1 yılEvet, bu tür bir durum oldukça yaygın. Özellikle uzun süreli evliliklerde, başta çok heyecanlı olan ilişki zamanla daha arkadaşça bir hale gelebilir. Romantizm kaybolmuş gibi hissedebilirsin, ama bu illa ilişkinin sona erdiği ya da bitmeye yakın olduğu anlamına gelmez. Aslında, ilişkilerin dinamikleri değişebilir, ancak romantizm yeniden alevlenebilir.
İlk olarak, birbirinize olan bağınızı yeniden keşfetmek önemli. Birlikte vakit geçirme şeklinizi değiştirebilir, daha önce yaptığınız ama zamanla unuttuğunuz romantik şeyleri yeniden yapmayı deneyebilirsiniz. Küçük sürprizler, akşam yemekleri, birlikte dışarı çıkmak ya da sadece çift olarak baş başa kalmak, ilişkinizdeki romantizmi canlandırabilir. Bu, sadece fiziksel değil, duygusal bağınızı güçlendiren bir adım olacaktır.
İkinci olarak, açık iletişim çok önemli. Eşinle duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınız hakkında dürüstçe konuşarak, eksik hissettiğiniz noktaları belirtmeniz, birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlar. Bu konuda baskı hissetmeden birbirinize neyin eksik olduğunu ve neleri değiştirebileceğinizi söylemek, ilişkiye yeni bir soluk getirebilir.
Romantizm ve tutku genellikle her iki tarafın da çaba sarf etmesini gerektirir. Günlük rutinden ve stresten uzaklaşıp, ilişkinize daha fazla ilgi ve özen göstermek, romantizmi geri getirebilir. Unutma, her ilişki bir dönem “durağan” olabilir, ama bu kesinlikle geçici bir şey ve biraz emekle eski canlılığını bulabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu dönem çoğu evli çiftin yaşadığı şey aslında. Aynı evin içine girince her şey daha net oluyor, alışkanlıklar, sınırlar, beklentiler çarpışıyor. Ayda 3 kavga çok değil ama yıpratıyor, çünkü içten içe biriktiriyor insan. Boşanma lafı ağza alışınca da ciddi anlamı kalmıyor ama yarası kalıyor.
Sen onu seviyorsun, o da seni. Aslında mesele birbirinizi anlamaya çalışmak. Ego yapmayıp “ben ne hissediyorum, o ne yaşıyor” diye bakabilmek. Herkesin dediği gibi, iletişim çok önemli ama bence kırılmadığınız bir anda ufak ufak konuşarak başlamak gerek.
Belki bir uzmanla görüşseniz daha sağlıklı olur. Zaten ayrılmak istemiyorsun, o da kötü biri değil diyorsun. Bu bile büyük bir adım. Yorulsan da bırakma, biraz çabayla toparlanabilir bu.12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Ben tesekkur ederim
Romantizm kaybolmuşsa bu gerçekten zor olabilir ama düzelmesi mümkün. Biraz çaba gerekiyor aslında. Küçük sürprizler yapabilir, birlikte vakit geçirip eski günlerdeki gibi sohbetler edebilirsiniz. Bunu yapmak için her iki tarafın da isteği ve çabası önemli. İletişimi güçlendirirseniz, romantizm de geri gelir.
00 Yorumla
1 yılRomantizmi sen oluştur ilgisini cek bir şey yap onu mutlu edicek onunla mutlu olmaya çalış onu nasıl hareketli istekli bir hale getiririm diye düşün ona göre hareket et belki uyuyan dev uyanacak romantizm başlayacak
13 Yorumla- 1 yıl
Gururum cok kirildi. Artik adim atacak heves kalmadi
- 1 yıl
Sen bayansin kendini toparla normal şekilde bir şeyler yarat halledecegini düşünüyorum yaparsın
- 1 yıl
Bayan değil kadın.. Yıllar geçse bunu benim düzelteceğim aklıma gelmezdi :)
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Esracım ya, insan böyle şeyler hissettiğinde içi bir hop oturuyor, hop kalkıyor değil mi? Ama sorun değil tatlım, çünkü her şey bir dokunuş kadar uzakta 🌟 Bazen çiftlerin arası arkadaşlığa kayabiliyor, ama bu durumu çevirmek elinde! Minik jestler yaparak işe başlayabilirsin mesela; bir akşam yemeği hazırlayıp, eski anılarınızı konuşabilirsiniz. Herkes romantizm görmekten hoşlanır, kim bilir belki eşin de bu duruma çözüm arıyordur. Ama unutma, iletişim her şeyin anahtarı! 💌 Peki sence onun da sana karşı aynı duyguları mı var? 😌
04 Yorumla- 1 yıl
Hayir. Aramizda cinsellik yok desem yeridir. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh Esracım, seni öyle anlıyorum ki, gerçekten bu durum çok yıpratıcı olabiliyor. 😔 Kendini kötü hissetmen çok doğal, ama lütfen unutma ki bu, tamamen çözümsüz bir durum değil! İlk önce kendinle barışmayı dene tatlım, çünkü iç huzurunu bulmadan, bu durumu düzeltmek daha zor olabilir. 💕 Eşinle sakin bir ortamda açıkça konuşabilir, ikinizin de neler hissettiğini paylaşabilirsiniz. Cinsellik ve romantizm, iki tarafın da üstünde çalışıp emek verdiği konular. Güvenle ilk adımı atmayı denemelisin, kim bilir belki eşin de sadece bir işaret bekliyordur! Ama unutma, bu süreçte öz değerini hep yüksek tut, kendine haksızlık etme! 🌸
- 1 yıl
düzelmez o iyiyse boşanma başka çözümler bul
- 1 yıl
@sohpetmuhabbett aldatmak bana gore degil. Nasil bir cozum olacak? Icimdeki bosluk gitgide dayanilmaz oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Zor durum olduğunun farkındayım romantizm olmayan ilişki ilerlemez eşinle açık konuşup bu durumu halledin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sen romantik ortamı yarat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sen romantik olmayı dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldüzelmez boşanın
10 Yorumla eğer durum böyleyse aradaki duygusallık bitmiştir ya da hiç başlamamıştır bu durumda düzeltilebilecek bir şey maalesef ki yok. Kimsenin bize zorla duygu beslemesini sağlayamayız. Zaten aşk evlilik belirli hormonlardan duygulardan oluşur iş arkadaşlık boyutuna geldiyse bitmiştir. Ve bunu konuşularak çözülecek bir şeyde değil. Konuşarak duygularımızı geri getiremeyiz. Duygular içten gelir içinden gelmiyorsa çabalamamızın anlamı da yoktur. Sizin yerinizde olsam evliliğimi bitirirdim. Tabi ki bu zor bir şey ama işler bu raddeye geldiyse sevgi bitmiştir saygı olabilir ama sevgi yoktur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer bir erkek sizinle cinsellik yaşamıyorsa ya hayatında başka bir kadın vardır ya da mastürbasyon bağımlısı olmuştur. Onu takip edin ve p*orno izleyip izlemediğini kontrol edin. Tuvalette ve duşta fazla kalıyorsa büyük ihtimal mastürbasyon bağımlısıdır. Ancak bunlar yoksa kesinlikle hayatında başka biri vardır. Bunu kontrol edin ve sizi aldatmadığına eminseniz kadınlığınızı kontrol edin. Erkekler görsel varlıklardır, evde eşofmanla geziyorsanız, süslenip püslemiyorsanız, ona özel kıyafetler giymiyorsanız, bir performans beklemeyen. Bunu yapmanıza rağmen kocanızda tik yoksa eğer üzgünüm ama bu hepsinden daha kötü kocanız bir iktidarsız. Ona yardımcı olun ve doktora gitmesini sağlayın.
10 Yorumla
1 yılDüzelir ama ikiniz de isterseniz. Romantizm bitmiş gibi görünse de aslında o kıvılcım hâlâ bir yerlerde duruyordur. Belki monotonluk bastı belki alışkanlık oldu ama küçük jestler, anlık dokunuşlar, samimi bir sözle bile yeniden başlar. Arkadaş olmak güzel ama sadece arkadaş kalmak yetmez. Birbirinizi tekrar keşfetmeniz gerek. Sevgi varsa emekle romantizm geri gelir, yeter ki umudu kesmeyin.
20 Yorumla
1 yılMum ışığında yemek yemek, birbirinize hediye almak, onu yatakta seksi kıyafetlerle karşılamak, duş alırken onu sanki bir şey isteyecekmişsin gibi çağırıp birlikte duşa girmek, baş başa tatile gitmek vb romantik davranışlarla aşkınızı yeniden alevlendirebilirsiniz.
23 Yorumla- 1 yıl
Bence de bunların kesinlikle olumlu etkisi olur
- 1 yıl
Dusunuyorum ve bunlarin hicbirinin ise yarayacagini sanmiyorum. Bu durumlarda bile sanki erkek arkadasiyla yasiyormus gibi bir tavir takinir tum bunlari
- 1 yıl
Erkek arkadaşlarıyla birlikte duş alıyorsa zaten geçmiş olsun ablacım 😂
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eşinizle arkadaş gibi olmanız normal değil. Evlilikte bu durum ileride sorunların yaşanmasına neden olur. Bence ikinizde birazcık çaba göstermelisiniz. Mesela evde romantik bir akşam yemeği ayarlayın, müzikle birlikte romantik bir ortam oluşturabilirsiniz.🌸
00 Yorumla
1 yılBiraz renk katmayı deme mesela bu akşam yemeğe karabiber ekle biraz daha tuzunu bol kat biraz daha pişir akşam yemeğini baktın hala karnım tok diyor ya karnını başka yerde doyuruyor ya da menüden sıkılmış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni gayet iyi anlıyorum. Romantizm çekim çekicilik yok. Aslına bakarsan ilişkide sorun da yok ama o heyecanı çekimi kaybetmek kötü. İşin olumsuz tarafı bir an sonrası artık o ilginin kırıntısını bir başkası gösterince sanki ilk aşk heyecanı gibi çekici gelmeye başlıyor.
00 Yorumla
1 yılSorunun nerde olduğunu eminim biliyorsundur karşılıklı konuşsanız belki düzelir. Umarım her şey gönlünce olur
33 Yorumla- 1 yıl
Defalarca konustuk hicbir ise yaramiyor. Birkac gun zoraki sarilmaya calisiyor o da gunde 1 2 kez bu kadar
- 1 yıl
Fantasi kıyafetleri giy belki farklılık olur ilgisini çeker saksi çamaşırlar al yaşınız 40 mı?
- 1 yıl
@Meliiiikeeee evet
Sorun ne tam olarak ben anlamadım bir şey yazmamışsın kocamla arkadaş gibiyiz diyorsun ama sebebi ne neden öyle davranıyor sana durduk yere eşine böyle davranmaz bir insan hiç konuştunuz mu bunu
10 Yorumla
1 yılşu an durgun bir döneme girmişsiniz ama ilişkinizi heyecanlandırmak da sizin elinizde. Hep yaptığınız şeyler yerine farklı etkinliklere gidebilirsiniz. Ne bileyim workshoplar olabilir vs. vs. bir de bence eşinle arkadaş gibi olmak da lazım. ama tabi o çizgiyi e korumak gerek.
01 Yorumla- 1 yıl
Workshop tatil gezi hicbir sey degistirmiyor bunlari arkadasimla yapiyor gibiyim ekstra hicbir duygu etkilesim yok
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadin ugrasirsa duzelir veya erkek iliski konusunda tecrubeliyse ve hala heyecan duyuyorsa sana evet yani mesela evde sort giydiginde gelip arkandan sariliyorsa evet yoksa sana cok is dusuyor
03 Yorumla- 1 yıl
Ilgilenmiyor bakmiyor. Nasil cozecegim?
- 1 yıl
Her ikisi de maalesef 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır düzelmez , evliliğin kısa özeti budur zaten , evliliğin sorumluluğu ağır olur aşk heyecan romantizm biter geriye saygı ve sevgi kalır oyuzden fazla beklenti içinde olmayın
02 Yorumla- 1 yıl
Saygi sevgiyi arkadastan da gorurum. Onun ne anlami kaliyor o zaman?
- 1 yıl
Kalmıyor zaten , kalmadigi için boşanmalar bu kadar artıyor , evlilik televizyonlarda izlediğiniz gibi olmuyor , öyle romantiktik akşam yemekleri, güzel sözler ilgi alaka hepsi özellikle çocuk olduktan sonra biter eşini seversen bu şekilde yola devam edersin , buna birde huzursuzluk, aileler , maddi sıkıntılar , girmeye başlarsa bırak romantiktikligi , huzura hasret kalırsın ya da kavgalar şiddetlenir boşanmaya gidersin
Evli değilim ama düşüncelerimi aktarmak istiyorum yolunda gitmeyen bir sorunu eşinizle açık şekilde veya aile psikolojisi adına uzman bir psikologa beraber gidebilirsiniz.
01 Yorumla- 1 yıl
Cinsel terapiste gidelim diyorum, benim problemim yok, sen git diyor
Düzelmesi için çabalarsınız bir süre normalleşir sonra daha kötüye gider. Çaba iki taraflı olur ve iki tarafta bu durumdan rahatsızlık duyarsa ömürlük olur.
02 Yorumla- 1 yıl
Yani esime kalsa bir sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun icin konusmak lazim. CozuLmuyorsa ayrilmak lazim. gecmez boyle omur felan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılDüzelir tabi kaç sene olmuş, küçük sürprizler ve yenilik katmaya çalışın hayatınıza onunlada konuş, yapmadığınız şeyler sizi heyecanlandıracaktır, ilişkiniz renklenir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel arkadaş olabilmek işte. Sen arada romantik jestler yapabilirsin. Ne bileyim ondan önce eve geliyorsan üzerinde saten bir elbise ile kapıyı aç falan yani 🤣
01 Yorumla- 1 yıl
😂
Sen yaşatacaksin o romantizmi biraz da erkekler biz kadınlar gibi maalesef dusunemiyorlar öyle hepsi bir değil tabi
01 Yorumla- 1 yıl
Erkegin daha cok istemesi arzulamasi lazim. Kadinligini hissettirmeyince sen de adamlasiyorsun zamanla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu sonradan mı böyle oldu bilmek lazım. monotonlaşıp sıradan ev arkadaşlığına döndüyse, ki çoğu evlilik bir süre sonra monoton bir hal almaya başlıyor, bir mücadele etmek gerekiyor.)
00 Yorumla Aynı biz 🤣🤣 uzun süreli evlilikte oluyor ne yazık ki 😊
13 Yorumla- 1 yıl
Ee nasil gidecek bu omur aclikla?
- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yastan sonra normal ama gitmediginiz yerler varsa gidebilirsiniz ani arttikca bag artar
13 Yorumla- 1 yıl
Biz zaten surekli bir yerlere giden bir ciftiz. Ama hep eksik kaliyor. Gittigimiz yerlerde ciftler varsa daha da kotu oluyor hatta. Arkadasimla tatile gider gibiyiz. Artik bir yerlere gitmek daha da kotu hissettiriyor.
- 1 yıl
Nasıl çiftler varsa dahada kötü oluyor
- 1 yıl
@Meliiiikeeee onlari kiskaniyorum
1 yılHemen hormonlarınızı canlandırıp onları tüketene kadar kullanın.
04 Yorumla- 1 yıl
Benim hormonlarim yerinde, esiminki iyi degil sanirim en azindan bana karsi
- 1 yıl
Bu bedensel bir sağlık sorunu da olabilir, psikolojik bir sorun da olabilir. Eşin bu probleminin farkında ve kabul edebiliyor mu?
- 1 yıl
Hayir benim sorunum yok terapiste sen git diyor
- 1 yıl
Birlikte gidin onunda kabul etmiyorsa ya boşanacaksın ya da öyle devam edeceksin öyle de ne kadar gider bilemem
1 yılBunu ancak sağlıklı bir iletişim ile çözebilirsiniz. Veya uzman birinden çift terapisi almakta çok faideli olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk duygu his heyecan var mı? Eğer az ve zorla oluyorsa, aranızdaki ilişki basitleşmiştir. Yazık ilerde ayrılırsınız.
00 YorumlaEvet zaman la düzelecek ama diğer özellikler de esirgeme
01 Yorumla- 1 yıl
Nasil duzelecek?
Bende pek kutlu değilim eşim fizik oalrak hayalimdekinin tam tersi
01 Yorumla- 1 yıl
Fizik olarak zaten goruyorsun neden tersi ise evlendin?
1 yılDüzelir ama size bağlı yas 40 ise o yaştan sonra arkadaş gibi olmanız doğal birsey
02 Yorumla- 1 yıl
40 yasina gelince oyle dusunmuyorsun. 40 yasina gelince anlarsin dedigimi
- 1 yıl
Kadınlar genelde 30 40 yaşında Afrika gibi keşfedilmeyi bekliyor o yüzden erkekler yetersiz kalıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılNe zamandır yok yani ne zaman evlendin yoksa bir süre geçtikten sonra mı böyle oldu
04 Yorumla- 1 yıl
Hep boyleydi. 4,5 yildir
- 1 yıl
Sanki görücü usulü ya da 2-3 aylıkken evlenmiş gibisin
- 1 yıl
Evet 2-4 ayda evlendik
- 1 yıl
İlk başta böyleyse neden evlendin ki? Bak ben mesela evleneceğim kişinin cilveli , komik espirili yani durgun olmamasını isterim. Eşim olsa mesela şakalar , espiriler orta da uçuşur , çiçek falan alırım. Maddi duruma göre tatile gideriz falan bence bu olmalı.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bir arkadaş olduğuna göre değişir asker arkadaşı gibiyse zor 🤔
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen asker arkadasi
Peki eximle eski yakın arakdaş çıktılar ve hala takipten çıkartmıyor ayni yerdede foto cekinmisler sürekli kız ekliyor seviyorum falan diyor bide
00 Yorumla
1 yılHor kullanmışsın abla bozulmuş olabilir. Bir kontrol et, Eğer bozuksa çözümleri var diye biliyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. E yaş 40 , uzunca bir süre evlilik. Ne bekliyorsun ki daha? Yaşınızın vermiş olduğu hissi yaşayın. Özenme gençlere ablacım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAsker arkadaşına bağlanmıyor mu zaten bir süre sonra
02 Yorumla- 1 yıl
Herkeste boyle mi oluyor? 2 ayda 1 cinsellik normal degil bence etraftan oyle duymuyorum
- 1 yıl
İki ay çok haftada iki olsa neyse
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Me ladardan sonra böyle oldu. Birde romantizmi salla bence
03 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik hicbir zaman iyi olmadi
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düzelmez maalesef, düzelmiyor da. Tecrübeyle sabit.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Zannetmiyorum bu saate kadar olmayan bu saatten sonra çok zor sanırım heyecan yitirdiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Aranızda sevgi yok sadece alışkanlık olarak kalmış bir birliktelik var gibi değil mi?
00 Yorumla
1 yılDüzelmez, haftada kaç kez sek.. yapıyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbi zaman sonra evlılıkler monotonlasır yeniyseniz bilemem
00 Yorumla
1 yıl2 ihtimal. Ya evet ya hayır. Ama bekleyerek düzelmez o kesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYine ilişki ile ilgili hiç bir veri paylasilmadan eksik sorulmuş bir soru.
00 Yorumla Merhaba, profildeki yaşınız doğru mu! Ne kadar süredir evlisiniz?
00 Yorumla
1 yılKlasik aşk ve ateş olmayan bir evlilik örneği. Maalesef evliliklerin 100 de 95 i böyle.
00 Yorumla
1 yılAllah yardım etsin zor bi durum ama düzelmez tek tarafli olmuyor bazi seyler git baskasini bul diycem cokmu acik
Sözlü olacam acaba :))10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılZor gibi hep ondan bekleme😑
11 Yorumla- 1 yıl
Eskiden hep ben giderdim suslenirdim acik giyinirdim istemiyorum diye geri cevirirdi. Artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor o da zaten yapmiyor.
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzelir her şey yeter ki siz isteyin... Sevgi var olduğu sürece her şey mümkün
13 Yorumla- 1 yıl
Nasil duzelecek?
Cevap sahibi1 yılMesaj kutunuz kapalıydı yazmak istedim size
- 1 yıl
Kapali nasil oluyor bilmiyorum bir bakayim
Gizli Üye(30-35)1 yılSoruda aynı kendi evliliğimi gördüm desem inanır mısın kaç yıldır böyle
12 Yorumla- 1 yıl
Karın mı seni istemiyor sen mi onu
- 1 yıl
4,5 yildir. Icine oturuyor kaliyor. Bosansan ayri dert devam etsen ayri dert
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buraya yazınca daha romantik olamazsınız ama dermirci 😅
00 Yorumla
1 yılBence boşan yeni birisini bul sonra ondan tadını aldıktan sonra tekrar eski eşinle evlen
20 YorumlaDüzelir, çaba harcayın.
01 Yorumla- 1 yıl
Karsi tarafta tik olmadiktan sonda insanin caba harcayasi gelmiyor. Hele bir de. kadin olarak gururun kiriliyor
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen değişiklik yapmak gerekiyor. Eminim ki uzun süre evlisiniz. Arada farklı aktiviteler yapmak gerekiyor. Hayatı biraz renkli yaşamak gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılben de aynı senin gibiyim. aramızda aşk meşk hiçbir şey yok. aynı evde yaşıyoruz sadece
04 Yorumla- 1 yıl
Nasil olacak boyle? Varligi yoklugundan kotu gibi. Cocuklar var sadece onlara aciyorum
Cevap sahibi1 yılbende o da yok
Cevap sahibi1 yıltam arkadaşız
- 1 yıl
Bu durumda olsam bosanirdim sanirim
Gizli Üye(30-35)1 yılCinselligi kast ettin galiba? 40 yasta oyle mi oluyormus
02 Yorumla- 1 yıl
Biz oyleyiz.
Cevap sahibi1 yılMesajdan yaziyim mi sana?
Gizli Üye(25-29)1 yılkaç yıllık evlisiniz? eşinin işi stresli mi? çok severek mi evlendiniz? bir sürü kriter var yani bir şey diyebilmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizde öyleyiz ama benimki ninki odunluktan düzelmez
10 Yorumla
1 yılArkadaş kalınca iyi sevgili olunca anlaşamamazlık gibi duşün iyi böyle kal böyle
22 Yorumla- 1 yıl
Insan arzulanmak istiyor. Begenilmek, gorulmek istiyor. Arkadas zaten bulunur es dedigin arkadas gibi olacaksa diger ihtiyaclarini nasil gidereceksin?
- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat