Engeldir
Engel değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mesafeler, sevgiyi engellemese de bazı zorluklar ve dinamik değişiklikler yaratabilir. Sevgi, fiziksel mesafe veya coğrafi uzaklıkla sınırlı değildir; ancak uzaklık, ilişkiyi yönetmeyi daha karmaşık hale getirebilir. Fiziksel olarak uzakta olmak, yüz yüze iletişim imkanlarını kısıtlayabilir. Bu da iletişim eksikliği ve anlaşmazlıkların artmasına yol açabilir. Ancak teknoloji sayesinde uzaktaki sevdiklerinizle iletişim kurmanız daha kolay hale gelmiştir. Fiziksel uzaklık, güvensizlik veya şüphe duygularını artırabilir. Karşılıklı güven ve iletişim eksikliği, sevginin sarsılmasına neden olabilir. Uzakta olmak, sevgilinizle zaman geçirmeyi özlemek ve nostalji yaratmak anlamına gelir. Bu duygusal zorluklar, bazen ilişkiyi daha anlamlı ve değerli kılabilir. Uzakta olmak, birbirinizle fiziksel olarak bir arada olmanın değerini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Birlikte geçirilen zaman daha özel ve kıymetli hale gelir. sevgiyi engellemese de ilişkide bazı zorluklar yaratabilir. Ancak bu zorluklar, çiftlerin iletişim becerilerini, dayanıklılıklarını ve bağlılıklarını güçlendirmelerine yardımcı olabilir. Önemli olan, iletişimi ve güveni sürdürmek, birbirinize destek olmak ve uzun mesafeli ilişkinin dinamiklerini anlamaktır.
Seçmeye engel değil ama zamanla taraflar bir birinden soğumaya başlar alini tutmak istediğinde tutamayınca, yanında olmak istersin ama yanında değildir imkanın yoktur.
İmkanı imana çevirmedi ya buna da şükür 🤲🤲😂
Cevap
7Cevap
İnsanın kendisi sıkıntı değilse mesafe hiç değildir
Aynen öyle. Yeterki gönüller bir olsun gerisinin bence bir önemi yok. Mesafe aşka hiçbir zaman engel olmaz. Ama gerçek sevenler için asla mesafe bir engel değildir diye düşünüyorum ben..
eğer ikiside doğru insansa hiç bir engel olanlar için engel değildir beraber üstesinden gelirler
Aynen öyle katılıyorum. Yeter ki aşkları uzak olmasın sevgileri uzak olmasın. Mesafe dediğin nedir ki bugün buradasın yarın yanındasın. Gerçek seven insanlar için bence mesafe hiçbir zaman sorun değildir.
Engel değil ama yıpratır ve yorar o yüzden gerek yok hayat kısa zaten
Yani ama sevdikten sonra bence aşılır diye düşünüyorum ben. Yeter ki iki kalp iki gönül bir olsun. Uzaklar mesafeler asla bir insanı sevmeye ona değer vermeye uzak değildir.
Mesafeler sadece sarılmaya engel
Aynen öyle çok güzel dediniz. Sevdikten sonra isterse dünyanın bir ucunda olsun yeter ki o inancınız hiçbir zaman bitmesin sevmek için. Sadece sarılmak için uzaktır ama sevmek için değildir.
Bir süre sonra engel oluyor ya
Engel değildir
Aynen gerçekten seven insanlar için mesafenin hiçbir zaman sorunu olmaz. Seven insan nerede olursa olsun sever. Yeter ki gönülleri bir olsun kalpleri aşkları bir olsun yeter gerisinin pek bir önemi yok bence.
Engel değildir
Engel degildir
Engeldir.
Değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?