• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eşimle arkadaş gibiyiz aramızda romantizm yok. Düzelir mi?

EsraDemircili
EsraDemircili Takip Et
Xper 1 Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
923
Yapay Zekaya Sor
Eşimle arkadaş gibiyiz aramızda romantizm yok. Düzelir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
32 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kentdarkbluee
    kentdarkbluee Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Evet, bu tür bir durum oldukça yaygın. Özellikle uzun süreli evliliklerde, başta çok heyecanlı olan ilişki zamanla daha arkadaşça bir hale gelebilir. Romantizm kaybolmuş gibi hissedebilirsin, ama bu illa ilişkinin sona erdiği ya da bitmeye yakın olduğu anlamına gelmez. Aslında, ilişkilerin dinamikleri değişebilir, ancak romantizm yeniden alevlenebilir.

İlk olarak, birbirinize olan bağınızı yeniden keşfetmek önemli. Birlikte vakit geçirme şeklinizi değiştirebilir, daha önce yaptığınız ama zamanla unuttuğunuz romantik şeyleri yeniden yapmayı deneyebilirsiniz. Küçük sürprizler, akşam yemekleri, birlikte dışarı çıkmak ya da sadece çift olarak baş başa kalmak, ilişkinizdeki romantizmi canlandırabilir. Bu, sadece fiziksel değil, duygusal bağınızı güçlendiren bir adım olacaktır.

İkinci olarak, açık iletişim çok önemli. Eşinle duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınız hakkında dürüstçe konuşarak, eksik hissettiğiniz noktaları belirtmeniz, birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlar. Bu konuda baskı hissetmeden birbirinize neyin eksik olduğunu ve neleri değiştirebileceğinizi söylemek, ilişkiye yeni bir soluk getirebilir.

Romantizm ve tutku genellikle her iki tarafın da çaba sarf etmesini gerektirir. Günlük rutinden ve stresten uzaklaşıp, ilişkinize daha fazla ilgi ve özen göstermek, romantizmi geri getirebilir. Unutma, her ilişki bir dönem “durağan” olabilir, ama bu kesinlikle geçici bir şey ve biraz emekle eski canlılığını bulabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu dönem çoğu evli çiftin yaşadığı şey aslında. Aynı evin içine girince her şey daha net oluyor, alışkanlıklar, sınırlar, beklentiler çarpışıyor. Ayda 3 kavga çok değil ama yıpratıyor, çünkü içten içe biriktiriyor insan. Boşanma lafı ağza alışınca da ciddi anlamı kalmıyor ama yarası kalıyor.

Sen onu seviyorsun, o da seni. Aslında mesele birbirinizi anlamaya çalışmak. Ego yapmayıp “ben ne hissediyorum, o ne yaşıyor” diye bakabilmek. Herkesin dediği gibi, iletişim çok önemli ama bence kırılmadığınız bir anda ufak ufak konuşarak başlamak gerek.

Belki bir uzmanla görüşseniz daha sağlıklı olur. Zaten ayrılmak istemiyorsun, o da kötü biri değil diyorsun. Bu bile büyük bir adım. Yorulsan da bırakma, biraz çabayla toparlanabilir bu.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederim

• EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Ben tesekkur ederim

• Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Romantizm kaybolmuşsa bu gerçekten zor olabilir ama düzelmesi mümkün. Biraz çaba gerekiyor aslında. Küçük sürprizler yapabilir, birlikte vakit geçirip eski günlerdeki gibi sohbetler edebilirsiniz. Bunu yapmak için her iki tarafın da isteği ve çabası önemli. İletişimi güçlendirirseniz, romantizm de geri gelir.

