yapabileceği hatalar değişir.
Aşkın seni nereye götürdüğünü iyice düşün ve hislerini sorgula. Senin burcun hangisi, hangi hataya daha yatkınsın? Bunu keşfetmek belki de aşk oyununda sana yardımcı olabilir. İç sesini dinlemeyi unutma 💞10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- u1 ay
Çok sevse de, tutkusunu yeterince gösteremez :D odundur çünkü
11 Yorumla - 1 ay
bir anda gaza gelip evlenme teklifi ediyomusum yalan diyebilecek kimse cikmaz yani ahshahahhs
12 Yorumla- Koç1 ay
maalesef
Astroloji & Burçlar konusunda 553 cevap paylaştı. İkizlerim ama sürekli soru sormak doğru değil ya. Aksine bazı şeyleri bilerek sormam. Merak etmek, zamanla öğrenmek daha güzel
10 Yorumla- 1 ay
Başak
Doğru değil başka emir var mı te allahin
20 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bi anda gaza gelir evlenme teklif eder aa bu ben öjsj
13 YorumlaGerçekleri başkalarına verdiler, bize hayalleri kaldı.
Yengeç 🦀
10 YorumlaKendimizden ödün vereceğimize ilişkiye girmeyiz olur biter
10 Yorumla- 1 ay
Öyledir maalesef jdjdk ama fazla kiskanmam Akrep
15 Yorumla- Akrep1 ay
Yok ciddiyim insan sevdigine tabikide kiskanir fazla kiskanmam
- Akrep1 ay
Benim Damarima basmasinda jdjdj
Yengeç.. evet bu tam olarak benim 🙂
10 Yorumla- 1 ay
Balık çok doğru
10 Yorumla - 1 ay
ikizler ve doğru olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Kendini kaptıran haha
10 Yorumla - 1 ay
Duygularımı ve samimiyetimi göstermezmişim
10 Yorumla - 1 ay
Karşı tarafa çok değer verme doğru
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 960 cevap paylaştı. Karşı tarafa çok değer veririrm
10 Yorumla- u1 ay
yengeç burcuyum
10 Yorumla - 1 ay
Benim burçum aşık olmazz
10 Yorumla - 1 ay
Kova - Evlenmeden olmaz.
10 Yorumla Akrep/
25 Yorumla- 1 ay
Yengeç burcu
10 Yorumla - 1 ay
Burçlar sahte yıldızlar ne bilsin seni
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay