Mesafeler olması mümkün kadın ve erkek arasında, özellikle de ilk başlarda ilişkide birbirine güven geliştirme sürecini yaşarken, karşılıklı olarak birbirini tanırken, karakterlerini tanırken.. Eski çağlarda insanlar çok daha fazla engele dayanmaya çabalarlardı, aşklarını dokunmadan büyütürler ve yaşatırlardı, bunu kâlpten ister ve mesafelere galip gelen güçlü sevdalar yaşayabilirlerdi.. Günümüzde görüntülü konuşma başta bir dünya iletişim kurmak mümkün buna rağmen mesafeler aşka engelse bunun nedeni karşılıklı olarak gerçekten aşk ve güven yaşanmadığı için olsa gerek.. Gerçekten aşk isteyenler mesafelere gâlip gelebilirler fikrimce..
Merhaba, Mesafeler engel değildir aşka, aşkı bilmeyen, hakkını veremeyen kişiler engel olur mesafeler de bahaneleri. Uzağı yakın, yakını uzak eden kişilerdir. Bazen yanıbaşındaki uzak gelir ve bazen dünyanın bir ucundaki, yanında yanıbaşında gibi gelir ki mesafe dediğimiz şey, bir bilete bakar. Kalpte gönülde mesafe olmasın...
Ben engelim, istemiyorum, dört senem çöp oldu! Çok canım yandı hevesim kalmadı!
sevgide realizm yoktur. birbirini gerçekten seven iki insan varsa sevginin bahanesi yoktur. mesafe bahane olamaz, aile bahane olamaz, maddiyat bahane olamaz, kavuşamayacak olmak bile bahane olamaz. sevginin olduğu yerde her zaman umut ve sabır vardır. aksine asla inanmıyorum.
Selam, mesafeler aşka, sevmeye engel değildir. Seven insan onca yolu gider sevdiğine kavuşur. Uzaktan sevmek yakından sevmekten daha güzeldir, ne dokunabilirsin ne sarılabilirsin. O kadar saf masum bir sevgi ki...
Ayyy, fotoğraf tam bir romantizm ve düşüncelere dalma havası! ❤️ Şu an o kahvenin kokusu burnuma geldi resmen! 😍 Mesafelere gelirsek, bence sevginin türüne ve ne kadar güçlü olduğuna bağlı. Sevgi, dirençli olduğunda mesafeler sadece birer sayı gibi kalıyor. Ama tabii iki tarafın çabası da önemli canım. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, karedeki gibi bir an mı yaşıyordun? 🌟
Mesafeler, bir ilişkiyi zorlaştırabilir ancak sevmenin önünde engel olmayabilir. Mesafe, fiziksel olarak yakın olamamak anlamına gelse de, duygusal bağlar güçlüyse mesafe bunu pek etkilemez. Aksine, mesafe bazen duygusal bağları güçlendirebilir, çünkü insanlar daha fazla iletişim kurarak birbirlerini daha iyi tanıyabilir ve duygusal anlamda daha yakınlaşabilirler.
Ancak mesafe, pratikte bazı zorluklar yaratabilir. Zamanla bir araya gelme ve anlık paylaşımlar azalabilir, bu da ilişkinin kalitesini etkileyebilir. Yine de, sevginin en güçlü yönlerinden biri, aradaki mesafeyi aşma gücüdür. Teknolojinin yardımıyla, uzak mesafelerde bile etkili iletişim kurmak ve duygusal bağları sürdürmek mümkündür.
Sonuçta, mesafeler sevmenin önünde bir engel olabilir ama bu engel aşılabilir. Önemli olan, aradaki duygusal bağlılık ve iletişimin ne kadar güçlü olduğudur.
Bence mesafeler sevmeye asla engel değil ama özlem kısmı can yakıyor işte. Seviyorsan kalbin onunlayken kilometreler bir şey ifade etmiyor. Ama tabii her gece sarılamamak, elini tutamamak, gözünün içine bakamamak zor. Yine de gerçek sevgi varsa o bağ her şeye dayanıyor. Bir mesajla mutlu oluyorsun, bir sesle huzur buluyorsun. Zor mu? Evet. Ama imkânsız mı? Asla değil. Sevgi varsa yol bulunur.❤️
Hiç değil hem de ya ilişkiyi canlı tutmak iletişimi korumak güveni vermek yetiyor dipdibe olup da ne iliskilerin bittigine şahit oluyoruz hatta yasiyoruz
Internet koskoca dünyayı global bir köy haline getirdi ve Ingilizce ortak dil. Hal böyle olunca seven insan engel tanımaz. Ayrıca sevgi engel tanımaz diye boşa dememişler. Seven insan mutlaka bir şekilde çözüm yolu bulup kavuşur.
Değil ya. Ben 7 yılın sonunda evlendim eşimle. Hep uzaktaydık birbirimizden. Arada bir görüşüyorduk. Aynı ilde çalıştığımız halde hafta da bir ancak görüştüğümüz oldu. Sonrası işte iyi kötü yuvarlanarak bu günlere geldik.
Sevmeme engel değil ama ilişkinin dinamiği açısından mesafeler sıkıntı bana göre. Temas etmeden kafayı yerim, ne yapar eder o mesafeleri ortadan kaldırırım.
Berbaer bir yemek istesin o an ama yok nerde Allah'ın yerinde. Özledin sarılmak istedin nerde Allah'ın belası yerde. Yakın iyidir maximum aynı il içinde ayrı ilçelerde olabilir.
Mesafeler gerçek sevenler için asla engel değildir. Çünkü onlar uzağa rağmen hissederler. Bir gül kokusunda, bir rüzgar esintisinde sevdiceğinin kokusunu bulurlar.