0
    0 Yorumla
  • YeŞiLGöZLüKıZ03
    YeŞiLGöZLüKıZ03 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Romantizmi sen oluştur ilgisini cek bir şey yap onu mutlu edicek onunla mutlu olmaya çalış onu nasıl hareketli istekli bir hale getiririm diye düşün ona göre hareket et belki uyuyan dev uyanacak romantizm başlayacak

1
    3 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Gururum cok kirildi. Artik adim atacak heves kalmadi

Yorumla
    • YeŞiLGöZLüKıZ03
      YeŞiLGöZLüKıZ03
      1 yıl

Sen bayansin kendini toparla normal şekilde bir şeyler yarat halledecegini düşünüyorum yaparsın

Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Bayan değil kadın.. Yıllar geçse bunu benim düzelteceğim aklıma gelmezdi :)

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah Esracım ya, insan böyle şeyler hissettiğinde içi bir hop oturuyor, hop kalkıyor değil mi? Ama sorun değil tatlım, çünkü her şey bir dokunuş kadar uzakta 🌟 Bazen çiftlerin arası arkadaşlığa kayabiliyor, ama bu durumu çevirmek elinde! Minik jestler yaparak işe başlayabilirsin mesela; bir akşam yemeği hazırlayıp, eski anılarınızı konuşabilirsiniz. Herkes romantizm görmekten hoşlanır, kim bilir belki eşin de bu duruma çözüm arıyordur. Ama unutma, iletişim her şeyin anahtarı! 💌 Peki sence onun da sana karşı aynı duyguları mı var? 😌

0
    4 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Hayir. Aramizda cinsellik yok desem yeridir. Kendimi cok kotu hissediyorum.

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Ah Esracım, seni öyle anlıyorum ki, gerçekten bu durum çok yıpratıcı olabiliyor. 😔 Kendini kötü hissetmen çok doğal, ama lütfen unutma ki bu, tamamen çözümsüz bir durum değil! İlk önce kendinle barışmayı dene tatlım, çünkü iç huzurunu bulmadan, bu durumu düzeltmek daha zor olabilir. 💕 Eşinle sakin bir ortamda açıkça konuşabilir, ikinizin de neler hissettiğini paylaşabilirsiniz. Cinsellik ve romantizm, iki tarafın da üstünde çalışıp emek verdiği konular. Güvenle ilk adımı atmayı denemelisin, kim bilir belki eşin de sadece bir işaret bekliyordur! Ama unutma, bu süreçte öz değerini hep yüksek tut, kendine haksızlık etme! 🌸

Yorumla
    • sohpetmuhabbett
      sohpetmuhabbett
      1 yıl

düzelmez o iyiyse boşanma başka çözümler bul

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

@sohpetmuhabbett aldatmak bana gore degil. Nasil bir cozum olacak? Icimdeki bosluk gitgide dayanilmaz oluyor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

142

Cevap

• Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Zor durum olduğunun farkındayım romantizm olmayan ilişki ilerlemez eşinle açık konuşup bu durumu halledin

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Sen romantik ortamı yarat

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Sen romantik olmayı dene

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

düzelmez boşanın

1
    0 Yorumla
  • Zeynqdoga
    Zeynqdoga Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

eğer durum böyleyse aradaki duygusallık bitmiştir ya da hiç başlamamıştır bu durumda düzeltilebilecek bir şey maalesef ki yok. Kimsenin bize zorla duygu beslemesini sağlayamayız. Zaten aşk evlilik belirli hormonlardan duygulardan oluşur iş arkadaşlık boyutuna geldiyse bitmiştir. Ve bunu konuşularak çözülecek bir şeyde değil. Konuşarak duygularımızı geri getiremeyiz. Duygular içten gelir içinden gelmiyorsa çabalamamızın anlamı da yoktur. Sizin yerinizde olsam evliliğimi bitirirdim. Tabi ki bu zor bir şey ama işler bu raddeye geldiyse sevgi bitmiştir saygı olabilir ama sevgi yoktur

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Eğer bir erkek sizinle cinsellik yaşamıyorsa ya hayatında başka bir kadın vardır ya da mastürbasyon bağımlısı olmuştur. Onu takip edin ve p*orno izleyip izlemediğini kontrol edin. Tuvalette ve duşta fazla kalıyorsa büyük ihtimal mastürbasyon bağımlısıdır. Ancak bunlar yoksa kesinlikle hayatında başka biri vardır. Bunu kontrol edin ve sizi aldatmadığına eminseniz kadınlığınızı kontrol edin. Erkekler görsel varlıklardır, evde eşofmanla geziyorsanız, süslenip püslemiyorsanız, ona özel kıyafetler giymiyorsanız, bir performans beklemeyen. Bunu yapmanıza rağmen kocanızda tik yoksa eğer üzgünüm ama bu hepsinden daha kötü kocanız bir iktidarsız. Ona yardımcı olun ve doktora gitmesini sağlayın.

1
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Düzelir ama ikiniz de isterseniz. Romantizm bitmiş gibi görünse de aslında o kıvılcım hâlâ bir yerlerde duruyordur. Belki monotonluk bastı belki alışkanlık oldu ama küçük jestler, anlık dokunuşlar, samimi bir sözle bile yeniden başlar. Arkadaş olmak güzel ama sadece arkadaş kalmak yetmez. Birbirinizi tekrar keşfetmeniz gerek. Sevgi varsa emekle romantizm geri gelir, yeter ki umudu kesmeyin.

2
    0 Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Mum ışığında yemek yemek, birbirinize hediye almak, onu yatakta seksi kıyafetlerle karşılamak, duş alırken onu sanki bir şey isteyecekmişsin gibi çağırıp birlikte duşa girmek, baş başa tatile gitmek vb romantik davranışlarla aşkınızı yeniden alevlendirebilirsiniz.

2
    3 Yorumla
    • Kafamkarısıkbnmmm
      Kafamkarısıkbnmmm
      1 yıl

Bence de bunların kesinlikle olumlu etkisi olur

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Dusunuyorum ve bunlarin hicbirinin ise yarayacagini sanmiyorum. Bu durumlarda bile sanki erkek arkadasiyla yasiyormus gibi bir tavir takinir tum bunlari

Yorumla
    • Doğalsever
      Doğalsever
      1 yıl

Erkek arkadaşlarıyla birlikte duş alıyorsa zaten geçmiş olsun ablacım 😂

Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Eşinizle arkadaş gibi olmanız normal değil. Evlilikte bu durum ileride sorunların yaşanmasına neden olur. Bence ikinizde birazcık çaba göstermelisiniz. Mesela evde romantik bir akşam yemeği ayarlayın, müzikle birlikte romantik bir ortam oluşturabilirsiniz.🌸

0
    0 Yorumla
  • efsaneperde
    efsaneperde Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Biraz renk katmayı deme mesela bu akşam yemeğe karabiber ekle biraz daha tuzunu bol kat biraz daha pişir akşam yemeğini baktın hala karnım tok diyor ya karnını başka yerde doyuruyor ya da menüden sıkılmış

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Seni gayet iyi anlıyorum. Romantizm çekim çekicilik yok. Aslına bakarsan ilişkide sorun da yok ama o heyecanı çekimi kaybetmek kötü. İşin olumsuz tarafı bir an sonrası artık o ilginin kırıntısını bir başkası gösterince sanki ilk aşk heyecanı gibi çekici gelmeye başlıyor.

0
    0 Yorumla
  • AzraaaAslan
    AzraaaAslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Sorunun nerde olduğunu eminim biliyorsundur karşılıklı konuşsanız belki düzelir. Umarım her şey gönlünce olur

3
    3 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Defalarca konustuk hicbir ise yaramiyor. Birkac gun zoraki sarilmaya calisiyor o da gunde 1 2 kez bu kadar

Yorumla
    • Meliiiikeeee
      Meliiiikeeee
      1 yıl

Fantasi kıyafetleri giy belki farklılık olur ilgisini çeker saksi çamaşırlar al yaşınız 40 mı?

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

@Meliiiikeeee evet

Yorumla
  • _Cemile_
    _Cemile_ Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 86%
    1 yıl

Sorun ne tam olarak ben anlamadım bir şey yazmamışsın kocamla arkadaş gibiyiz diyorsun ama sebebi ne neden öyle davranıyor sana durduk yere eşine böyle davranmaz bir insan hiç konuştunuz mu bunu

1
    0 Yorumla
  • beyazdanbirazuzak
    beyazdanbirazuzak Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

şu an durgun bir döneme girmişsiniz ama ilişkinizi heyecanlandırmak da sizin elinizde. Hep yaptığınız şeyler yerine farklı etkinliklere gidebilirsiniz. Ne bileyim workshoplar olabilir vs. vs. bir de bence eşinle arkadaş gibi olmak da lazım. ama tabi o çizgiyi e korumak gerek.

0
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Workshop tatil gezi hicbir sey degistirmiyor bunlari arkadasimla yapiyor gibiyim ekstra hicbir duygu etkilesim yok

Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kadin ugrasirsa duzelir veya erkek iliski konusunda tecrubeliyse ve hala heyecan duyuyorsa sana evet yani mesela evde sort giydiginde gelip arkandan sariliyorsa evet yoksa sana cok is dusuyor

0
    3 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Ilgilenmiyor bakmiyor. Nasil cozecegim?

Yorumla
    • berkatak
      berkatak
      1 yıl

ilgilenmediği bakmadığı şey ne? duygusal ilişkiler mi özel ilişkiler mi? birinden biri muhakkak vardır

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Her ikisi de maalesef 😔

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Hayır düzelmez , evliliğin kısa özeti budur zaten , evliliğin sorumluluğu ağır olur aşk heyecan romantizm biter geriye saygı ve sevgi kalır oyuzden fazla beklenti içinde olmayın

0
    2 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Saygi sevgiyi arkadastan da gorurum. Onun ne anlami kaliyor o zaman?

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      1 yıl

Kalmıyor zaten , kalmadigi için boşanmalar bu kadar artıyor , evlilik televizyonlarda izlediğiniz gibi olmuyor , öyle romantiktik akşam yemekleri, güzel sözler ilgi alaka hepsi özellikle çocuk olduktan sonra biter eşini seversen bu şekilde yola devam edersin , buna birde huzursuzluk, aileler , maddi sıkıntılar , girmeye başlarsa bırak romantiktikligi , huzura hasret kalırsın ya da kavgalar şiddetlenir boşanmaya gidersin

Yorumla
  • Nerly
    Nerly Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 44%
    1 yıl

Evli değilim ama düşüncelerimi aktarmak istiyorum yolunda gitmeyen bir sorunu eşinizle açık şekilde veya aile psikolojisi adına uzman bir psikologa beraber gidebilirsiniz.

0
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Cinsel terapiste gidelim diyorum, benim problemim yok, sen git diyor

Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Düzelmesi için çabalarsınız bir süre normalleşir sonra daha kötüye gider. Çaba iki taraflı olur ve iki tarafta bu durumdan rahatsızlık duyarsa ömürlük olur.

0
    2 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Yani esime kalsa bir sorun yok

Yorumla
    • mütesellî
      mütesellî
      1 yıl

Büyük bir felaket sizi bekliyor.

Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bunun icin konusmak lazim. CozuLmuyorsa ayrilmak lazim. gecmez boyle omur felan

1
    0 Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

Düzelir tabi kaç sene olmuş, küçük sürprizler ve yenilik katmaya çalışın hayatınıza onunlada konuş, yapmadığınız şeyler sizi heyecanlandıracaktır, ilişkiniz renklenir

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Ne güzel arkadaş olabilmek işte. Sen arada romantik jestler yapabilirsin. Ne bileyim ondan önce eve geliyorsan üzerinde saten bir elbise ile kapıyı aç falan yani 🤣

0
    1 Yorumla
    • magnumelegant
      magnumelegant
      1 yıl

😂

Yorumla
  • Denizxx21
    Denizxx21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Sen yaşatacaksin o romantizmi biraz da erkekler biz kadınlar gibi maalesef dusunemiyorlar öyle hepsi bir değil tabi

0
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Erkegin daha cok istemesi arzulamasi lazim. Kadinligini hissettirmeyince sen de adamlasiyorsun zamanla

Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bu sonradan mı böyle oldu bilmek lazım. monotonlaşıp sıradan ev arkadaşlığına döndüyse, ki çoğu evlilik bir süre sonra monoton bir hal almaya başlıyor, bir mücadele etmek gerekiyor.)

0
    0 Yorumla
  • brakask
    brakask Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 92%
    1 yıl

Aynı biz 🤣🤣 uzun süreli evlilikte oluyor ne yazık ki 😊

1
    3 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Ee nasil gidecek bu omur aclikla?

Yorumla
    • brakask
      brakask
      1 yıl

Açıkçası bir fikrim yok. Bence şu amerikalılar gibi grup terapisine gitmemiz gerek 😊

Yorumla
    • brakask
      brakask
      1 yıl

Kaç yıllık evlisin?

Yorumla
  • Kızistenebilem
    Kızistenebilem Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.

Belli bir yastan sonra normal ama gitmediginiz yerler varsa gidebilirsiniz ani arttikca bag artar

1
    3 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Biz zaten surekli bir yerlere giden bir ciftiz. Ama hep eksik kaliyor. Gittigimiz yerlerde ciftler varsa daha da kotu oluyor hatta. Arkadasimla tatile gider gibiyiz. Artik bir yerlere gitmek daha da kotu hissettiriyor.

Yorumla
    • Meliiiikeeee
      Meliiiikeeee
      1 yıl

Nasıl çiftler varsa dahada kötü oluyor

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

@Meliiiikeeee onlari kiskaniyorum

Yorumla
  • sarikolaaa
    sarikolaaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hemen hormonlarınızı canlandırıp onları tüketene kadar kullanın.

0
    4 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Benim hormonlarim yerinde, esiminki iyi degil sanirim en azindan bana karsi

Yorumla
    • sarikolaaa
      sarikolaaa
      1 yıl

Bu bedensel bir sağlık sorunu da olabilir, psikolojik bir sorun da olabilir. Eşin bu probleminin farkında ve kabul edebiliyor mu?

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Hayir benim sorunum yok terapiste sen git diyor

Yorumla
    • sarikolaaa
      sarikolaaa
      1 yıl

Birlikte gidin onunda kabul etmiyorsa ya boşanacaksın ya da öyle devam edeceksin öyle de ne kadar gider bilemem

Yorumla
  • Kelebek_kızz
    Kelebek_kızz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bunu ancak sağlıklı bir iletişim ile çözebilirsiniz. Veya uzman birinden çift terapisi almakta çok faideli olur.

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aşk duygu his heyecan var mı? Eğer az ve zorla oluyorsa, aranızdaki ilişki basitleşmiştir. Yazık ilerde ayrılırsınız.

0
    0 Yorumla
  • Asi3d
    Asi3d Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Evet zaman la düzelecek ama diğer özellikler de esirgeme

0
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Nasil duzelecek?

Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bende pek kutlu değilim eşim fizik oalrak hayalimdekinin tam tersi

0
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Fizik olarak zaten goruyorsun neden tersi ise evlendin?

Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Düzelir ama size bağlı yas 40 ise o yaştan sonra arkadaş gibi olmanız doğal birsey

0
    2 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

40 yasina gelince oyle dusunmuyorsun. 40 yasina gelince anlarsin dedigimi

Yorumla
    • kimsesizqwer
      kimsesizqwer
      1 yıl

Kadınlar genelde 30 40 yaşında Afrika gibi keşfedilmeyi bekliyor o yüzden erkekler yetersiz kalıyor

Yorumla
  • Denizliden1seyyah
    Denizliden1seyyah Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.

Ne zamandır yok yani ne zaman evlendin yoksa bir süre geçtikten sonra mı böyle oldu

0
    4 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Hep boyleydi. 4,5 yildir

Yorumla
    • Denizliden1seyyah
      Denizliden1seyyah
      1 yıl

Sanki görücü usulü ya da 2-3 aylıkken evlenmiş gibisin

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Evet 2-4 ayda evlendik

Yorumla
    • Denizliden1seyyah
      Denizliden1seyyah
      1 yıl

İlk başta böyleyse neden evlendin ki? Bak ben mesela evleneceğim kişinin cilveli , komik espirili yani durgun olmamasını isterim. Eşim olsa mesela şakalar , espiriler orta da uçuşur , çiçek falan alırım. Maddi duruma göre tatile gideriz falan bence bu olmalı.

Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Nasıl bir arkadaş olduğuna göre değişir asker arkadaşı gibiyse zor 🤔

0
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Aynen asker arkadasi

Yorumla
  • fundaskmn
    fundaskmn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 55%
    1 yıl

Peki eximle eski yakın arakdaş çıktılar ve hala takipten çıkartmıyor ayni yerdede foto cekinmisler sürekli kız ekliyor seviyorum falan diyor bide

0
    0 Yorumla
  • MagdurHesap
    MagdurHesap Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hor kullanmışsın abla bozulmuş olabilir. Bir kontrol et, Eğer bozuksa çözümleri var diye biliyorum.

0
    0 Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

E yaş 40 , uzunca bir süre evlilik. Ne bekliyorsun ki daha? Yaşınızın vermiş olduğu hissi yaşayın. Özenme gençlere ablacım.

0
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Asker arkadaşına bağlanmıyor mu zaten bir süre sonra

0
    2 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Herkeste boyle mi oluyor? 2 ayda 1 cinsellik normal degil bence etraftan oyle duymuyorum

Yorumla
    • Psikolojisigidik
      Psikolojisigidik
      1 yıl

İki ay çok haftada iki olsa neyse

Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Me ladardan sonra böyle oldu. Birde romantizmi salla bence

0
    3 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Cinsellik hicbir zaman iyi olmadi

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      1 yıl

Off üzücü, hele ilkinse birde

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      1 yıl

Ne dersin; Tecrübelerinize dayanarak ilişkiler konusunda tavsiye verecek olsanız ne olurdu? ↗

Yorumla
  • perlamare
    perlamare Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Düzelmez maalesef, düzelmiyor da. Tecrübeyle sabit.

0
    0 Yorumla
  • Alper_79
    Alper_79 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.

Zannetmiyorum bu saate kadar olmayan bu saatten sonra çok zor sanırım heyecan yitirdiniz

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Aranızda sevgi yok sadece alışkanlık olarak kalmış bir birliktelik var gibi değil mi?

0
    0 Yorumla
  • Terminatör1998
    Terminatör1998 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Düzelmez, haftada kaç kez sek.. yapıyorsunuz?

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

bi zaman sonra evlılıkler monotonlasır yeniyseniz bilemem

0
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

2 ihtimal. Ya evet ya hayır. Ama bekleyerek düzelmez o kesin

0
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Yine ilişki ile ilgili hiç bir veri paylasilmadan eksik sorulmuş bir soru.

0
    0 Yorumla
  • didakdik
    didakdik Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Merhaba, profildeki yaşınız doğru mu! Ne kadar süredir evlisiniz?

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Klasik aşk ve ateş olmayan bir evlilik örneği. Maalesef evliliklerin 100 de 95 i böyle.

0
    0 Yorumla
  • SİDİKLİ_NACİYE
    SİDİKLİ_NACİYE Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    1 yıl

Allah yardım etsin zor bi durum ama düzelmez tek tarafli olmuyor bazi seyler git baskasini bul diycem cokmu acik
    Sözlü olacam acaba :))

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Zor gibi hep ondan bekleme😑

1
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Eskiden hep ben giderdim suslenirdim acik giyinirdim istemiyorum diye geri cevirirdi. Artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor o da zaten yapmiyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Düzelir her şey yeter ki siz isteyin... Sevgi var olduğu sürece her şey mümkün

1
    3 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Nasil duzelecek?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Mesaj kutunuz kapalıydı yazmak istedim size

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Kapali nasil oluyor bilmiyorum bir bakayim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Soruda aynı kendi evliliğimi gördüm desem inanır mısın kaç yıldır böyle

1
    2 Yorumla
    • Meliiiikeeee
      Meliiiikeeee
      1 yıl

Karın mı seni istemiyor sen mi onu

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

4,5 yildir. Icine oturuyor kaliyor. Bosansan ayri dert devam etsen ayri dert

Yorumla
  • Kenank07
    Kenank07 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Buraya yazınca daha romantik olamazsınız ama dermirci 😅

0
    0 Yorumla
  • BekârTeacher
    BekârTeacher Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    1 yıl

Bence boşan yeni birisini bul sonra ondan tadını aldıktan sonra tekrar eski eşinle evlen

2
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Düzelir, çaba harcayın.

0
    1 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Karsi tarafta tik olmadiktan sonda insanin caba harcayasi gelmiyor. Hele bir de. kadin olarak gururun kiriliyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bazen değişiklik yapmak gerekiyor. Eminim ki uzun süre evlisiniz. Arada farklı aktiviteler yapmak gerekiyor. Hayatı biraz renkli yaşamak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

ben de aynı senin gibiyim. aramızda aşk meşk hiçbir şey yok. aynı evde yaşıyoruz sadece

0
    4 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Nasil olacak boyle? Varligi yoklugundan kotu gibi. Cocuklar var sadece onlara aciyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bende o da yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

tam arkadaşız

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Bu durumda olsam bosanirdim sanirim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Cinselligi kast ettin galiba? 40 yasta oyle mi oluyormus

0
    2 Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Biz oyleyiz.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Mesajdan yaziyim mi sana?

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

kaç yıllık evlisiniz? eşinin işi stresli mi? çok severek mi evlendiniz? bir sürü kriter var yani bir şey diyebilmek için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bizde öyleyiz ama benimki ninki odunluktan düzelmez

1
    0 Yorumla
  • dertderya_benmiray
    dertderya_benmiray Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Arkadaş kalınca iyi sevgili olunca anlaşamamazlık gibi duşün iyi böyle kal böyle

2
    2 Yorumla
    • kml52
      kml52
      1 yıl

Aynen

Yorumla
    • EsraDemircili
      EsraDemircili
      1 yıl

Insan arzulanmak istiyor. Begenilmek, gorulmek istiyor. Arkadas zaten bulunur es dedigin arkadas gibi olacaksa diger ihtiyaclarini nasil gidereceksin?

Yorumla
  • Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle arkadaş gibiyiz aramızda romantizm yok. Düzelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşimle arkadaş gibiyiz aramızda romantizm yok. Düzelir mi? 23 cevap verildi
Eşimi seviyorum ama heyecan yok? arkadaş olarak mı görüyorum acaba? emin olamıyorum? 28 cevap verildi
Eşimle aramizda sadece saygi var? 42 cevap verildi
Eşimle bosanmamiza rağmen hala görüşüyoruz yanlış mı? 9 cevap verildi
Eşimle hiç sosyal akvitemiz yok? 38 cevap verildi
Eşimle ev arkadaşı gibiyiz? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