Eşimle evleneli 11 ay oldu hiç bir sosyal aktivite miz yok bir tek balayına gittik o kadar sürekli çalışıyor memur ama ek işlerde yapıyor bana hiç vakit ayirmiyor üstüne çocuk istiyor bende hiç bir şey yapmıyoruz biraz gezseydik dedim diye kavga çıkardı ya çocuk yaparsın ya da bosanalim dedi çok gücüme gitti ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayEvliliğinizde yaşadığınız bu zorluklar, iletişim eksikliği ve beklentilerin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor gibi görünüyor; eşinizin yoğun iş temposu ve ek işlerle meşgul olması sizi ihmal edilmiş hissettirebilir, bu da ihtiyaçlarınızın karşılanmamasıyla gerilimi artırıyor; onun çocuk isteği konusunda ısrarcı ve sert tavrı ise sizin duygularınızı ve evliliğin mevcut durumunu göz ardı ediyor; bu durumda, önce sakin ve açık bir şekilde duygularınızı, beklentilerinizi ve sınırlarınızı ifade etmeniz, ardından mümkünse birlikte bir evlilik danışmanına gitmeniz, hem iletişimi güçlendirebilir hem de ortak bir yol haritası çizmenize yardımcı olabilir çünkü evlilikte her iki tarafın da ihtiyaçları ve mutluluğu önemlidir.
03 Yorumla
Soran11 ayGitmeyi red ediyor kabul etmiyor çok söyledim benim diyeceklerim bu kadar diyip konuyu kapatıyor ya çocuk yaparsın ya da kapı orada diyor çok gücüme gitti
Cevap sahibi11 ayHer fırsatta böyle konuşan biri ile de ömür geçmez
Soran11 ayEvet her kavgada söylüyor ve sürekli annesine gidiyor şu an bile annesine gitti kahvaltıya hazırlıyorum ben dedim gerek yok dedi gitti
En İyi Cevaplar
11 ayEvlilik umduğu gibi çıkmayan bir kadın daha :) bunun devamı şöyle olur kocam benle ilgilenmiyor başka erkek sevdim ne yapayım :)
Bu tablo hiç yabancı değil hep böyle olur. Kocanı al karşına konuş. Ya benle evliliğimizle ilgilen ya da boşanalım de. Tercihini yapsın ömür boyu sürdüremezsin bu hayat tarzını.
04 Yorumla
Soran11 ayNe sevgililik döneminde ne nişanlılık döneminde tek bir erkekle duygusal konusmuslugum yok ayrılık sürecimiz bile oldu ondan dahi duygusal bir konuşmam olmadı al bu kadarda sadığım seversem tam severim tek yaşarım ama ilgi diye başka bir erkekle duygusal konusmam
Kaç defa karşıma aldım konuştum seviyorum seni bana böyle davranma dedim yok aynı başa döndük hep hep başa döndük ve bu adam bana hep ayrılalım demeye başladı evlendigimizden beri çocuk yoksa bosaniyoruz dedi gerçekten çok üzülüyorum
Soran11 ayOnun da şartı su ya çocuk yaparsın ya bosanalim
İlgi olmayan sürekli kavga olan bir evliliğe çocuk getirmek ne kadar sağlıklı sence- 11 ay
Seven adam hissettirir sevdiğini. Aldım kapdım kontok bende mantığıyla yürümez evlilik. Mümkün değil.
- 11 ay
O adama çocuk doğurmaktansa
Ne bileyim sen daha iyi tanıyorsun kocanı
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten seni çok üzmüş belli ki 😔 Çok haklısın, bir ilişki iki tarafın da emek vermesiyle anlam kazanır. Eşin sürekli çalıştığı için belki yorgunluğu ve stresle böyle bir tepki vermiş olabilir. Ama duygularını açıkça ifade etmen çok önemli. Ona, hem bir kadın hem de eş olarak ihtiyaç duyduğun ilginin, gezip eğlenmenin ne kadar önemli olduğunu tatlı bir dille anlatmayı dene. 🌸
Ayrıca, çocuk sahibi olmanın birlikte vakit geçirip birbirinizi tam anlamıyla anladığınızda güzel bir hale gelebileceğini, aksi takdirde birçok zorluğa yol açabileceğini söyleyebilirsin. Gerekirse bir uzmandan birlikte destek almayı öner. Sabırlı ol, ama duygularını açıkça ifade etmekten çekinme 🌟 Her iki tarafın da mutluluğu öncelikli olmalı!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
20Cevap
11 ayBöyle bir insandan sakın çocuk yapma hayatının hatasını yaparsın hatta sen onu boşa. Ne kadar sinir bozucu biriymiş
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayBoşanıyorum o zaman de resti çek. Para para para nereyr kadar be. Biraz gezip tozup hayatı görmeden çocuk mu yapılır
05 Yorumla
Soran11 ayÇocuktan sonra gezermisiz çocuktan önce gezdirmeyen çocuk sonrası gezdirecekmis çocuk bakmayı çok kolay sanıyorlar
Gezelim biraz dedim diye bile sen gezmek için mi evlendin dedi bana
Bir şey diyimmi benim hayatım iyiydi tek başıma yaşıyordum isim burada diye bir düzenim vardı tatilimede gidiyordum mahfoldu hayatım gercekten çok üzülüyorum nasıl böyle bir adamı sevdim diye- 11 ay
Ah bebeğim yaa. Arada böyle hatalar yapabiliyoruz napalım önemli olan hatanın farkına varmış olman. Çok zıt düşüncelerdeyken nasıl evlenecek kadar ileriye gittin anlayamadım o dönemin büyüsünden muhtemelen. En azından bir süre çocuk yapma, konuşup anlaşmaya çalışın birbirinize şans verin olmadı boşanmaya karar verirseniz sonrasında çok sıkıntı yaşarsın.
Soran11 ayKapıma dayandı şehir degistirdim oraya geldi yani hep yalvardı istedi rahat birakmadi bende tamam dedim salagim çünkü ben
Gerçekten kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar duygusal davranabildigime ailem istemedi çok bilmiş dediler yok dedim evlendim herkesi arkama aldım evlendim al sana evlilik şimdi adam küçük kavgada bile bana evimden git diyor ailemde burada değil nasıl ben bu işin altından cikicam bilmiyorum
Soran11 ayGüzel bir kadınım ondan gencim bakimliyim evimede güzel bakıyorum yemek yapiyorum temizlikde bir de çalışan bayanım yetişmek de zor oluyor ama yetişmeye çalışıyorum yardım desen oda yok. Şu an 2 aylık tatildeyim ve boşluğa düştüm
- 11 ay
Tatilini bence ailenin yanında geçir. Hiç srayıp sorma o seni arayıp sorana kadar. Ailenden kendine yakın gördüğün aklı başında birileriyle kınuşup dertleş o da seni çok güzel toparlar. Sana güzel bir çıkış yolu düşünürler. O herif de senin yokluğunu görsün bakalım
Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Neden bu kadar çalışıyor? Bi anlık sinirle söylemiştir bir iki sene çocuk yapmamak gerekir ilişki oturduktan sonra çocuk yapmalı.
02 Yorumla
Soran11 ayİskolik oldu evlenince
5 yıl sevgili kalmışız artık çocuk yapmaliymisiz adam sevgilikle evliliği bir goruyor çok değişti evlenince ilk aydan başladı kavgalar küsme huyu çıktı mesela sevgililikte küs uyuyamayan adam evlenince kurban Bayramı arefe günü küstü 1 hafta küs gezdik bayramlaşma vs de olmadı ailelerede gidilmedi ilk kurban bayramımız böyle geçti şaka gibi cidden ben ne ailemden böyle bir şey gördüm nede çevremden siz gordunuzmu bu saygısızlıktır
- Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
11 ayÇocuk yapma, belliki arıza bu adam, biraz tanıyın birbirinizi. İlaç kullan gizlice. Çocuk çok büyük soeumluluk ziyan olmasın
03 Yorumla
Soran11 ay5 yıl sevgili kaldık gerçekten aynı evin içine girip evlenince belli oluyormuş her şey adamın tüm huyu değişti yok sozlesme bile hazirladi. o değil 4 gün sonra evlilik yıl dönümümuz bayramı küs gecirdi ilk kurban bayramimizi 1 hafta konusmadi tshirtimu pantalon içine sokmusum insatgrama foto atiyormusum diye attığım foto sadece yüzümün gözüktüğü masum bir foto ah evlenmez olsaydım :(
- 11 ay
Çocukla düzelir deme sakın yapma.
Soran11 ayYok istemiyorum duzelicek gibi değil ayrılığa gidiyor zaten ilişki
11 ayBoşanırsa boşansın çocuk yapıp eve ve mutsuz bir evliliğe hapsolmak mı istiyosun
01 Yorumla
Soran11 ayHayır tabikide yeterince mutsuz etti beni birde çocukla mutsuz olamam
Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Eşin doğru söylüyor yap çocuğu otur oturduğun yerde..
04 Yorumla
Soran11 ayAynen istediği de o
Soran11 ayDalgamı geçiyorsun be
Aile & Toplum konusunda 851 cevap paylaştı. Çok anlayışsız biriyle evlenmişsin
Daha yeni evlenmişsiniz neden çocuk istiyor ki
Evlenmeden önce de böyle miydi027 Yorumla
Soran11 ayYaşım geciyor diyor ama biz böyle bir şey konuşmadık ki evlenirken ilk ayimizdan çocuk muhabbetleri döner oldu tamam çocukları çok seviyorum isterimde ama eşim bana hiç vakit ayirmiyor hiç bir şey yapmıyoruz o 40 ben 31 yaşımdayım
Soran11 ayVe her kavgada ayrılmak istediğini söylüyor bende düşünüyorum hamile kaldigimda da böyle davranırsa
Soran11 ayÇocuk yapacağı biriyle evlenirmis ya ben çocuk hiç istemiyor değilim ama bana ilgi sevgi vakit vermiyor kendimi sadece çocuk için evlenilmis gibi hissetmeye başladım
Soran11 ayAyrılık konuşması yaptık hatta sözleşme bile hazırlamış ben dedim avukatima danışmadan atmam imza dedim
Soran11 ayNafaka istemem zaten kendimde çalışıyorum nafaka istenilcek bir çocuk ta yok ortada zaten
Soran11 aySeviyorum tabi ama sevgi her şey değil. bazen gitmek lazım çok kırıldım kirildigim yerden tekrar tekrar düzeleceğini sanmıyorum
Onun sevgisine de inancım kalmadı
Seven her kavgada ayrılığı dillendirmez 3. ayimizda başladı gerçekten insanlar evlenince degisiyor veya aslına dönüyor
Soran11 ayşu an 11ci ayimizdayiz 3. ayda başladı kavgalar cicim ayi bile yaşayamadan
Ah canım kafam farkedemedim ama şöyle bir durum var biz kuslugu uzatmazdik barisirdi gelirdi yanıma
Evlendik adam ilk bayram günümüzde küstü benimle 1 hafta konusmadi
Soran11 ayAni ofkelenmesi var herkese karşı birde hep kendini haklı görüyor karşısındaki kim olursa olsun hep o haklı onun istedikleri yapılmalı yapilmayinca küsüyor konuşmuyor artık bunun bir adı var mı bilmiyorum ama böyle
İntikam alınacak bir şey yapmadım ona
Ben birazda ailesinin doldurusuna geldiğini düşünüyorum
Soran11 ayAile terapistine gitmeyide red etti
Soran11 ay4 gün sonra evlilik yıl dönümümuz yılı dolduruyoruz onun tabiriyle sonra defolup git dedi bana ailem farklı şehirde anlaşmalı boşanmak istiyor sözleşmeyi bile hazırlamış çocuğa tamam dersem devam edicekmisiz başka türlü by by dedi bana gerçekten çok üzülüyorum
Soran11 ayEvi arabası var ama evlilik öncesi alınmış ama cidden gözüm yok istemiyorumda evimden git diyor bana zaten benim evim diyor yani ben hiç bir zman bir şey istemedim ondan hep kendim aldim ceyizimden tut herşeyimi üstüne gittim ona mihrimi verdim geri vericem dedi ama verirmi sanmam oda onda kalsın ben gerçekten çok yoruldum
Soran11 ayŞehir değişikliği yapıp silinicem bir müddet
Soran11 ayEvet onun için geldim sorun olmaz
Soran11 ayÜzülüyorum tabikide sonuçta sevdiğim biriyle evlendim ve dustugumuz duruma bak
11 ayMadem sorumluk kabul etmiyor birde ortaya şart koşuyor o zaman ömrünü ziyan etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayZaten hiç senle ilgilenmeniz çocuk ile seni eve baglicak oda kendi işlerinde seni zindana itmeye çalışıyor aldanma
03 Yorumla
Cevap sahibi11 ay2 senelik evliyim çocuk zaten çok zor bebeğim var bakan im var yoksa yanmistim ama eşim in de hakkını yeyemem günü birlikte olsa gezmeye gideriz başka şehirlere bir yemekte olsa çıkar yeriz bazen bir çay içeriz anneme bırakırım bebeği bakan yoksa yandın birde eşin böyle ilgisiz
Soran11 ayYok benim eşim sürekli çalışacak iş is is aylık gelirimiz iyi olmasına rağmen hala calisicak gözünü para bürüdü
Cevap sahibi11 ayO öyledir sen evlendikten sonra farketmissindir
Gizli Üye(30-35)11 ayYa cocuk ya bosanalim? Tamam mq git ac davayi de.. donuna kadar alirim omur boyu da nafaka odersin de bakalim napiyor
012 Yorumla
Soran11 ayAsıl o aldı benden birşeyler ben ne alicam dükkan aldı ablasının üstune ablası verdi parayı diye onun üstüne olmuş herneyse benim 250 bin mihir paramida ekledi safım ben çünkü ekle dedim ben sana veririm dedi hop uçtu...
Cevap sahibi11 ayAblasinin ustune mali senden korumak icin almis c akal hemde senin parayla. Adam olsa senin ustune yapardi
Soran11 ayAma ablası verdi parayı ondan onun üstüne şu an ablasına parça parça odeme yapıyor
Cevap sahibi11 ayBuyuk miktar mi verdi
Soran11 ayEvet 6 milyon
Cevap sahibi11 ayAblasida hakli , ama her firsatta seni bosarim diyenin sana saygisi sevgisi yok belliki. Seni ezik goruyor
Soran11 ayBen ona hayır senden bosanamam da demiyorum tamm dedim sevgiliyken kapımda yatan şehir degistirdigimde peşimde koşan uğraşlar veren adam gitti başka biri oldu
Cevap sahibi11 ayO zaman seni elde edememisti genelde pesinden ok kosanlar elde ettikten sonra yaptiklarinin bedelini odetir gibi davraniyor. Artik benimsin ne istersem o olur seklinde degersizlestirmeye calisiyor
Soran11 ayKesinlikle katılıyorum
Cevap sahibi11 ayBundada seni caresiz gordugu icin belkide ekonomik durumun olmayacagi aile evine donersen maddi sorun yasayacagin veya isin gucu ollmadigindan yapiyor bunu.
Soran11 ayİsim var çalışıyorum
Cevap sahibi11 ayO zaman susak susak durma höyyyyt filan de 😜
11 ayKariyerine güveniyor bence asgari aldında böyle desin bakim sen işin zor böyle bir hödüklede ömür geçmez
10 Yorumla
11 ayseni köle olarak kullanıyor bence canım iste çocuk yapalım canım iste seks yapalım bence direk boşan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 aySakın çocuk yapma daha şimdiden böyleyse sıkıntı
112 Yorumla
Soran11 ayYa diyorum biz hiç bir şey yapmiyoruz diye şu an mesela ev alınacak zaman değildi bir gezseydik degilmi ve evi arabası zaten var gitti tekrar ev aldı dükkan yapacakmış orayı ya ne acele neden borca girdik iside var aylık 80 bin maaş aliyor neyine az geldi ya bende çalışıyorum adamı para hırsı öldürecek
- 11 ay
O zaman büyük sıkıntı para hırsı berbat yani senle eğlenmesi lazım sen put gibi evde mi duracaksın yani çok saçma
Soran11 ayNe güzel dedin aynen put gibi evde durucam bende çalışıyorum 2 ay tatil şu an ve istese oda alabilir izin ama almıyor tek odağı işi ya bir yere gidince iş çıkarsa kacirirsam bende gezmeyi çok seviyorum sevgiliyken az çok geziyorduk evlendik yok adam kendini tamamiyle işine verdi
- 11 ay
Yani evlendikten sonra asıl olay başlar daha fazla gezmek gerek rahatsın çünkü yapılacak çok şey var valla yazık yani bizm okadar olmasa bile illa Bi aktivitemiz olur neden evlendim zaten yani beraber daha farklı tecrübeler yaşamak için ya her zaman değil denk geldikçe illa bişey olur yani
Soran11 ayZaten gezmiyorduk şimdi hiç gezemeyecegiz ev varken gitti ev aldı dükkan yapicam orayı diye ablasının üstüne yaptı çünkü ablası vermiş parayı ona odecekmis vs vs ondan bizim değil ablasının üstüne şu an ev
Herneyse şimdide diyorki borcumuz çok ya diyorum ben ayarliyim gidelim yazık degilmi Parana diyor Allah'ım ya- 11 ay
Yazık değil mi parana neymiş yaa yuhh bu kadar mal mülk para bürümüş gözünü Bi de cimriyse hiç çekilmez inanılmaz yahu yani bu tür insanlara hiç bişey layık değil seni düşürmesi kötü yani dertleşeceğin kimse de yoksa o da sıkıntı
Soran11 ay
İnanılmaz para bürüdü gözünü sadece düşündüğü is para para nerden çok gelir ya memursun aylık 80 bin alıyor hatta üstü evin var araban var karın var bu para hırsı ne demi
Birde bana diyorki suçlu sensin sana tazminat acmayacagim çocuk istemiyorsun diye diyor ya canım adam ben çocuk delisiyim çocukları çok seviyorum ama böyle sağlıksız bir evliliğe çocuk getirmek istemiyorum bu çocuk istememek değildir demi
Derdimi anlatsam ne sanki vah vah derler gerçekten çok bunaldım yoruldum- 11 ay
Ya senin ki mantıklı çocuk yapmamak zaten rahat değilsin yani, zaten ev araba var Bi daha almak nedir yani o da saçma zaten her şey güzel olsa sende belki buna al dersin ama senle ilgi alaka yok, derdini anlatınca azalır yani kendi içine ata ata bu adam için psikolojini bozarsın hiç yoktan paylaşınca azalır diye düşünüyorum bende öyle oluyor evde iki arkadaş gibi olmakta zor yani
Soran11 ayO evi dükkan yapmak için aldı hatta yatakta attı neymiş yorulursak burada yatarız diyeymis bakalım ben isteyecekmiyim mis gibi evimiz var kendim c dekorasyonu kendi ellerimle yaptim herseyini yazık oldu :(valla her şey parayla da olmuyor al para var huzur nerde yok adam yüzümüze bile bakmıyor terapiyede ikna edemedim sanırım ayrılık çanları caliyor bizim için
- 11 ay
Yani zaten böyle hayat devam etmez saçma yani senle ilgilsi olamayan adamı napacaksın kadınsın sonuçta ilgi alaka olmazsa büyük sorun parayla olur aslında da bu yapmıyor işte seni kaybedince anlar yalvarır Bi de böyle şeyler yaparlar
Soran11 ayTek odağı iş ve çocuk olsun karının önemi yok çocuk dogursun bir tane ureyeyim bende neslim sürsün bu kafada bu zihniyette neden evlenilirmis insan yuva aile olmak için eksik cocukmus bu terimde
Ben hiç çocuk istemiyorum demiyorumki sağlıksız bir evlilik var ortada- 11 ay
Damızlık ol diye evlenmiş o zaman yani sen naparsan yap işte bunlar daha farklı şeylere layıkta şimdi söylemek istemem tabi ilginç hiç sağlıklı olmayan evlilik yani
Gizli Üye(30-35)11 ayBenimde yok canım aynı bende sen gibiyim 14 senedir oturuyorum oturduğum yerde gezme tozma yok
06 Yorumla
Soran11 ayCocuk var mı peki bu erkekler niye odun bu kadar ya
Cevap sahibi11 ayİki kızım var aslında çok iyi insan ama gezmek tozmak istemiyor o oturuyor ben oturuyom ikimizde evdeyiz hiç bir yanda sıkıntısı yok ben çok istiyorum bir yerlere yitmeyi
Soran11 ayYaş farkimi var sizde de bizde 8 yaş fark var hakaret bağırma vs yoksa o da iyi. ofkelenince bütün hakaretleri eder benimki kendi istediği olmayınca da Küser
Küsme huyu çok kötü ya evlenince çıktı ortaya
Cevap sahibi11 ayBizde de 7 yas fark var hakaret etmez kesinlikle çok sessizdir erkeğin kusmeside iyi değil ya
Soran11 ayBayramda bile kusduk ne aile gezdik ne bir şey
Cevap sahibi11 ayHiç iyi değil oyle de
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
11 ayBöyle dangozları çok mu arayıp evleniyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayO laf ağır olmuş ama ek işe gidiyosa paraya ihtiyac var demektir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
11 ayVakit ayırmadan böyle bir şey istemesi ahmakça
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Boşanmak bu kadar kolay mı ağıza alınıyor
03 Yorumla
Soran11 ayEvlendigimizden beri ilk 3 ayında başladı ayrılmak istiyorum diyor sürekli ya çocuk yap ya da ayrılalım diyor şart koşuyor tamam yaşı var benimde var ama biz böyle bir şey konuşup evlenmedik o 40 yaşında ben 31
Soran11 ayEvet hiç bir şey yapmıyoruz hep onun istedikleri olsun istiyor
Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. sadece çocuk için evlenmiş işte
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. boşan o zaman seninle çocuk için beraber
02 Yorumla
Soran11 ay5 yıl sevgili kaldık ayriligimiz da oldu ama kapıma geldi dayandı ilgilendi vs bir şekilde evlendik ben düşünmüyordum evlilik
Evlenince adamin bütün huyları değişti herşeyi tek odağı iş is para oldu aynı evin içinde iletişim yok denilecek kadar az herseyime karışır oldu şimdi bu kadar sağlıksız bir ilişkiye birde çocuk istiyor
11 ayBoşan bu adamla ömğr mü geçer
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBu adamdan olmaz bence
00 YorumlaEvlilik nasıl bişey ya?
12 Yorumla
Soran11 ayİnanırmisin hiç evlilik düşünmüyordum yalvardı peşimde pervane oldu al sana evlilik dedim ilk ayda başladı kavgalar herseyime karismalar egoist tavırlar evlenmeyin..
11 ayoha yani boşa gitsin seni eşi olarak görmüyor bu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. idare et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
11 ayEvliliğin nasıl
00 Yorumla Sabırlı ol
00 Yorumlaabla boşan
00 YorumlaÇok rezalet biriyle evlenmişsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
11 ayBoşa gitsin beaaa :)
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayYaşlarınız kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOlmaz öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBoşan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAdam haklııı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySenden kaynaklı
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında